eitaa logo
مطالبه_ایذه
205 دنبال‌کننده
682 عکس
707 ویدیو
15 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
@ebteda_ir 🔺 مهمترین آسیبِ فشار برای انصراف رقبا به نفع یک نفر، بی‌اعتبارسازی مقولهٔ انتخابات است. چند دوره است که این وضعیت را پیش می‌آورند و به‌جای تلاش و تقلا برای رای‌آوری کاندیدای مطلوب خود، از ابتدا تا روز انتخابات، به انواع شیوه‌ها و ابزارها و تکنیک‌ها متوسل می‌شوند تا همه را به نفع یکی منصرف کنند؛ به نام اجماع! ممکن است با این روش، حتی گاهی نتیجهٔ انتخابات، باب میل باشد اما آنچه واقعاً دارد اتفاق می‌افتد و برای نیروهای انصراف‌طلب، اهمیتی ندارد، تمسخر و تحقیر سازوکار مبنایی و مهمی به نام انتخابات است. با این شیوه، انتخابات را تبدیل به عرصهٔ چشم‌بندی‌های سیاسی و رسانه‌ای کرده‌اند. اینجا دیگر تلاش و مجاهدت برای اقناع مردم برای رای به کاندیدای مطلوب، جای خود را به انواع بازی‌ها و لشکرکشی‌ها برای منصرف‌سازی رقبا می‌دهد. این که نشد انتخابات! با این وضعیت چرا از مردم توقع دارید انتخابات را جدی بگیرند؟ این‌همه انرژی که صرف منصرف‌سازی رقیب می‌کنند، اگر برای اقناع مردم و همراه‌سازی آنها می‌شد، دستاورد بزرگتری برای کاندیدای مطلوبشان داشت. صندوق رای را بی‌اعتبار نکنید. روح الله رشیدی
❌ دکتر حسین صمصامی: متاسفانه مطلع شدم نام من در لیست ۵۱۸ نماینده فعلی و ادوار گذشته مجلس، در حمایت از آقای قالیباف منتشر شده!! ظاهرا بسیاری از نمایندگان دیگر نیز به این موضوع اعتراض دارند!! 👌اصلح را میدانم.
⚡️واکنش رئیس ستاد انتخاباتی سعید جلیلی به انتشار یک نامه جعلی با امضای او و سربرگ ستاد در فضای مجازی
23.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نظر مردم آمریکا درباره دکتر جلیلی😎 تعجب آمریکایی‌ها جالب بود مگه میشه؟ مگه داریم؟ تا میتونید منتشر کنید
⭕️ آقای قالیباف! از عارف بیاموزید 🖋 محمدامین فرج اللهی 🔹انتخابات سال ۹۲ را یادتان هست؟ گزینه اصلاح‌طلبان اصیل، عارف بود و‌ گزینه مرحوم ‌هاشمی و ‌اعتدالی‌ها حسن روحانی. این طرف هم قالیباف بود و‌ جلیلی. هر چهار نفر هواداران گفتمانی خود را داشتند و آمده بودند تا بمانند. 🔹تب نظرسنجی ها داغ بود و مدام بحث ماندن و‌ رفتن هر کدام مطرح بود. این آخری‌ها نظرسنجی‌ها برای اصلاحات حاکی از این بود که رای روحانی نزدیک پنجاه درصد است و عارف کمتر، پس اگر عارف کنار برود می‌توان جریان مقابل را شکست داد. این که برایشان قطعی شد خودشان کلی به عارف فشار آوردند تا کنار برود و‌ به قول معروف، حرفه‌ای عمل کند. این اتفاق افتاد و‌حسن روحانی با اندکی بیش از پنجاه درصد پیروز شد. 🔹اوضاع این روزها مرا یاد آن سال انداخت. غالب نظرسنجی‌ها حاکی از بالاتر بودن رای جلیلی نسبت به قالیباف است. از قضا تک گزینه بودن طرف مقابل در برابر دونامزد بودن این جبهه، احتمال پیروزی اش را بیشتر می کند. آرای متمرکز پزشکیان میتواند آرای دوتکه جریان انقلاب را شکست بدهد. 🔹آقای قالیباف! کاش مثل عارف، مصالح جبهه خود را در نظر بگیرید و با افتخار اعلام کنید به نفع وحدت نیروهای انقلاب کنار می‌روید و‌ از هواداران‌تان بخواهید برای جلوگیری از دولت سوم روحانی، جمعه در برگه رأی بنویسند: سعید جلیلی.
