🔺️ پیام تبریک معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز حسابدار
بسمالله الرحمن الرحیم
◀️ همکاران ارجمند حوزه مالی و حسابداری دانشکده علوم پزشکی مراغه
با سلام و احترام
🔸 ۱۵ آذرماه، روز حسابدار، فرصتی مغتنم است تا از خدمات ارزشمند و تلاشهای بیوقفه شما که با دقت، صداقت، و مسئولیتپذیری در راستای شفافیت و انضباط مالی مجموعه گام برمیدارید، تقدیر و تشکر نمایم.
🔸 حسابداری نه تنها بهعنوان یک حرفه تخصصی، بلکه بهعنوان رکن اصلی اعتمادسازی و سلامت سازمانی، نقشی بیبدیل در پیشبرد اهداف توسعهای ایفا میکند. بیشک دانش، مهارت، و تعهد حرفهای شما همکاران گرامی، تضمینکننده پویایی و موفقیت این دانشکده در مسیر خدمترسانی به جامعه است.
🔸 حوزه سلامت بهعنوان یکی از حساسترین و حیاتیترین بخشهای جامعه، وابسته به برنامهریزی دقیق و مدیریت کارآمد منابع است. بیتردید، خدمات حرفهای و مسئولانه شما در تنظیم و نظارت بر جریان مالی، نقشی کلیدی در تحقق اهداف والای سلامت، بهبود کیفیت خدمات درمانی، و ارتقای اعتماد عمومی ایفا میکند.
🔸 اینجانب ضمن تبریک این روز فرخنده به تمامی فعالان حوزه حسابداری، برای شما عزیزان از درگاه خداوند متعال سلامتی، توفیقات روزافزون، و سربلندی را در تمامی عرصههای زندگی خواستارم.
🔹 مهندس ایوب پوررستم
معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔻 پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز دانشجو
▪️ دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با صدور پیامی فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی متن این پیام بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
▪️ شانزدهم آذرماه، روز دانشجو، نماد آگاهی، پویایی و عدالتخواهی در تاریخ پرافتخار ایران است. این روز فرصتی است برای تجلیل از دانشجویانی که با تلاش و امید، مسیر علمآموزی و مسئولیتپذیری اجتماعی را در پیش گرفتهاند و آیندهای روشن برای کشور رقم میزنند.
▪️ نقشآفرینی شما در عرصههای مختلف علمی، فرهنگی و اجتماعی، موتور محرک تحول در نظام سلامت است. امیدوارم با تکیه بر دانش و اخلاق، در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه گامهای موثری بردارید و رسالت خطیر خود را به بهترین شکل به انجام برسانید.
▪️ دانشجویان عزیز، شما سرمایههای بیبدیل جامعه هستید و آینده سلامت و توسعه پایدار کشور در گرو اندیشه، خلاقیت و تعهد شماست. در مسیر پر فراز و نشیبی که انتخاب کردهاید، نقش شما نهتنها در فراگیری دانش، بلکه در بهکارگیری آن برای خدمت به مردم و جامعه ایران اسلامی بسیار ارزشمند است.
▪️ تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) در زمینه علم، پژوهش و پیشرفت، رسالت بزرگی بر دوش جامعه دانشگاهی و بهویژه دانشجویان است. همانگونه که ایشان بارها بر اهمیت تولید علم، نوآوری و نقش جوانان در شکوفایی کشور تأکید فرمودهاند، شما دانشجویان عزیز باید با روحیه انقلابی، تلاش مضاعف و نگاه جهادی، در مسیر دستیابی به مرجعیت علمی و خدمت به نظام سلامت کشور گام بردارید.
▪️ دانشگاه، فضایی برای رشد علمی، فرهنگی و اجتماعی شماست و ما بهعنوان خدمتگزاران این مجموعه، همواره در کنار شما هستیم تا بتوانید از این فرصتها به بهترین شکل استفاده کنید. امیدوارم با همت و تلاش شما دانشجویان عزیز، شاهد پیشرفت و افتخارات بیشتری برای کشورمان باشیم.
▪️ شانزدهم آذر یادآور ایستادگی دانشجویان در برابر استکبار و نماد مبارزه با ظلم و بیعدالتی است. این روز، بهعنوان یکی از برجستهترین نقاط در تاریخ مبارزات ملت ایران، اهمیت نقش دانشجویان در دفاع از استقلال، آزادی و کرامت انسانی را به نمایش میگذارد. شما دانشجویان عزیز نیز در ادامه این مسیر پرافتخار، باید با روحیه استکبارستیزی و بصیرتافزایی، پرچم عدالتخواهی و حقطلبی را برافراشته نگاه دارید.
