◼️چیزهایی که نبودی . . .
▪️ریاست جمهوری ۳۳ ماه شهید آیتالله رییسی نشان داد که در کشور بنبستی وجود ندارد.
#شهید_جمهور
🔸@mostaghel_upn
بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا
قلبِ ملّت سلحشور ایرانِ اسلامی، داغدار غمی بزرگ و اندوهی سنگین گردید.
شهادت رئیس جمهور انقلابی و خدوم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی، امام جمعه مردمی تبریز حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آلهاشم، وزیر امور خارجه کشورمان دیپلمات انقلابی دکتر امیر عبداللهیان و استاندار جوان و جهادی دکتر مالک رحمتی و دیگر همراهان در سانحه سقوط بالگرد، غبار غم و اندوه در چهره مردم عزیز ایران نشاند.
شهدای این حادثه همگی نشان و مهر خدمتگزاری داشتند و مشی مردمی ایشان تا سالها بر پیشینه پرافتخار انقلاب اسلامی، بهمانند سروقامتانی که ایستاده در عهد خدمت، همعهد با حضرات معصومین شدند، ماندگار خواهد بود.
حوزه بسیج دانشجویی دانشگاهپیامنور اصفهان،شهادت حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی،و هیئت همراه را محضر قلب و قطب عالم امکان، حضرت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه و مقام عظمای ولایت حضرت آیتالله امام خامنهای(مدظله العالی) ، ملت شهید پرور ایران اسلامی و علی الخصوص دانشجویان دانشگاهپیامنور مرکز اصفهان تسلیت گفته و بر روح پرفتوح این عزیزان درود می فرستیم .
خداوند انشالله این عزیزان را با اهل بیت پیامبر(ص) و صالحین محشور فرماید.
#شهید_جمهور
#بسیج_دانشجویی_پیام_نور_اصفهان
🪧 @mostaghel_upn
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور اصفهان
🗳 نتایج انتخابات چهاردهمین دوره شورای مرکزی
♨️ طی جلسه شورای عمومی، فرآیند انتخابات چهاردهمین دوره شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان برگزار شد. نتایج این انتخابات به شرح زیر است:
🔸 جناب آقای علی تقیزاده؛
دبیر شورای مرکزی
🔸 سرکار خانم مائده ایمانیان؛
دبیر کمیته فرهنگی-عقیدتی
🔸 جناب آقای محمدرضا زیدی؛
دبیر کمیته سیاسی و بینالملل
🔸 سرکار خانم سارا سهلالدین؛
دبیر کمیته آموزش و علمی
🔸 سرکار خانم حدیثه هادیان؛
دبیر کمیته روابط عمومی و رسانه
🔸 سرکار خانم شهلا السادات میرحسینی؛
دبیر کمیته منابع انسانی و امور دفتری
🔸 سرکار خانم محدثه بازگیر؛
دبیر کمیته هنری و تبلیغات
🔸 سرکار خانم محدثه سعیدی؛
دبیر کمیته مالی و تدارکات
🔸 جناب آقای علیرضا نبیپور؛
دبیر کمیته انفورماتیک و مدیریت دانش
🔸 سرکار خانم مبینا اورکی؛
عضو علیالبدل
🔸 سرکار خانم فاطمه اسکندری؛
عضو علیالبدل
♨️ همچنین در ادامه جلسه شورای عمومی چهارمین دوره انتخابات شورای نظارت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان برگزار و افراد زیر انتخاب شدند:
🔹 سرکار خانم زهرا حاجی هاشمی
🔹 جناب آقای ابوالفضل مظاهری
🔹 جناب آقای حسنعلی جعفری
🔹 سرکار خانم افسانه روحانی
🔹 جناب آقای علی احمدی
🪧 @mostaghel_upn
حضرت امیرالمومنین(ع):
هر كس دنيا را
خدمت كند دنيا او را خادم خويش گيرد و هر كس خداوند سبحان را
خدمت و اطاعت كند دنيا خادم او گردد.
🔸@mostaghel_upn
⚪هیچ کافری دوستدار ما نیست و هیچ مؤمنی دشمن ما نمی شود، هر کس با محبّت ما از دنیا برود، بر خداوند است که او را در قیامت با ما برانگیزد.
