💠 معرفی کتاب بخت خاک
🔸معرفی سرزمینهای مقدّس و نشانشده به صورت سفرنامه
🔹«جزیره، عراق و شامات» اگر چه هر یک مستقل اند و از قطعات ریزی تشکیل شده اند، امّا در نهایت سه تصویر بزرگ می سازند. سه تصویر که خود در مقایسه با تصویر عظیم و طرح کلی خلقت و انگیزه و حکمت آفریدگار برای بودن و زیستن بشر در عرصه ی خاک خیلی کوچک اند. این سه تصویر بزرگ در کنار هم و با هم برای زائری که با آگاهی و معرفت از این سرزمینها می گذرد، تصویری عظیم تر می سازند. تصویری که ارتباط میان همه ی اجزا، همه ی تصاویر، همه ی جایگاه های اشخاص و اماکن را در نسبتی تنگاتنگ با هم معنی می کند.
🔹در اینجاست که نزد اهل معرفت، پرده از مشیت برداشته می شود. پرده از «وقت ها»، «ایام الله» و «تاریخ» به معنی حقیقی و اصلی کلمه. به آن می ماند که تماشاگری از ابتدا تا انتهای یک نمایش را دیده باشد. به آن می ماند که متن نمایشنامه را خوانده و در گفت و شنود نزدیک و دیداری نزدیک تر، شاهد شکل گیری است. خواننده در این اثر نمایش را می یابد امّا نه با قطعات منتظر، بی ارتباط و بریده، بلکه با یک کل واحد رو به روست. یا یک داستان بلند که باید فصل فصل آن را بخواند و تجربه کند تا از ابتدا و انتهای قصه و داستان آگاهی حاصل نماید.
این داستان بلند که در سه صحنه ی فراخ «جزیره، عراق، شامات» خود را می نمایاند، پرده از قانونمندی سنتهایی لا یتغیر و جریانهایی معین برمی دارد، تا مسافر این دیار در آیینه ی آن خود را ببیند:
نسبت خود را با آنها دریابد؛
جایگاه خود را بشناسد؛
نقش خود را بشناسد؛
از خود تهی شود؛
پای بر صحنه بگذارد؛
و به نقش آفرینی مشغول شود تا صحنه ی دیگری از این داستان بزرگ خلق شود...
🔸«بخت خاک» تنها یک سفرنامه نیست؛ بلکه حاصل تفکرات و تجربیات زائری است که به سه منطقه ی حجاز، عراق و سوریه زیارت کرده است و ارتباط این مناطق با یکدیگر را دریافته است. «اسماعیل شفیعی سروستانی» در این کتاب، به تک تک خاطرات سفرش از این اماکن مقدس پرداخته است و علاوه بر آن، دیده ها و شنیده های سفر را با هم در نظر گرفته و در نهایت، علت رفتن به عتبات را ذکر می کند.
🔹همچنان در گذرگاه این سفر، سری هم به تاریخ این مناطق می زند و از زندگی انسانهایی که زائر مزارشان شده است، سخن می گوید. بنابراین در این سیر و سفر، به نتیجه ای خاص می رسد و آن ارتباط خاص این مناطق با هم است که در انتهای کتاب مشخص می کند. اینکه «ز کجا آمده ام، آمدنم بهر چه بود// به کجا می روم آخر؛ ننمایی وطنم»
🛍 این کتاب در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸http://yaranshop.ir/book/culture-and-civilization?product_id=100
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
📚 #بخت_خاک | 🔖 #انتشارات_موعود
@mouood_org
🌐 yaranshop.ir
🔘آشنایی با هالیوود
♦️اهمّیت فراوان رسانهها، به ویژه رسانههایی، چون سینما و تلویزیون، غیر قابل چشمپوشی است و این صنعت که هم سود سرشار و هم تأثیرگذاری بالایی بر افکار عمومی دارد، چیزی نیست که از چشم قدرتطلبانی، چون صهیونیستها دور بماند.
♦️از اینرو اصلیترین شرکتهای فیلمسازی دنیا با مدیریت صهیونیستها در مکانی به نام «هالیوود» پایهگذاری شد.
