eitaa logo
دانشکده علوم پزشکی مراغه
1.4هزار دنبال‌کننده
7هزار عکس
394 ویدیو
69 فایل
کانال اطلاع رسانی و خبری روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه وب سایت : www.mrgums.ac.ir ارتباط با ما @Hadirashedi @rezashakory
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹 معاون بهداشت در مراسم افتتاح بنیاد فرزانگان؛ 🔻 سالمندان مراغه ای به صورت رایگان ویزیت میشوند ➖ دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده در مراسم افتتاح بنیاد فرزانگان مهر آتا و آنا مراغه گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته سالمند سالمندان مراغه ای به صورت رایگان در مراکز بهداشتی ویزیت می شوند. ➖ به کزارش روابط عمومی، صبح امروز دکتر حق گشایی معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم افتتاح بنیاد فرزانگان مهر آتا و آنا مراغه گفت: همکاری دانشکده علوم پزشکی مراغه با بنیاد فرزانگان در برگزاری مراسم جشن روز جهانی سالمندان در راستای مردمی سازی و تقویت سمن های حوزه سالمندی و حمایت از برقراری و حفظ ارتباط سالمند با جامعه در جهت اجرای برنامه طبق روز شمار و شعار هفته "تحقق وعده های اعلان جهانی حقوق سالمندی" است. ➖ وی در ادامه سالمندان را یکی مهم ترین گروه های هدف معاونت بهداشتی دانست و گفت: در شش ماهه ابتدای امسال ۱۲ هزار سالمند مراغه ای خدمات بهداشتی مختلف از خطر سنجی بیماری های قلبی و عروقی، غربالگری دیابت و چربی خون، غربالگری از نظر تغذیه، غربالگری از نظر بیماری آسم، غربالگری سرطان روده بزرگ، غربالگری از نظر بیماری های روانی و افسردگی و ارائه مکمل های تغذیه ای نظیر مکمل ویتامین د و مکمل کلسیم دی از مراکز و خانه های بهداشتی دریافت نمودند. ➖ به گزارش روابط عمومی در این مراسم از سالمند بازنشسته دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد.
📣 اطلاعیه شماره یک آزمون استخدامی وزارت بهداشت 🔺اطلاعیه شماره یک مرکز آزمون در خصوص نحوه بهره‌مندی از امتیاز کرونا و امکان ویرایش محل آزمون جهت اطلاع داوطلبان ارجمند به شرح زیر اعلام می‌گردد : 1⃣ به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که در زمان ثبت‌نام، متقاضی استفاده از امتیاز ویژه کرونا بوده‌اند، می‌رساند : جهت بهره‌مندی از امتیاز مذکور لازم است با تکمیل فرم مربوطه و مراجعه به دانشگاه محل انتخابی، نسبت به نهایی سازی این امتیاز اقدام نمایند. بدیهی است عدم مراجعه داوطلب تا تاریخ مندرج در اطلاعیه دانشگاه که در سایت دانشگاه اطلاع رسانی شده است ، به منزله انصراف از دریافت امتیاز می‌باشد. 2⃣ با توجه به تقاضای برخی داوطلبان برای تغییر محل آزمون، امکان ویرایش استان و شهر محل آزمون برای همه داوطلبان در بازه زمانی ساعت ۲۰ روز دوشنبه ۱۰ مهر لغایت ساعت ۲۰ روز سه‌شنبه ۱۱ مهر، فراهم می‌باشد. شایان ذکر است بعد از تاریخ مذکور امکان ویرایش و جابجایی محل آزمون به‌هیچ وجه فراهم نمی‌باشد. یادآور می‌شود آزمون در تاریخ ۲۸ مهرماه(بجز مشاغل دندانپزشک وپزشکان متخصص) در تمام مراکز استان‌ها و بر حسب شرایط، در برخی از شهرستان‌های منتخب برگزار خواهد شد. 🔸مرکز آزمون جهاد دانشگاهی 🗓 دهم مهرماه ۱۴۰۲ ┅┅┅❅🇮🇷❅┅┅┅┄┄ معاونت مدیریت،منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی مراغه 🔗لینک معاونت توسعه در ایتا https://eitaa.com/developmrg
پیامبر اکرم (ص) احترام به سالخورده امت من ،احترام نهادن به من است روز جهانی سالمندان گرامی باد
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻سالروز میلاد با سعادت حضرت محمّد(ص) و امام جعفر صادق(ع) مبارک و فرخنده باد.
