eitaa logo
مرکز مشاوره رضوی اصفهان
722 دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
110 ویدیو
3 فایل
مرکز مشاوره رضوی اصفهان
مشاهده در ایتا
دانلود
مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی رضوی اصفهان @MoshaverRazaviESF
☎️ ۳۲۶۸۸۰۵۸. ☎️ ۳۲۶۸۸۰۴۸ @MoshaverRazaviESF
مرکزمشاوره رضوی اصفهان بامجوز آستان قدس رضوی و بهزیستی آماده ارائه خدمات عمومی و تخصصی مشاوره درحوزه های مختلف به مراجعین محترم می باشد.🏡 @MoshaverRazaviESF
خدمات مرکز مشاوره رضوی ⏰ مشاوره خانواده ⏰ مشاوره ازدواج ⏰ مشاوره زناشویی ⏰ مشاوره تحصیلی ⏰ مشاوره کودک و نوجوان ⏰ مشاوره ه شغلی ⏰ مشاوره اجتماعی ⏰ خدمات روانپزشکی @MoshaverRazaviESF
9 نكته مهم برای پرورش و تربیت فرزند 1- همیشه به كودک خود سلام كنید و به او احترام بگذارید. 2- زمانی با كودک سخن بگویید و یا بازی كنید كه او مشتاق باشد. 3- در تربیت كودک خود از زورگویی پرهیز كنید و مفاهیم زندگی را با زبان كودک و با عمل خود آموزش دهید. 4- با كودک رفتار محبت آمیز داشته باشید. 5- برای آموختن زندگی به كودک عجله نكنید و اجازه بدهید او از كودكی خود لذت ببرد. 6- ناكامی كودک را محترم بشمارید و او را از شكست نترسانید. 7- كودک را برای خودش و بر اساس توانایی هایش پرورش دهید و نه برای اینكه تصویری از آرزوهای شما باشند. 8- با صبر و سكوت با كودک خود ارتباط برقرار كنید. 9- به سخنان و نواهای كودک گوش دهید و هرگز سعی در خاموش كردن كودک نکنید.
🔹آیت الله : حرفی که به کسی یا فرزندت می‎زنی، دانه است و فکر او زمین. ببین در این زمین چقدر بذر می‎توان پاشید؟ اگر در یک‎متر زمین یک کیلو گندم پاشیدی، همه دانه‎ها سبز نمی‎شوند، تازه اگر هم دربیایند، همدیگر را خفه می‎کنند. موعظه زیاد، باعث می‎شود که حرفها همدیگر را لِه کنند، همدیگر را بپوشانند.
امام صادق (ع) فرمود: همانا خداوند متعال نسبت به شخصي كه نسبت به فرزند خود محبت بسيار دارد رحمت و عنايت مي‌كند. «مكارم الاخلاق، ص 113»
🔴 مهارت‌های کنترل خشم در نوجوانان 1⃣ قوانین خشم در خانه ایجاد کنید هر خانواده انتظارات متفاوتی در مورد این‌که چگونه عصبانیت باید نشان داده شود، دارند. برخی از خانواده‌ها صبر و طاقتشان در مقابل فریاد زدن یا واکنش عصبی، بسیار کم است. در حالی که در خانواده‌های دیگر، فریاد زدن یک وسیله طبیعی برای ارتباط برقرار کردن است! قوانینی را به صورت واضح و روشن در خانه شکل دهید که چه نوع رفتارهایی در هنگام بروز خشم قابل قبول و چه رفتارهایی غیرقابل قبول است. به نوجوانان به روشنی توضیح دهید که چه رفتارهایی از آن‌ها تحمل نخواهد شد؛ و نکته آخر اینکه: دقیقاً مشخص کنید اگر نوجوان از خط قرمز این قوانین عبور کرد، چه تنبیه یا عواقبی انتظارش را می‌کشد.
✅ راهکارهای کاهش سطح حسادت فرزند بزرگتر به نوزاد جدید 👇 👈 ۱. توجه یکسان به فرزندان اولین و مهم‌ترین نکته‌ای که والدین باید در نظر داشته باشن ،👌 مدیریت و تقسیم یکسان توجه بین فرزندانه . به عبارت دیگه فرزند بزرگتر نباید احساس کنه که با اومدن برادر یا خواهر جدید اون کمتر مورد توجه قرار می‌گیره. خیلی از مواقع والدین قصد و غرضی هم برای فرق گذاشتن بین فرزندان خودشون ندارن ، اما به‌صورت ناخودآگاه باعث بوجود اومدن این حس در بچه اول میشن. به همین دلیل خوبه که حتما والدین رفتار خودشون رو با فرزندان مدیریت کنن تا احساس تبعیض بین اونها شکل نگیره 👌👏
👈 ۲. فرق نگذاشتن بین تربیت فرزندان اگر فاصله سنی بین بچه‌ها از ۵ سال عبور کنه مشکل حسادت فرزند اول به نوزاد یجور دیگه ظهور پیدا میکنه. فرزند اول به‌خوبی تو ذهنش هست که پدر و مادر از چه روش‌های تربیتی برای اون استفاده کردن. در برابر خطاهای اون چه تنبیهی در نظر گرفتن یا چطور اون رو برای کارهای خوبش تشویق کردن. به همین دلیل به‌خوبی می‌تونه کوچک‌ترین تفاوت‌هایی رو تو این مسئله درک کنه. والدین باید سعی کنن تا از اول به کمک روش‌های تربیتی صحیح تمام فرزندان خودشون رو با اصول واحد تربیت کنن.
