کاری به نظر شخصیم ندارم
اما با اعلام حضور سعید جلیلی برای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری، تقریباً نماینده اصلی گفتمان انقلاب مشخص شد.
باید منتظر گزینه مقابل برای ایجاد یک دو قطبی شدید از جانب اصلاحطلبان باشیم.
دوباره ادبیات کاسبان تحریم و دیوار کشی و...
منطقیترین گزینه برای اصلاح طلبان علی لاریجانی است و البته در مقابل چالشیترین گزینه! چون لاریجانی را بخش زیادی از اصلاح طلبان، اصلاح طلب نمیدانند.
طبیعتاً لاریجانی برای گفتمان رادیکال و برانداز اصلاح طلبان هیچ جذابیتی ندارد و یک پاسدار اخوندزاده و وابسته به حکومت است.
@mr_nofoozi
♦️قالیباف با ۱۹۸ رای رئیسمجلس دوازدهم شد
🔹محمدباقر قالیباف در دوازدهمین دوره مجلس با رأی نمایندگان برای یک سال به عنوان ریاست مجلس انتخاب شد.
🔹قالیباف، متکی و ذوالنوری کاندیدای ریاست مجلس بودند.
🔹مجتبی ذوالنوری ۶۰ و متکی ۵ و آرای باطله ۲۴ رای
محمد باقر قالیباف در اجلاسیه اول مجلس دوازدهم، از اجلاسیه سوم مجلس قبلی ۴ رأی هم بیشتر آورد.
طبیعتاً در این اتفاقات مجلس و این نتیجه و دسته بندی آراء، حرف و بحث و کنایه و... بسیار است. میتواند بستر خوبی باشه برای عقده خالی کردن تیمی از تیم مقابل! از کسانی که میگفتند « پایان قالیباف»
جنگ برادر کشی تمام شد. امیدوارم از امروز تمام جریانها تلاش برای ملت زیر یک سقف را آغاز کنند.
حقیقتا امیدوارم پروژههای توییتریهاشون رو هم جمع کنند
قالیباف کمی به مدیریت جمعی پایبندتر شود و دیگران به فهم ملی مجهز
@mr_nofoozi
دوباره فصل انتخابات شروع شد
انتخابات میتونه مثل بهار برای یک نظام سیاسی باشه
رویشها و جوانهها و ثمرههای ارزشمند
شادابی و نشاط و تزریق روحیه کنشگری سیاسی و اجتماعی
اما گاهی برخی بدخلقیهای سیاسی شبیه تگرگ در فصل شکوفهها و میوهها میمونه
در چند دقیقه تمام برگ سبز و میوه و محصول و زیبایی رو نابود میکنه
تکرار برادر کشی انتخابات مجلس، شبیه همون تگرگ شدید بهاری میمونه
تهمتها، سیاه نماییها، لگد مال کردن تمام خط قرمزهای اخلاقی و فاز اخلاق برداشتن، برچسب زدنها و....
موضوعی که در تاریخ تنها از سمت معاویه و عمر عاص و یزید و منافقین و یهود و برخی جریانکهای سیاسی به ظاهر درون نظام در ذهن هست و توقع میرود؛ اما مدعیانی از دین و انقلاب شدیدا به اون آلوده شدند.
- جلیلی رو تندرو، نئولیبرال و... خطاب کردن و حمله کردن به او به علت عدم قبول مسئولیت در دولت شهید رئیسی ( مثل توییت پورمسعود)
- لاریجانی را یهودی، منافق، ضد انقلاب، فتنهگر و.... خطاب کردن
- قالیباف رو هم که همان داستانهای قبل
- فتاح را بد اخلاق و تک رو و...
- بذرپاش، فلانی و فلانی و...
نه من، بلکه تمام شما سلیقه سیاسی دارید و نظر به مصادیق سیاسی
قطعاً من نگاه و نظر سیاسی مشخصی نسبت به مصادیق داریم
قطعاً اطرافیانم موضع رادیکال من رو نسبت به برخی آدمها میدونن.
اما نه از ترس واکنش مخاطبان، بلکه از سر التزام به رعایت منویات رهبری در حد توان و تقوی، ورود مصداقی را خطا میدانم.
