هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
13.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 زیارت سرخ و دانشگاه
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره ۱۵
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 وارثان زمین
🔸 امام سجّاد(ع) به آیهای فرمودند:
«خداوند وعده فرمود به کسانی از شما بندگان در زمین خلافت دهد، چنانچه امتهای صالح پیامبران گذشته، جانشین پیشینیان خود شدند.»
🔸 سپس فرمودند:
«به خدای تعالی قسم! ایشان دوستداران ما اهل بیت(ع) هستند، برای آنان خداوند این وعده را به دست مردی از ما و او مهدی این امّت است، عملی خواهد ساخت که رسول خدا(ص) فرمودهاند:
🔸 «اگر از دنیا به جز یک روز باقی نماند، آن روز را خداوند آن قدر طولانی مینماید تا اینکه مردی از عترت من که همنام من است مییاید و زمین را از عدل پر کند بعد از آن که از ظلم و ستم پر شده باشد.»
📚 برگرفته از کتاب « #صفات_و_خصال_امام_مهدی(عج)»
📬 خرید از یاران شاپ http://yon.ir/NjD8P
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
5.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 زیباترین تلاوت
▪️ تلاوت قرآن توسط سر مبارک امام حسین(ع) در شام
#پادکست
#داستان_صوتی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
7.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 جایگاه عزاداری
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره 16
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia
🔘 رأس الحسین، این دفین، کیف دفین
▪️در چندین و چند منزلی که سر مقدَس امام حسین (ع)، بر نیزه برده می شد، وقایع بسیاری رخ داد؛ امّا درباره ی محل دفن سر مقدس امام حسین (ع)، در میان روایات، اختلاف وجود دارد. در ادامه به بیان نقلهای مختلف درباره ی محل و نحوه ی دفن سر ایشان می پردازیم.
▪️ #کربلا
مشهورترین روایت که اکثر علمای شیعه آن را پذیرفته اند، دفن سر امام حسین (ع)، به همراه بدن ایشان، در کربلاست. #سید_بن_طاووس، در کتاب مشهورش « #لهوف» آورده است که در #اربعین، امام سجاد (ع)، و کاروان عاشوراییان، به کربلا بازگشتند و سر مقدس امام را در کنار بدنش دفن کردند. (1)
برخی هم معتقدند که سر امام، سالها بعد، به دستور عمر بن عبدالعزیز (خلیفه ی عباسی که به امامان ارادت داشت) از شام به کربلا منتقل شد.
▪️ #نجف
برخی از علما، معتقدند سر مقدس آن حضرت در کنار امیرالمؤمنین علی (ع) در نجف دفن شده است. امام صادق(ع) فرمودند: «هنگامى كه سر مطهّر آن حضرت را به #شام آوردند يكى از دوستان ما آن را ربود و در کنار امير المؤمنين (ع) دفن نمود.» (2)
▪️ #مدینه
نظر سوم درباره ی محل دفن سر امام حسین (ع)، دفن آن در مدینه است. علامه مجلسی در بحارالانوار این نظر را به تفصیل بیان کرده است.(3)
▪️ برخی از علمای دیگر، معتقدند سر امام حسین (ع)، به #مصر برده شد و برخی دیگر نیز می گویند که این سر در همان شام دفن گردید. (4)
▪️ حکمت پوشیدگی این امر برای ما معلوم نیست. حال باید جور دیگری از خودمان بپرسیم: راس الحسین، این دفین، کیف دفین، متی دفین؛ سر حسین (ع)، کجا دفن شد، چگونه دفن شد، چه زمان دفن شد؟)
📚 پی نوشت:
1. غم نامه كربلا/ ترجمه اللهوف على قتلى الطفوف؛ ص214
2. کامل الزيارات/ ترجمه ذهنى تهرانى، ص: 98
3. زندگانى حضرت امام حسين عليه السلام (ترجمه جلد 45 بحار الأنوار)؛ ص192
4. مسعودى، على بن حسين، ترجمه إثبات الوصية - تهران، چاپ: دوم، 1362 ش، ص 308308
🔻 مقاله تفصیلی در سایت موعود
yon.ir/roqXr
#نذر_یک_نگاه #حضرت_عباس_ع بازارسال کنید.
