#تحلیل
چند پرسش درباره متن جدید لایحه عفاف
متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
آقای محمدتقی نقدعلی، عضو محترم کمیسیون یادشده به خبرگزاری فارس گفت «گزارش نهایی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس درباره لایحه عفاف و حجاب تهیه و تدوین شده که پس از تقدیم به هیئت رئیسه مجلس، جهت بررسی و تصویب نهایی، در دستور کار نمایندگان مجلس قرار خواهد گرفت».
درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، #پرسشها و #ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد.
و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ #قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه #ضرورتی داشته است؟!
۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت کشف حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت بیتوجهی #مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟!
آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب « ترک فعل» نیز شدهاند!
۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص #پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
۵- نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن #طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی سردرگمی درپی داشته باشد....☝️
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک لغزشگاه خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
💥به عنوان مثال میتوان به متن #برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید. موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... تعجبآور نیست؟ هست!
حسین شریعتمداری
هدایت شده از صدای مردم
🔴 بدعت حتی در معلی !!
بدعت در ظاهر امری نوآورانه و در باطن منحرفانه است و اگر شش دانگ حواسمان را جمع نکنیم خیلی راحت گریبانمان را خواهد گرفت.
مثلا همین برنامه معلی در ماه #محرم که انصافا بیشتر قسمت هایش خوب و قابل تحسین است اما در همین برنامه خوب در یک قسمت برای اولین بار در صداوسیما گروهی پسر نوجوان و جوان و گروهی دختر نوجوان و جوان روبه روی هم ایستادند و سینه زنی کردند و در قسمتی دیگر برای اولین بار چهار خانم برای مردان به نوحه سرایی پرداختند!!
این موارد شاید با کمی اغماض بدون مشکل باشند اما یک بازی خطرناک در ایجاد سنتی سیئه و گشودن معبری برای سوء استفاده گران است که انتهای آن خدای ناکرده ممکن است به سینه زنی و شور و هروله بانوان و مداحی و تک خوانی خانم ها در بین مردان تحت نام عزاداری برای #امام_حسین علیه السلام منتهی گردد ...
✍️ "قاسم اکبری"
بیدارباش
🔴 بدعت حتی در معلی !! بدعت در ظاهر امری نوآورانه و در باطن منحرفانه است و اگر شش دانگ حواسمان را جم
❌👇🏻👇🏻👇🏻
توجه کنید ما هئیت مختلط نداریم! از جمله دلایلی باعث میشه فرهنگ جامعه دچار انحراف بشه اختلاط غیرضروری زن و مرده! آیا در هئیت و بین مذهبیها که همیشه حریم بوده از بین بردن این پرده ها و حریم ها و ایجاد اختلاط درسته؟! میخوان جامعه رو اصلاح کنند یا جایی ام که خودش درست بوده خراب کنن؟!
در فرهنگ شیعی و عزاداری، زنان در مرکز توجه مردان و جلوی نامحرم نبودن اما در کربلای معلی به سلیقه سازندگان و صداوسیما نمایش زنان در وسط عزاداری و مقابل مردان رو عادی سازی میکنن با این حساب اگر هیئت مختلط یا دسته های سینه زنی و زنجیرزنی با چاشنی چادر راه بندازن نباید تعجب کنیم. در روضه ها می شنویم که میگن زنان اهل بیت رو جلوی نامحرمان چرخاندن... ولی حالا به هر بهانه حتی در مسابقه ای به اسم مداحی راه اندازی شده بود و اصلا محل اعرابی در مورد زنان نداشت باز تلاش ویژه شد به زور و ضرب هم شده زنان رو وارد کنن تا یه کاری انجام بدن!!!
گویا از ترس مرگ میخوان خودکشی کنن...
و این مداحان بنده خدا که هیچ کجا به زنان زل نزدن و حفظ حریم داشتند با بانوان رو وادار میکنن بشینن حرکات و اجرای خانم ها رو تماشا کنن... والا بچه ها اومدن ماه شعبان جلوی اینها اجرا کردن مهدی رسولی به دختربچه ها گفت خدا دوست نداره شما زیاد جلوی چشم باشید...
دیگه چطوری بگه!؟ حالا زنان بزرگسال رو میارن مثلا چی روضه به زبان اشاره اجرا کنید! این الان مداحیه!؟ شما می خواید زنان رو تکریم کنید به شکل دیگری بکنید، وقتی روضه می خوانند که حضرت زینبی رو که هیچ نامحرمی حجم بدنش رو هم ندیده بود و وقتی بیرون می رفتند محارم دورشون رو می گرفتن که نامحرم ایشون رو نبینه، روبنده شون رو کشیدن و جلوی نامحرم چرخاندنشون و این چه مصیبت بزرگی بود، چطوری از چنین روضه هایی درس گرفته میشه که زنان رو بیارن وسط مجلس جلوی مردان سینه بزنن یا اجرای چه و چه داشته باشند!؟ این در فرهنگ شیعیان و مسلمانان نو عزاداری محرم سابقه نداشته... به نظرتون سینه زنی مختلط باعث اسلامی تر شدن جامعه میشه!؟ یا هر چی بیشتر زنان جلوی نامحرم باشن اسلام بیشتر اجرا میشه!؟ به جایی بروند جایی که اختلاط نابجا بین زن و مرد هست رو اصلاح کنند، جایی ام اختلاط نبوده و فرهنگ درست حاکم بوده و حریم داشته میان خراب می کنند!