مسند الامام الرضا علیه السلام، ج 1، ص 358
🔸@mostaghel_upn
هدایت شده از Mostaghel.ir
📜 #نامه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور خطاب نمایندگان مجلس شورای اسلامی
♨️ مجلس دوازدهم،باید مجلسی برای تصمیمات کلان باشد
بسم الله الرحمن الرحیم
«مجلس شورای اسلامی مجلس مشورت است، مجلسی است که باید متفکرین، آقایان، مسائلی که مایحتاج ملت است و کشور است در میان بگذارند و با هم مشورت کنند. مباحثه کنند فقط آن چیزهایی که مربوط به ملت است و به اسلام»
امام خمینی (ره)
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی دوازدهم
سلام علیکم
🔶 در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی که گذشت با شرایطی منتخبین وارد مجلس شدند که نسبت به میانگین مشارکت حدود 20 درصد کاهش پیدا کرده بود که این 20 درصد قهر باصندوقهای رای علل مختلفی دارد از جمله وضعیت اقتصادی. همان حدود 40 درصدی که نیز در انتخابات شرکت نمودهاند درصد قابل توجهی از وضعیت کنونی راضی نیستند و انتقاداتی نسبت به ریل گذاریها وشرایطی که مجلس در به وجود آمدن آن سهیم است دارند و حضورشان در انتخابات نه به معنای تایید تمامی اقدامات مجلس، بلکه به دلیل حمایت از ارزشهای والای جمهوری اسلامی است.
🔷 یکی از مواردی که مجلس دوازدهم باید توجه ویژهای به آن داشه باشد، جامع نگری به امور میباشد و خود را نماینده تمامی مردم کشور بدانند نه تنها قشر خاصی از افرادی که به آنها رای دادهاند و قرار دادن اولویت مجلس به مسائل ملی و اقتصادی نه محدود کردن اقدامات مجلس به مسائلی که جنبه فرهنگی دارند.
🔶 نکته دیگری که پیرامون مجلس دوازدهم و در شرایط پیچیده به وجود آمده کشور نیاز است همدلی میان نمایندگان مجلس شورای اسلامی و همپنین مجلس و دولت میباشد که سبب به وجود امدن فضایی جهت پیش برد امور مردم شود اما نکته قابل اهمیت این است که همدلی بهانهای جهت زد و بندهای سیاسی و در تنگنا قرار گرفتن مستضعفین و ایجاد رانت و فساد نشود.
🔻متن کامل را در پایگاه خبری تحلیلی مستقل بخوانید:
🌐 https://news.mostaghel.ir/?p=18106
📲 telegram | instagram | bale
حضرت امیرالمومنین(ع):
ای مالک! باید پسندیده ترین کارها نزد تو اموری باشد که با حق و عدل موافق تر، و با رضایت توده مردم هماهنگ تر است؛ زیرا خشم توده مردم خشنودی خواص را بی اثر می کند، و ناخشنودی خواص و اطرافیان با رضایت عامه مردم جبران پذیر است.
...
بدان ای مالک! هیچ وسیله ای برای جلب اعتماد والی به رعیت، بهتر از نیکوکاری به آنان و تخفیف مالیات و عدم اجبار آنان به کاری که دوست ندارند، نیست. پس در این راه آن قدر بکوش تا به وفاداری رعیت خوش بین شوی که این خوش بینی بار سنگین و رنج آور مشکلات را از تو برمی دارد.
...
اگر مردم به تو مراجعه کردند با بذل و بخشش گره از کارشان بگشای و اگر کاری برایشان انجام ندادی با خوشرویی و عذرخواهی، از ناراضی شدن و فاصله گرفتنشان از حکومت جلوگیری کن.
🔶️@mostaghel_upn
⚪شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید!