⭕️تحمیل تحلیل غلط از مدل رأی توده‌ها، پل پیروزی پزشکیان ✍️محمد یلماز 🔹نتیجه‌ی انتخابات را نهایتا فضای تقابل‌ها و درک عمومی از صف‌بندی اصلی موجود در روز رای‌گیری رقم می‌زند. برای همین است که نتایج نظرسنجی‌ها ممکن است پیش‌بینی کننده نتیجه‌ی تصمیم نهاییِ مردم نباشد. 🔹رأی هجده میلیونی شهید رئیسی در انتخابات سه سال قبل که با فضای نه‌ی بزرگ به فضای دولت آ.روحانی شکل گرفت، اگر استحکامش حفظ شود، تعیین‌کننده‌ی نتیجه‌ی این انتخابات هم خواهد بود. 🔹کافی است ۱۵ میلیون از این ۱۸ میلیون رأی‌شان را تغییر ندهند. مناظرات نیز در جهت حفظ این فضا موثر واقع شده‌اند، و رأی بالای امروز آ.جلیلی که خیلی فراتر از بدنه‌ی رأی سخت و ایدئولوژیک همیشگی ایشان است، از اینجا ناشی می‌گردد. 🔸با انصراف آ.جلیلی به نفع آ.قالیباف امکان حفظ این فضای تقابل به شدت کاهش خواهد یافت. همچنین برای توده‌های مردم، قوت شخصیت خود نامزد و صفاتی مانند ایمان، پاکی، صداقت، شجاعت، ساده‌زیستی، فسادستیزی و مردم‌دوستی بسیار تعیین‌کننده است، که این صفات را در آ.جلیلی و آ.پزشکیان بسیار بیشتر می‌بینند تا آ.قالیباف. 🔹تعیین‌کننده‌ی انتخابات هم رأی همین توده‌های غیرحزبی است که امکان انتقال به دستور نامزدها را ندارد. 🔹دوستان اردوگاه آ.قالیباف اگر در اعتقاد به «جبهه‌ی انقلاب» صادق‌اند، یعنی اگر واقعا انتخاب آ.جلیلی را به انتخاب آ.پزشکیان ترجیح می‌دهند، تنها راه این پیروزی، زنده نگه داشتن مخالفت بسیار جدی با فضای دولت آ.روحانی و کناره‌گیری امروز آ.قالیباف به نفع آ.جلیلی است، که ضمن داشتن رای بیش‌تر و کیفی‌تر، و آسیب‌پذیری کم‌تر در معیارهای توده‌های مردم، نماینده‌ی این تقابل‌ مهم هم می‌تواند دیده شود. 🔹دقت کنید ظرفیت تخریب آ.جلیلی‌ توسط ستاد رقیب تا انتها مصرف شده، اما راجع به آ.قالیباف هنوز کلید نخورده است. 🔹البته انصراف ندادن آ.قالیباف به نفع آ.جلیلی و کشیدن شدن انتخابات به دور دوم نیز برکات فراوانی برای آینده‌ی کشور و فراهم شدن زمینه برای یک پوست‌اندازی اساسی دارد. 🔹 اما از منظر انتخاباتی، با فراهم شدن فرصت ابتکارات جدید داخلی و خارجی برای اردوگاه اصلاحات-اعتدال، و در نظر گرفتن ضعف اردوگاه اصولگرا-حزب‌اللهی در موج‌آفرینی اجتماعی، پیروزی آ.جلیلی در دور دوم سخت‌تر خواهد شد. 🔹با توجه به نزدیکی آرا، رای فعلی سه نامزد دیگر، خصوصا آ.قاضی‌زاده هم نقش مهمی در نتیجه‌ی انتخابات می‌تواند داشته باشد که آن رای مردمی و غیرحزبی هم در صورت زنده ماندن یا نماندن تقابل اساسی، سرنوشت متفاوتی پیدا خواهد کرد. 🔹امروز توپ در زمین اردوگاه حامی آ.