.
📢بازنشر خاطرات شهید مصطفی احمدی روشن مناسب شرایط این روزهای ما
📌کافیست تلاش فرهنگی شهید را شبیه سازی کنیم با شرایط الان خودمان
.
🔸️اتاق به اتاق می رفتیم و با بچه های خوابگاه حرف میزدیم؛ آذر ۷۹ بود. دنبال این بودیم توی دانشگاه کانون نهج البلاغه راه بیندازیم. می خواستیم نهج البلاغه را بیاوریم توی زندگی بچه ها. واقعا دغدغه مان بود. سراغ هر کس می رفتیم، میگفت «کار سختیه.»
.
🔸️اما بین ما، مصطفی از همه سرسخت تر بود؛ کوتاه نمی آمد. در جواب این حرف می گفت «یه یاعلی بگو، پاش وایستا.» هرچه زدیم، نتوانستیم خیلی از بچه ها را راضی کنیم کمکمان کنند. مصطفی می گفت «ما نباید بشینیم تا همه چی آماده بشه. باید کار کنیم.» آن قدر هم پای حرفش ایستاد تا کانون راه افتاد. کنار بهداری دانشگاه یک اتاق گرفتیم و با برگزاری جلسه های بحث و درس شروع کردیم. حالا بعد ده دوازده سال هنوز کانون نهج البلاغه سرپا است.
.
📌خاطره دوم:
در ایام انتخابات ۸۸ با اینکه سرش برای کار هسته ای خیلی شلوغ بود ولی وقت که گیر می آورد میرفت ستاد های کاندیداهای مخالف و به بحث و تبیین میپرداخت.
.
🔺به نقل از: دوست شهید
منبع: یادگاران ۲۲ | مصطفی احمدی روشن
🔹 در جریان فتنه، خیلی ناراحت بود از نپذیرفتن سخنان فصل الخطاب #رهبری توسط برخی و اتفاقاتی که باعث به هم خوردن #نظم و #امنیت کشور شده بود. بالعکس؛ از تظاهرات ۹ دی که میثاقی با آرمان های امام و رهبری و نشانی از ولایتمداری مردم بود، بسیار خوشحال بود.
🔺به نقل از دوست شهید احمدی روشن
منبع: کتاب من مادر مصطفی
@mostafaahmadiroshan
هدایت شده از نو+جوان
📢 همه وظیفه داریم
🚨 باید مقابل دشمنان امنیت یکدست باشیم
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei
شهید مصطفی احمدی روشن🇮🇷
📌مراقبت در موضع گیری های مرتبط با امنیت جامعه
🔸بر هم زدن #امنیت یک ملت بزرگترین گناهی است که ممکن است کسی مرتکب بشود. این را البته آن کسی که مأمور است مزدور است، او که حرف گوش نمی کند، خطاب ما به او نیست؛ خطاب ما به نخبگان است.
🔹آحاد ملت هم هوشیارند؛ #نخبگان ما هوشیار باشند. نخبگان بدانند هر حرفی، هر اقدامی، هر تحلیلی که به آنها [که امنیت را بهم میزنند] کمک بکند، این حرکت در مسیر خلاف ملت است. همه ی ما خیلی باید مراقب باشیم؛ خیلی باید مراقب باشیم
🔸مراقب حرف زدن، مراقب موضع گیری کردن، مراقب گفتن ها،نگفتن ها.
یک چیزهائی را باید گفت؛ اگر نگفتیم، به آن وظيفه عمل نکرده ایم. یک چیزهائی را باید بر زبان نیاورد، نباید گفت؛ اگر گفتیم، برخلاف وظیفه عمل کرده ایم.
🔹نخبگان سر جلسه ی امتحانند؛ امتحان عظیمی است. در این امتحان، مردود شدن، رفوزه شدن، فقط این نیست که ما یک سال عقب بیفتیم؛ سقوط است. اگر بخواهیم به این معنا دچار نشویم، راهش این است که #خرد را، که انسان را به عبودیت دعوت می کند، معیار و ملاک قرار بدهیم؛ شاخص قرار بدهیم. عقل، این سیاسی بازی ها و سیاسی کاری های متعارف نیست؛ اینها خلاف عقل است.
🔸《الَعقلُ ما عُبِدَ بِهِ الرَّحمَنُ وَاكتُسِبَ بِهِ الجِنانُ 》، عقل این است که انسان را به راه راست هدایت می کند. اشتباه می کنند آن کسانی که خیال می کنند با سیاسی کاری، عقلانی عمل می کنند؛ نه، عقل آن چیزی است که راه عبادت خدا را هموار می کند. شاخصش هم برای ما بین خودمان و خدا، این است که نگاه کنیم ببینیم در بیان این حرف #اخلاص داریم یا نه؟ به فکر خدائیم یا نه؟ من دارم برای خاطر خدا، رضای خدا حرف میزنم یا برای خاطر جلب توجه شما دارم حرف می زنم؟ برای خاطر خداست یا برای خاطر دل مستمع و غیر مستمع است؟ معیارش این است.
منبع حدیث: کافی،ج۱،ص۱۱
📝 بیانات مقام معظم رهبری سالروز عید مبعث(۸۸/۴/۲۹)
@mostafaahmadiroshan
#فرهنگی
.
🔹 من ورودی هفتاد و شش برق بودم، مصطفی هفتاد و هفت مهندسی شیمی. هر دو عضو شورای مرکزی #بسیج بودیم.
دافعهش کم بود و #جاذبه اش زیاد. دامنه دوستانش فراگیر بود. حتی با کسانی که از نظر ظاهر با ما تفاوت داشتند، ارتباط داشت. ولی حلقه ی اصلی دوستانش بچههای بسیجی بودند.