🔶️متن نامه رهبر انقلاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا به شرح زیر منتشر شد:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
🔶️این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
🔶️جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا
🔶️این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
🔶️شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
🔶️جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
🔶️فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
🔶️بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
🔶️رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
🔶️دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
🔶️«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
🔶️سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
🔶️سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
🔶️من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
🔶️بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
🔶️درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛ و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون. جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
⚪توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
سیّدعلی خامنهای - ۱۴۰۳/۳/۵
🔶️@mostaghel_upn
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه پیام نور اصفهان
⚪شما اکنون در طرف درست تاریخ ایستادهاید! 🔶️متن نامه رهبر انقلاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در د
⚪اولین واکنش ها نسبت به نامه رهبر معظم انقلاب به دانشجویان باوجدان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا
🔶️@mostaghel_upn
#معرفی_برنامه
⚜ مراسم گرامیداشت هفتمین روز شهادت سیدالشهدای خدمت و یاران شهیدش
🔻با حضور آیتالله طباطبائینژاد
🔸 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اصفهان
🔻با حضور مهندس محسن منصوری
🔸 معاون اجرایی رییس جمهور شهید
🗓 پنج شنبه 10 خردادماه، 17
📍گلستان شهدای اصفهان
🪧@mostaghel_upn
حضرت امیرالمومنین (ع): کار کنید و آن را به پایانش رسانید و در آن پایداری کنید؛ آن گاه شکیبایی ورزید و پارسا باشید. همانا شما را پایانی است؛ پس، خود را به آن پایان (بهشت) رسانید.
🪧 @mostaghel_upn
هدایت شده از Mostaghel.ir
📜 #بیانیه اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور پیرامون چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران
♨️ ایجاد همدلی میان حاکمیت و مردم، لازمه دولت چهاردهم است
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران در شرایطی آغاز شده است که، دولت سیزدهم با سانحهای دردناک و زودتر از موعد مقرر، باید مسیر خود را به پایان برساند. همچنین شرایط کشور از نظر آماده نبودن بازیگران سیاسی برای یکی از مهمترین رویدادهای سیاسی کشور دارای پیچیدگی و حساسیت خاصی میباشد.
🔷 شهید سید ابراهیم رئیسی؛ سکاندار دولت سیزدهم، در عمر هزار روزه دولت اقدامات بایسته و عادتهای شایستهای را نشان دادند که نتایج آن چه در برهه کنونی زبانزد است و چه در دراز مدت ان شاء الله با ادامه مسیر ایشان به چشم همگان به عرصه ظهور خواهد رسید. شهید جمهور، در زمانی ریاست دولت را عهدهدار شدند که کشور در دوران تدبیر و امید دچار حاکمیت متفرعن شده بود، اما او با حضور میان مردم و شنیدن انتقادات و مشکلات و با حضور در دانشگاه و میان دانشجویان با هدف تبدیل دانشگاه به اتاق فکر دولت، الگوی جدیدی از اخلاق نقد پذیری را در سطح ریاست جمهوری نه تنها در ایران بلکه در جهان ایجاد نمودند و در این مدت ریاست جمهوری رکورد بیشترین حضور در بین دانشجویان را دارند و این خود نشان از اهمیت و توجه زیاد ایشان به دانشجویان بود.
🔶 پذیرش و نوع نگاه مردم به جایگاه ریاست جمهوری نسبت به چند سال گذشته اکنون تغییر کرده است و انتظارات مردم از ریاست جمهوری و ویژگیهای او بالاتر رفته است. فضای کشور در برهه کنونی نیازمند فردی است که دارای شاخصها و معیارهایی باشد که بتواند همدلی و همافزایی میان حاکمیت و مردم را افزایش دهد، معیارهایی که به صورت مختصر در ادامه آورده شده است.
🔻متن کامل را در پایگاه خبری تحلیلی مستقل بخوانید:
🌐 https://news.mostaghel.ir/?p=18142
📲 telegram | instagram | bale
هدایت شده از Mostaghel.ir
📜 #بیانیه دفاتر عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور پیرامون حواشی چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اسلامی ایران
♨️ مستقل؛ فارغ از جریانات و احزاب
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 از آنجا که مستند به قانون اساسی، برگزاری زود هنگام انتخابات ریاست جمهوری اجتناب ناپذیر است. ما انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل ضمن تلاش مستمر برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری آینده اعلام میداریم که مطابق سند گفتمان جنبش دانشجویی مسلمان نگاه و حرکت سیاسی و انتخاباتی خود را بر مبنای مبانی اسلام ناب محمدی، منظومه فکری امامین انقلاب و رهنمودهای مقام معظم رهبری«مدظله العالی» تدبیر میکند و صراحتا اعلام میدارد از هیچ کدام از احزاب، افراد و گروههای سیاسی چه در قالب لیست انتخاباتی و یا اشخاص حقیقی و حقوقی حمایت نخواهد کرد.
