🔸 در این آیین پرستاران شاغل در مراکز درمانی و دانشجویان رشته پرستاری دانشکده با بریدن کیک و عرض ارادت به ساحت حضرت زینب «س» سالروز میلاد این بانوی بزرگوار و روز پرستار را جشن گرفتند.
🔸 رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای این آیین با پر اهمیت شمردن جایگاه پرستاران در جامعه گفت: پرستاری یکی از شغل های سخت و طاقت فرسا در نظام سلامت می باشد اما بر اساس آموزه های دینی پاداش بسیار بزرگی برای آن در نظر گرفته شده است بطوریکه از پیامبر اسلام (ص) نقل شده است که : «هرکس به عیادت بیماری برود، تا زمانی که بازگردد در رحمت خداوند غوطهور خواهد بود».
🔸دکتر اللهوردی ارجمند افزود: پرستاری تنها یک حرفه وشغل نیست زیرا سختی های بسیاری دارد که تنها با انگیزه کمک به همنوع و ایمان بالا به خداوند و عشق به پرستاری آسان می شود.
🔸 وی افزود:پرستاری هنری بی نظیر و تخصصی بی همتا است چرا که آنها با ایثار و خود از گذشتگی بطور شبانه روزی از بیماران مراقبت کرده و رنج بیماری را برای بیماران آسان می کنند.
🔸 نماینده مردم استان آذربایجان شرقی در مجلس خبرگان رهبری و خطیب نماز جمعه مراغه نیز در این آیین گفت: حضرت زینب سلامالله علیها دارای شخصیت برجسته و کاملی از تمام جهات بودهاند،این بانوی بزرگوار اسوه و الگو برای همه است چرا برای ایشان مقامات و صفات فراوانی از جمله عقیله ی بنی هاشم، اسوه ی صبر و مقاومت ذکر شده است.
🔸ایت الله پور محمدی افزود: سرتاسر وجود مبارک این بانوی بزرگوار و زندگی اش الگوی برای تمامی بانوان جهان می باشد چرا که حضرت زینب (س) از جمله بانوانی است که در حادثه کربلا، علاوه بر ایفای نقش رهبری، به مراقبت از بیماران و مجروحان پرداخته بطوریکه حتی در سختترین شرایط هم از این مسئولیت الهی دست نکشیدند.
🔸 وی اذعان کرد: این روز را خدمت خواهران و برادران پرستار تبریک عرض نموده و برای انها توفیق روز افزون در خدمت به بنده های خدا و بیماران را از خداوند خواستارم و برای انها سلامتی و موفقیت آرزو می نمایم.
🔸 نماینده مردم مراغه در مجلس شورای اسلامی نیز در آیین گفت: جامعه پرستاری با تقدیم ده ها شهید در دوران کرونا نشان داد که این عزیزان برای حفظ سلامتی و جان انسان ها از جان خود میگذرند تا مردم نعمت سلامتی را دوباره کسب نمایند.
🔸 دکتر سید فرید موسوی افزود: با تمام توان بعنوان خادم و نماینده ملت پیگیر مشکلات جامعه پرستاری خواهم بود و هر آنچه در توان داریم برای رفع مشکلات این عزیزان دریغ نخواهیم کرد.
🔸وی اذعان کرد:در لایحه بودجه سال بعد در تلاش هستیم تغییراتی در این حوزه ایجاد نماییم که در صورت تصویب میتوانیم بخش کوچکی از تلاش های شما عزیزان را پاسخ دهیم.
🔸وی در ادامه گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه بعنوان یکی از مؤلفه توسعه شهرستان مراغه می باشد و دانشکده مراغه نیز توانسته است بخشی بزرگی از نیاز های شهرستان را در حوزه های سلامت تامین نموده و حتی برای شهر های جنوب استان و شمال کردستان نیز خدمات درمانی ارائه نماید.
🔸وی تاکید کرد: پیگیری های خوبی در سطح وزارتخانه در حال انجام است که انشاالله به زودی خبر های خوبی را برای منطقه خواهیم داشت.
🔸به گزارش روابط عمومی در آیین گرامیداشت روز پرستار از پرستاران نمونه شاغل در بخش های مختلف درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد .
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ارتباط خوب نظام پرستاری با نمایندگان مجلس شکل گرفته است، بیان کرد: مطالبه پرستاران در لایحه بودجه مورد توجه قرار میگیرد تا بخشی از مشکلات حل شود.