اما یک توصیه به مخاطبان: « اخلاقا اصل را بر تبلیغ نامزد مورد نظر خودتون بذارید، نه تخریب نامزد رقیب»
@mr_nofoozi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴صدای لو رفته از اسپیس معاندان یکی از اکانت ها اعتراف میکنه که صاحب ۵ تا اکانت بظاهر مذهبیه.
🔸هدف این ملعون بدجلوه دادن وجهه افراد مذهبی هست.
🔸حتی با درست کردن اکانت افغانستانی قصد ایجاد شکاف بین ملت ایران و افغانستان را هم دارن.
حتما گوش کنید تا اینا را بهتر بشناسید.
@mr_nofoozi
برخی تفکرات خطرناک، با چاشنی حمایتهای احساسی و افراطی، ظرفیت یمب شدن دارند!
آقای ثابتی: شما موظف به انتخاب یکی از سه گزینه ( دارای هر نقصی) بودید. تولید رأی باطله، بستر تمسخر نظام شده است جناب دکتر!
خانه ملت، توییتر و برنامه جهانآرا نیست که هر تحلیلی به معدهی مبارک رسید، اجرایی کنید و بعد هم ماستمالیزاسیونش کنید!
شما که مدعی روایتگری گفتمان اصیل رهبر انقلاب هستید، بر اساس همان گفتمان پاسخ دهید نگاه رهبری به رأی سفید چیست؟ بعد توضیح دهید نگاه رهبری به رأی باطله چیست؟؟؟
اگر برای خوردن شراب،با فلسفه بافی میتوان حجت شرعی پیدا کرد، با « اما چرا این کار را کردم» هم میتونید.
@mr_nofoozi
آقای نفوذی
برخی تفکرات خطرناک، با چاشنی حمایتهای احساسی و افراطی، ظرفیت یمب شدن دارند! آقای ثابتی: شما موظف به
یه سفسطه بچهگانه در ماستمالی کردن اقدام سراپا غلط ثابتی و یک پاسخ جذاب
و پ.ن: در مجلس یزید و عمرو عاص و معاویه رقصیدن، کار هند جگر خوار است، نه مالک و ابوذر و مقداد! اگر مجلس یزید و عمر و صدام و هیتلر است، استعفا بدهید
حداقل نامزد میشدی که بگی من برای برچیدن بساط ظلم و جهل، قیام کردم و توانم این بود.
@mr_nofoozi
بعد از رحلت پیامبر اکرم، چون معاویه نمیتوانست جایگاه خود را در قیاس با پیامبر بالا برد، اقدام به جعل و تخریب جایگاه پیامبر کرد تا به ظاهر این تراز را به نفع خود تغییر دهد.
بلا تشبیه، مشابه اقدامی که امروز بدنه حامیان روحانی و میرحسین علیه #رئیسی_عزیز انجام میدهند؛ تخریب او برای تبلیغ خود
👈جریان اصلاحات و اعتدال، برای افزایش قطرهچکانی امید به پیروزی در انتخابات، نه با کارنامه نداشته ، بلکه با تخریب رئیسی و دولت او، هم به دنبال انتقام هستند و هم عملیات فوری در تغییر جو افکار عمومی برای اقبال قشر خاکستری به نامزد مورد حمایت خود
@mr_nofoozi
چیزی که در نتیجه آرایش اختمالی انتخابات ریاست جمهوری تا اینجا پیشبینی میشه، انتخاب یک نفر از سه گزینه « جلیلی، قالیباف و لاریجانی» است، البته با فرض عدم حضور جواد ظریف.
از طیف جریان پایداری و اصولگرایی، طبیعتاً سایر گزینههای مطرح قابلیت رقابت با سعید جلیلی را ندارند.
از طیف جریان میانه انقلابی، قالیباف گزینهای است که احتمال اجماع سر او ناظر به کارکردها و کارنامه و جایگاه او زیاد است.
از طیف جریان اعتدالگرا و اصلاحطلبان میانه رو هم، علی رغم اینکه لاریجانی را هنوز هم در طیف خود نمیدانند، سایر گزینهها در حد رقابت با لاریجانی نیستند. کما اینکه شکست نوبخت به عنوان یکی از چهار محور اصلی دولت روحانی، ریسک حضور امثال او را بسیار بالا آورده است.