من که شخصا تماس گرفتم هم از برنامه تشکر کردم هم نسبت به نمایش زنان در وسط مردان، نبودن حریم و اجرای بانوان و عدم تطابقش با فرهنگ شیعی نقد کردم... گفتم ما در فرهنگ عزاداری محرم اصلا نمایش زنان یا در مرکز توجه قرار دادنشون رو در عزاداری نداشتیم، چون درست هم نیست و در روضه ها از مصائب اهل بیت همین هست که زنانشون جلوی نامحرم چرخانده شدن... پس یعنی این مساله خیلی بده، انقدر بد که جزو روضه ها قرار گرفته! بعد الان شما جلوی نامحرمان نمایش داده شدن زنان رو به عنوان یه کار مثبت میخواید جلوه اش بدین!؟
البته به استفاده از هلالی هم نقد کردم شما هم اگر همینطور فکر می کنید اینکارو انجام بدین...
..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یک حرام فرهنگی دیگر در حوزه زنان از مقام معظم رهبری
⊹بی حجابی حرام شرعی سیاسی
تحقیر خانه داری زن هم حرام فرهنگی است
✍️عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
❌#تحریم محرم جواب نمیدهد
به همین علت #تحریف محرم
در دستور کار است....
😏 بر حسینی میگریم که تحریف شد
🖤حسین وقتی به قتلگاه میرفت نگران حجاب زنان اهل حرم بود.....
🖤وقتی کاروان اسرای کربلا را میبردند حضرت زینب خطاب به حرامیان گفت سرها را جلو ببرید که چشم نامحرم به ناموس خدا نیفتد
🖤و هدف قیامش را اینگونه بیان کرد:
من فقط برای اصلاح در امت جدم به پا خاستم، میخواهم امر به معروف و نهی از منکر کنم
😞اما امروز برخی زنان امت ایشان با سربرهنه و پیراهن دریده در برابر دیدگان هزاران نامحرم به عزای این مرد میآیند و عده ای هم بی تفاوت از کنارشان رد میشوند......
😔و همه با هم همصدا در هیات فریاد میزنیم:یا لَیتَنا کنّا مَعَک......
⁉️با روسری افتاده یا با بی تفاوتی ؟
آرزوی کنار حسین بودن را می کنیم؟!
#بی_تفاوت_نباشیم
#امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر 🏴
#دختــران_انقلــاب✍️
🇮🇷کانال دختران انقلاب را دنبال کنید
✅https://eitaa.com/joinchat/3435003923C863f1fbcfc
1.29M
نقد استاد تقوی نسبت به لایحه جدید حجاب و عفاف
لطفا نشر حداکثری...
🚨ضربه سنگین پلیس به شبکه تولید و انتشار محتواهای مبتذل و مدلینگ اینستاگرامی
📌فرمانده انتظامی استان بوشهر:
🔹لیدر اصلی دستگیر شده این باند مجرمانه که خانمی جوان بوده است با الگوگیری از مجلات مبتذل خارجی و همکاری بیش از ۱۳ نفر با حرفه های مختلف نظیر عکاس، مستندساز، تدوین گر، مزون دار، طراح لباس و آرایشگر اقدام به تولید محتواهای متعدد نموده و در قبال دریافت وجوهی، محتوای تولید شده را به حدود ۱۰ نفر ادمین صفحات اینستاگرامی عرضه می نموده است.
🔹حسب اعترافات سردسته این شبکه، تولید محتوا و فعالیت وی در قالب مدل به عنوان حرفه وی بوده و از این راه کسب درآمد می کرده و طبق درخواست برخی از صاحبان کسب و کارهای اینترنتی خصوصاً فروشندگان البسه و لوازم آرایشی، با حضور در آتلیه عکاسی و حتی در برخی موارد در محل فروشگاه یا فضای باز خاص اقدام به تولید محتوای مورد نظرشان نموده و مبالغ قابل توجهی دریافت نموده است.
🔹با توجه به اینکه صفحات منتشر کننده محتواهای این باند مجرمانه بیش از یک میلیون نفر دنبال کننده داشته است و با هماهنگی قضایی، ضمن احضار و دستگیری اعضای این باند اعم از افرادی که در تولید یا انتشار اینترنتی محتوا در شهرستان های استان مشارکت داشته اند، تمامی محتواهای مجرمانه غیراخلاقی مبتذل از تارنماهای مدنظر حذف و برخی صفحات مسدود گردید.