قالیباف است که یکی از این سه گزینه را انتخاب کند: ۱) فشار همه‌جانبه برای انصراف آ.جلیلی، که بنا به تحلیل فوق، در صورت تحقق، نتیجه‌اش احتمالا پیروزی آ.پزشکیان در دور اول خواهد شد. ۲) ماندن همه‌ی نامزدها، که نتیجه‌ی احتمالی‌اش شکست آ.جلیلی در دور دوم از آ.پزشکیان خواهد بود. ۳) انصراف آ.قالیباف، که احتمال پیروزی آ.جلیلی بر آ.پزشکیان در دور اول را ایجاد خواهد کرد. 🔹صلاح شخص ایشان در این سه گزینه هم نیاز به گفتن ندارد. و البته انصراف ایشان اگر از موضع قهر باشد نیز نتیجه‌ی معکوس خواهد گذاشت. انصراف در حمایت واقعی از آ.جلیلی و مخابره کردن این تصویر مهم است که در مجلس و دولتی هم‌دوش و هم‌راه هم، کشور را خواهیم ساخت.
⭕️فوری| اعلام نظر ستاد انتخاباتی دکتر قاضی زاده هاشمی درباره دکتر سعید جلیلی 🔹محمدرضا میرشمسی رئیس ستاد انتخاباتی دکتر قاضی زاده هاشمی در توئیتی موضع این ستاد را پیرامون دکتر جلیلی اعلام کرد.
⭕️اعلام نظر سه نفر از نظریه پردازان و مورخان مطرح کشور درباره نامزد اصلح: جلیلی اصلح است بسم الله الرحمن الرحیم با عنایت به رهنمودها و شاخص های طرح شده از سوی مقام معظم رهبری برای شناخت فرد اصلح و همچنین تحلیل عمیق از جریان شناسی تاریخ؛ به ویژه تاریخ قرون اولیه اسلامی و سده اخیر ایران، و نیز تاریخ نهضت های اسلامی و فلسفه سیاسی انقلاب اسلامی، ضمن احترام به چهار نامزد دیگر جریان انقلاب اسلامی، آقای دکتر سعید جلیلی را فرد اصلح می دانیم و اعلام می داریم که ادامه راه استقلال و عزت و هویت یابی شهید رئیسی با رأی به ایشان قابل تحقق است. ان شاءالله دکتر محمد حسین رجبی دوانی - دکتر موسی نجفی - دکتر موسی فقیه حقانی
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیرمرد عشایر ایذه ای از جلیلی می گوید...
هدایت شده از ایتایار
فوری دکتر سعید جلیلی جمعه ۸ تیر ساعت ۹.۳۰ صبح در مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام واقع در مشیریه رای خود را به صندوق خواهد انداخت. جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، فعالان رسانه ای، چهره های سیاسی، فرهنگی و... نیز جلیلی را همراهی خواهند کرد.
⭕️ | پویش ختم ۱۱۴ میلیون صلوات به نیت شهید رئیسی و انتخابات فرد اصلح 🔹در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و همزمان با چهلمین روز شهادت شهدای خدمت ، پویش ختم ۱۱۴ میلیون صلوات به نیت شهید رئیسی و همچنین انتخاب کاندیدای اصلح آغاز به کار کرد. 🔹مخاطبان محترم در صورت تمایل با مراجعه به سایت زیر و درج تعداد صلوات مدنظر به این پویش بپیوندند. https://khatm.jalilimedia.com/