▪️اینجانب با تبریک ۱۶ آذر و روز دانشجو به دانشجویان عزیز کشور بویژه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه، آرزوی موفقیت و سرافرازی برای این عزیزان از درگاه ایزدمنان خواستارم؛ باور دارم شما عزیزان پاسداران ارزشهای ایران اسلامی هستید که با تقویت روحیه ضد استکباری و پایبندی به آرمانهای انقلاب اسلامی، میتوانید الگوی موفقی از تعهد، دانش و تلاش برای نسلهای آینده باشید. باور قلبی دارم که با تکیه بر تواناییها و ایمان شما، میتوانیم مسیر پیشرفت علمی و فرهنگی را هموارتر سازیم و شاهد ایرانی سرافرازتر و مستقلتر باشیم.
▪️ دکتر اللهوردی ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه
هدایت شده از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔹 معاون دانشکده علوم پزشکی مراغه:
🔺 نیمی از شاخصهای ارزیابی شهر سالم با حوزه بهداشت مرتبط است
هدایت شده از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
▪️معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اعطای گواهینامه شهر سالم به فرماندار این شهرستان از سوی سازمان جهانی بهداشت در روز گذشته، گفت: حدود ۵۰ درصد از شاخصهای مرتبط با ارزیابی برنامه شهر سالم با بهداشت جامعه مرتبط بوده و در این زمینه کارهای بسیاری با حمایت رییس دانشکده انجام شده است.
▪️دکتر «الهه حقگشایی» روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: سازمان جهانی بهداشت به طور عمده روی شاخصهایی چون کاهش مرگ و میر کودکان، کاهش بار بیماریهای واگیر و غیرواگیر، افزایش سواد سلامت و استفاده از رابطان سلامت تمرکز دارد که تمام این موارد به حوزه بهداشت مربوط میشود.
▪️وی با اشاره به اقدامات معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در زمینه شهر سالم که قدردانی از آنها در سخنان روز گذشته وزیر بهداشت و معاون ایشان نیز بازتاب داشت، اظهار کرد: این معاونت در زمینه شاخصهای شهر سالم اقدامات گستردهای را انجام داد.
▪️وی ادامه داد: معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در زمینه شهر سالم و با مشارکت محیط زیست، اجرای یک پروژه علمی در خصوص دفع پسماندهای بیمارستانی را آغاز کرده است که خوشبختانه در مراحل آخر تصویب قرار دارد و بر اساس آن اعتبار قابل توجهی برای راهاندازی سایت دفع زباله پرداخت میشود.
▪️معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: همچنین با مشارکت فرمانداری، شهرداری، محیط زیست و سازمانهای مرتبط دیگر، اقداماتی در زمینه کاهش آلودگی هوا در دستور کار قرار گرفت که از طریق دفتر سلامت محیط و کار معاونت بهداشت وزارت بهداشت به عنوان طرح الگو معرفی شد.
▪️دکتر «حقگشایی» اضافه کرد: در زمینه مداخلههای موثر اجتماعی نیز برای اولینبار با آموزش و پرورش شهرستان یک برنامه مشترک در زمینه ارایه مشاورههای روانشناسی و روانپزشکی در مدارس اجرا شد که نوجوانان پرخطر با برگه ارجاع به روانپزشکِ تحتِ قراردادِ معاونت بهداشتی ارجاع شدند.
▪️وی با بیان اینکه در زمینه سلامت کارکنان سازمانهای مختلف نیز اقدامات موثری انجام شد، اضافه کرد: برگزاری کلاس توسط روانشناسان متخصص در زمینه مدیریت خشم، مدیریت ارتباطات و غیره از جمله این اقدامات است.
▪️وی ادامه داد: همچنین با هماهنگی کارکنان سازمانها و از طریق مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی، خدمات بهداشتی و درمانی رایگان عرضه شد و سازمانهای موثر در زمینه ارتقای سلامت کارکنان جوایزی دریافت کردند.
▪️دکتر «حقگشایی» این را هم بیان کرد: در راستای ترویج سبک زندگی سالم نیز پویشهای مختلفی برگزار شد که آخرین پویش «سلامتی را قدم بزن» نام داشت و با مشارکت مردم، رابطان سلامت و کلیه ادارات به مرحله اجرا گذاشته شد.