نماینده مردم مراغه و عجبشیر در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از صحبت های خود ، دانشکده علوم پزشکی را از نهادهای توسعه این شهرستان دانست و افزود: تلاشهایی برای ارتقای این دانشکده به دانشگاه صورت گرفته است که امیدواریم این تلاشها در دولت چهاردهم به نتیجه برسد.
www.irna.ir/xjS4DB
✅ شعار هفته ملی و روز جهانی دیابت "با دیابت خوب زندگی کنیم"
🔸 شعار روز جهانی دیابت در سال2024 که اولین سال از دوره کمپین سه ساله 2024تا2026 می باشد.
(Diabetes and Well-being) است،کمپین امسال بر اهمیت مراقبت همه جانبه دیابت دلالت دارد.تلاش برای ارتقاء سلامت جسمی و روحی افراد دیابتی نیازمند دیدگاه جامع نگر کلیه ارائه دهندگان خدمات سلامت و نیز خود فرد دیابتی است.توانمند سازی افراد دیابتی برای شناخت وضعیت جسمی و روحی شان و آگاهی از اینکه این شرایط دائمی است برای حفظ پای بندی به درمان الزامی است اما به دلیل همراهی همیشگی این شرایط با فرد دیابتی، حفظ و ارتقای سلامت روان نیز به اندازه سلامت جسم اثر دارد و مهم است. وظیفه تیم ارائه کننده خدمات مراقبت دیابت در کنار حفظ کنترل متابولیک کمک به حفظ سلامت روان این افراد می باشد.
✅ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دو شامل موارد زیر است :
کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 شامل یک رژیم غذایی متعادل و فعالیت بدنی منظم است. حفظ وزن سالم بسیار مهم است زیرا اضافه وزن و چاقی خطر را افزایش می دهد. حتی یک کاهش وزن کوچک می تواند تفاوت بزرگی ایجاد کند. غربالگری ها و معاینات منظم، به ویژه برای افرادی که یک یا چند عامل خطر را دارند، می تواند علائم اولیه را تشخیص دهد و به افراد کمک کند تا تغییرات لازم را برای به تاخیر انداختن یا جلوگیری از شروع دیابت نوع 2 انجام دهند.
✅ ریسک فاکتورهای دیابت نوع دو:
🔸 سابقه خانوادگی دیابت
🔸 اضافه وزن
🔸 رژیم غذایی ناسالم
🔸 عدم تحرک بدنی
🔸 افزایش سن
🔸 فشار خون بالا
🔸 قومیت
🔸 اختلال تحمل گلوکز (IGT) و اختلال قند ناشتا
🔸 سابقه دیابت بارداری
🔸 تغذیه نامناسب در دوران بارداری
میزان خطر ابتلا به دیابت نوع دو خود را بشناسید:
با ورود به لینک زیر احتمال ابتلا خود به دیابت را در آینده حساب کنید:
https://Stopdiabetes.gabric.ir
✅ پیشنهادات فدراسیون بین المللی دیابت در حوزه رژیم سالم برای عموم مردم:
🔸 انتخاب آب، قهوه یا چای به جای آب میوه، نوشابه یا سایر نوشیدنی های شیرین شده با شکر
🔸 خوردن حداقل سه وعده سبزی در روز، از جمله سبزیجات برگ سبز
🔸خوردن حداکثر سه وعده میوه تازه در هر روز
انتخاب آجیل، یک تکه میوه تازه، یا ماست کم چرب برای میان وعده
🔸عدم مصرف الکل
🔸انتخاب گوشت سفید، مرغ یا غذاهای دریایی به جای گوشت قرمز یا فرآوری شده
🔸انتخاب کره بادام زمینی به جای شکلات یا مربا در صبحانه
انتخاب نان، برنج یا ماکارونی سبوس دار به جای نان سفید، برنج یا ماکارونی
🔸انتخاب چربی های غیر اشباع (روغن زیتون، روغن کانولا، روغن ذرت یا روغن آفتابگردان) به جای چربی های اشباع شده (کره، روغن حیوانی، روغن نارگیل یا روغن پالم).