بدون تعارف فرض اینکه گزینه وابسته به جریان انقلاب ( چه جلیلی و قالیباف و چه سایر گزینهها) قطعا پیروز انتخابات خواهد بود، بشدت خوشبینانه است،چون:
اولا: احتمال اینکه جریان عناد طبق دستور سرویسهای اطلاعاتی کشورهای متخاصم، به صورت پنهان خط « رأی اعتراضی» علیه نامزدهای انقلاب را مانند دوره حسن روحانی، در دستور کار قرار بدهد هست و پروپاگاندای جریان رسانهای وابسته به معاندین، احتمال تاثیر جریان سازی ۱۰ درصدی را دارد.
دوما: سابقه انتخابات ۹۲ نشان داد که برادرکشی و بازی کردن در زمین منافقین، احتمال رادیکال شدن فضا تحت تاثیر پروژه بگیرهای توییتری و کانالهای به ظاهر انقلابی ولی بیزینس با تهمتها و رسواییهایی را دارد. چیزی که زمین زایش شگفتانهای مثل حسن روحانی را هم ممکن میکند چه برسد به گزینهای مانند علی لاریجانی
سوما: عدم اجماع میان گزینههای معروف مطرح، زمینه برای کشانده شدن انتخابات به دور دوم و رقابت بین یک گزینه انقلاب و رقیب طیف مقابل را ممکن میکند و اینجاست که حالت فوق قطعا با تمام قوا پای کار خواهند آمد و با ترساندن از گزینه انقلاب، غیر مستقیم گزینه مقابل را تبلیغ خواهند کرد.
🔴 فعلا چیزی که قطعی و فرض است، لزوم عدم تکرار بیاخلاقیهای رادیکال و ضد منافع نظام مشابه آنچه در انتخابات مجلس و انتخابات ریاستجمهوری سال ۹۲ اتفاق افتاد است.
@mr_nofoozi
آقای نفوذی
برخی تفکرات خطرناک، با چاشنی حمایتهای احساسی و افراطی، ظرفیت یمب شدن دارند! آقای ثابتی: شما موظف به
♦️امیر حسین ثابتی و عدم توان تشخیص بین رأی سفید و رأی باطله!
یکی به این آقای دکتر تفاوت رأی سفید و رأی باطله رو حداقل بفهمونه!
یکی به نفر دوم تهران بفهمونه فرض محال که رأی سفید به انتخاب رئیس مجلس، با تفسیر ماستمالیزاسیون جنابشان، پذیرفته! شما غلط کردین رو برگهتون خط کشیدین که رأی باطلهش کنید! شما بیجا کردین وقتی فهم ابتدائیات آبروی ملی رو ندارید، نامزد شدید! شما بیجا کردین که با این تفکر، آبروی نظام رو با ۲۴ رأی باطله بردین.
و نکته مهم: زمانی که در دو لیست قرار گرفتی، با کدام حجت شرعی سر لیستی دو نفر رو پذیرفتی؟
نه تنها امیر حسین ثابتی، بلکه آن ۲۳ نفر دیگر که رأی باطله داشتند را باید با پیراهن عثمان شفافیت خودشون، رسوا کرد تا مردم بفهمند کدام منتخبین ( فارغ از تعلق به هر لیست و جریانی) لیاقت حضور در مجلس را نداشتند.
مجلس، تایملاین توییتر و لایو اینستاگرام نیست! آبروی ملت است.
برخلاف روال همیشگی، روی مصداق امیرحسین ثابتی ایستادم تا زمانی که به جای ماله کشی و گند مغرورانهاش، شفاف از واژه « به خاطر رأی باطله پشیمانم» استفاده کند!
@mr_nofoozi
🔴 شما در سمت درست تاریخ ایستادهاید!
متن کامل نامه حضرت آیتالله خامنهای خطاب به دانشجویان حامی مردم فلسطین در دانشگاههای ایالات متحده آمریکا
بسم الله الرّحمن الرّحیم
این نامه را به جوانانی مینویسم که وجدان بیدارشان آنها را به دفاع از کودکان و زنان مظلوم غزّه برانگیخته است.
جوانان عزیز دانشجو در ایالات متّحدهی آمریکا! این، پیام همدلی و همبستگی ما با شما است. شما اکنون در طرف درست تاریخ ــ که در حال ورق خوردن است ــ ایستادهاید.
