#رجعت ۱۲
💠جنبندهیزمین
💢یکی دیگر از آیات مهم در مبحث رجعت، آیه ٨٢ سورهی نمل است:
«وَ إِذا وَقَعَ الْقَوْلُ عَلَیْهِمْ أَخْرَجْنا لَهُمْ دابَّةً مِنَ الاْرْضِ تُکَلِّمُهُمْ أَنَّ النّاسَ کانُوا بِآیاتِنا لا یُوقِنُونَ»
💢مرحوم قمی در تفسیر خود نقل نموده که رسول اکرم، «دابّة الأرض» در این آیه را مخصوص امیرالمومنین علیه السلام دانسته و سپس فرمودند:
«یا على، هنگامى که آخرالزمان فرا میرسد، خداوند تو را در بهترین صورت از قبر خارج میکند و در دست تو وسیله ای (عصای موسی) است که با آن به پیشانى مردم نشانهی ایمان و کفر را نقش خواهى نمود.»
📚حکومتهای جهانی قبل از قیامت، ص ٢۵به کانال منتظر هرگز نمی میرد بپیوندید
👇
@motazer_zohor_113
🌷پیکر حاج قاسم و همراهان وضعیت خاصی داشتیم. اجزای پیکرها با هم مخلوط شده بود و باید تکه ها و بدن های اربا اربا شده این شهدا به پیکر اصلی ملحق میشد. برای پیکرها امکان غسل نبود . باید آن را تیمم میدادیم از نظر خودمان آن ها را تیمم داده ، کفن کرده و تجهیز و آماده در تابوت ها قرار دادیم و برای برنامه های بعدی و تشییع آماده شد.
🛑 خدمت حضرت آقا عرض کردم :
آقا ما برای آماده سازی پیکر مطهر شهدا اقدام کردیم. نمیشد آنها را غسل بدهیم، تیمم داده و تجهیز شدند
🌺 کفن، پنبه، پارچه، نایلون و وسایل دیگر موجود بود، ولی در آمادهسازی این پیکرها خیلی اذیت شدیم. به این معنا که به سختی تکه پاره های این پیکرها را جمع و جور کردیم. گوشت های پراکنده را سامان دادیم تا بتوانیم در قالب یک پیکر درآورده و آنها را در تابوت قرار دهیم.
🌺 شهید سلیمانی سر نداشت، بخشی از کتف ایشان باقی مانده بود و بخشی از مچ پا به پایین و دست و اجزایی که کوبیده شده بود . این ها إربا إربا بودند .
🌺 من اینها را خدمت آقا عرض کردم و بعد هم به کربلای حضرت أبا عبدالله (ع) اشاره کردم و گفتم: ما که با این وضعیت به سختی شهیدان را جمع و جور کردیم، نمیدانم امام زین العابدین (ع) درکربلا چگونه تنها با بوریا پیکر حضرت اباعبدالله (ع) را مهیای تدفین کردند ؟
🟢 آقا فرمودند: شما به زحمت افتادی، اینها شهید معرکه بودند. یعنی غسل و کفن نداشتند.در حقیقت این همه بحثی که ما کردیم، دیدیم با یک فتوای فقهی یکدفعه فضا عوض شد و این شهیدان به حکم «لایغسل و لا یکفن» نیازی به غسل،کفن حتی تیمم هم نداشتند
#کتاب_خاطرات_دردناک
#ناصرکاوه
راوی:سردارباقرزاده