روحت شاد🌺
⭕️ تو بُردی...
🔻خاطره به نقل از عروس امام (ره)
🔸پسرم، عشقش آقا بود.یک روز که ساعت و عینک آقا را برداشته بود،آقا گفتند: "پسرم عینک چشمهات و اذیت میکنه،زنجیر ساعت هم خدای ناکرده به صورت مثل گلت میخوره."
🔹بعد عینک و ساعت رو به امام داد و گفت: بیایید یه بازی کنیم.
من جای شما آقا میشم و شما جای من پسر بچه.
تا توی نقش امام رفت گفت: خب بچه که نباید دست به عینک و ساعت بزنه.
آقا خندیدن و عینک و ساعت رو بهش دادند و گفتند: بگیر،تو بردی.
#سیره_روح_الله
بین همه خبرا، کرونا رو جدی بگیریم
موج دوم در راهه
♦️استفاده از ماسک
و رعایت فاصله اجتماعی ♦️
⭕️ شناسایی ۳۱۳۴ مورد جدید کرونا در کشور/ تعداد جان باختگان از مرز ۸ هزار نفر عبور کرد.
📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛📛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس آمریکا یک معترض رو آورده پشت دیوار مخفیانه کتکش میزنن
با هیچ توجیهی پلیس نایس غربزدهها دیگه بزک نمیشه
دکتر زیباکلام!
کجایی دقیقا کجایی؟!
🔺 جورج فلوید بدبخت به چه جرمی کشته شد؟ 👆
میخواست با یک ۲۰ دلاری تقلبی غذا بخره!
یک نگهبان رستوران که گرسنه بود.. دولت آمریکا پول 45 میلیون گرسنه خود را (آمار خود ترامپ) میده به مزدورها و وطنفروش های ایرانی و .. تا علیه ملت خودشون مزدوری کنن..
کاش مردم امریکا میدونستن پول مالیات و منابع کشورشون کجا میره؟👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 برخورد خشن پلیس با یک پیرمرد امریکایی
.
وقتی میخواست با پلیس نایس و مهربون نیویورک آمریکا ‼️، متمدنانه و مسالمت آمیز گفت و گو کنه.
بیچاره سرش ترکید و خون زد بیرون.😞
ظاهرا الان در بیمارستان بستری است.
این برخورد، هولناک تر از قتل #جورج_فلوید است و آتش خشم عمومی را شعله ورتر کرده.
اینجا هم یه عده دهنشونو پر میکردنو میگفتن امریکا مههههد دموکراسیه
زرشک و کشک باهم😐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما از دیدن این تصاویر هیچ خوشحال نمیشویم. ناامنی و آشوب در هیچ جا خوب نیست و زندگی مردم را تحت تأثیر خودش قرار میدهد.
اما ...
رژیم سفاک و تروریستی آمریکا باید طعم بد چنین صحنه هایی را بارها بچشد. صحنه هایی که خودش مسبب آن در دیگر کشورها بوده.
مخصوصا در کشور ما
باید به یاد بیاورد که چه روزهایی ما درگیر بودیم و سران جنایتکار آمریکا به زبان فارسی توییت میزدند و اسراییل هم یه گوشه میتمرگید و میخندید.
کاش این جریان گسترده مردمی در آمریکا تحت رهبری واحد و با خواسته مشترک انجام میشد تا قدم های موثرتری در مسیر افول آمریکا شاهد باشیم.
♐نبرد پشت پرده ایران و امریکا هنگام ارسال سوخت به ونزوئلا
آمریکا از طریق دو طرف منطقهای برای ما پیام ارسال کرد که «اگر به ارسال این محمولهها ادامه بدهید نفتکشهایتان را میزنیم.»
🔸از روزی که نفتکشهای ایران در اسکله نفتی بندر شهید رجایی در بندرعباس پهلو گرفتند تا در یک حرکت تاریخی محمولهای مهم و ارزشمند را برای مردم در محاصره ونزوئلا بارگیری کنند، یک نبرد دیپلماتیک، نظامی و امنیتی میان ایران و امریکا در سطح منطقه درگرفت که هنوز ابعاد مختلف آن فاش نشده است. همزمان با بارگیری این نفتکشها، نیروی دریایی امریکا اقدام به تحرکات جدید و خطرناکی در خلیجفارس کرد و چند رزمایش هم برگزار نمود.
