◾️حسین تهرانی
حسین تهرانی زاده 1290 و درگذشته 1352، ایشان از برجستهترین نوازندگان تمبک بوده است و شاگرد اساتید بزرگی مانند رضا روانبخش، مهدی قیاسی و کنگرلو نیز بوده است که در نوازندگی به سبک تمام اساتید خود اشراف کامل داشته است. حسین تهرانی را پایه گذار ضرب نوازی نوین میدانند. ایشان با استعداد و علاقه بسیار زیاد خود به نوازندگی تمبک توانست تغییرات و تکنیکهای بسیار زیادی در نوازندگی تمبک ایجاد کند علاوه بر آنکه توانسته بود تکنیکهای فراوانی را به وجود بیاورد توانسته بود اولین شخصی باشد که نت نگاری تمبک را انجام داده است. از آثار مشهور حسین تهرانی میتوان به: کاست «ضرب آهنگ» که در طرف اول او صدای لوکوموتیو را با تنبک ایجاد کردهاست و در طرف دوم قطعهٔ زرد ملیجه را با سنتور استاد فرامرز پایور اجرا کردهاست. کاست «ضرب اصول» هم کاری است از استاد پایور به همراهی تنبک استاد تهرانی که آهنگ زیبای «چهار مضرابی ماهور» اثر استاد ابوالحسن صبا هم در آن موجود است. او اولین کتاب آموزش تنبک را با همکاری هوشنگ ظریف و مصطفی کمال پورتراب و حسین دهلوی به چاپ رساند و این کتاب به جا مانده از موسیقیدان برتر تاریخ ایران است.
#معرفی_موسیقیدان
🎼 @mosigisonati
🌸ســــــــلام
🌸صبح قشنگتووون بخیر
🌼الـهـی
🌸حال دلتـون خـوب باشه
دوباره صبح
دوباره یک شروع تازه
برای با هم بودن
مهرورزی را دوره کردن
از زندگی لذت بردن
روز تون زیباو پر برکت🌸
🎼 @mosigisonati
4_5830160857253807371.mp3
1.91M
🔸ترتیل صفحه 158 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست - سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
🎼 @mosigisonati
4_5771809946966425803.mp3
6.96M
#سالار_عقیلی
🎶 دریای طوفانی
🎼 @mosigisonati
4_747160490861396870.mp3
10.75M
#ایرج_خواجه_امیری
🎶 کبوتر حرم
🎼 @mosigisonati
◾️بهرام حصیری
بهرام حصیری در ۲ مرداد سال ۱۳۳۰ در کرج متولد شد. او تحصیلات دانشگاهی خود را در رشتهٔ ادبیات فارسی به پایان برد و از سال ۱۳۵۰ فراگیری آواز را نزد «اسماعیل مهرتاش» آغاز کرد. در ادامه نزد «اسماعیل ادیب خوانساری» در رادیو تلویزیون ملی ایران و پس از آن در کلاسهای «محمود کریمی» در هنرستان موسیقی ملی، ردیفهای موسیقی ایرانی را آموخت.وی نخستین بار در سالهای ابتدایی دهه ۱۳۵۰ با اجرای قطعهای از ساختههای «مجتبی میرزاده» در سریال تلویزیونی «سمک عیار» ، خوانندگی در تلویزیون را تجربه نمود.
او پس از انقلاب ۱۳۵۷ ایران، نخستینبار در سال ۱۳۷۱ به دعوت «اسدالله ملک» همکاری خود را با واحد موسیقی صدا و سیما آغاز نمود و تصنیفی با عنوان «جان عاشق» از آثار اسدالله ملک و شعر «مشفق کاشانی» اجرا کرد که از آثار سرشناس او است.او طی سالها، آثار متعددی را در صدا و سیما اجرا و ضبط نمود.
نخستین آلبوم موسیقی وی نیز با نام «جان عاشق» توسط شرکت صوتی تصویری سروش منتشر شد.او همچنین به واسطهٔ آشنایی و پیشنهاد «چنگیز جلیلوند» ، مدت کوتاهی در عرصهٔ دوبله فعالیت نمود.بهرام حصیری در دههٔ ۱۳۷۰ با «ارکستر همنوازان» به سرپرستی اسدالله ملک، به اجرای برنامه پرداخت و پس از حدود ۲۰ سال در سال ۱۳۹۰ با «ارکستر چکاوک» به سرپرستی رضا شایسته در تالار وحدت تهران به روی صحنه رفت.
#معرفی_خواننده
🎼 @mosigisonati