🔷 همچنین ضمن احترام به تمام کسانی که به عنوان ادوار محترم اتحادیه یا ادوار دفاتر انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاههای سراسر کشور، سابقه فعالیتهای تشکیلاتی داشتهاند، صراحتا بیان میداریم تمامی مواضع انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل به طور رسمی و تنها از طریق بیانیههای انتخاباتی اتحادیه و دفاتر عضو آن منتشر خواهد شد و مواضع ادوار هیچ ارتباطی با این تشکلهای دانشجویی ندارد.
🔶 ما تمامی دفاتر عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل که پایبندی خود را به مرام سیاسی اتحادیه اعلام کردهاند، هیچ نمایندهای در هیچ سطحی و در هیچ کدام از احزاب و گروههای سیاسی خرد و کلان ندارد. تمامی نشستها و جلسات سیاسی توسط اعضای شورای مرکزی اتحادیه و دفاتر آن با هدف کمک به پویایی و سلامت جریان انتخابات و تلاش برای مشارکت بیشتر مردمی در چارچوب تبادل نظر انجام پذیرفته و نیز به صورت شفاف، رسانهای خواهد شد.
🔻متن کامل را در پایگاه خبری تحلیلی مستقل بخوانید:
🌐 https://news.mostaghel.ir/?p=18147
📲 telegram | instagram | bale
🟡کدام اسلام؟
...
پس از گذشت 44 سال از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی که با ید واحده مردم ایران و به هدایت و رهبری امام بزرگوارمان رقم خورد، نظام برآمده از انقلاب مردمی و اسلامی سال 57، علی رغم تلاش همه جانبه نیروهای مومن انقلابی با چالشها و مسائل بنیادینی روبروست. در طول این سالیان گروهها و جریانات مختلفی در راستای بهبود اوضاع اقتصادی، فرهنگی و سیاسی نظام جمهوری اسلامی حرکت کردهاند و بسیاری نیز گامهای موثری در این جهت برداشتهاند.
آنچه از مجموعه تحرکات جبهه انقلاب در طول این سالیان به چشم میخورد، به خوبی نشان میدهد، مادامی که مکتب سیاسی حضرت امام (ره) در شخصیت نیروهای حزباللهی، مثل یک سیستم عامل و دستگاه فکری نصب نشده باشد، امکان کنشگری موثر در هیچ عرصهای برای آنها فراهم نخواهد شد. در توضیح این ادعا، مراجعه به بیانی از رهبر معظم انقلاب بسیار راه گشاست. حضرت آقا در 14 خرداد سال 93 میفرمایند:
«ما براى اينكه راه را درست برويم، بايد نقشهى معمار را بدانيم. اگر در يك بناى متعارف معمولى، نقشه در اختيار نباشد، نقشهى اصلى معلوم نباشد، سازندگان و بنّايان هرچه هم چيرهدست باشند، ممكن است اشتباه كنند؛ بايد نقشهى اصلى را دانست تا بتوان بر اساس آن نقشهى اصلى، اگر هنرى در سازندگى و در احياء هست، آن را بهكار برد. نقشهى او نقشهاى نبود كه فقط از ذهن انسان صادر بشود، قطعاً مؤيّدمنعندالله بود؛ خود امام بزرگوار اين را ميدانست و به آن معترف بود؛ خود او ميگفت آنچه پيش آمده است با دست قدرت الهى است و درست فهميده بود و چشم بصير و بيناى او درست ديده بود. ما مواظب باشيم؛ آن نقشه را بشناسيم تا بتوانيم راه را ادامه بدهيم. اگر نقشه را ندانستيم، زاويه پيدا ميكنيم؛ وقتى زاويه پيدا شد، روزبهروز هرچه پيش برويم، از راه اصلى و صراط مستقيم دور ميشويم؛ وقتى از صراط مستقيم دور شديم، از هدفها دور ميشويم، به هدفها نميرسيم؛ براى اينكه به هدف برسيم، بايد راه را گم نكنيم؛ براى اينكه راه را گم نكنيم، بايد نقشهى اصلى و اساسى، جلوى چشم ما باشد، آن را بشناسيم و بدانيم.»