👈 ۳. توجه کردن به فرزند بزرگتر برای خرید وسایل خیلی از مواقع با ورود فرزند جدید به فضای خانواده، فرزندان قبلی به‌صورت ناخودآگاه به فراموشی سپرده میشن. مثلا والدین یا اقوام با خرید اسباب‌بازی یا هدیه برای نوزادان و بی‌توجهی به فرزندان بزرگ‌تر زمینه‌ساز بروز حسادت فرزند اول به نوزاد می‌شن . پس والدین می‌تونن به مناسبت‌های مختلف با خرید هدایای هر چند کوچک برای فرزند بزرگتر به اون نشون بدن که توجه‌ شون نسبت اون کم نشده🎁
👈 ۴.برقراری عدالت رفتاری بین فرزندان 👈 ۵. حرف زدن و توجیه کردن فرزند بزرگتر بهتر هست در چند ماه پایانی منتهی به وضع حمل پدر و مادر درباره فرزند جدیدی که قرار هست بیاد با فرزندشون صحبت کنند و مزایای داشتن خواهر یا برادر بهش بگن. سعی کنند شوق داشتن برادر یا خواهر جدید را در اون تقویت کنن.
👈 ۶. تشویق بچه‌ها به بازی کردن با یکدیگر 👈۷. تحریک نکردن فرزند بزرگتر مثلا نوزاد جدید خوابه و شما که عادت داشتید با هم برید پارک الان نمیتونید و اون گلایه می‌کنه و نقل میزنه سعی نکنید فرزند کوچک رو بهانه نرفتن تون به پارک نکنید یه دلیل دیگه بیارید.
بسمه تعالی مهمترین عامل با تربیت شدن فرزندان «اتحاد والدین» است اگر پدر و مادر با هم متفق القول نباشند بطور قطع فرزندان بی ادب و بی تربیتی را پرورش می دهند.
راه‌کارهای کمک به کودکان خشن و عصبانی 🔸از تنبیه‌های غیرعلمی دوری کنید 🔸نقش‌تون رو به خوبی ایفا کنید. یک مدل مناسب که می‌تونه عصبانیتش رو کنترل و مدیریت کنه. 🔸پاداشی رو برای رفتارهای غیر خشن در نظر بگیرید. 🔸خودتون الگوی خوبی واسش باشید. 🔸والدینی خونگرم و حامی باشید. 🔸به فرزندتون مهارت‌های رفتاری رو آموزش بدید و اونا رو مدل کنید. 🔸جایگزین‌هایی رو برای خشم و عصبانیت پیدا کنید و به فرزندتون بیاموزید. 🔸خیلی شفاف با بچه‌تون در مورد احساسات صحبت کنید. بهش کمک کنید تا احساسات خودشو به روشی سالم و مناسب بیان کنه و همه راه‌های مناسب برای مدیریت خشم رو درنظر بگیره. 🔸مهارت‌های خودتون رو در تربیت اونا افزایش بدید. 🔸هرگونه اضطراب و استرس رو حذف کنید. 🔸همیشه بعد از بروز خشم به خود و فرزندتون وقت استراحتی بدید. این کار باعث فروکش کردن عصبانیت و ایجاد آرامش می‌شه.
🟢 تنها راه ارتباط با نوجوان دوستی با اوست 👈ده راهکار برای جلوگیری از جنگِ قدرت با نوجوانان: 1⃣ از قدرت طلبی در رابطه با آنها دست بردارید. 2⃣ از خصومت، حس ستیز و دشمنی پرهیز کنید. 3⃣ آنها را تهدید نکنید، اخطار ندهید، و نگویید دیدی گفتم! 4⃣ از پیامدهای منطقی اجتناب کنید چون در این سن معمولا تحریک‌کننده هستند. 5⃣ اجازه دهید پیامدهای طبیعی را تجربه کنند، (مگر در شرایط خطرناک) 6⃣ همکاری دوستانه ایجاد کنید و مسأله را با مشارکت آنها حل کنید. 7⃣ از ریاست و لحن تحکمی دوری کنید. لحن دوستانه بسیار مؤثرتر است.‌ 8⃣ هیجان ها و رفتارهای تکانشیتان را مدیریت کنید. 9⃣ به آنها استقلال بدهید و به آن احترام بگذارید. 🔟 انتظارتان را شفاف مطرح کنید و قاطع و دوستانه رفتار کنید.
