eitaa logo
پایگاه خبری تحلیلی مشتلق کتول
188 دنبال‌کننده
1.3هزار عکس
1.1هزار ویدیو
21 فایل
جهاد تبیین واجب کفایی است
مشاهده در ایتا
دانلود
وَبَشِّرِ الصَّابرِینَ الَّذینَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِیبَهٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ رَاجِعُونَ 🌹حاج مجیدهم آسمانی شد🌹 با کمال تاثر و تاسف با خبر شدیم یکی از رزمندگان با سابقه گردان حمزه سیدالشهدا اخ الشهید حاج مجید خانقلی داماد بیت معظم و معزز شهیدان خنکدار ندای حق را لبیک گفته و به لقاء الله پیوستند. این مصیبت بزرگ را به خانواده شهیدان خانقلی و خنکدار و به طور اخص و ویژه فرمانده عزیز حاج اکبر خنکدار و آزاده سرافراز حاج باقر خنکدار تسلیت و تعزیت عرض نموده و از خداوند منان علو درجات و حشر با شهیدان برای آن مرحوم سفر کرده و صبر جمیل برای بازماندگان مسئلت می نماییم. و السلام ستاد یادواره سرداران و ۳۱۳ شهید گردان حمزه سیدالشهدا ستاد یادمان حماسه مجنون و بزرگداشت سردار هفده ساله شهید داود شیخ هدایتی شهرستان علی‌آبادکتول
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سردار سلامی: دشمنان از درون حوادث روند می‌‌سازند / خبرنگاران سازنده و نگارنده واقعیت‌ها هستند فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: 🔹جنگ در همین فضا اتفاق افتاده است؛ آنچه مهم است این است که ما عقبه جهانی رویدادی که آنرا خبررسانی می‌کنیم بدانیم. 🔹خبرنگاران با قدرت تصاویر و کلمات آشنا هستند؛ اینها قدرت تغییر نگاه و تهییج دارند. 🔹خبر در فضای جنگ نرم مانند جنگ سخت عمل می‌کند؛ دشمنان با آتشباری از کلمات ذهن‌ها و اعتمادها را تخریب می‌کنند ارزش‌ها را تغییر می‌دهند، بر باورها غلبه می‌کنند و ذهن و دل را در تسخیر خود می‌گیرند. 🔹خبرنگاران سازنده و نگارنده واقعیت‌ها هستند؛ چگونگی انتقال واقعیت بسیار مهم است.
🔷 شوخی با مالیات را پایان دهیم ✍ وحید حاج سعیدی 🔸 این روزها در اقتصاد مملکت ما اعداد و ارقامی شنیده و جابجا می شوند که با ماشین حساب ما «معمولی ها» چندان همخوانی ندارند و در مخلیه اقتصادی و حتی غیر اقتصادی ما نمی گنجند! به عنوان مثال... 🔷 https://asreesfahannews.ir/?p=135852
🌹افتخاری دیگر برای شهرستان علی آبادکتول، استان گلستان و ایران قوی 🔰طی حکمی دکتر ارتباطات فناوری و اطلاعات را به سمت مشاور وزیر در امور خدمات پاپه شبکه ملی اطلاعات ایران منصوب نمود. 🔰این پایگاه خبری تحلیلی انتخاب بجا ، شایسته جنابعالی را که نشان از توانمندی و سوابق بالای شما را دارد ، تبریک عرض نموده وتعالی وموفقیت تان راازایزدمنان طلب داریم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥همسر یکی از کارکنان ناوگروه ۸۶ ارتش در دیدار با رهبر انقلاب اسلامی: نمیدانم بغض اشتیاقم را همانگونه که طی 8 ماه مامورویت ناوگروه از فرزندانم پنهان کردم فروبخورم و یا از ذوق دیدار پدر خود اشک شوق بریزم 🔴دختران ایران در کلاس درس دفاع مقدس آموختند که زنان این آب و خاک اگر در آتش جنگ تحمیلی حماسه افریدند اسوه‌ای آسمانی همچون سیده نساء عالمین داشتند 🔹امروز ما با لباس عفت و پاکدامنی و سلاح صبوری به دفاع از خاکریز های دفاع از کیان خانواده ایستاده‌‌ایم.
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آقای وزیر محترم ارشاد! شما اون بالا نشسته و با مجوز وزارتخانه‌ی تحت امر خود، جان مذهبی‌ها و حزب‌اللهی‌ها را به خطر می‌اندازید،! 🔹فیلمی تحت عنوان «چپ راست» با بازی رامبد جوان، که سراسر تخریب، تمسخر و سیاه نمایی از جریان انقلابی هست و آنها را جماعتی هول، بی سواد، نادان و افراطی در آن نمایش می‌دهد. 🔹 آیا چنین فیلم هایی که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می‌شه، آثار مخرب بر مغزهای ناآگاهان نمی‌گذارد تا وحشیانه بر سینه جوان حزب اللهی همچون شهید عجمیان بنشینند و زجرکشش کنند؟!
8.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️آقای وزیر محترم ارشاد! شما اون بالا نشسته و با مجوز وزارتخانه‌ی تحت امر خود، جان مذهبی‌ها و حزب‌اللهی‌ها را به خطر می‌اندازید،! 🔹فیلمی تحت عنوان «چپ راست» با بازی رامبد جوان، که سراسر تخریب، تمسخر و سیاه نمایی از جریان انقلابی هست و آنها را جماعتی هول، بی سواد، نادان و افراطی در آن نمایش می‌دهد. 🔹 آیا چنین فیلم هایی که با مجوز وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منتشر می‌شه، آثار مخرب بر مغزهای ناآگاهان نمی‌گذارد تا وحشیانه بر سینه جوان حزب اللهی همچون شهید عجمیان بنشینند و زجرکشش کنند؟!