▪️بیشترین کارها برای اخذ گواهی شهر سالم در سه سال اخیر انجام شد
دکتر حقگشایی با بیان اینکه بیشترین میزان کارها برای اخذ گواهی شهر سالم در سه سال اخیر و با حمایت رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه انجام شد، افزود: در این مدت تلاش شد تا با مشارکت فعال مردم و دستگاههای اجرایی، سلامت محلهمحور در سطح شهر توسعه یابد.
▪️به گفته وی آموزش در مدارس، افزایش سطح سلامت روان، پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر، ارتقای بهداشت محیط و حرفه، توجه به سلامت خانواده و مادران، نوزادان، خردسالان، کودکان، نوجوانان و سالمندان و همچنین تغذیه و آموزش نیز در این مدت در دستور کار قرار گرفت.
▪️دکتر «حقگشایی» این را هم بیان کرد: برنامهریزی برای کاهش حوادث ترافیکی با مشارکت دستگاههای دخیل و تدوین نقشه راه سلامت شهرستان که پایه و اساس اجرای چنین برنامههایی است، در راستای اخذ گواهی شهر سالم انجام شد.
▪️معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن قدردانی از کارکنان معاونت بهداشت دانشکده که به صورت شبانهروزی برای ارتقای سلامت جامعه به خصوص اخذ گواهی شهر سالم زحمت کشیدند، این را هم بیان کرد: که رییس دانشکده تعهد بالایی در اجرای برنامه شهر سالم در حوزه بهداشت دارد و در بسیج تمام عوامل نقش موثر داشت.
▪️دکتر «حقگشایی» تصریح کرد: با مشارکت سازمان جهانی بهداشت، پایلوت برنامه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، و ۲ پروژه بزرگ دیگر در زمینه مراکز ارتقادهنده سلامت و برنامه ارتقای سلامت سالمندان با کمک دفتر آموزش و ارتقای سلامت و دفتر خانواده معاونت بهداشت نیز آغاز شده است.
▪️محور اصلی، تعهد مدیران نسبت به برنامه شهر سالم است
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی به راهاندازی آزمایشگاه سلولی مولکولی شهرستان با کمک خیران هم اشاره، و بیان کرد: محور اصلی برنامه شهر سالم، تعهد مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان است.
▪️دکتر «حقگشایی» افزود: بدونشک هماهنگی بینبخشی در سطح شهرستان و همچنین هماهنگی درونبخشی در سطح دانشکده و بخشهای مختلف شبکه بهداشت شهرستان اهمیت ویژهای در پیادهسازی برنامه شهر سالم دارد.
هدایت شده از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
▪️به گفته وی مداخلههای مختلف بهداشتی و برنامههای متنوعی که به طور مستقیم و غیرمستقیم اجرا شد، تاثیر بهسزایی در اجرای چنین برنامههایی دارد.
▪️وی اضافه کرد: در این میان نباید از بزرگترین ظرفیت بهداشت که برنامه خودمراقبتی مردم شهرستان است، غفلت شود و بدونشک مشارکت مردمی و حضور و علاقه فزاینده آنان در ارتقای سطح سلامت شهر، مسیر توسعه سلامت را رقم میزند.
▪️دکتر «حقگشایی» با تاکید بر اینکه بهداشت جامعه کانون سلامت شهر است، ابراز امیدواری کرد تا نگاه مناسبی که در حوزه خدمات بهداشتی و پیشگیرانه در سطح شهر مراغه ایجاد شده، بیش از پیش تقویت شود زیرا هرچقدر روی بهداشت شهری و سلامت شهروندان سرمایهگذاری بهداشتی شود، منفعت آن نصیب کل نظام سلامت و مردم به عنوان هدف اصلی بهداشت خواهد شد.
▪️معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: برنامهریزیهای مدون و سیاستگذاریهای مبتنی بر شواهد در حوزه خدمات بهداشتی و شهر سالم میتواند به تقویت این برنامه و اسناد بالادستی کمک کند.
▪️دکتر «حقگشایی» اضافه کرد: برای مثال در سطح شهرستان نقشه راه توسعه سلامت شهری که موتور محرکه سلامت شهروندان به شمار میرود، از سه سال قبل در حال اجرا بوده و بر اساس آن برای تقویت جامعه سالم برنامهریزی شده است.
