#دهه_بصیرت
🇮🇷سالروز فرا رسیدن حماسه ۹دی روزبصیرت و میثاق امت با ولایت گرامی باد.
🔺️پیام رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز ۹ دی
به گزارش روابط عمومی، پیام دکتر اللهوردی ارجمند به مناسبت فرا رسیدن یوم الله ۹ دی بدین شرح است:
بسمالله الرحمن الرحیم
◀️۹ دی، روز بصیرت و میثاق امت با ولایت، یادآور حماسهای ماندگار در تاریخ پرافتخار ملت ایران است؛ روزی که مردم آگاه و مؤمن ایران با حضور حماسی و پرشور خود، اتحاد و پایبندی خود به آرمانهای انقلاب اسلامی و ارزشهای والای آن را به نمایش گذاشتند.
◀️این روز به ما یادآوری میکند که هوشیاری و بصیرت ملت، بزرگترین پشتوانه برای حفاظت از نظام مقدس جمهوری اسلامی است. حفظ وحدت، افزایش آگاهی اجتماعی و ترویج ارزشهای اخلاقی، راهی است که میتواند این سرمایه گرانبها را برای نسلهای آینده نیز پایدار نگه دارد.
◀️اینجانب ضمن گرامیداشت این روز بزرگ، از تمامی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده دعوت میکنم که با تأسی از روحیه انقلابی و ولایتمداری، در مسیر خدمترسانی به مردم و پیشرفت علمی و اخلاقی کشور گامهای مؤثرتری بردارند تا شاهد اعتلای هر چه بیشتر ایران اسلامی باشیم.
◀️دکتر اللهوردی ارجمند
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔺️کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و داروی مراغه؛ گامی بلند در صیانت از سلامت مردم
◀️دکتر اللهوردی ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مراسم کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و دارو اظهار کرد: این پروژه گامی بلند در راستای ارتقای سلامت عمومی جامعه است چرا که نظارت بر ایمنی مواد غذایی و دارویی از مهمترین وظایف ما در حوزه سلامت است و احداث این آزمایشگاه بهعنوان یکی از نیازهای اساسی منطقه، به ارتقای کیفیت خدمات و افزایش اعتماد عمومی کمک خواهد کرد.
◀️وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این آزمایشگاه، علاوه بر تسریع در فرایند نظارت و کنترل کیفیت، زمینه برای تحقیقات علمی و افزایش کیفیت زندگی مردم فراهم میشود.
◀️وی اضافه کرد: ما امیدواریم با تکمیل این پروژه، شاخصهای سلامت در منطقه بهبود یافته و نیازهای روزافزون شهروندان در حوزه غذا و دارو پاسخ داده شود.
◀️همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مراسم کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و دارو اظهار کرد:با توجه به اهمیت روزافزون نظارت بر ایمنی مواد غذایی و دارویی، احداث این آزمایشگاه گامی اساسی در ارتقای سلامت جامعه به شمار میرود.
◀️وی افزود: این ساختمان با متراژ ۴۰۰ مترمربع در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال احداث خواهد شد و تلاش ما این است که این پروژه مهم را تا سال آینده به بهرهبرداری برسانیم تا زیرساختی مطمئن برای ارائه خدمات دقیقتر و باکیفیتتر در حوزه غذا و دارو ایجاد کنیم.
◀️وی با اشاره اهمیت این پروژه اضافه کرد: این پروژه همچنین زمینهساز اشتغالزایی برای متخصصان حوزه آزمایشگاهی و پژوهشی خواهد بود و از این نظر نیز اهمیت فراوانی دارد.
◀️وی در ادامه با اشاره به توسعه زیر ساخت های عمرانی در دستیابی به اهداف نظام سلامت گفت: پروژههای عمرانی، زیربنای اصلی تحقق اهداف کلان نظام سلامت هستند،
ساخت و تجهیز مراکز آزمایشگاهی، بیمارستانها و پایگاههای بهداشتی، علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، دسترسی عادلانه مردم به امکانات درمانی را تضمین میکند.
◀️مهندس ایوب پوررستم، در حاشیه مراسم کلنگ زنی این ساختمان از روند بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو نیز بازدید کرد.
◀️وی در این خصوص گفت: این پروژه که شامل احداث ۵۰۰ مترمربع فضای می باشد که امروز شاهد کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی آن بودیم و بهسازی ۱۰۰۰ مترمربع از ساختمان فعلی است، که در مراحل پایانی خود قرار دارد.
◀️وی ادامه داد: هدف اصلی این بهسازی، بهبود زیرساختهای موجود برای ارتقای کیفیت خدمات، افزایش کارایی و رفع مشکلات ناشی از کمبود فضای فیزیکی است. با بهره برداری این پروژه، مدیریت غذا و دارو قادر خواهد بود خدمات تخصصیتر و سریعتری به شهروندان ارائه دهد.
◀️وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی مراغه همواره تلاش کرده است با اجرای پروژههای زیرساختی و توسعهای، نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا کند؛ امیدواریم با بهرهبرداری از این آزمایشگاه، بتوانیم گامی بلند در راستای بهبود شاخصهای سلامت منطقه برداریم و به نیازهای روزافزون مردم در این حوزه پاسخ دهیم.
◀️دکتر مجتهدی، مدیر غذا و دارو نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت پروژه گفت: با احداث این آزمایشگاه، امکان نظارت دقیقتر و سریعتر بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی و دارویی فراهم خواهد شد.