.
🔸بچههای بسیج دانشگاه، علاوه بر عرصهی علمی تو عرصهی شناخت مسائل #سیاسی و موضع گیری صحیح در مواقع حساس هم اعتقاد داشتند. یکی از این مواقع، انتخابات بود. با بررسی روزنامههای مختلف پیش از انقلاب تا زمان حاضر، تغییر و تحولات کاندیداها را ارزیابی می کردند. علت دگرگونی آنها را ریشه یابی میکردند. این کار خیلی به شناخت مخاطب کمک میکرد. مصطفی در این زمینه خیلی وقت میگذاشت.
.
🔹در بسیج بچه ها اعتقاد داشتند؛ در ابتدا باید یک خودسازی در خود بچه های بسیج شکل بگیرد، بعد به دنبال جذب دیگران بروند.
🔺به نقل از دوست شهید
منبع: کتاب من مادر مصطفی
@mostafaahmadiroshan
#خاطره_دانشجویی_مصطفای_شهید
🔹پنج نفر بودیم. قرار بود موشکی طراحی کنیم که هر کسی بتواند از روی کاتالوگ آن را بسازد. در عرض دو ساعت با لوازم آشپزخانه و دم دستی، سرهم و پرتابش کند. مصطفی روی موتور موشک کار می کرد. تخصص من سوخت بود، سه نفر دیگر هم کارهای کامپیوتری و الکترونیکی اش را می کردند. روزی چهار پنج ساعت کار می کردیم. همان جا توی دانشگاه می خوابیدیم. آن قدر سرمان گرم بود که یادمان رفت موقع سال تحویل برویم خانه. مصطفی شش ماهی توی یکی از ارگانهای نظامی کار کرده بود، می گفت «میدونی چرا از اون جا زدم بیرون؟ یه تست کوچیک دو روزه رو دوهفته طولش میدادن. باید کلی نامه نگاری می کردی.» اما ماهر چیزی میساختیم، همان جا روی پشت بام تستش می کردیم. مصطفی ذوق می کرد.
.
🔸تکه کلامش این بود «ردیف میشه.»
خورده بودیم به مشکل. فرمول نازل موشک را پیدا نمی کردیم. داشتیم ناامید میشدیم. یک نوع سیمان خاص بود. آن قدر مصطفی به این در و آن در زد تا بالاخره از استادهای دانشکده فرمولش را گرفت.
🔹شش ماه نشد که موشک را ساختیم. همه چیز همان طوری بود که سفارش داده بودند. بردیم جاده قم تستش کردیم. جواب داد.
فیلم هم گرفتیم.
.
🔸خبر که می رسید فلسطینی ها موشک زده اند به شهرکهای اسرائیلی، مصطفی روی پایش بند نبود.
🔺به نقل از: دوست شهید
منبع: یادگاران ۲۲ | مصطفی احمدی روشن
💫 @MostafaAhmadiRoshan
هدایت شده از جهاد علمی 🇵🇸🇮🇷
#هم_شاگردی_شهیدم
#شهید_سید_فرید_الدین_معصومی
🔴 نخبهای که در حادثه تروریستی شیراز به شهادت رسید
🔹یکی از شهدای مظلوم در حرم شاه چراغ علیه السلام دکتر «سیدفرید الدین معصومی» از نخبگان کشور، فارغ التحصیل از نیوزلند و خدمتگزار کشور در زمینه برق هستند.
🔹یکی از دوستان ایشان نقل میکند: در سالهای تحصیل یکی از هم دانشگاهیهای ایشان به شوخی در نیوزلند به ایشان گفته بود: شما که اینقدر به نماز مقیدی و در تمام نمازهای جماعت نیوزلند شرکت میکنی، آخر در نماز شهید میشوی....
🔹دیروز بعد از اینکه از ماموریت بر میگشتند برای زیارت و نماز به حرم میروند که خداوند شهادت را در حرم و در نماز نصیبشان کرد.
https://eitaa.com/joinchat/3465478330C389f05dada
هدایت شده از جهاد علمی 🇵🇸🇮🇷
#شهید_فرید_الدین_معصومی در دانشگاه کنتربری نیوزلند در مقطع کارشناسی ارشد و در دانشگاه اوکلند در مقعع دکتری مهندسی مکانیک، شاخه مکاترونیک تحصیل کرده بود. عشق و علاقهاش به وطن او را از نیوزلند به ایران آورد. فرید مدیرعامل شرکت برق و انرژی غدیر بود و برای ماموریت به شیراز سفر کرده بود.»
سید فریدالدین معصومی نقش اثرگذاری در تکمیل و راهاندازی طرحهای برق و انرژی در کشور داشت و برای پیگیری ساخت نیروگاه 913 مگاواتی سیکل ترکیبی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد به شیراز سفر کرده بود. او سال گذشته در مصاحبهای، اهمیت این پروژه را اینطور توضیح داده بود: «با توجه به اهمیت تامین برق پایدار کارخانه آلومینیوم جنوب در این منطقه، موظف شدیم یکی از بزرگترین پروژههای تولیدی برق منطقه ویژه اقتصادی را آغاز کنیم، چرا که اگر یک ساعت برق شرکت آلومینیوم جنوب قطع شود، نزدیک به هزار میلیارد تومان خسارت وارد خواهد شد و عدمالنفع تولید روزانه این کارخانه ۵۵ میلیارد تومان است.»
#نخبه
#شهید_معصومی
#مهندسی_مکانیک
#خدمت_به_کشور
#برق
#انرژی
#شرکت_غدیر
https://eitaa.com/joinchat/3465478330C389f05dada