اصحاب رسانه باید بعنوان یک تیغ بران عمل کنند/رسانه ها دستاوردهای نظام را تبیین کنند 🔶 سرهنگ پاسدار همایونفر مسئول بسیج رسانه سپاه نینوا در جلسه رونمایی نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر گفت: 🔻 آنچه امروز نظام جمهوری اسلامی به آن نیاز دارد ، نقش آفرینی به موقع و به جا است که رسانه می تواند این نقش را خوب ایفا کند 🔗 لینک خبر 🔗
چت اعضای گروهک تروریستی لو رفت 🔹تصاویری که مشاهده میکنید گوشه ای از چت یکی از اعضای گروهک تروریستی ارتش مردمی با مسئول این گروهک تروریستی می‌باشد. 🔸«بمب‌ها رو تو ساعت شلوغی بنداز تو یه فروشگاه یا مرکز خرید، مرگ مردم اصلا مهم نیست، سلامتی خودتون مهمه»
《 دریایی از برکت ، دل رو به دریا بزن 》 روایت حضور نیروی دریایی راهبردی ارتش در دریاهای آزاد 》 ابن بطوطه اشاره می‌کند که در سفر دریایی خود، می‌شنید که دریانوردان و آوازخوان‌های روی عرشه کشتی،اشعار فارسی می‌خوانند: تا دل به مهرت داده‌ام در بحر فکر افتاده‌ام چون در نماز اِستاده‌ام گویی به محراب اندری ​​​​​​​ مشابه همین روایت‌ها در شرق آفریقا نیز بوده؛ ملوانان و دریانوردانی که در حین کار بر روی آب و در امتداد کرانه‌ها، شعرها و آوازهای فارسی می‌خواندند. شاید تا الان فکر کرده باشید که می‌خواهیم درباره زبان فارسی صحبت کنیم! بله، این هم موضوع خواندنی و جذابی خواهد بود؛ اما در این دو اشاره کوتاه درباره حضور زبان فارسی در شرق آسیا و آفریقا، توجه ما می‌تواند به چیز دیگری هم جلب شود:دریا و دریانوردی... مهم‌ترین عامل نفوذ زبان فارسی در این مناطق، دریانوردان و تاجران ایرانی بودند. در قرن‌های گذشته، علاوه بر خلیج‌فارس و دریای عمان،سرتاسر دریای عرب و سرخ و اقیانوس هند و دریای چین، محل تردد تاجران و دریانوردان ایرانی بود. ایرانیان و به طور مشخص ساکنان مناطق جنوبی ایران،به دریاهایِ دور خو گرفته بودند و خب این رفت‌وآمد به گسترش زبان فارسی نیز کمک می‌کرد.​​​​​​​ اما از حدود سال ۱۵۰۰ میلادی که پای استعمارگران غربی به آسیا و شرق باز شد، یکی از مهم‌ترین تلاش‌های آنها، تلاش برای دورکردن ایرانیان از دریا بود. استعمارگران پرتغالی وقتی به خلیج‌فارس آمدند، برای حفاظت از منافع خود، بندر گمبرون ایران را اشغال کردند و نامش را گذاشتند کومورائو. مدتی بعد، سپاه شاه‌عباس صفوی با حمله به پرتغالی‌ها در مناطق جنوبی ایران، اشغالگران را از شهر گمبرون اخراج کرد و به یادبود این فتح خود، نام آن شهر را گذاشت «بندرعباس»؛ اما این پایان ماجرا نبود... استعمارگران غربی به اشکال مختلف تلاش کردند به دوری ایرانیان از دریا ادامه دهند. سیاست آن بود که ایرانیان از دریا بترسند و از آن دور شوند؛ چون دریا مهم‌ترین منبع تجارت و بازرگانی بود؛ و البته هنوز هم چنین است! در جهان امروز، بیشترین و بزرگ‌ترین شهرها، در کنار دریاها بنا شده‌اند. اکثریت جمعیت جهان در کنار دریاها و اقیانوس‌ها زندگی می‌کنند. دریا از مهم‌ترین منابع تغذیه مردم جهان است. بیشترین حجم تجارت و دادوستد در دنیا از مسیر دریاها و اقیانوس‌ها انجام می‌شود. همه اینها نشان‌دهنده اهمیت بالای دریا و دریانوردی، چه در گذشته و چه در حال و آینده است. در دویست سال اخیر، حضور ایرانیان در دریاها به شکل‌های مختلف کم‌رنگ شده بود. البته نمی‌توان به استعمارگران غربی خرده گرفت؛ چون آنها پیرو منافع خودشان، تلاش کردند ایرانیان را از دریاها دور کنند. بیش از غربی‌ها، ضعف و وابستگی حاکمان ایران باعث شد حضور ایران در دریاها کم‌رنگ و ناچیز شود. حتی وقتی سلطنت پهلوی اقدام به خرید چند ناو جنگی از غربی‌ها کرد، ایران به‌تنهایی جسارت و توانایی خروج از خلیج‌فارس را نیز نداشت! بیش از چهارده سال است که رهبر معظم انقلاب اسلامی گفتند: «باید به نیروی دریایی به چشم یک نیروی راهبردی نگاه کرد.» از آن سال تا به امروز، ایرانیان نه‌تنها دست به ساخت رزم‌ناوها و تجهیزات مختلف دریایی زده‌اند، بلکه جسارت و توانایی حضور در دریاها و اقیانوس‌های دوردست را نیز پیدا کرده‌اند.