eitaa logo
مرکز مشاوره رضوی اصفهان
722 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
110 ویدیو
3 فایل
مرکز مشاوره رضوی اصفهان
مشاهده در ایتا
دانلود
برخی از راه‌های افزایش عزت نفس در کودکان ۱. شب هر کاری دارید کنار بزارید و برایش قصه بگید ۲.اشتباه‌ش راحت ببخشید ۳. خوبیهاشو بزرگ کنید ۴. به حرفاش خوب گوش بدید ۵. بی‌دلیل بغلش کنید و ببوسید ۶. مقایسه‌ش نکنید ۷. «اگه نکنی وای به حالت» رو نگید ۸.گاهی باهاش کارتون‌هایی که دوست داره ببینید ۹.بهش نگید «تو دیگه بزرگ شدی بچگی نکن» ۱۰. اگر اشتباه کردید راحت عذرخواهی کنید ۱۱. در سفر تلفن کنید و به او بگویید دلتان تنگ شده ۱۲.القای بینش: میدونم از عهده انجام اون بر میایی ۱۳. روابط‌تان را با همسرتان ترمیم و تصحیح کنید ۱۴. برای تفریح و بازی وقت بزارین.
فواید کشیدن در کودکان؛ 1-نقاشی کشیدن ، به هماهنگی چشم ها و دست های کودک کمک می کند . 2- نقاشی کشیدن راهی عالی برای تقویت ماهیچه های دست که در سنین مدرسه و از اول ابتدایی در مهارت نوشتن کودکان نقش مهمی دارد. 3- هنگام نقاشی هم نیمکره چپ مغز که محل فعالیتهای تحلیلی و منطقی است و هم نیمکره راست  که محل فعالیتهای خلاقانه و احساسی است ، فعالیت می کند. 4 - هماهنگی و فعالیت دو نیمکره، اهمیت زیادی در قدرت حل مسائل پیچیده دارد که نقش مهمی در موفقیتهای افراد بازی می کند. 5 - نقاشی کردن کودکان به آن ها اجازه تفکر خلاق ، تصمیم گیری و حل مسئله را در محیطی امن فراهم می کند. 6  - نقاشی کشیدن برای کودکان فرصتهای زیادی برای آموزش و یادگیری فراهم می کند که یادگیری رنگ ها و اشکال هندسی ، بیان ایده ها ، ترکیب رنگها و آزمایش آن ها از آن جمله است. 7 - نقاشی کردن کودکان، فرصتی برای تمرین خلاقیت باز است ، در نقاشی فقط یک راه درست وجود ندارد و برای بیان ایده ها و استفاده از خلاقیت آزادیم! 8 - نقاشی کشیدن راهی خوب برای کسب آرامش است و به رها شدن از استرس و به کاهش تنش ها در گذر از دوران و موقعیت های سخت زندگی کمک می کند.
🌀هفت توصیه به والدین در برخورد با نوجوانان 🎈قسمت اول: 💌۱- کارهای شما اهمیت دارند. بسياى از پدر و مادرها فكر مى‌كنند با بزرگتر شدن كودكانشان دیگر به عنوان مربی کاری از دست‌شان برنمی‌آید. اين نظر كاملاً اشتباه است. بررسی‌های علمی به وضوح نشان می‌دهند که فرزندپروری به شیوه درست همچنان به رشد سالم فرزندان در دوره نوجوانی، دورماندن آنها از دردسرها و عملکرد تحصیلی خوب یاری می‌رساند. 💌۲- از محبت دريغ نكنيد. ستایش شفاهی فرزندتان و نشان دادن عواطف‌تان به طور فیزیکی را کنار نگذارید. هيچ دليل نداريم كه فكر كنيم نوجوانان از محبت بی‌دریغ پدر و مادرشان صدمه‌اى مى‌بينند. البته در صورتى كه آنها را جلوى دوستانشان در آغوش نكشيد! 💌۳- خود را كنار نكشيد. بسيارى از پدر ومادر ها كه در سال هاى كودكى با كار و زندگى كودكان خود همراهند، به محض بزرگ تر شدنشان خود را كنار مى‌كشند. اين كار اشتباه است. هنوز هم مهم است که در زندگی فرزندتان دخیل باشید، شاید حتی بیشتر از قبل. در برنامه‌های مدرسه فرزندتان شرکت کنید. دوستان او را بشناسيد. و زمان‌هایی را با هم بگذرانید. 💌۴-روش‌های فرزندپروری‌تان را با سن فرزندتان سازگار کنید. بسیاری از راهبردهای فرزندپروری که در یک دوره سنی موثر بوده‌اند، در مرحله بعدی رشد فرزندتان کارآیی‌شان را از دست می‌دهند. برای مثال بزرگتر شدن کودکان توانایی استدلالشان هم بيشتر مى‌شود و اگر چیزی که از آنها می‌خواهید، از نظرش بی‌‌معنا باشد، با شما مخالفت خواهد كرد. ادامه دارد...