🔸زحمت برای شناورهای ایرانی، پرواز در خط تماس بینالمللی، آبهای اقتصادی و مراکز مهم از جمله سکوهای گازی و میادین نفتی ایران، بازرسی لنجهای صیادی ایرانی (چرا که در این فاصله به دلیل مباحث کرونا و تعطیل شدن دبی، عملا هیچ لنج سفاری در دریا حرکت نمیکرد و همه در بندر لنگر انداخته بودند) مزاحمت برای شناورهای نیروی دریایی سپاه، رهگیری بالگردها و جنگندههای ایرانی که در منطقه پرواز میکردند و ... از جمله اقدامات طرف امریکایی بود.
🔸امریکاییها در تلاش برای مردد کردن و در نهایت منصرف کردن کشورمان از ارسال نفتکشها، هر چه در چنته داشتند و وقتی دست از تلاش کشید که نفتکشها یکی پس از دیگری از تحویل محموله، دریانوردی خود را با فاصله معین و تعیینشده، آغاز کردند. در این زمان، کار طرف امریکایی از تهدید به خواهش و گفتوگو هم رسیده بود که در صورت انصراف ایران از ارسال این محموله، میتوان گشایشهایی برای ایران در پی داشته باشد! اما در تهران تقریبا هیچکس به این موارد اصلا اهمیتی نمیداد.
🔸در مقابل، ایران پس از اقدام نیروی دریایی سپاه در نزدیک شدن به ناوگان امریکا در شمال خلیج فارس با استفاده از آمادهباش کامل نیروهای مسلح، پیامهای مختلفی را برای طرف امریکایی ارسال کرد. این پیامها همزمان شد با قدرتنمایی ایران در تنگه هرمز و اقدامات سنگین و حسابشده علیه نیروی دریایی امریکا که باعث شد تا آنها با جدی گرفتن خطر، به نیمه جنوبی خلیجفارس و سواحل کشورهای عربی پناه برده و عملا در لاک دفاعی فرو بروند.
🔸در این میان، یک رسانه انگلیسی مدعی شده ایران و آمریکا از طریق دو کشور در منطقه پیامهایی درباره نفتکشهای ایرانی عازم ونزوئلا رد و بدل کردهاند! که البته یک ادعا نیست، بلکه واقعیتی عینی است. روزنامه فایننشالتایمز اقدام جمهوری اسلامی ایران برای ارسال پنج نفتکش حامل بنزین به آبهای ونزوئلا را «مأموریتی آکنده از خطر» توصیف کرده است. به نوشته این روزنامه: «ایران با ارسال این محموله قصد ارسال پیامی روشن را داشت و آن اینکه مصمم است سرسختانهتر از قبل سیاستهای آمریکا را به چالش بکشد.»
🔸این مأموریت یکشنبه هفته گذشته به پایان رسید و آخرین نفتکش به مقصدش در ونزوئلا رسید. واشنگتن علیرغم حضور نظامی گسترده در آبهای دریای کارائیب دخالتی در ارسال این محموله نکرد و ایران موفق شد سوخت مورد نیاز ونزوئلا را به دست این کشور برساند. در اینکه چرا امریکا هیچ دخالتی باوجود تهدیدهای سنگین که توسط طرفهای معتبر به ایران ارسال میشد، نکرد، مسالهای که این روزنامه در ادامه مطلب خود به آن اشاره کرده است. این روزنامه به نقل از یک مقام ایرانی نوشته است: «سیاست ما در برابر آمریکا از دفاع به حمله تغییر کرده است. آمریکا از طریق دو طرف منطقهای برای ما پیام ارسال کرد که «اگر به ارسال این محمولهها ادامه بدهید نفتکشهایتان را میزنیم.» پاسخ ما روشن بود: اگر به ما حمله کنید متقابلاً حمله میکنیم. آنها میدانستند که بدون ثانیهای تردید این کار را انجام میدادیم.»
🔸فایننشالتایمز نوشته برای ایران ارسال این محمولهها از خلیج فارس به سمت آبهای دریایی کارائیب توجیهی از لحاظ اقتصادی نداشت. آنها در مجموع حداکثر ۵۰ میلیون دلار از این معامله به دست میآورند که آن هم در قالب طلا و نه پول نقد تحویل داده میشود. البته این خبر روزنامه انگلیسی کذب محض است، ایران نه طلا گرفت و نه پول نقد، بلکه یک معامله پایاپای بوده و ایران بابت آن، محصولات تولیدی ونزوئلا را وارد میکند.