#رأس_الحسین
#ماه_محرم
@mouood_org
🔘 فتوای پاپ!
💠 فتوای مذهبی پاپ برای جنگ با کفّار یا به عبارتی مسلمانهایی که ترکان سلجوقی بودند و بر بیتالمقدّس حاکمیّت داشتند، منجر به جنگ های بزرگی طی سالیان طولانی شد. دلیل صدور این فتوا این بود، مسیحیانی که میخواستند به زیارت قبر حضرت مسیح بروند، به حسب ظاهر، مورد غارت ترکان سلجوقی قرار میگیرند.
💠 به دنبال رسیدن این خبر به اروپا، راهبی بسیار متعصّب و مؤمن به مسیحیت، سوار الاغی میشود و به دور شهرها میگردد و فریاد میزند که به داد مسيح برسيد و بيت المقدّس را نجات دهید.
💠 به جز دولتهای بزرگی مانند انگلستان، فرانسه و آلمان که به ندای پاپ، پاسخ مثبت میدهند، اروپاییان ساده نیز که به دلیل جنگهای داخلی امیران، به شدّت به فقر و فاقه کشیده شده بودند، به دور این راهب جمع میشوند؛ عدّه ای به دلیل ایمانشان و عدّه کثیری به شوق چپاول کشورهای اسلامی؛ زیرا شنیده بودند که کشورهای اسلامی، کشورهای ثروتمندی هستند.
💠 این گروه از اروپاییان که برای دنیا آمده بودند و نه برای خدا و دین، هنگامی که از شهرهای مسیحی سر راهشان میگذشتند و آنها را ثروتمند مییافتند، همان شهرها را، غارت کردند و هرگز به فلسطین نرسیدند، زیرا در بلگراد از ارتشهای مسیحی شکست سختی خوردند و توسط خود مسيحيان قتلعام شدند.
🔺 نقطه عطف اروپا
💠 به جز این سپاه مردمی که دور راهب جمع شده بودند و به «ارتش فقیران» مشهور بود، ارتش منظّم دولت های اروپایی نیز طبق برنامه قبلی به راه افتاد و به سبب آنکه مسلمان ها در آن زمان در اوج تفرقه و خصومت با یکدیگر بودند و هر شاهزادهای منطقه ای را گرفته بود و با دیگری میجنگید، به راحتی فلسطین را متصّرف شدند و حکومت لاتینی بیتالمقدّس را تأسیس کردند، ده ها سال بعد با اتّحاد مسلمان ها، جنگ های مجددی در میگیرد که قریب به (۹) دوره است و سرانجام به پیروزی مسلمان ها، منتهی میشود.
💠 درباره نقش جنگ های صلیبی در بیداری اروپاییان، خود آنها نوشتهاند که هرچند جنگ های صلیبی به شکست سیاسی و نظامی اروپا ختم شد؛ لکن در تاریخ اروپا یک پیروزی عظیم و نقطه درخشان است، زیرا اولاً اروپاییان به جهت فتوای مذهبی پاپ، اتّحاد پیدا کردند و این اوّلین باری بود که یکدیگر را از نزدیک میشناختند، لذا به یک هویّت معین و احساس وحدتی نائل شدند.
💠 اینکه اروپا در لوای مذهب - چه در سطح دولت ها و چه در سطح ملّت ها - به عنوان مسیحی در مقابل دشمن مشترک مذهبی خود (مسلمان ها) یکپارچه ایستاد، نقطه عطفی در تاریخ پرحادثه آن بود.
📚 « #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان »
📬 خرید از یاران شاپ yon.ir/51myW
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
هدایت شده از چندرسانهای موسسه موعود عصر
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 شاه بال تولی و تبری
#پادکست
#اسماعیل_شفیعی_سروستانی
#از_قله_عاشورا_تا_دریای_ظهور | شماره 17
#تا_اربعین
@mouood_org
@mouood_multimedia