eitaa logo
دانشکده علوم پزشکی مراغه
1.1هزار دنبال‌کننده
4.7هزار عکس
276 ویدیو
48 فایل
کانال اطلاع رسانی و خبری روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه وب سایت : www.mrgums.ac.ir ارتباط با ما @Hadirashedi @rezashakory
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸معاون درمان دانشکده، 🔻پرستاران فرشته های نجات بیماران هستند ▪️به گزارش روابط عمومی، در آیینی که ظهر امروز در بیمارستان شهید بهشتی برگزار شد، از پرستاران نمونه در سطح بیمارستان و کشوری تجلیل شد. ▪️در این مراسم دکتر اعتماد، معاون درمان دانشکده، با توصیف پرستاران به عنوان "فرشته‌های نجات بیماران" اظهار داشت: پرستاران همواره آغازگر فرآیند درمان و تکمیل‌کننده زحمات پزشکان هستند و در این مسیر نقشی حیاتی ایفا می‌کنند. ▪️وی در ادامه افزود: التیام بخش بودن پرستاران، گویای جایگاه رفیع و ارزشمند این حرفه در نظام سلامت است. ▪️دکتر فرهودی، رییس بیمارستان شهید بهشتی نیز در سخنان خود با تقدیر از خدمات خالصانه پرستاران گفت: خدمات شبانه‌روزی و فداکاری‌های پرستاران، عاملی مؤثر در التیام درد بیماران محسوب می‌شود. ▪️رییس بیمارستان با اشاره به دوران پرشیب و فراز همه‌گیری کرونا تأکید کرد: خدمات بی‌وقفه و ایثارگری‌های پرستاران در آن دوران سخت، همواره در یاد و خاطر مردم جاودان خواهد ماند. ▪️در حاشیه این مراسم، پرستاران خواستار رسیدگی فوری به مطالبات معوق خود شدند. ▪️شایان ذکر است که حرفه پرستاری، فراتر از یک شغل، عشق و ایثاری است که قدردانی شایسته از این قشر زحمت‌کش را می‌طلبد.
💢 جشن روز پرستار در بیمارستان سینای مراغه برگزار شد 🔹به گزارش روابط عمومی، به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زینب (س) و گرامی‌داشت روز پرستار، مراسمی با حضورفرماندار ویژه مراغه و رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیمارستان سینا برگزار شد.