فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹عید سعید فطر، روز جشن بندگی خداوند مبارک باد!
❓چگونه بفهمیم که روزههایمان مورد قبول درگاه الهی واقع شده است؟
👈 علامات قبولی روزه
@motahari_ir
✅ چرا دستور حجاب فقط مخصوص بانوان است؟
🔸علت اینکه در اسلام دستور پوشش اختصاص به زنان یافته است این است که میل به خودنمایی و خودآرایی مخصوص زنان است.
🔹از نظر تصاحب قلبها و دلها مرد شکار است و زن شکارچی، همچنانکه از نظر تصاحب جسم و تن، زن شکار است و مرد شکارچی. میل زن به خودآرایی از این نوع حس شکارچیگری او ناشی میشود. در هیچ جای دنیا سابقه ندارد که مردان لباسهای بدن نما و آرایشهای تحریک کننده به کار برند.
🔸این زن است که به حکم طبیعت خاص خود میخواهد دلبری کند و مرد را دلباخته و در دام علاقه به خود اسیر سازد. لهذا انحراف تبرّج و برهنگی از انحرافهای مخصوص زنان است و دستور پوشش هم برای آنان مقرر گردیده است.
📝 استاد مطهری، مسئله حجاب، ص۸۰
🔴 مسابقه بزرگ کتابخوانی مسئله حجاب (شصت صفحه منتخب از کتاب) همراه با جوایز ارزنده در اپلیکیشن استاد مطهری در حال برگزاری است.
🔹دانلود رایگان اپلیکیشن: motahari.ir/app
⭕️ کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»🔻
@motahari_ir
کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»🔻
@motahari_ir
http://eitaa.com/joinchat/4195942404C5f2dd99752
بنیاد شهید مطهری
📚 صد جایزه ۵۰۰ هزار تومانی در «مسابقه بزرگ کتابخوانی» (تامین شده توسط خیرین) 🔹60 صفحه منتخب از کتا
📣 اطلاعیه
❗️آخرین مهلت شرکت در مسابقه بزرگ کتابخوانی مسئله حجاب در اپلیکیشن استاد مطهری و انجام مراحل مسابقه: سهشنبه ۲۸ خرداد ۹۸
🔸قرعهکشی در روز شنبه با حضور مسئولان بنیاد شهید مطهری برگزار و برندگان مسابقه یکشنبه٬ ۲ تیر از طریق کانالهای رسمی بنیاد شهید مطهری در تلگرام، سروش و ایتا با شناسه زیر:
@motahari_ir
و سایت بنیاد به آدرس زیر اعلام میگردد.
motahari.ir
🔴 ضمنا به چهار نفر از کسانی که بیشترین امتیاز معرفی اپلیکیشن استاد مطهری را کسب کرده باشند جایزه نفیسی تعلق خواهد گرفت. (چگونگی معرفی، در اپلیکیشن توضیح داده شده است).
🔻کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری»🔻
@motahari_ir
🔴 پرسش جالب شهید مطهری از مردان طالب همسر دوم!
🔹در فقه اسلامی میگویند: «اگر بیم داری که استعمال آب برای بدنت زیان دارد وضو نگیر»، «اگر بیم داری که روزه برایت زیان دارد روزه نگیر». این دو دستور در فقه اسلامی رسیده است. شما افراد بسیاری را میبینید که میپرسند: میترسم آب برایم زیان داشته باشد، وضو بگیرم یا نگیرم؟ میترسم روزه برایم ضرر داشته باشد، روزه بگیرم یا نگیرم؟ البته این پرسشها پرسشهای درستی است. چنین اشخاصی نباید وضو بسازند و نباید روزه بگیرند.