🔺هالیوود کجاست؟
♦️هالیوود که امروزه دیگر به نمادی از سینمای غرب تبدیل شده است، یک منطقه از شهر «لس آنجلس» آمریکاست. منطقهای که در گذشتهای نه چندان دور، مکانی برای چرای حیوانات بود و حالا قطب سینمای جهان است.
پیش از آنکه منطقه هالیوودی وجود داشته باشد این ناحیه محل زندگی کشاورزان، کابویها، راهزنان، جویندگان معدن و تقریباً منطقهای توسعهنیافته بود.
🔺صاحبان هالیوود
♦️صهیونیستها اصلیترین شرکتهای فیلمسازی را در آمریکا به وجود آوردند و سپس هالیوود را به عنوان پایتخت آن معرفی کردند. آنها با سرمایهگذاری بسیار، یهودیان سینماگر فعّال در سراسر جهان را به هالیوود آوردند تا جایی که بر اساس گفته کارشناسان، حدود 90% هالیوود، یهودی - صهیونیستی هستند، یا وفاداری خود به این جریان را به انحاء مختلف اثبات کردهاند.
♦️استفاده از این فعّالان کاربلد باعث شده نمادها و اسطورههای خود را به راحتی به دنیای سينما وارد کنند و در نهایت، به مردم برسانند.
♦️برای نمونه به نام برخی از مهمترین فعّالان رسانهای هالیوود اشاره میکنیم:
استیون اسپیلبرگ، رومن پولانسکی، دارن آرنوفسکی، استنلی کوبریک، وودی آلن، رابرت مرداک، پل نیومن، رابرت دنیرو، تیم برتون، ناتالی پورتمن، جری لوئیس، کرک داگلاس، مایکل داگلاس، هریسون فورد، داستین هافمن، رابرت رد فورد و... .
📚« #اسطوره_های_صهیونیستی_سینما»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/gn81I
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
🔘یک دعا بعد از هر نماز
🔹از همین امروز، به خودمان قول بدهیم که بعد از هر نماز، اوّل برای امام عصر خودمان دعا کنیم. ما وظیفه داریم که برای امام دعا کنیم و دعا برای امام، محدود به دعا برای فرج نمیشود.
🔹دعا برای سلامتی امام از گزند دشمنان، حوادث و بلایا، دعا برای استجابت دعای امام، دعا برای شیعیان و دوستان امام، از جمله مواردی است که در این زمینه سفارش شده است.
🔷ذکر این هفته: «اللّهم عجّل لولیّکَ الفَرَج و العافیةَ و النَّصر»
📚 برگرفته از کتاب « #عرض_نیاز_به_درگاه_بی_نیاز»؛ به نقل از مکیال المکارم
📬خرید از یاران شاپ: http://yon.ir/cmIdc
#ذکر_دعا #دعای_مهدوی
@mouood_org
🔘اخبار هفتگی مؤسسه فرهنگی هنری موعود عصر(عج)
1️⃣ تخفیف ویژه دوره شش جلدی «حریم یار» به همراه شش لوح فشرده تکمیلی ارائه شده توسط استاد اسماعیل شفیعی سروستانی
2️⃣ طی هفته گذشته کتاب «قوم نشان شده» به چاپ هفتم رسید.
3️⃣ کتاب «بیوتروریسم» نیز به چاپ سوم رسید.
4️⃣ کتاب «پایان غیبت» از دیگر آثاری بود که به چاپ سوم رسید.
5️⃣ کتاب «پرسش از موعود» نیز در هفته گذشته به چاپ سوم رسید.
6️⃣ پر فروش ترین کتاب این هفته موعود، کتاب «ایلومیناتی؛ سیزده خاندان تاجدار، سیزده خط خونین» از مجموعه قبیله لعنت بوده است که طی 4 ماه به چاپ دوم رسید.