شما اکنون بخشی از جبههی مقاومت را تشکیل دادهاید، و در زیر فشارِ بیرحمانهی دولتتان ــ که آشکارا از رژیم غاصب و بیرحم صهیونیست دفاع میکند ــ مبارزهای شرافتمندانه را آغاز کردهاید.
جبههی بزرگ مقاومت در نقطهای دور، با همین ادراک و احساسات امروز شما، سالها است مبارزه میکند. هدف این مبارزه، توقّفِ ظلمِ آشکاری است که یک شبکهی تروریست و بیرحم به نام «صهیونیستها»، از سالها پیش بر ملّت فلسطین وارد ساخته و پس از تصرّف کشورشان، آنها را زیر سختترین فشارها و شکنجهها گذاشته است. نسلکشیِ امروز رژیم آپارتاید صهیونیست، ادامهی رفتار بشدّت ظالمانه در دهها سال گذشته است.
فلسطین یک سرزمین مستقل است با ملّتی متشکّل از مسلمان و مسیحی و یهودی، و با سابقهی تاریخی طولانی. سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی، با کمک دولت انگلیس، چند هزار تروریست را بتدریج وارد این سرزمین کردند؛ به شهرها و روستاهای آن هجوم بردند؛ دهها هزار نفر را کشتند یا به کشورهای همسایه راندند؛ خانهها و بازارها و مزرعهها را از دست آنان بیرون کشیدند، و در سرزمین غصبشدهی فلسطین، دولتی به نام اسرائیل تشکیل دادند.
بزرگترین حامی این رژیم غاصب، پس از نخستین کمکهای انگلیسی، دولت ایالات متّحدهی آمریکا است که پشتیبانیهای سیاسی و اقتصادی و تسلیحاتی از آن رژیم را یکسره ادامه داده و حتّی با بیاحتیاطی غیر قابل بخشش، راه برای تولید سلاح هستهای را به روی او گشوده و به او در این راه کمک کرده است.
رژیم صهیونیست از روز اوّل، سیاست «مشت آهنین» را در برابر مردم بیدفاع فلسطین به کار گرفت و بیاعتنا به همهی ارزشهای وجدانی و انسانی و دینی، روزبهروز بر بیرحمی و ترور و سرکوبگری افزود.
دولت آمریکا و شرکایش، حتّی از یک اخم در برابر این تروریسم دولتی و ظلم مستمر، دریغ کردند. امروز هم برخی اظهارات دولت ایالات متّحده در قبال جنایت هولناک غزّه بیش از آنچه واقعی باشد، ریاکارانه است.
«جبههی مقاومت» از دل این فضای تاریک و یأسآلود سر برآورد و تشکیل دولت «جمهوری اسلامی» در ایران، آن را گسترش و توانایی داد.
سردمداران صهیونیسم بینالمللی که بیشترین بنگاههای رسانهای در آمریکا و اروپا متعلّق به آنها یا زیر نفوذ پول و رشوهی آنها است، این مقاومتِ انسانی و شجاعانه را تروریسم معرّفی کردند! آیا ملّتی که در سرزمین متعلّق به خود در برابر جنایتهای اشغالگران صهیونیست از خود دفاع میکند، تروریست است؟ و آیا کمک انسانی به این ملّت و تقویت بازوان او کمک به تروریسم به شمار میرود؟
سردمداران سلطهی قهرآمیز جهانی، حتّی به مفاهیم بشری هم رحم نمیکنند. رژیم تروریست و بیرحم اسرائیل را دفاعکننده از خود وانمود میکنند، و مقاومت فلسطین را که از آزادی و امنیّت و حقّ تعیین سرنوشت خود دفاع میکند، «تروریست» مینامند!
من میخواهم به شما اطمینان دهم که امروز وضعیّت در حال تغییر است. سرنوشت دیگری در انتظار منطقهی حسّاس غرب آسیا است. بسیاری از وجدانها در مقیاس جهانی بیدار شده و حقیقت در حال آشکار شدن است. جبههی مقاومت هم نیرومند شده و نیرومندتر خواهد شد. تاریخ هم در حال ورق خوردن است.