اطلاعیه تکمیل فرم امتیاز کرونا ♦️پیرو اطلاعیه شماره یک مرکزآزمون جهاد دانشگاهی بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که در زمان ثبت نام ، متقاضی استفاده از امتیاز کرونا بوده اند میرساند، جهت بهره مندی از امتیاز مذکور با دریافت فرم مربوطه (پیوستی در دفترچه راهنمای آزمون ) و مراجعه به واحد محل خدمت نسبت به تکمیل و تحویل به واحد استخدام محل متقاضی استخدام اقدام نمایند . ♦️لازم به ذکر است مهلت تحویل فرم تکمیل شده تا تاریخ 26/07/1402 تعیین گردیده و به مدارک تحویلی پس از این تاریخ ترتیب اثر داده نخواهد شد. 🚻اداره منابع انسانی دانشکده علوم پزشکی مراغه 🔗لینک معاونت توسعه در ایتا https://eitaa.com/developmrg صفحه رسمی دانشکده علوم پزشکی مراغه https://www.mrgums.ac.ir/ صفحه اطلاعیه های استخدامی در سایت دانشکده https://develop.mrgums.ac.ir/?PageID=187
🔻 حضور دانشکده علوم پزشکی مراغه در نمایشگاه لاله های ماندگار ▪️ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه طرح موسوم به «لاله‌های ماندگار» که اجرای آن در قالب کنگره ملی ۱۰ هزار شهید آذربایجان‌شرقی و یکهزار و ۴۰۰ شهد گلگون کفن مراغه از امروز در گنجینه شهدای این شهرستان آغاز شد، ابتکاری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و نمایش دستاورد های کشور در میان اقشار مختلف به ویژه دانش‌آموزان و دانشجویان محسوب می‌شود. ▪️ این‌نمایشگاه به مناسبت هفته دفاع مقدس و با حضور غرفه ای از دانشکده علوم پزشکی برگزار شده است.
🔻 پد بالگرد اورژانس هوایی و زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال دانشکده علوم پزشکی مراغه کلنگ زنی شد
🔻 پد بالگرد اورژانس هوایی و زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال دانشکده علوم پزشکی مراغه کلنگ زنی شد ➖ به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه همزمان با هفته وقف و با سرمایه‌گذاری خیرخواهانه «ایوب بیابانی»، پد بالگرد اورژانس هوایی بیمارستان امیرالمومنین (ع) مراغه و زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال دانشکده علوم پزشکی این شهرستان با حضور مدیرکل اوقاف، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه، شهردار و شورای اسلامی شهر مراغه و سایر مسولین شهرستانی کلنگ‌‍زنی شد. ➖مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی در آیین کلنگ زنی این پروژه گفت: این خیر نیک‌اندیش پد بالگرد اورژانس هوایی این بیمارستان را با هدف خدمت‌رسانی به موقع به اهالی جنوب آذربایجان‌شرقی و افراد حادثه‌دیده احداث می‌کند. ➖ «حجت‌الاسلام والمسلمین سیدشهاب‌الدین حسینی» افزود: همزمان در سایت دانشکده علوم پزشکی مراغه که در زمین وقفی استقرار دارد نیز احداث چمن مصنوعی آغاز شد تا دانشجویان از زیرساخت ورزشی مطلوب برخوردار شوند. ➖ مهندس پوررستم معاون توسعه مدیریت دانشکده علوم پزشکی نیز در آیین کلنگ زنی گفت: در جهت سهولت انتقال مصدومین و بیماران اورژانسی به مراکز استان پد بالگرد این دانشکده امروز کلنگ زنی شد و انشالله به زودی شاهد افتتاح آن خواهیم بود. ➖ وی ادامه داد: همچنین در جهت افزایش امکانات رفاهی و ورزشی این دانشکده برای دانشجویان و کارکنان زمین چمن مصنوعی این دانشگاه نیز تا خرداد سال آینده به بهره برداری خواهد رسید. ➖ مهندس ایوب پور رستم گفت: هزینه احداث پد بالگرد اورژانس هوایی طی چهار تا پنج ماه آینده در بیمارستان امیرالمومنین (ع) حدود چهار میلیارد تومان برآورده شده است؛ همچنین چمن مصنوعی دانشکده علوم پزشکی در زمین وقفی نیز حدود سه‌ونیم میلیارد تومان هزینه در پی خواهد داشت که از سوی دانشکده تامین می‌شود.
📷 گزارش تصویری پد بالگرد اورژانس هوایی و زمین چمن مصنوعی مینی فوتبال دانشکده علوم پزشکی مراغه کلنگ زنی شد