شاید تا کنون در ذهن بسیاری از مخاطبان این یادداشت، مکتب امام به مثابه یک نقشه راه مطرح نبوده باشد. چه بسا درحد کلیاتی ذهنی یا مشابه چیزی که در اصول عقاید در دبیرستان و دانشگاه دیدهایم به نظرتان آمده است. اما میبینیم که دیدبان انقلاب اسلامی چنین نگاهی ندارد و مکتب سیاسی امام راحل را، نقشهٔ راهی میداند که فقدان آن میتواند موجب انحرافات اساسی شود و عملا همانطور که ذکر شد، امکان کنشگری موثر در تمامی عرصهها را از انسانها و تشکلها خواهد گرفت.
اگر از مکتب سیاسی امام سخن میگوییم بدان معناست که یک دستگاه منتظم از اعتقادات و ایمانها، ضروری برای حرکت حقیقی در مسیر سلوک و زندگی فردی، خانوادگی، تشکیلاتی و اجتماعی که مانند دین همهاش سیاسی است و سیاستش همه دینی.
برای آنکه سرّ آن کلمات آقا را بفهمیم و صرفا از سر تعبد نپذیریم، لازم است تا به گوشهای از اصول مکتب امام (ره) و تاثیرات عمیقش بر مسائل امروز نظام اسلامی بپردازیم.
به جرأت میتوان گفت که در میان اصول مکتب امام (ره)، آن اصلی که نقش محوری داشته و به تعبیر رهبر انقلاب، حرف نوی انقلاب اسلامی نیز هست، همان اصل مهم «مردم سالاری دینی» است.
مردم سالاری دینی در نسبت با سایر اصول مکتب امام، شبیه رنگی است که بر سایر اصول نشسته است. در نگاه حضرت امام (ره)، چهار محور اساسی اداره کشور یعنی تصمیمسازی، تصمیمگیری، اجرا و نظارت باید با مشارکت فعال مردم محقق شود و هر کجا که حکومتی قصد کنار گذاشتن مردم را داشته باشد، یک گام به حکومت طاغوتی نزدیک شده است. کما اینکه در قرآن کریم میخوانیم که فرعون برای اینکه بتواند حکومت طاغوتی خویش را مستحکم نماید، به وسیله ایجاد تفرقه در میان مردم، قدرت یکپارچه ایشان را سلب و از همین طریق امکان شکلگیری اراده مجموعی را از آنها گرفت. (ر.ک: سوره مبارکه قصص؛ آیه4)
نو بودن و جذابیت این حرف اساسی از سوی انقلاب اسلامی آنگاه نمایان میشود که دیگریهای این ایده اساسی را بشناسیم. در یک نگاه کلی، دیگری مکتب امام (ره)، پدیدهای است که خود امام (ره) نام «اسلام آمریکایی» را بر روی آن میگذارد. اسلام آمریکایی که خود دارای دو زیر شاخه مهم است (اسلام متحجرین و اسلام غربزدهها، منافقین و لیبرالها) همواره بدلهای تقلبی اسلام ناب محمدی (ص) را به میدان میآورد. از جمله بدل تقلبی مردم سالاری دینی را.
در نگاه اسلام آمریکایی که گاه در اندیشه برخی شاگردان از دنیا رفته حضرت امام هم متبلور بود، آنچه دارای اهمیت است طبقه متوسط جامعه میباشد، نه مردم.
طبقه متوسط یعنی گروهی از افراد جامعه که به لحاظ تمایلات فرهنگی، سبک زندگی و آمال و آرزوهایشان به مانند طبقه سرمایهدار جامعهاند اما به لحاظ درآمدی پایینتر از آنها بوده و گاه نزدیک به طبقه محرومین جامعه هستند. در اندیشه مدعیان اسلام آمریکایی باید از طریق گسترش تجملات، میل به مصرف را در میان طبقه متوسط افزایش داد و از گذرگاه افزایش تقاضا، تولید را هم فزونی بخشید و بدین ترتیب، چرخ های اقتصاد را به حرکت درآورد ولو اینکه عدهای از محرومین در میان چرخدندههای توسعه از بین بروند! در این نگاه، مهم نیست که مردم در اثر فضای سالمی که برای انتخابات وجود دارد به رشد و تعالی برسند؛ آنچه اهمیت دارد این است که به هر وسیلهای بتوانند از مردم رای بگیرند! ولو با پروپاگاندا و تبلغات سیاسی گسترده که دقیقا متصل به همان منابع بزرگ سرمایهداری است.