🌀ادامه هفت توصیه به والدین در برخورد با نوجوانان 🎈قسمت دوم: 💌۵- حد و حدود بگذارید. مهم ترين نياز كودكان عشق و محبت والدين است. اما اولویت بعدی به همان اندازه مهم ایجاد یک ساختار است، حتى نوجوانان نيز نياز به تعیین قواعد و حدود دارند. محكم و در عين حال منصف باشيد. در صورتی که فرزندتان پختگی بیشتری از خود نشان داد، قواعدتان آسان‌تر کنید. اگر او نمی‌تواند به درستی از این آزادی استفاده کند، دوباره قواعد را سخت‌تر کنید و چند ماه دیگر آزادتر کردن او را امتحان کنید. 💌۶- مشوق استقلال باشيد. بسيارى از پدر ومادرها به به نادرست ميل به استقلال در فرزندان خود را به سركشى، نافرمانى و يا بى‌احترامى تعبیر می‌کنند؛ اما ميل به استقلال رفتارى كاملاً طبيعى و سالم است. فضاى روانى لازم براى اتكا به خود را در اختیار فرزندتان قرار دهيد، وسوسه كنترل همیشگی او را در خودتان مهار کنید. 💌۷- دليل تصميمات‌تان را بيان كنيد. هر پدرومادر خوبى انتظاراتى از فرزندان‌شان دارد، اما برای آنکه نوجوان‌تان این انتظارات را برآورده کند، قواعد و تصمیمات‌تان باید واضح و متناسب باشند. در حالیکه کودکتان با با افزایش سن مهارت بیشتری در استدلال پیدا می‌کند. ديگر اصلاً خوب نيست كه به او بگوييد: «حرف حرف من است.»
🌀به یاد داشته باشیم: ♦️خانه پادگان نیست! باکودک واردِ جنگ نشوید 🔹نظم را برقرار کنید. 🔸تعیین وقت خوابیدن و بیداری و غذا خوردن ضروری است. 🔹 اما افراط نکنید. 🔸 انعطاف به خرج دهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
احتمالا اکثر پدر و مادرها این رو تجربه کردن: وقتی بچه‌ میوفته، برای اینکه بفهمه شدت گریه‌ش باید چقدر باشه، به صورت مامان باباش نگاه می‌کنه! 🔹وقتی مامان یا بابا بخاطر ترس یا اضطراب خودشون، خیلی ناراحتن یا بیش از حد واکنش نشون میدن، بچه هم اون احساس رو می‌گیره و ممکنه بیشتر ناراحت بشه! 🔹در واقع والدینن که به بچه کمک میکنن احساساتش رو کنترل کنه. بنابراین، اگه واکنش ما شدید باشه، مغز کودک به جای دریافت پیام آرامش و مراقبت، اضطراب یا احساسات منفی رو ثبت می‌کنه.
کودکی که کتک خورده، کتک میزنه! کودکی که ترسونده شده، میترسونه! کودکی که تحقیر شده، تحقیر میکنه! کودکی که روح و شخصیتش نابود شده، نابود میکنه!
⁉️ تک فرزندها؛ لوس یا مستقل؟ 🔹تا به حال کسی به شما گفته که به دلیل تک‌فرزند بودنتان یا هستید؟ یا فکر کرده‌اید که یک نمی‌تواند با دیگران خوب رفتار کند؟ شاید هم اگر بچه‌دار شوید، بخواهید بیش از یک بچه داشته باشید تا فرزندتان تنها نباشد. 🔹سندرم تک‌فرزندی این نظریه را بیان می‌کند که افرادی که بدون و ، معمولاً موفق، خودخواه یا لوس هستند. این نظریه می‌گوید که این افراد به دلیل کمبود تعامل با همسن‌ها و زیاد ، کمتری دارند. ❓سندرم تک‌فرزندی چیست؟ ⚠️ تک‌فرزندان معمولاً ویژگی‌های خاصی دارند - بعضی مثبت و بعضی منفی. اغلب مردم فکر می‌کنند که تک‌فرزندها مستقل، خودخواه، لوس، ناتوان در به اشتراک گذاری وسایل و اغلب تنها هستند. 🔹این نظریه اولین بار در دهه ۱۸۰۰ توسط روانشناسان مطرح شد. اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که این نظریه همیشه درست نیست. این مقاله درباره نظریه سندرم تک‌فرزندی، ویژگی‌هایی که به تک‌فرزندان نسبت داده می‌شود و نظرات روانشناسان درباره این نظریه صحبت می‌کند.