🔹ولی نصّ قرآن کریم است که «اگر بیم دارید که نتوانید میان زنان خود به عدالت رفتار کنید، یک زن بیشتر نگیرید». با این حال آیا شما در عمر از یک نفر شنیدهاید که بگوید: میخواهم زن دوم بگیرم اما بیم دارم که رعایت عدالت و مساوات میان آنها نکنم، بگیرم یا نگیرم؟ من که نشنیدهام. حتماً شما هم نشنیدهاید.
🔹سهل است، مردم ما با علم و تصمیم اینکه به عدالت رفتار نکنند زنان متعدد میگیرند و این کار را به نام اسلام و زیر سرپوش اسلامی انجام میدهند. اینها هستند که با عمل ناهنجار خود اسلام را بدنام میکنند.
📒 استاد مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، ص352
#گزیده_کتاب
⭕️ به جمع ما در «کانال رسمی بنیاد شهید مطهری» بپیوندید! 👇
http://eitaa.com/joinchat/4195942404C5f2dd99752
💢 وقتی آزادی فرد توسط خود او مورد تجاوز قرار میگیرد!
🔹 اگر آزادی فرد از ناحیه شخص خودش هم مورد تجاوز قرار گیرد، باید از حق آزادی دفاع کرد.
🔸 اگر در دین اکراه نیست، نه به خاطر این است که اکراه بر خلاف حق آزادی است زیرا در مورد دفاع از حقوق انسانیت و بلکه بسط ارزشهای انسانی هر گونه مبارزهای طبعاً در راه آزادی است هرچند برخلاف میل افراد باشد.
🔹معنای آزادی، آزادی نیروها و استعدادها و باز بودن راه تکامل بشریت است نه آزادی میلها و شهوتها و عادات و تقالید.
📗 یادداشتهای استاد مطهری، ج۲، ص۳۳۴
⭕️ «کانال رسمی بنیاد شهید مطهری»👇
http://eitaa.com/joinchat/4195942404C5f2dd99752
💢 دانشمندی که «شیخ روزنامهخوان» خطاب میشد و نان برای خوردن نداشت!
🔹خیلی وقتها خدمتی که افرادی میخواهند انجام بدهند اگر از مسیر عمومی کارهای حوزههای علمیه خارج باشد، مساوی است با خرد شدن و از بین رفتن آنها و این جریانات به هر حال هست. در حوزههای علمیه اگر کسی در رشته فقه و اصول کار کند و استعداد زیادی داشته باشد به مقامات عالیهای میرسد و مردم هم از او تقدیر و تجلیل میکنند، و اخیراً رشتههای علوم عقلی مثل فلسفه هم تا حدودی چنین حالتی پیدا کرده است. ولی از این حدود اگر خارج شود هر اندازه هم خدمت عظیم و بزرگ باشد دیگر جز یک فداکاری هیچ چیز دیگری نمیتواند باشد.
🔸مرحوم شیخ محمدجواد بلاغی گذشته از تفسیر در زمینه مذاهب اهل کتاب مانند یهودیت و مسیحیت هم کار کرده بود. وقتی در بغداد به مجامع مسیحیها می رفت با آنها به زبانهای عبری و سریانی و زبانهای قدیم صحبت میکرد و بر کتابهایشان از خود آنها بیشتر مسلط بود. چنین مردی نان برای خوردن نداشت!
🔹آدمی که این جور است باید از اوضاع دنیا اطلاع داشته باشد. قهراً مجلات آنها را میخرید و مطالعه میکرد. مرحوم آقای صدر میگفت: ما جوان بودیم و ایشان را نمیشناختیم. همینقدر میدانم که شیخ جواد که رد میشد میگفتند: شیخ روزنامهخوان! او را به عنوان شیخ روزنامهخوان میشناختند.
🔸غرض این بود که شما بدانید که حساب خدمت غیر از حساب نعمت است.
📒 استاد مطهری، آشنایی با قرآن ج۷، ص۱۳-۱۵ (باتلخیص)
⭕️ «کانال رسمی بنیاد شهید مطهری» 👇
@motahari_ir