🔸راههای پیشگیری از ابتلا به دیابت:
🔸تحرک بدنی کافی (حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی منظم روزانه با شدت متوسط و 5 بار در هفته)
🔸کنترل وزن
🔸تغذیه مناسب ( مصرف بیشتر میوه و سبزیجات – کاهش مصرف نمک و چربی – محدود کردن مصرف فست فودها)
🔸کنترل قند خون در آزمایشگاه
🔸ترک مصرف الکل و دخانیات
✅ پویش سراسری «من هم تست اچ آی وی میدهم »
با توجه به حساسیت موضوع ایدز و رسالت دستاندرکاران عرصه سلامت و بهداشت کشور به مناسبت روز جهانی ایدز ، پویش من هم تست اچآیوی میدهم در بازه زمانی یک ماهه از تاریخ 20 آبان تا 20 آذر 1403و با دو هدف برگزار می شود.
💢 هدف اول: بیماریابی در جمعیتهای کلیدی
بیماریابی در جمعیتهای کلیدی در اصل تشدید برنامههای موجود با افزایش ظرفیت مراکز ارائهدهندهی خدمت تست هستند و مطابق دستورالعمل مشاوره و تشخیص اچآیوی میباشد که با روش OPT-OUT انجام می گیرد.
💢 هدف دوم: اطلاعرسانی و دسترسی همگانی به آموزش و تست
در این بخش برنامه با برپایی پایگاههای موقت در مراکز تجمع و میادین اصلی شهر و یا پارکها و... اطلاعرسانی و آموزش اچآیوی بر مبنای رویکرد نوین آموزش آچآیوی صورت میگیرد. در این پایگاهها تعداد محدودی تست نیز وجود دارد و پس از ارائه آموزشها در صورتیکه کسی تمایل به انجام تست داشته باشد، توسط فرد دورهدیده مورد آزمایش قرار میگیرد (روش OPT-IN). تاکید بر رعایت محرمانگی از ارکان اصلی این فعالیت است. در واقع دسترسی عمومی به آموزش و تشخیص اچآیوی بهصورت نمادین و در قالب یک رویداد مختص روز جهانی ایدز انجام میشود. این بخش عمدتاً توسط موسسات، سازمانهای مردمنهاد و یا مطبهای خصوصی و از طریق فراخوان انجام خواهد گرفت.
🔸 معاون توسعه مدیریت و منابع در این راستا گفت: افزایش روحیه کارکنان و توجه به سلامتی آنها از اولویت های اصلی معاونت توسعه می باشد که در این راستا در طول سال فعالیت ها و رویداد های مختف ورزشی در سطح این دانشکده برگزار می نماییم.
🔸 مهندس ایوب پور رستم افزود:به گفته کارشناسان، فعالیت بدنی و ورزشی در محیط کار یکی از راه های تضمین شده برای افزایش سلامتی و بهره وری کارکنان است؛ چرا که اغلب کارمندان در یک روز، یک سوم از وقت خود را در محیط کار سپری می کنند.
🔸وی تاکید کرد:انجام فعالیت های ورزشی و ایجاد فرهنگ ورزش میان كاركنان به طور حتم موجب شتاب بخشی به امور اداری و افزایش انگیزه کار گروهی از سوی پرسنل می شود.
🔸 او اضافه کرد: برای داشتن جامعه سالم باید ورزش همگانی را نهادینه كرد و اگر سلامت جسمی و روانی پرسنل برای سازمان ها مورد اهمیت باشد باید محیط های ورزشی را برای کارکنان فراهم نمایند.
🔸وی با اشاره به برنامه مدون این مجموعه برای سلامت کارکنان گفت: در جهت ساماندهی ورزش کارکنان مدیریت پشتیبانی و امور ورزشی دانشکده تدوین تقویم اجرایی رویداد های ورزشی را در دانشکده علوم پزشکی مراغه در دستور کار قرار دادند که خوشبختانه این برنامه هم اکنون عملی شده و در حال اجرا است.
🔸 وی در پایان گفت: اعزام تیم های ورزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه به این مسابقات در راستای افزایش روحیه کارکنان انجام گرفته است و برای تیم های دانشکده علوم پزشکی در این مسابقات ارزوی موفقیت دارم.
🔸 سجاد خیری سرپرست کل کاروان ورزشی و ومسئول امور ورزش دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز از آمادگی تیم های این دانشکده در این دوره از مسابقات خبر داد.
🔸وی افزود:کاروان این دانشکده در قالب سه تیم در این مسابقات شرکت خواهند کرد.