⁉️ فرزندم شب امتحانیه! چیکار کنم؟! ♻️بعضی بچه ها زمان محورند بعضی بچه ها توان محور...🤔 ✍ زمان محورها وقتی در فشار زمان قرار می‌گیرند دچار می‌شوند و دیگر را نمی‌فهمند. اما توان محورها، وقتی در فشار قرار می‌گیرند، توانشان بیشتر می‌شود. توان محورها اگر وقت اضافی دارند، نباید به آنها دائم تذکر داد که برو درست را بخوان! بلکه باید او را کرد تا فعالیت‌های جسمی دیگر انجام دهد. معمولاً این دسته افراد، هستند و دارای بالا، ریسک‌پذیر، شاد و عجول. ❗️اما زمان محورها معمولاً هستند. حساس، دارای اعتمادبه‌نفس پایین اما . در یک خانه اگر دو بچه وجود داشته باشد، بچه اول اگر درونگرا باشد، بچه دوم برونگرا می‌شود. بنابراین نباید بچه‌ها را با هم مقایسه کنیم، چون ویژگی‌هایشان با هم متفاوت است.
هدف از بزرگ کردن کودک این نیست که او را مطیع و فرمانبردار خود تربیت کنیم. باید به کودک خود فرصت فکر و خطا کردن بدهید. تهدید کردن کودک باعث می شود تا اعتماد به نفس او از بین برود و در بزرگسالی دچار مشکل بشود.
تربیت نوجوانان با ۸ اصل و بدون کلافگی؛ ۱ 🔺بسیاری از افراد مسئول اصلی تربیت را مادر می‌دانند، اما در واقع مسئولیت خانواده بر دوش پدر است. اگرچه مادران نقش مؤثری در این زمینه دارند؛ ولی سیاست‌های تربیتی توسط پدران (آقایان) تعریف می‌شود. برای تربیت اصولی نوجوانتان، درآمدن از کلافگی و رشد بهتر همه اعضای خانواده، علاوه بر مطالعه، تجربه کسب مهارت، این 8 اصل را هرگز فراموش نکنید.
مراقبت در عین آزادی والدین باید در عین مراقبت از فرزندان، بچه‌ها را رها کنند تا ببینند، بشنوند و لمس کنند. آن‌ها فقط با جستجو در دنیای اطرافشان می‌توانند به تجربه‌های ناب و شگفت‌انگیز دست پیدا کنند. به کودک اجازه دهید در یک محیط امن به جستجو و کنجکاوی بپردازد تا بتواند خود و دنیای بیرون را کشف کند.
با این رفتار، فرزندتون حسود بار میاد: 📌وقتی اونو با بقیه مقایسه میکنین، مثلا میگین: دختر خالت رو نگاه کن، یه سال از تو کوچیکتره، همیشه اتاقش مرتبه، یکم منظم بودن و از اون یاد بگیر. 📌این موضوع باعث میشود تا کودک شما، به بقیه حسادت کند و از آنها بدش بیاید. پس در هیچ شرایطی، فرزندتان را با کسی مقایسه نکنید. 📌ما فقط اجازه داریم کودک را با گذشته خودش مقایسه کنیم و پیشرفتش را به او یادآوری کنیم. یعنی مقایسه‌ی ما در جهت پیشرفت کودک باشد، نه در جهتی که کم و کاستی او را یادآوری کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📢 « رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت » 🔺حداقل آویز کردن ۲۱ مدال درخشان به رئیسی عزیز در متن پیام طوبی له ✍️ متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام ۵ روز عزای عمومی در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس‌جمهور و همراهان گرامی ایشان به این شرح است: بسم الله الرّحمن الرّحیم انا لله و انا الیه راجعون ▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ 🏅 🏅 🏅 رئیس جمهور 🏅 و 🏅و 🏅 علیه‌السلام 🏅جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم. ▪️این حادثه‌ی ناگوار 🏅 اتفاق افتاد؛ همه‌ی مدت مسئولیت این 🏅 و 🏅 چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به 🏅در 🏅 و 🏅و 🏅 سپری شد. 🏅 🏅 در این حادثه‌ی تلخ، ملت ایران، 🏅و 🏅و 🏅را از دست داد. برای او که حاکی از رضایت الهی است داشت، 🏅از این رو و طعن برخی بدخواهان، تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد. 🏅 ...... سیّدعلی خامنه‌ای ۴۰۳/۲/۳۱