💠 معرفی کتاب سیر تفکر در ایران و جهان (کتاب شماره یک، سیر مطالعات فرهنگی)
🔹این اثر، حاصل بررسی اجمالی سیر تحوّل جریانهای فرهنگی و سیاسی غرب(پس از رنسانس) و ایران بعد از مشروطیّت است که به انضمام شرح و تفصیل پارهای از اصطلاحات و تعاریف فلسفی و اجتماعی خواننده را مهیّای مطالعه جدّی اوضاع فرهنگی ایران و نحوه رسوخ غربزدگی در ساحتهای مختلف فرهنگی و مادّی این سرزمین میکند.
🔹در بخشهایی از این کتاب میخوانیم: «تفکر جدید به تفکری گفته میشود که پس از قرون وسطی، آرام آرام در اروپا پدید آمده و رشد یافته است و نهایتاً به صورت فلسفه و علم و هنر و بالاخره به صورت تکنولوژی جدید ظاهر میشود. از آن جایی که این نحوة تفکر را مقابل و متضاد با تفکر قرون وسطایی تلقی میکنند قرون وسطایی هم مربوط به گذشته قبل از رنسانس میشود لذا این تفکر را تفکر جدید مینامند.»
💌 مطالعه این اثر به کلّیه دانشجویان، طلّاب علوم دینی و جمله کسانی که در پی مطالعه جدّی در اوضاع و احوال سیاسی، اجتماعی و فرهنگی این سرزمینند، توصیه میشود.
🛍 این کتاب در فروشگاه اینترنتی و اپلیکیشن یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸http://yaranshop.ir/book/culture-and-civilization?product_id=151
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
📚 #سیر_مطالعات_فرهنگی || 📙 #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان || 🔖 #انتشارات_هلال
📲 @mouood.org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
شهیدان همیشه کم اند.mp3
10.25M
شهیدان همیشه کم اند
پادکست صوتی موعود
بسیار زیبا و شنیدنی
#سیاسی #پادکست_صوتی #شهید #گمراهان
💠 همراهي در خوانخواهي
🔹فَاَسْئَلُ اللهَ الذَي اَكْرَمَ مَقامكَ وَ اَكْرَمَني بِك اَنْ يَرْزُقَني طَلَبَ ثارَكَ مَعَ اِمامٍ مَنْصُورٍ مِنْ اَهْلِ بَيْتِ مُحمَّدٍ(ص).
🔹پس از خدايي كه مقامت را گرامي داشت و مرا به تو كرامت بخشيد درخواست ميكنم خونخواهي تو را همراه با امام و پيشواي پيروزمند در خاندان حضرت محمّد(ص) روزي من كند.
📋 #امام_زمان_عج | #امام_حسین_ع
📚 #چهل_حدیث_مهدوی || 📕 #از_حسین_ع_تا_مهدی_ع
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
💠 مقدمه بحث
🔹این تاریخ «که ما میخواهیم نسبت به آن تذکّر پیدا کنیم»، صرفاً تاريخ وقایع و حوادث نیست، بلکه «تاریخ تفکّر» است. فرهنگ امروز ما که در زندگی کنونیمان تبلور پیدا کرده مانند قارچی نیست که بدون ریشه از زمین بیرون زده باشد، بلکه میوه درخت کهنسالی بوده که پس از قرنها تحوّل به دست ما رسیده است.
این درخت چه درختی است؟ ریشهاش در کدام سرزمین غرس شده؟ از آب کدام چشمه یا چشمهها سیراب میشود؟ چه ویژگیهایی دارد؟ چه پیوندهایی به شاخههای آن خورده است؟ و ...
🔹اگر ما میوهای را بگیریم و بخواهیم فقط از روی رنگش حکم کنیم که چنین و چنان است، دچار سردرگمیهای امروزی میشویم، مثلاً میگوییم که فلان میوه است، ولی وقتی که با هسته آن یا دانهاش مواجه میشویم، خواهیم گفت: این که میوه آن نيست بعد از روی دانهاش حکم میکنیم که بهمان میوه است، امّا یکدفعه با برگهایی که روی دمبرگ میوه باقیمانده مواجه میشویم و خاطرنشان میکنیم که باید میوه دیگری باشد و مربوط به درخت دیگری است. همینطور مدام در حال سرگشتگی هستيم. تزلزل و نوسان نظر ما درباره بسیاری از افكار، شخصیّتها و گروهها ناشی از همین مسئله است. ما یک شخصیّت، یک جریان و یا کسی را ملاحظه میکنیم و فوراً دربارهاش به حکم کردن میپردازیم. این حکمی که ما میکنیم بر اساس چیست؟ آیا مثل آن میوه صرفاً بر اساس رنگ، دانه، یا برگ آن است یا مبنای عمیقتر و محکمتری دارد؟ پاسخ دادن به این پرسش با خودتان است.
🔹به هر حال شناخت زمینههایی که درخت «فرهنگی» یا به عبارت دیگر درخت «زندگی» ما بر آن استوار شده برای ما صرفاً یک تفنن آکادمیک نیست، یک مشغولیّت روشنفکرانه هم نیست؛ بلکه برای پیبردن به حقیقت، موقعیّت و موجودیّت فعلی خودمان است.
ادامه دارد ...
📚 #سیر_مطالعات_فرهنگی (شماره ۱) || 📙 #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان || 🔖 #انتشارات_هلال
📲 @mouood.org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
💠 غيبت نكردن
🔸از قول يكي از نزديكان امام خميني(ره) گفته شده است:
🔹از مسائلي كه تمام دوستان امام(ره) بر آن اتّفاق داشتند، اين بود كه ايشان مطلقاً غيبت نميكرد. از همان ايّام جواني، در مجلسي كه نشسته بود، به هيچ وجه اجازه نميداد كسي غيبت كند و اگر كسي صحبت ميكرد و ميخواست شروع به غيبت كند، فوري ايشان مطلب را برميگرداند و رشتة سخن را تغيير ميداد.
📋 #غیبت
📚 #کشکول_موعود || 📙 #سیره_نیکان
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 www.mouood.org
🌐 www.yaranshop.ir