▪️وی اضافه کرد: این سند در حقیقت پایهای برای سایر برنامههای سلامتمحور در شهرستان است و نشان میدهد که توسعه سلامت شهری میتواند پیامدهای خوبی برای شهرستان داشته باشد.
▪️به گزارش ایرنا اخذ گواهی شهر سالم بیشک آغازی برای الزامات بیپایان در حوزههای مختلف مرتبط با سلامت به شمار میرود و همانطور که «علیرضا رییسی» معاون بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز روز گذشته در آیین اهدای گواهینامه پیوستن مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم گفت: تمام برنامههای توسعه در شهر سالم بر پایه هماهنگی بینبخشی و مشارکت جامعه استوار است.
▪️گفتنی است بیش از ۳۰ شهر کشور کاندید دریافت گواهی شهر سالم هستند و مراغه دومین شهر ایران بعد از سهند است که توسط کمیتههای تخصصی و سازمان جهانی بهداشت مورد ارزیابی قرار گرفت و به شبکه جهانی شهرهای سالم و ایمن پیوست.
▪️دبیرخانه برنامه شهر سالم مراغه سال ۱۳۹۷ در حوزه ریاست دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل شد و تحت نظارت فرمانداری شهرستان ویژه مراغه فعالیت کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔻پیوستن مراغه به شبکه شهرهای سالم نتیجه تلاش جمعی است
مطالعه خبر در خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران
www.irna.ir/xjSjjD
رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان اینکه پروژه پیوستن مراغه به شبکه شهرهای سالم و ایمن طی دیماه ۱۳۹۷ و از دبیرخانه مستقر در این دانشکده آغاز شد، اظهار کرد: دستگاههای اجرایی شهرستان و در راس آنها فرمانداری دست به دست هم دادند و این پروژه در نتیجه همت و تلاش جمعی به نتیجه رسید.
دکتر اللهوردی ارجمندی روز شنبه در حاشیه بازدید از دفتر ایرنا در مراغه به خبرنگار ایرنا افزود: هفت کمیته به مدت حدود ۶ سال در این پروژه مشارکت کردند و در نهایت گواهینامه الحاق مراغه به شهرهای سالم و ایمن جهان طی ۱۳ آذرماه تحویل شد.
وی که عنوان جانشین ریاست دبیرخانه شهر سالم و ایمن مراغه را بر عهده دارد، اضافه کرد: مسئولیت ۲ مورد از کمیتههای هفتگانه شامل «سبک زندگی سالم» و «مستندسازی» نیز بر عهده دانشکده علوم پزشکی قرار دارد.
وی از همکاری امام جمعه، آموزش و پرورش، پلیس راهور، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بهزیستی، شهرداری، روابط عمومی و معاونت بهداشتی دانشکده و دیگرهای نهادهای دولتی همچنین سمنها و رسانهها قدردانی کرد و افزود: فرماندار مراغه در راس دبیرخانه، و نماینده مردم در خانه ملت نیز همواره از برنامه شهر سالم مراغه پشتیبانی کردهاند.
دکتر ارجمندی با تاکید بر اینکه اگر حمایتهای جمعی نبود، پروژه هیچگاه به نتیجه نمیرسید، ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی نیز در حد توان مشارکت کرد و اخذ این گواهینامه را شروع کار برای تحقق شاخصهای شهر سالم میدانیم.
وی ابراز امیدواری کرد که تمام ارگانها در این مسیر دست به دست هم دهند و تصریح کرد: ۸۰ شاخص سلامتمحور باید در این شهر تحقق یابد تا الحاق مراغه به شبکه شهرهای سالم و ایمن همچنان ادامه داشته باشد.
به گفته وی ارزیابان بینالمللی سه سال بعد نیز برای ارزیابی این شاخصها به مراغه سفر میکنند و در این مدت نیز تعامل و همکاری برای تحقق شاخصها باید ادامه یابد.
رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه با تاکید بر اینکه انسان سالم میتواند به توسعه پایدار رقم بزند، افزود: پیگیری و تحقق اکثر شاخصهای شهر سالم بر دوش مجموعه مدیریت شهری و دانشکده علوم پزشکی قرار دارد.
دبیرخانه شهر سالم از این پس با چه ساختاری فعالیت میکند؟
رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه بیان کرد: اندیشگاهی در دانشکده علوم پزشکی برای راهبری دبیرخانه شهر سالم تشکیل شده که نخبگان و مسئولان در آن عضویت دارند و کارها را اولویتبندی میکنند.