🔸یک تاجر ارشد محصولات نفتی که ارتباطهایی با حکومت ایران دارد گفت: «این روش دونالد ترامپ را خلع سلاح کرده چون ما نشان دادهایم که باکی از مرگ نداریم. نفتکشهای ما آگاهانه به سمت یک وضعیت مبهم حرکت کردند. اقدام بسیار شجاعانهای بود.» یک دیپلمات غربی هم در گفتوگو با این روزنامه گفت که ایران علیرغم فشار تحریمها تمایلی به تغییر سیاستهایش در خاورمیانه ندارد. این دیپلمات گفت: «آمریکا میداند که تحریمهایش نتیجهای به بار نخواهد آورد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمی آدرنالین برای دوستداران سافاری و آفرود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمی دوپامین برای نورون ها
سانتافه ۲۰۲۱
در مورد عدم حضور سردار قاآنی در رسانه ها میپرسند و شایعه اسارت ایشان
سردار قاآنی و امثالهم جزو سرمایه های ما هستند و نوع رسته خدمتی ایشان به گونه ای هست که نباید زیاد جلوی چشم باشند
اینها وقتی زیاد ظاهر بشن امکان رصدشون بیشتر میشه و دشمن راحتتر میتونه توی بحث ترور این بزرگان برنامه ریزی کنه
موضوع حاج قاسم هم همینگونه بود
روزی که برخی رسانه های معلوم الحال و برخی دوستان حزب اللهی نابلد رسانه ایشان رو بولد کردن بنده به بچه ها عرض کردم منتظر زدن سردار باشید
اینها از قصد سردار سلیمانی رو دارن بولد میکنند
در مورد سردار قاآنی هم همین مصداق صدق میکنه
نباید بگذاریم ایشان زیاد تو رسانه ها بولد بشه
یکی از فریب های امنیتی اینه چون دستشون به ایشان نمیرسه سعی میکنند با چند تا شبهه از این جهت که مثلا ایشان شهید شده یا اسیر شده، سردار قاآنی و امثالهم رو مجبور کنند خودشون رو آفتابی کنند تا رصدشون کنند
باید حواسمون رو جمع کنیم
از کانال آنتی فتنه
🔻چند نکته درباره محاکمه «اکبر طبری»
🔻اتاق کار او نزدیک دفتر رئیس قوه بود و در دستگاه قضایی چنان نفوذ داشت که طبق یک قانون نانوشته، حرف او در حکم دستور رئیس قوه قضائیه بود.
🔻پرونده رسول دانیالزاده، ابربدهکار بانکی است که گفته میشود ۴ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی داشت و بازداشت شده بود ولی ناگهان آزاد شد و با رفع ممنوعالخروجیاش، از کشور گریخت. او سازنده یکی از لاکچریترین برجهای تهران بود و بعدها کاشف به عمل آمد که در جریان پروندهاش، پنتهاوس آن را به طبری رشوه داده بود. (دانیالزاده بعدها به ایران بازگردانده شد و در این پرونده محاکمه شد.)
🔻با این اوصاف اگر نگوییم بزرگترین پرونده فساد در چهار دهه اخیر، میتوانیم بگوییم که یکی از بزرگترین مفاسد اقتصادی در این پرونده مضبوط است.
🔻رئیس سابق قوه قضائیه نیز باید در چارچوب قانون پاسخگوی عملکردش در قبال اکبر طبری باشد. یادمان نرود که همه در برابر قانون برابرند
♨️رسانه مستقل خبرحوزه
🔳 اتفاقی که باعث تغییر نگاه مقامات ایران به نیروی هوایی شد
▪️خرداد سال ۱۳۹۳ برای من که تحولات منطقه را دنبال میکردم سالی عجیب بود. آن روزها هنوز در فیسبوک فعالیت میکردیم و صفحه ما در این شبکه مجازی فعال بود.
خبرها و تحولات آن سال را ندارم که اینجا برای شما بازگو کنم، اما به خوبی یادم می آید که داعش پس از یک جلسه چند روزه در اردن (که در آن افسران فراری حزب بعث و برخی از افسر های رابط آمریکایی انگلیسی سعودی اردنی و حتی چند کشور دیگر اروپایی حضور داشتند) و سپس هماهنگی با سازمان اطلاعات ترکیه و حتی ملا مسعود بارزانی برای حرکت خود برای اشغال شهر موصل را شروع کرد و تنها چند روز بعد موفق شد این شهر را تصرف کرده و مانند گردباد سیاهی از شما و شرق عراق به سمت غرب و مرکز این کشور بتازد.