7️⃣ به مناسبت ایام مبارک عید سعید قربان تا عید غدیر، آثار ذیل در اپلیکیشنهای طاقچه، کتابراه و فراکتاب با 30% تخفیف برای علاقه مندان به فروش میرسد:
«سرّ خدا»
«برهان امامت»
«ولایت ولی الله»
«این است شیعه»
«علی، اول»
📬تهیه آثار موعود از طریق فروشگاه اینترنتی یاران:
Yaranshop.ir
#اخبار_هفتگی_موعود
@mouood_org
🔘کشیکچی
❄️فردی از تجار اصفهان با حالتی بسیار منقلب به دنبال جنازهای در حال تشییع آن است. او به یکی از دوستانش میگوید که او هم در تشییع جنازه وی شرکت کند. برای دوست او سؤال میشود که این فرد کیست که این تاجر چنین خود را در فراغ او عزادار میبیند. تاجر به دوستش میگوید: همه چیز از مکهای که امسال رفته بودم آغاز شد...
🔻ادامه داستان را میتوانید در این فایل صوتی دنبال کنید. کتاب صوتی سوار در برف، گلچینی دلنشین از برخی تشرفات به ساحت مقدس حضرت ولی عصر عج است.
📚« #سوار_در_برف»
📬دریافت اثر در اپلیکشن کتابراه yon.ir/b1i8e
#تشرفات #داستان_صوتی
@mouood_org
◽️امير المؤمنين(ع) چنين روايت میفرمایند:
«برای قائم ما غيبتی است كه مدّتش طولانی است، گويا شيعه را در دوران غيبت او میبينم كه مانند چهارپايان جولان میدهند و چراگاه میجويند؛ امّا آن را نمیيابند. «بدانيد هر كس در آن دوران در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه طول غيبت امامش سخت نشود، او در روز قيامت هم درجه من است.»
📚«کمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 563.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘وفای به عهد
💧«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِيلا؛
مرداني از مؤمنان هستند كه در آنچه با خدا عهد كردند، صادق مانند. پس برخي مهلت را به سر آوردند و برخي منتظرند و [در آن عهد] هيچ تبديلي انجام ندهند.»
💧همانند پیک حسین (ع) ... در آن روز که چشمها میدید:
برخورد هزاربارهی پیشانی بلند مسلم را
بر خاک کوچههای کوفه؛
وقتی که اسب هی شده،
با طنابی
او را
بر زمین میکشید؛
امّا
دل نجوا میکرد:
این برخوردهای مکرر...
این بر زمین افتادنهای مدام...
سجدهی شکر مسلم است بر خاک
که،
خدایا!
هزاران بار شکرت
که حسین (ع) را
به حق شناختم
و کوفی نشدم!
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #سودههای_الماس
📬خرید از یاران شاپ yon.ir/Zf0QZ
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
◽️امام زين العابدين(ع) فرمودند:
«در قائم ما سنّتهايی از انبياء وجود دارد: سنّتی از پدرمان آدم(ع) و سنّتی از نوح و سنّتی از ابراهيم و سنّتی از موسی و سنّتی از عيسی و سنّتی از ايّوب و سنّتی از محمّد (ص)؛ امّا از آدم و نوح، طول عمر و امّا از ابراهيم پنهانی ولادت و كنارهگيری از مردم و امّا از موسی خوف و غيبت و امّا از عيسی اختلاف مردم درباره او و امّا از ايّوب فرج پس از گرفتاری و امّا از محمّد(ص) خروج با شمشير است.»
📚«کمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 590.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘وقوع غیبت
❓آیا امر غیبت، به صورت دفعی اتّفاق افتاد، یا ائمّه(ع) از قبل زمینههای آن را فراهم کرده بودند؟
🔅آماده کردن مردم براي ورود به دوران غيبت، از سالها پيش از غيبت، یعنی از زمان امام هادی(ع) و امام حسن عسكری(ع) آغاز شده بود.
🔅آن امامان بزرگوار به تدريج رابطه خود را با مردم كم كرده بودند و آنها را در امور مختلف اعتقادی و فقهی، به فقها و محدّثان شيعه ارجاع میدادند تا به تدريج، مردم با اين رويه خو بگيرند.