دکتر ارجمندی با بیان اینکه دبیرخانه شهر سالم مراغه از این پس زیر نظر معاونت بهداشتی دانشکده فعالیت میکند، افزود: برنامههای عملیاتی هریک از کمیتههای هفتگانه که ذیل دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه فعالیت میکنند، به صورت سالانه و در بهمن ماه هر سال تدوین میگردد.
به گفته وی هر کمیته به صورت مستقل نسبت به تدوین برنامههای عملیاتی سالانه اقدام میکند و این برنامهها به صورت مشارکتی و با حضور و همکاری سایر اعضای کمیتههای تخصصی و با محوریت و مدیریت رئیس یا دبیر کمیته انجام میگیرد.
به گزارش ایرنا برای نخستینبار در سال ۱۳۷۰ و به دنبال برگزاری نخستین سمپوزیم شهر سالم در تهران، پروژه شهر سالم در کوی ۱۳ آبان تهران کلید خورد اما نخستین شهری که توانست نشان بینالمللی را به طور رسمی از سازمان جهانی بهداشت دریافت کند شهر «سهند» در آذربایجانشرقی بود و شهر مراغه دومین شهر محسوب میشود.
گفتنی است اخذ گواهینامه شهر سالم به نوعی برندسازی بینالمللی برای مراغه است و اسم این شهر در زمره شهرهایی قرار میگیرد که قدم در راه توسعه از مسیر سلامت گذاشته است.
چنین شهری مقصد مناسبتری برای گردشگران ملی و بینالمللی خواهد بود؛ همچنین اتحاد و مشارکت تمامی بخشهای یک شهر برای تامین سلامت شهروندان در طولانی مدت به بهبود شاخصهای سلامت و تعیینکنندههای اجتماعی سلامت منجر خواهد شد.
ایجاد چنین ساختار نظاممندی در شهر زمینهای برای شروع اجرای سایر برنامههای توسعهای در زمینههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی خواهد بود.
شهر دوستدار کودک، شهر دوستدار سالمند، شهر هوشمند، شهر پایدار، شهر ایمن، ژئوپارک، و غیره همگی زیر چتر برنامه شهر سالم و شاخصهای شهر سالم قرار میگیرد.
به عبارتی هر نوع برنامه توسعهای که نیازمند مشارکت بینبخشی و مشارکت مردمی است را میتوان در بستر برنامه شهر سالم اجرایی کرد.
#گزارش_تصویری
🔴مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔷مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور
دکتر مینوئی معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه و رئیس دانشکده و جمعی از اعضا هیات علمی و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
#روز_دانشجو
آیین گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد
🔷به گزارش روابط عمومی در ابتدای مراسم دکتر ارجمند رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تبریک روز دانشجو به همه دانشجویان؛ افزود: روز دانشجو روز بصیرت، آگاهی، تبیین و روشنگری است.
🔷ایشان همچنین ؛حادثه ۱۶ آذر را اتفاق مهمی در تاریخ دانشگاه برشمرد و ادامه داد: در آن روز، ۳ بزرگوار به شوق میهن و جهت استقلال و آزادی کشور، جان خود را در طبق اخلاص نهاده و تمام هست و نیست خود را فدا کردند .
🔷دکتر ارجمند خاطرنشان کرد: علم، عقلانیت، کسب آموزه های دینی و بصیرت از شاخصه های مهم یک دانشجوی آگاه است و دانشجویان باید پرچمدار فضای علمی کشور باشند.
🔷وی افزود : سالهای دانشجویی بدون شک از مهمترین دوران زندگی بوده و بهترین فرصت برای یادگیری مطالب جدید و ساختن آینده به شمار میآید.
🔷ایشان در پایان به دانشجویان توصیه کرد: از امکانات موجود در دانشگاه به نحو احسن استفاده نمایند چرا که این فضای آموزشی و امکانات پژوهشی برای رشد علمی و پیشرفت کشور و تعالي آن زمینه بسیار مناسبی به شمار میآید
#روز_دانشجو
🔷در ادامه دکتر مینوئی معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه با حضور خود در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشکده علوم پزشکی مراغه؛ روز دانشجو (۱۶آذر) و تلاقی آن با هفته تحقیق و پژوهش را به تمام دانشجویان، اساتید و دست اندرکاران تولید و توسعه علم و پیشرانان در حوزه دانش و دانش افزایی تبریک گفت.
