⭕️ شمرِ زمانه اینطور عیان به میدان آمده است!
🔹شمرِ زمانِ ما بد مستی میکند و در کوچه پس کوچههای جهان خانه به خانه میگردد و حق و باطل را جدا میکند، به وضوح باطل بودنش را فریاد میزند که کسی نگوید نمیدانستم تو چقدر خبیثی و فریب خوردم.
🔸هرکس با اوست انتخاب کرده که در تیمِ ظالم باشد، در تیمِ باطل باشد...
✍️ علی بیطرفان
🔺پ.ن: آدم یاد فریادهای معروف #شهید_مطهری میافتد: اگر حسين بن علی بود میگفت اگر میخواهی برای من عزاداری كنی ، برای من سينه و زنجير بزنی، شعار امروز تو بايد فلسطين باشد. شمر هزار و سيصد سال پيش مرد، شمر امروز را بشناس. امروز بايد در و ديوار اين شهر با شعار فلسطين تكان میخورد.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ طوفان در پرانتز
🔹«طوفان، قصیدۀ پرشوری است که در بحر رجز، نظم یکنواخت سکون را پریشان میکند.[…] و پرانتز لفظی بیگانه است و نشان اینکه بیگانگان برآنند تا حرفهای طوفانی ما را در پرانتزهای تنگ خود بگنجانند.»
🔸کتاب «طوفان در پرانتز» به قلم #قیصر_امینپور دربرگیرندۀ نثرهایی است که در بین سالهای ۱۳۶۴-۱۳۵۹ نوشته شده است. معمولاً قیصر را با شعرهایش میشناسیم؛ اما او در این کتاب، به سراغ نثر رفته و انگار که آن را به شعر درآورده باشد. نثر کتاب، روان و ساده اما با معانی عمیق همراه است که برگرفته از اندیشههای دینی اوست.
🔹در نگاه قیصر امینپور، انسان مانند قطرۀ آبی است که حیات خود را در پیوستن به دریا میبیند. اگر به دریا نرسد میگندد و تمام میشود. او شیاطین عالم را مثل سنگی میبیند که در مسیر رود ایستادهاند و مانع پیوستن رودها به دریا میشوند. گاه ازین موانع به نحو نمادین از آتش هم یاد میکند. در نگاه قیصر تا وقتی که سنگ جلوی مسیر رود را گرفته، صحبتکردن از صلح، همان صحبت از رکود و گندیدن آب است. این نگاه در کتاب «طوفان در پرانتز» در بخش «آزمایش آتش» جلوه میکند.
🔸عمده بخشهای این کتاب قدیمی، هنوز زنده و گرمند و گویی حال و روز امروز ماست؛ امروزی که دعوای جنگ و صلح برقرار و حتی پررنگتر است.
🔺در این فرسته، جملاتی از کتاب «طوفان در پرانتز» را گلچین کردهایم که به نحو نمادین یا مستقیم به جنگ حق و باطل پرداخته است.
🆔@baftar_resane
🎬 @Mostazafin_TV
🔹مردم عزیز ایران! خاطر مبارکتان هست که مدعی بودند قیمتها پس از افزایش نرخ تسعیر ارز تفاوت نخواهد کرد؟
🔸وقتی هشدار میدادیم که گرانی خواهد شد ما را بیسواد میخواندند. اما از نظر ما اینها به هیچ وجه بیسواد و جاهل و... نیستند. علم اقتصادی که آموختهاند، علم اقتصاد سرمایهداری است. کارکرد این علم این است که منافع سرمایهداران را بیشتر کند. اتفاقا علمشان دقیق و درست کار میکند!
🔹در این میان، مردم نیز اگر تحت فشار قرار بگیرند و فقیرتر شوند، یک مسئله غیرعلمی است و باید در چارچوب مفاهیمی مثل عدالت بررسی شود که خارج از موضوع علم اقتصاد است و اساسا در این باره نظرات متفاوت است و چون عدالت یک بحث ارزشی است نمیتوان درباره آن بحث علمی کرد و اصلا عدالت یعنی حذف رانت و مبارزه با فساد و قاچاق، و همین گرانی که میبینید، -اگر دغدغه عدالت دارید- باید بابتش خوشحال باشید چون رانت و فساد و قاچاق برطرف شد و عدالت هم برقرار شد!
🆔 @syjebraily
🎬 @Mostazafin_TV