🔅روايت شده است كه امام هادی(ع) خود را از بسياری از شيعيان پوشيده میداشت و جز تعداد اندكی از ياران خاصّ آن حضرت، ايشان را نمیديدند و هنگامی كه امر [امامت] به ابومحمّد (امام حسن عسكری(ع)) منتقل شد، ايشان چه با ياران خاصّ خود و چه با مردم عادّی از پشت پرده سخن ميگفت مگر هنگامی كه آن حضرت برای رفتن به دارالخلافه از خانه خارج میشد. اين شيوه تنها از سوی آن امام و پيش از ايشان از سوی پدرشان در پيش گرفته شد تا مقدّمهای براي غيبت صاحبالزّمان(ع) باشد و مردم با اين شيوه خو بگيرند و غيبت را انكار نكنند.(۱)
پینوشت:
۱. علی بن حسين مسعودی، «اثبات الوصيّة للامام علی بن ابیطالب»، ص 272.
📚« #پرسش_از_موعود»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/UZj1I
#پرسش_و_پاسخ
@mouood.org
🔘نبرد آرمگدون
♦️این ادعا وجود دارد که در نبرد آرمگدون دو نیروی خیر و شر با یکدیگر وارد درگیری می شوند.
♦️نیروهای شر و بی ایمان که فرماندهی آنها را فردی به نام دجال بر عهده دارد، ضد مسیح است و شریکان او عبارتند از اعراب، مسلمان و حامیان روسی که ارتشی چهارصد میلیونی را تشکیل می دهند.
♦️اما گروه مقابل، نیروهای خیر همان حامیان اسرائیل هستند که به رهبری مسیح وارد جنگ می شوند و اینان دارای خصوصیتی ویژه هستند و آن اینکه حامل نور و خیر و خوبی هستند. اما نتیجه جنگ این است که مسیح، اولین ضربه را با سلاح های کشنده ی خود، بر نیروهای شر وارد می کند و این ارتش را از بین خواهد برد.
♦️نهایتا جنگ آرماگدون پس از آنکه دو سوم آنها در این نبرد از بین می روند، با ایمان آوردن یهودیان به مسیح، به عنوان منجی ایشان، به پایان خواهد رسید. سپس مسیح، پیروان خويش را همراه خود به آسمانها می برد و اینان از بالای آسمان در حالیکه در راحتی و خوشی هستند، نظاره گر نبرد آرماگدون خواهند بود و بعد از اتمام جنگ به همراه مسیح به زمین بازمی گردند تا برای مدتی طولانی زندگانی سرشار از سعادت و آسایش را سپری کنند.
🔻قسمت بعد: هزاره خوشبختی، بهانه جنگ طلبی
📚« #آرمگدون»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/PTAuL
#مطالعات_فرهنگی #دشمن_شناسی
@mouood_org
🔘 مولای آب، سرچشمه حیات
حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند:
🔸«همانا علی از من است و من از اويم... او پدر دو سبط من است و امامان بعد از من از نسل او هستند. خدای تعالی امامان هدایتگر را از نسل او آورد و از ايشان است: مهدی اين امّت.»
عمّار گفت: پدر و مادرم به قربانت ای رسول خدا كيست اين مهدی؟
🔸فرمودند: ای عمّار! بدان خدای تعالی عهد و پيمانی با من بست كه از نسل حسين(ع) امامان نهگانه را خارج مینمايد و نهمين آنان از صلب حسين غيبت میكند و اين قول خداوند درباره اوست:
بگو «ای رسول ! تأمّل کنید كه اگر آب مايه زندگانی شما است، صبحگاهي هم به زمين فرو رود. جز خدا كيست كه باز آب گوارا برای شما پديد آورد؟»
🔸 برای قائم غيبت طولاني است، كه گروهی از او بر ميگردند و بر آن گروهي ديگر ثابت میمانند، پس زماني كه در آخر زمان ظهور كند جهان را از عدل و داد پر میكند. برای تأويل [و تفسير] قرآن جهاد میكند؛ همانگونه كه من برای نزول قرآن جهاد كردم و او همنام من و شبيهترين مردم به من است...»
📚برگرفته از کتاب « #صفات_و_خصال_امام_مهدی(عج)»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/NjD8P
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org