به گزارش روابط عمومی، این دوره از المپیاد که از تاریخ ۲۵ آبان تا ۲۵ آذر سال ۱۴۰۳ در مجتمع رفاهی صندوق رفاه دانشجویان (ساری) و مجتمع پیامبر اعظم (ص) دانشگاه علوم پزشکی مازندران با حضور بیش از ۴۰۰۰ نفر از همکاران ورزشکار از سراسر کشور و در ۹ رشته ورزشی از جمله فوتسال، والیبال، شنا، تنیس روی میز، آمادگی جسمانی، تیر اندازی، دارت، شطرنج و بدمینتون برگزار خواهد شد.
#گزارش_تصویری
✅اعزام تیم های ورزشی دانشکده به چهارمین المپیاد کارکنان وزارت بهداشت
🔸 به گزارش روابط عمومی، کاروان ورزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه در قالب سه تیم فوتسال، والیبال و دارت و با شرکت 28 نفر از کارمندان این دانشکده با بدرقه مسؤلین به چهارمین دوره المپیاد ورزشی کارکنان وزارت بهداشت اعزام شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️پویش من هم آزمایش اچ ای وی می دهم
(۲۰آبان تا ۲۰ آذر)
تنها ۲۰ دقیقه زمان برای انجام آزمایش اچ آی وی لازم است.
آدرس مرکز مشاوره دانشکده علوم پزشکی مراغه: میدان پاسداران ؛ خیابان آب بالاتر از اداره راهداری ؛ جنب آموزشگاه رانندگی رفیع ؛ ساختمان دانشکده علوم پزشکی ؛ طبقه دوم ساختمان زنده یاد میر قدرت کریمی
شماره تماس :۰۴۱-۳۷۲۳۳۳۰۵
93.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی و مدیران حوزه بهداشت از خانه های بهداشت روستاها.
1403/08/22
صلی الله علیک یا فاطمةُ الزَّهرَاءُ یا بنتَ محمدٍ یا قرَّةَ عینِ الرَّسول یا سیدتنا و موْلاتنا إنا توَجهنا وَ استشفعنا وَ توَسلنا بکِ إلى اللَّه و قدَّمناک بین یدیْ حاجاتنا یا وَجیهةً عندَ اللَّه اشفعی لنا عندالله.
ایام شهادت دخت حضرت رسول ( ص ) ،ام ابیها ، ام الائمه حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها را محضر قطب عالم امکان حضرت بقیه الله الاعظم ( عج ) ، مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و بر همه شیعیان و رهروان راه آن حضرت تسلیت باد.
✅ جلسه هم اندیشی و پیگیری مسائل معاونت آموزشی برگزار شد
🔹 به گزارش روابط عمومی، در راستای رسیدگی به مسائل جاری معاونت آموزشی جلسه هم اندیشی با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی ومعاون آموزشی،مدیران و کارشناسان برگزار شد.
🔹مهندس ایوب پور رستم در این جلسه با پر اهمیت شمردن کار معاونت آموزشی گفت: مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه بعنوان پیشران ارایه خدمات درمانی و بهداشتی در منطقه اقدامات مختلفی را انجام می دهد که بدون توجه به دستاورد های علمی معاونت اموزشی امکان پذیر نبود.
🔹 مهندس ایوب پور رستم افزود: تلاش های این معاونت در تربیت نیروی متخصص، و متعهد برای منطقه بر هیچ کس پوشیده نیست و بی شک این مجموعه یکی از پایه های اصلی ارتقا نظام سلامت منطقه و حتی استان های همجوار می باشد.
🔹 وی افزود:مجموعه نظام سلامت شهرستان تمامی تلاش خود را برای رفع موانع و ارتقا زیر ساخت های مختلف در این معاونت انجام خواهد داد تا شاهد ارتقای سطح کیفی این مجموعه و افزایش رضایت دانشجویان باشیم.
🔹 در این جلسه مشکلات و مسائل جاری معاونت اموزشی مطرح شده و حاضران به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای رفع این چالشها پرداختند.
🔹 در پایان جلسه در خصوص حل مشکلات طرح شده تصمیات موثری اتخاذ شده و مقرر شد تا جلسه بعدی گزارشی از روند اجرای تصمیات اخذ شده در این جلسه گزارشی ارائه شود.