گرچه در اسلام آمریکایی، دم از مردم زده میشود اما سوال اساسی اینجاست که کدام مردم؟! مردمی که عملا به وسیله امیال سرمایهسالاران، سلب اختیار شدهاند و امکان انتخاب آزادانه و از روی آگاهی را از دست دادهاند؟!
حال ممکن است که یکی از ما، اگر فاقد نگاه عمیق و همه جانبه به مکتب امام باشیم، در کنشگریهایمان، چه در فضای سیاسی، چه اقتصادی و چه فرهنگی، به صورت ناخواسته و گاه با نیتهای خیرخواهانه همان بنایی را بسازیم که معمارش دشمنان خمینی و راه خمینی بودهاند.
مشابه همین دوگانهای که در اینجا طرح شد، در سایر اصول اساسی و فرعی مکتب امام نیز قابل ردیابی و مشاهده است (مثل: عدالتخواهی، محرومیتزدایی و کار جهادی، فعالیت تبلیغی و کار رسانهای، آزادی بیان و آزادی اجتماعی، وحدت، مسأله پیشرفت، معنای حکومت و ...) تنها با تعمق و مطالعه دقیق این مکتب حیات بخش میتوانیم جلوی انحرافات فکری و عملی خویش و جمعهای پیرامونی خود را بگیریم.
به قلم :حجتالاسلام مجتبی عرب, مسئول بنیاد نهضت
🪧 @mostaghel_upn
13 خرداد.pdf
450.5K
🔹 سخنرانی تاریخی عصر عاشورای ۴۲ حضرت امام (ره) در مدرسه فیضیه قم
🪧 @mostaghel_upn
مستند روح الله...
پیشنهادی برای مروری دلنشین از زندگی بنیانگذار انقلاب:
https://www.yasinmedia.com/video/characters/rouhollah
🪧 @mostaghel_upn
✅نظراتعجیببرخیاز رهبران جهان🔰
🟢میخائیل گورباچف(رهبر شوروی):
امامخمینی فراتر اززمان میاندیشید و در بعد مکان نمیگنجید،او توانست اثر بزرگی درتاریخ جهان بجای بگذارد
⚪️جیمی کارتر(آمریکا):
آیت الله خمینى درکشورش بعنوان یک قهرمان بزرگ تلقی میشود
🔴نلسونماندلا (آفریقا):
امامخمینی رهبری منحصربهفرد بود که توانست با دست خالی، انقلاب اسلامی را به پیروزی برساند
🟢هنری کیسینجر(مشاور یهودیالاصل رئیسجمهور آمریکا):
تصمیمات آیتالله خمینی چنان رعدآسا بود که مجال هرنوع برنامهریزی را از نظریهپردازان سیاسی غرب میگرفت
هیچکس نمیتوانست تصمیمات او را از پیش حدس بزند، او با معیارهایی، غیراز معیارهای شناختهشده دردنیا،عمل میکرد و گویی ازجاییدیگر الهاممیگرفت، دشمنی او با غرب،برگرفته ازتعالیم الهی بود ودر دشمنیخود خلوص نیت داشت
⚪️بنبلا رئیسجمهورالجزایر:
ملل عرب باید زندهشدن اسلام را در قرن بیستم مدیون انقلاب امام خمینی بدانند. انقلابیکه دنیای غرب و جهان عرب را دگرگون خواهدکرد؛زیرا آوای نهضت او در دورافتادهترین نقاطجهان بهگوش میرسد
🔴بینظیر بوتو(پاکستان):
رهبرانی مانند امامخمینی یکبار در قرنها زاده میشوند
🟢پاپ ژان پل دوم:
دربارهآنچه آیتاللهخمینی درکشورش و در بخش وسیعی ازجهان انجامداد باید با احترامی عظیموتفکریعمیق اظهارنظر کرد
⚪️حافظاسد(سوریه):
اسرائیل بارها ازانقلاب امامخمینی به وحشت افتاده و از آمریکا گله کرد که چرا نمیتواند جلوی نفوذ انقلاب ایران را که منجر به پیروزی فلسطین میشود بگیرد.