▪️همه می دانید عراق آن روزها نیروی هوایی نداشت و جنگندههای اف ۱۶ که به تازگی از آمریکا خریده بود نیز به صورت کامل تحویل این کشور نشده بود نوری مالکی نخست وزیر وقت عراق دست به دامان آمریکاییها شد تا شاید با کمک هوایی آنها بتواند پیشروی ائتلاف القاعده عراق و بازماندگان رژیم بعث کند کرده تا دیواره دفاعی شهرهای مهم و مرکزی این کشور احیا شود. با وجود آنکه آمریکا نیروی بسیار قابلی در منطقه داشت اما از آنجایی که خودشان با تروریستهای داعشی هماهنگ بودند هیچ پاسخ مثبتی به نخست وزیر عراق ندادند و اینجا بود که عراقی ها استیصال را به معنی واقعی درک کردند.
▪️این پاسخ مشهور وزیر امور خارجه و فرماندهان نظامی آمریکایی به عراقی ها مبنی بر اینکه شش ماه نیاز است تا ما به کمک شما بیاییم باعث شد تا بلا فاصله نگاه مقامات بغداد به سمت همسایه شرقی بیافتد اینجا بود که در خرداد ماه سال ۱۳۹۳ رستم ایران در قلب بغداد با یک کیف ساده در دست فرود آمد تا مقدمه یک کار بزرگ و تاریخی مهیا شود.
سپهبد شهید قاسم سلیمانی با حضور در جمع مقامات سیاسی نظامی و همچنین مذهبی عراق به آنها قول همکاری داد. نخستین درخواست عراقی ها پشتیبانی هوایی بود که تنها طی یک تماس تلفنی هماهنگ شد.
▪️دستوری از دفتر فرمانده کل قوا به ستاد مشترک نیروهای مسلح و از آنجا به ستاد مشترک ارتش و سپس نیروی هوایی ابلاغ شد مبنی بر اینکه در هماهنگی با ارتش عراق باید اهدافی در خاک این کشور بمباران شود. در حالی که تروریستهای داعشی بر اساس وعده داده شده توسط افسران رابط آمریکایی فکر می کردند که هیچ مانعی جلودارشان نیست و خیلی زود به بغداد خواهند رسید اما به ناگهان از آسمان آتش شروع به باریدن کرد. آتشی که همه قواعد بازی را به هم زد و آن خرداد را برای همیشه در تاریخ معاصر ایران جاودانه ساخت.
▪️بمبافکنهای ایرانی از پایگاههای مختلف بلند شده و تا مرز عراق و سوریه را بمباران میکردند. صدها سورتی پرواز توسط بمبافکنهای ایرانی که عموماً اف ۴ و سوخو ۲۴ بودند در عراق صورت گرفت و ستونهای بزرگ داعش و مراکز تجمع آنها در مناطق مختلف عراق بمباران شد.
حجم بمبارانها وسیع بود و روزانه گاهی به بیش از ۵۰ سورتی میرسید. ایرانیها هیچ کم و کسری در این زمینه از خود نشان ندادند تا عراقیها فرصت کنند خطوط دفاعی پایتخت را مستحکم کرده و مانع از سقوط آن شوند.
▪️اهمیت نیروی هوایی اینجا برای فرماندهان ارشد کشور مشخص شد در حالی که جنگندههای ایرانی عموماً قدیمی بوده و چند دهه عمر داشتند اما همین هواگردها نیز حضورشان در آن روزها بسیار تاریخی، مهم، اثرگذار و تعیین کننده بود.
به خوبی به یاد دارم گاهی اوقات که برای نماز صبح بیدار میشدم، غرش بمبافکنهای نیروی هوایی که برای بمباران تروریستهای داعشی راهی عراق میشدند به خوبی شنیده میشد. گاهی اوقات دستههای چند فروندی و معمولاً به صورت دو فروندی با بمب های سنگین مواضع تروریستها مورد هدف قرار میگرفت.
▪️آرام آرام عراقیها توانستند امور را در دست گرفته و امریکاییها نیز وقتی دیدند ایرانیها با همه توان وارد درگیری شده و دارند داعش را به صورت دقیق و اثرگذار بمباران میکنند، ائتلاف ضد داعش را تشکیل داده و وارد بازی شدند تا مانع از نابودی کامل و فوری این تروریستها شوند. آنها در حالی که ابتدا از زمان ۶ ماهه برای ورود به نبرد میگفتند، در کمتر از دو ماه اولین بمبارانهای خود را شروع کردند!!
با این حال در ماههای بعد هر جا که کار گره میخورد و جنگنده های آمریکایی حاضر به بمباران نبودند باز هم خلبانان ایرانی با تمام قدرت وارد شده و اهداف مورد نظر را بمباران میکردند.
✔️ ادامه در پست بعد...