📌 اخبار تکمیلی به همراه مستندات به زودی منتشر خواهد گردید.
#برخورد_قاطع #حجاب
#شبکه_اینستاگرامی
🔰 سازمان اطلاعات فراجا در ایتا، روبیکا، بله و ویراستی
هدایت شده از صدای مردم
فحاشی مدیری که از همه جای جمهوری اسلامی پول گرفت
🔹#مدیر_عامل_شرکت_رادین، یکی از زیرمجموعههای گروه #حصین (مالک #طاقچه) که تقریبا با #تمام_بانکها، #سازمان_ها و #نهادهای_جمهوری_اسلامی #قرارداد_مالی دارد، علناً #علیه_جمهوری_اسلامی #موضع_گیری و #فحاشی میکند، نهادهای نظارتی و اطلاعاتی هم در حال تماشا هستند.
🔹بر اساس آنچه شرکت رادین در سایت خود اعلام کرده، در حوزه #سامانههاى_بانکى_و_پرداخت، #سرویسهاى_امنیت_فناورى_اطلاعات، #سامانه _هاى_اپراتورى_مخابرات، #نرم افزارهاى_سفارشى و #سخت
_افزارهاى_حوزه_امنیت_سایبرى و #مخابرات با نهادها و شرکتهای متعددی در جمهوری اسلامی از جمله #ریاست_جمهوری، سازمان #امور_مالیاتی، #شاپرک، #سداد، #سایپا، #همراه_اول، شرکت ملی #پخش_فراورده_های_نفتی، #دانشگاه آزاد اسلامی، #ایران_خودرو، سازمان #هواپیمایی کشوری، #وزارت_ارتباطات، #شرکت_آب و فاضلاب استان تهران و جمع زیادی از #بانکهای_دولتی و #خصوصی ایران قرارداد داشته است.
🔹حال سوال اینجاست که چطور می شود، مدیر شرکتی که به صورت علنی و در فضای مجازی به راحتی علیه جمهوری اسلامی و مسئولان نظام فحاشی کند اما آزادانه به فعالیتش ادامه داد و تقرییا از تمام نهادهای مهم دولتی و حکومتی کشور پولهای کلانی به جیب میزند.
🔹به نظر میرسد لازم است نهادهای نظارتی و اطلاعاتی به این موضوع سریعاً ورود کنند و برخورد قانونی لازم را داشته باشند، هرچند عدم ورود این نهادها تا الان هم سوال برانگیز است.
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
هدایت شده از بیداری ملت
📌مروری بر نفوذ استارتآپی در کشور!
⚠در آوریل سال ۹۴ (۲۰۱۴) یک تبصره ای به قانون تحریم ها در آمریکا اضافه شد که مسأله آموزش را از موارد دیگری که تحریم ها جلوی آن را می گیرد، مستثنی می کند.
🟡در همان سال، دانشگاه برکلی کنفرانس پُل یا ibridge را برای اولین بار، در دانشگاه برکلی کالیفرنیا برگزار می کند که استارتآپ های ایرانی و خارجی در آن شرکت می کنند. دومین کنفرانس ibridge در سال ۲۰۱۵ در برلین آلمان برگزار شد. در کنفرانس برلین، استارتآپ هایی مانند دی جی کالا،تخفیفان، آپارات و کافه بازار شرکت می کنند.
⛔روزنامه کیهان در طی دو گزارش در سال ۹۴، پرده از یک پروژه نفوذ در ایران در قالب کارآفرینی، برمی دارد و همین مساله باعث می شود که سومین کنفرانس ibridge در بارسلونا اسپانیا،برگزار نمی شود که در ابتدای مستند شب نامه،به آن اشاره شده است.
⁉سوالی که پیش می آید این است که چرا آمریکایی که تحریم های سنگین بر علیه مردم ایران در این چندین سال بسته است و حتی تحریم های داروهای ضروری را اجرا کرده است، در سال ۹۴ تصمیم میگیرد که مساله آموزش را از موارد تحریم جدا کند تا راه برای رفتن استارتآپ های ایرانی به کنفرانی آی بریج باز بشود؟!
👈در اغتشاشات سال گذشته،نقش استارتآپ هایی مانند دی جی کالا، تخفیفان، آپارات و کافه بازار را نیز مشاهده کردیم! حالا هم برخی از پلتفرم های استارتآپی در سالگرد اغتشاشات بار دیگر با سردمداری دی جی کالا، اقدام به کشف حجاب های سازمان یافته می کنند و وقتی از طریق افکار عمومی مواخذه می شوند، گردن گیرشان کم می شود و می گویند مواضع رسمی ما این نیست!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat