4_5965136127290509772.mp3
5.61M
🔊 #صوتی | #سرود زیبا
📝 تو میای و همه دردامون دوا میشه
👤 حاج محمود #کریمی
🔅 ویژه #عید_بیعت
👌 #پیشنهاد_دانلود
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
#داستان_تک_قسمتی
#مناسبتی
✍ خوشبختترین پدر و پسر
🔹بهنظرم عثمان بن سعید و پسرش محمد از خوشبختترین انسانهای تاریخ هستند. عثمان از خانه امام هادی در کودکی و نوجوانی رشد و نمو کرد و اغلب نوجوانی را در خدمت امام هادی بود.
🔸تا اینکه بزرگتر شد و وقتی امام عسکری به امامت رسیدند به نوعی معاون اول امام عسکری محسوب میشد و تا آخرین روز زندگانی امام عسکری از طرف ایشان وکالت خاص داشتند و تقریبا همه کاره محسوب میشدند.
🔹این پیرمرد روغنفروش که گاهی هم به تجارت زیتون و روغن زیتون مشغول بود و این مدل زندگی را پوششی برای رتق و فتق امور شیعیان قرار داده بود، ۶ سال نایب خاص امام عصر بود و دوران غیبت صغری را به شایستهترین روش مدیریت کردند.
🔸تا اینکه نامهای از امام زمان دریافت کردند که هرکسی متنش را بخواند، کارش از غبطه میگذرد و به حال خوش و حسن عاقبت و سعادت عثمان بن سعید حسودیش میشود.
🔹حضرت به عثمان میگن که دیگه دستت درد نکنه و خیلی زحمت کشیدی و داری از دنیا میری و از بعد از وفاتت، پسرت میشه جانشینت و ارتباط من با مردم از طریق پسرت انجام میشه.
🔸یعنی علاوه بر خودش، تونست بچهای بهنام محمد تربیت کنه که اونم بشه نایب خاص و به مدت ۴۰ سال نیابت را به عهده داشت.
🔹کلا پدر و پسر خاص و عجیبی بودند. از اون مدل پدر و پسرهایی که نمونه و مثالش در اطراف و تاریخ بهراحتی نمیشه پیدا کرد.
🔸من فقط متن تسلیتی که امام زمان ارواحنا فداه بعد از رحلت عثمان برای محمد نوشتند را براتون میگم ببینید لنگه این نوع تعظیم و خاطرخواهی امام معصوم نسبت به دیگران در طول تاریخ دیده شده یا نه؟
🔹والا ما که این مدل تسلیت ندیده بودیم و از تصور و ذهن کوچیک ما خیلی بالاتره که ببینیم امام معصوم رضایت کامل از متوفی داشته و غم و غصه زیاد بهخاطر از دست دادنش تحمل کرده باشه و این اقرار و شهادت را به متن نامه و با دست خط شریفشان بنویسند تا برای همیشه و تا قیامت در تاریخ بمونه!
🔻ببینید حضرت در متن تسلیت چه فرمودند:
▫️«پدر تو به سعادت و نیکبختی زندگی کرد و وفات نمود در حالتی که محمود و پسندیده بود. خدا او را رحمت کند و او را به اولیا و سادات و موالیان او ... ملحق کند.
▫️خداوند روی او را تر و تازه نماید و لغزشهای او را ببخشد و جزا و اجر تو را زیاد کند و صبر نیکو در مصیبت او به تو عطا فرماید.
▫️تو مصیبتزده شدی و ما نیز مصیبتزده شدیم، و مفارقت پدرت، تو را و ما را به وحشت انداخت. پس خداوند او را به رحمت خود مسرور فرماید، در منقلب و مثوای او که آرامگاه اوست.»
▫️دهان آدم باز میمونه! چقدر باید کسی بزرگ باشه که امام زمانش از رفتنش اینقدر ناراحت باشند. وقتی میگن: قدر زر، زرگر شناسد/قدر گوهر، گوهری، دقیقا یعنی همین.
👈 مطلب آخر را عرض کنم و تمام!
🔹از عثمان بن سعید پرسیده بودند که لذتبخشترین لحظه عمرت چه زمانی بود؟
(اجازه بدید با زبان خودم روایت کنم)
💠 فرموده باشند:
در محضر امام عسکری علیه السلام بودیم و درباره جانشین ایشان پرسیدیم.
💠حضرت فرمودند:
پسرم که او را تا حالا ندیدید و امروز او را خواهید دید. او جانشین من و آخرین ذخیره الهی است و...
🔸دل ما برای دیدن آخرین ذخیره الهی میتپید و تحمل نداشت.
🔹لحظات به سختی میگذشت و یک چشممان به جمال امام عسکری بود و یک چشم دیگرمان به درب حجره.
🔸تا اینکه پس از لحظاتی در باز شد. نوری پیشاپیش کودکی که آثار جلالت و شکوه فراوان در چهره و هیبتش داشت وارد شد.
🔹دو سه نفر بودیم و نفسمان در سینه حبس شده بود.
🔸بیاختیار از جای خود برخاستیم، دستمان بر سینه بود تا قلبمان پرواز نکند و از هیجان و شدت عشق و علاقه، قالب تهی نکنیم.
🔹با چشم اشکبار سلام کردیم و چشم از چهره و قد و بالای مبارک و فاطمیِ آخرین امام و ذخیره الهی برنمیداشتیم.
🔸به زبانم آیه "و ان یکاد" و ذکر "لا حول و لا قوه الا بالله" جاری بود.
🔹تمامقد تعظیم کردیم در حالی که با ذوق فراوان، در آن لحظه فقط یک جمله به زبانمان جاری بود و آن جمله این بود:
🔆"اللهم صلّ علی محمد و آل محمد"🔆
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
هدایت شده از موعودنا 313
#امام_زمان_عج_آغاز_امامت
#شعر_مهدوی
چشم وا کن و ببین موسم بهار شد آیه های عاشقی باز آشکار شد
غنچه از سفر رسید خنده بر لبش نشست باز شد نگاه گل خار خوار خوار شد
داغ شد اجاق عشق گرم شد هوای مهر دست و پای غم شکست غصه داغدار شد
قلبمان شکار شد چشممان خمار شد جانمان نثار شد بخت یار یار شد
دل پر از گلایه بود سیب روی شاخه بود از غم فراق یار عاقبت انار شد
پر گرفت و پر کشید کال آمد و رسید
هر کسی که میوه باغ انتظار شد
میرسد صدای نور از گلوی کوه طور
گوش وا کن و ببین موسم بهار شد
شاعر: #محمود_یوسفی
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
5.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید
💢روز ظهور پشت سرت
🎤سید مهدی میرداماد
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #ربیع_الاول
📎 #امام_زمان
📎 #امام_زمان_عجل_الله_تعالی
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
✴️منزلت روز نهم ربیع الاول ( عید بقر = شروع امامت حضرت امام زمان عج )
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
💢 علامه مجلسی درکتاب بحارالانوار روایتی طولانی را در فضیلت این روز نقل می کند که به قسمتی ازآن اشاره می شود:
🔹احمدبن اسحاق گفته است که با جماعتی از برادرانم به دیدار حضرت امام حسن عسکری (ع) رفتیم و برای دخول اجازه خواستیم و ایشان هم اجازه فرمودند. بنابراین درچنین روزی ( روز نهم ربیع الاول ) خدمت ایشان رسیدیم. آن حضرت به هریک ازخدمتکاران اشاره فرمودکه تا جاییکه امکان دارد لباس نو بپوشید ودردستان ایشان ،عود سوزی قرارداشت که عودی درآن می سوخت . به ایشان عرض کردیم: پدران و مادران ما به فدای شما یا فرزند رسول خدا (ص) ! آیا دراین روز برای اهل بیت شادی راتجدید می کنید؟ ایشان فرمودند: ...
' و چه روزی نزد اهل بیت ازاین روز بزرگتر است ؟ ! پدرم (ع) به من خبر داد که حذیفه بن یمان درچنین روزی به خدمت جدم رسول خدا (ص) رسید . حذیفه می گوید: آقایم امیر المومنین را به همراه دو فرزندشان حسن و حسین (ع) دیدم که با رسول خدا (ص) درحال خوردن می باشند و رسول خدا (ص) به آنها می نگرد و با تبسم به فرزندانش حسن و حسین (ع) می گوید : بخورید !که به برکت این روز برشما گواراباد. این روز ، روزی است که خداونددرآن ، دشمنان خود و دشمنان جدشما راهلاک می کند و دعاءمادرشما رادراین روز اجابت می کند. بخورید! این روز ، روزی است که خداوند اعمال شیعیان ودوستان شما رادرآن قبول می کند . بخورید! این روز ، روزی است که این فرموده خداوند : (( این است خانه های ایشان که چون ظلم کردند همه ویران شد.)) تصدیق می گردد.
بخورید! این روز،روزی است که شوکت دشمن جدشما شکسته می شود.
بخورید! این روز ، روزی است که فرعون اهل بیت من و ظلم کننده و غاصب حق اهل بیت من ، زیان می بیند. بخورید! این روز،روزی است که خداوند به اعمال آنها توجه کرد و اعمال آنها راباطل ونابودگردانید.
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔶🔹مرحوم مجلسی پس ازذکر این حدیث ، روایتی دیگری رانیز ازملاقات حذیفه با حضرت علی (ع) نقل می کند که حضرت علی (ع) ملاقاتی راکه حذیفه با حضرت رسول (ص) داشت به یاد او می آورد ودرادامه هفتاد ودو اسم برای روزنهم ربیع الاول ذکر می فرماید که برخی ازآنها بدین قرارند: ' یوم الغدیرالثانی ، یوم رفع القلم ، یوم العافیه، یوم عید الله الاکبر، یوم یستجاب فیه الدعاء، یوم التوبه ، یوم یقبل الله اعمال الشیعه و...'
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
❇️شیخ عباس قمی درمفاتیح الجنان درفضیلت این روز چنین می گوید:
روز عید بزرگ و عید بقر است وازبرای آن شرح بزرگی است که درجای خود ذکر شده و روایتی نقل شده که هر که دراین روز چیزی انفاق کند گناهانش آمرزیده شود.و گفته اند که مستحب است دراین روز اطعام برادران مومن و خشنود گردانیدن ایشان و توسعه دادن درنفقه و پوشیدن جامه های نو و شکر و عبادت حقتعالی کردن.
و این روز، روز برطرف شدن غمها است و روز بسیار شریفی است و چون روزهشتم ماه وفات امام حسن عسکری (ع)بوده این روز، روزاول امامت حضرت صاحب الزمان (عج) و سبب مزید شرافتش خواهد بود.
📚منبع: تبیان
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
#نهم_ربیع
#عید_امامت
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انشاءالله فرج امضا میشه..
این آقا منجیء دنیا میشه..
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313
🔻 نهم ربیع الاول یادآور روز اکمال دین، اتمام نعمت و برنامهی الهی برای استمرار غدیر در آیینه امامت است.
◽️ عاشورا با غدیر پیوند دارد و نهم ربیع الاول با هر دوی آن.....
🌱 نهم ربیع الاول حاصل بذر غدیر و روز تجدید میثاق با امام زمان ، حضرت مهدی عجّلاللهتعالیفرجهالشریف، آخرین ذخیره الهی است.
🌸🍃
#الّلهُمَّعَجِّلْلِوَلِیِّکَالْفَرَج
#موعودنا313
☀️🌤☀️🌤☀️🌤☀️🌤
@moudona313