بجز شما دانشجویانِ دهها دانشگاه در ایالات متّحده، در کشورهای دیگر هم دانشگاهها و مردم به پا خاستهاند. همراهی و پشتیبانی استادان دانشگاه از شما دانشجویان حادثهی مهم و اثرگذاری است. این میتواند در قبال شدّت عمل پلیسیِ دولت و فشارهایی که بر شما وارد میکنند، تا اندازهای آرامشبخش باشد. من نیز با شما جوانان احساس همدردی میکنم و ایستادگی شما را ارج مینهم.
درس قرآن به ما مسلمانان و به همهی مردم جهان، ایستادگی در راه حق است: فَاستَقِم کَما اُمِرت؛(۱) و درس قرآن دربارهی ارتباطات بشری این است: نه ستم کنید و نه زیر بار ستم بروید: لا تَظلِمونَ وَ لا تُظلَمون.(۲) جبههی مقاومت با فراگیری و عمل به این دستورها و صدها نظائر آن به پیش میرود و به پیروزی خواهد رسید؛ باذن الله.
توصیه میکنم با قرآن آشنا شوید.
سیّدعلی خامنهای
۱۴۰۳/۳/۵
@mr_nofoozi
شهدا را ناخواسته دسته بندی نکنیم!
یکی از خطاهای پرتکرار در پاسداشت شهدای سانحه بالگرد #شهدای_خدمت ، قرار ندادن تصاویر تیم پروازی ارتش است.
به نظر من این خطای بسیار بزرگی است که تمثال شهید بزرگوار سید مهدی موسوی کنار تصاویر شهدا باشد، اما شهدای ارتش نه!
طبیعتاً هیچ کس منکر رشادت و سنگینی مسئولیت تیم پروازی بالگرد رئیس جمهور نیست.
اما در هرحال، یا تنها تصاویر مسئولین دولتی و امام جمعه را کنار شهید رئیسی قرار دهید و یا همه شهدا!
قطعاً خطاهای ما، در نوع نگاه خانواده پرسنل عزیز ارتش تاثیر میگذارد.
آقای مسئول فرهنگی سپاه و شهرداری و دانشگاه و ....! دقت کن. همین
@mr_nofoozi
سعید جلیلی، دور از ناز کردنهای سیاسی، امروز ساعت ۱۶ برای ثبت نام در وزارت کشور حاضر میشه! بر خلاف رویه سیاستمداران، در همان روز اول!
ثبت نام را هم ظاهراً مصداق کار خیر میدونه که تأخیر در اون رو مناسب نمیدونه!
برای من، از میان گزینههای محتمل جریان انقلاب، تنها دو گزینه سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف دارای وزن هستند. گرچه یک علاقه قلبی به بذرپاش هم دارم، اما حضور اون رو برای سالهای بعد مناسبتر میدونم.
و امیدوارم بین سعید جلیلی و قالیباف رقابت شکل نگیره و اجماع نتیجه خرد سیاسی این دو باشه و حتی امید دارم با حضور سعید جلیلی، قالیباف نیاد.
اما در کل، همین اول کار صراحتا دوگزینه خودم رو گفتم که برام نیت خوانی نکنید. دو گزینه که از دید برخی شاید متناقض هم باشد.
اما من «فهم امنیت ملی، پختگی شخصیت، پرهیز از حاشیه و پاسخ به حواشی سیاسی کوتولهها و ژنرالها و ترولها، سابقه اجرایی و دانش تجربی و پژوهشی و دکترین مدیریتی » برام اولویت دارد، شعار سالهای اخیر هم اولویت کار و حرکت دادن موتور مولد کشور را مشخص کرده است.
من از ۹۱ منتقد گفتمان جزمی سعید جلیلی در مذاکرات هستهای بودم و مذاکرات مسقط بدون او و با موافقت آقا، مصداق خطای او بود. جلیلی سال ۹۲ اگر به جای حضور در انتخابات، آن پرونده مطلوب مذاکرات را در گام آخر به نتیجه رسانده بود، ما نه شاهد روحانی بودیم و نه برجام. و جلیلی امروز، پخته تر از جلیلی ۱۰ سال پیش است. گرچه ۹۲ به او رأی دادم
قالیباف رو هم من نه با تاثیر از پروژهبگیرهای توییتری، بلکه با توزین کارنامهاش بعد جلیلی در نظر دارم
@mr_nofoozi