🔷همچنین ایشان خاطر نشان کرد:مناسبت ها ضمن الهام بخش بودن فرصت مناسبی برای مطالعه تاریخ و همچنین طراحی ایده های نو برای امروز و فردای کشورمان هستند.
🔷ایشان همچنین ضمن بازگو کردن وقایع تاریخی این روز(۱۶ آذر)افزود:
۱۶ آذرماه روزی است که دانشجویان عزیز ما در راه استقلال طلبی، عدالت و آزادی خواهی در مقابل پیوند نامبارکی که رژیم استبداد با حامیان خود بسته بود؛ ایستادند و به جهت اعتراضشان به کودتای منحوس ۲۸مرداد سال ۱۳۳۲ مورد حمله گارد شاهنشاهی به دانشگاه قرار گرفتند که به شهادت سه تن از دانشجویان عزیزمان ختم شد که نه تنها آن پایان ماجرا نبود بلکه این راه و این شعارها در برهه ها و عرصه ها و جریان های مختلف دانشجویی ادامه یافت که ما ناظر و شاهد آنها هستیم.
🔷ایشان همچنین ادامه داد: دانشجوی ایرانی دانشجویی آزادی خواه، عدالت طلب و آرمان طلب است و برای رسیدن به خواسته ها و آرمان های خود رشته ها و پله های ترقی ایده های توسعه کشور را طی می کند و دانشگاه ها پیشران توسعه کشور هستند.
🔷وی خطاب به دانشجویان گفت: شما دانشجویان در تمامی حوزه ها چه اجتماعی چه سیاسی چه مجامع علمی و تخصصی پیشران توسعه کشور هستید و باید به علم روز، سیاست روز و دانش روز آگاه باشید فلذا آنهایی که معتقدند محیط دانشگاه صرفا یک محیطی برای علم آموزی است کاملا بیراهه رفته اند .
🔷ایشان در نهایت وظیفه و رسالت دانشگاه و دانشجوی امروز را اینگونه بیان کرد: دانشجو در کنار علم اندوزی و تجربه و ایجاد علم بایستی به مسائل سیاسی روز صرفا به جهت توسعه سیاسی کشور آگاهی داشته باشد تا قادر باشد در بزنگاه های سیاسی یا در پیچ های تاریخی مهمی که کشور ما همواره با آنها روبه روست مسیر درست را انتخاب کنند.
به گزارش روابط عمومی در مراسم بزرگداشت روز دانشجو ، از دانشجویان فعال فرهنگی در حوزه جهادی ، نشریات ، مفدا ، جشنوارههای فرهنگی، کمیته تحقیقات فعال انجمنهای علمی و کانون های فرهنگی و از دانشجویان معدل الف با اهدای لوح تقدیر ، تجلیل شد.
#روز_دانشجو
🔴افتتاح رستوران مکمل به مناسبت روز دانشجو
🔹به گزارش روابط عمومی به مناسبت روز دانشجو رستوران مکمل دانشکده علوم پزشکی مراغه توسط دکتر مینوئی فرماندار شهرستان ویژه مراغه افتتاح شد.
🔹 گفتنی است راهاندازی رستوران مکمل در کنار رستوران اصلی در جهت تنوع بخشی به غذاهای دانشجویی بوده است؛ زیرا غذای دانشجویی ساختار مشخص و تنوع غذایی محدودی دارد، در حالی که در رستوران مکمل، تنوع غذایی بیشتر است.
🔹 طرح رستورانهای مکمل از جمله طرحهای موفق در مجموعه دانشگاههای وزارت علوم بوده و به همین سبب مورد توجه وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است و در همین راستا دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با توجه به بررسی های بعمل آمده تصمیم بر راهاندازی این رستوران در کنار آشپزخانه مرکزی دانشکده را گرفت.
🔹 شایان ذکر است رستوران مکمل مزیتهای مختلفی دارد که از جمله میتوان به افزایش قابل توجه میزان منوهای غذایی، افزایش میزان رضایتمندی دانشجویان به سبب تنوع در انتخاب منوهای غذایی اشاره کرد.
🔹با توجه به برنامه ریزی های به عمل آمده، مبلغی بالغ بر ۵٫۰۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ ریال جهت راه اندازی و خرید تجهیزات رستوران مکمل هزینه شده است و تلاش مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه بر بهبود و توسعه ارائه خدمات به دانشجویان متمرکز شده است.
#رستوران_مکمل