◀️وی افزود:آزمایشگاه غذا و دارو بهعنوان مرکزی تخصصی و پیشرفته، به تقویت زیرساختهای نظام سلامت کمک شایانی خواهد کرد ،این پروژه علاوه بر تقویت نظارت بر سلامت مواد غذایی و دارویی، به کاهش مخاطرات مرتبط با مصرف مواد غیرایمن کمک میکند. با این زیرساخت جدید، مدیریت غذا و دارو قادر خواهد بود تا خدماتی دقیقتر و سریعتر به مردم ارائه دهد و به نیازهای روزافزون جامعه پاسخ مناسبی دهد.
🔺️به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه پروژه ساختمان میر قدرت کریمی، ستاد اورژانس پیشبیمارستانی از جمله اقدامات عمرانی در حال اجرای این دانشکده می باشد.
🔹 در این دیدار، اعضای شورای بخش مرکزی با بیان رضایت و قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در حوزه سلامت، اظهار داشتند: خدمات بهداشتی ارائهشده در روستاهای بخش مرکزی، تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی روستاییان داشته و این تلاشها نشاندهنده تعهد و دلسوزی مسئولان حوزه بهداشت شهرستان است.
🔹 دکتر الهه حقگشایی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، نیز در این نشست با تقدیر از حمایتها و همکاریهای شوراها و دهیاران در اجرای برنامههای بهداشتی، اظهار داشت: ارائه خدمات مطلوب بهداشتی در مناطق روستایی نتیجه همکاری مؤثر میان سیستم بهداشت و مردم است ؛ ما تلاش میکنیم تا با گسترش خدمات و برنامههای سلامتمحور، کیفیت زندگی در روستاها را بیش از پیش ارتقا دهیم.
🔹وی در ادامه افزود:حضور شوراهای محلی و همراهی آنها نقش مهمی در شناسایی نیازهای بهداشتی و اجرای بهتر برنامهها ایفا میکند و این همکاریها میتواند به تحقق اهداف سلامت در تمامی مناطق، بهویژه روستاها، کمک شایانی کند.
🔹این دیدار با تاکید بر ادامه همکاریها میان شورای بخش مرکزی و معاونت بهداشتی برای ارتقای سطح سلامت و بهداشت در روستاهای منطقه به پایان رسیده و اعضای شورا ابراز امیدواری کردند که با تداوم این تعاملات، شاهد بهبود هرچه بیشتر خدمات بهداشتی و افزایش رضایت عمومی در روستاهای بخش مرکزی باشیم.
کلنگزنی ساختمان غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه
https://farsnews.ir/talebi_ahmad/1735457354311355540
هدایت شده از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔺️ ارجاع کودکان دارای مشکل تکاملی به بخش توانبخشی بیمارستان امیرالمومنین
🔹به گزارش روابط عمومی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه،از آغاز طرح ارجاع کودکان دارای مشکلات تکاملی در حیطه گفتار به بخش گفتاردرمانی بیمارستان امیرالمومنین « ع » خبر داد.
🔹دکتر الهه حق گشایی گفت: با توجه به اهمیت توسعه خدمات تکاملی کودکان، هماهنگیهای لازم میان گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده با بخش گفتاردرمانی بیمارستان امیرالمومنین انجام شده و از این پس کودکان زیر ۵ سال دارای مشکلات گفتاری، پس از ارزیابی در واحد تکامل شهرستان به این بخش ارجاع داده میشوند.
🔹 وی افزود: «این طرح از هفته دوم دیماه سال جاری اجرایی شده و کودکان پس از انجام تست تشخیصی تکاملی بیلی، در صورت نیاز به خدمات گفتاردرمانی،با هدف تسهیل دسترسی خانوادهها به خدمات دولتی و کاهش هزینهها برای آنان به بخش توانبخشی این بیمارستان ارجاع خواهند شد.
🔹دکتر حقگشایی با اشاره به آمار سال گذشته اظهار داشت: در سال گذشته، ۳۵ کودک دارای مشکلات تکاملی در حیطه گفتار شناسایی شدند که نیازمند دریافت خدمات گفتاردرمانی بودند که با همکاری معاونت بهداشتی با بیمارستان امیرالمومنین گامی مهم در حمایت از این خانوادهها و ارتقاء سلامت کودکان خواهد بود.
🔹 به گزارش روابط عمومی ، مشکلات تکاملی در حیطه گفتار و بیان، میتواند بر رشد اجتماعی، تحصیلی و روانی کودکان تأثیر منفی بگذارد. تشخیص و درمان بهموقع این مشکلات، نه تنها موجب بهبود تواناییهای ارتباطی کودکان میشود، بلکه از بروز اختلالات پیچیدهتر در آینده جلوگیری میکند.
بسم الله الرحمن الرحیم
◀️ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، نامی که تا همیشه در تاریخ انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی میدرخشد، مظهر ایمان، ایثار، شجاعت و مقاومت در برابر ظلم بود. او با اخلاص و مدیریت کمنظیر خود، الگویی جهانی برای ایستادگی در برابر استکبار و دفاع از مظلومین شد.
🔺️شهادت این سردار بزرگ، اگرچه داغی سنگین بر دلهای عاشقان انقلاب و ملتهای آزاده جهان نهاد، اما روحیه مقاومت، اتحاد و وفاداری به آرمانهای انقلاب را بیش از پیش در دلهای مردم زنده کرد. راه و منش سردار سلیمانی، الهامبخش همه ماست تا در مسیر خدمت به مردم، از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.
🔺️در سالگرد شهادت این سردار پرافتخار، یاد و خاطره او و تمامی شهیدان راه حق و آزادی را گرامی میداریم و با تأسی به روح بلند و آرمانهای والای او، تعهد خود را در مسیر خدمت به جامعه و حفظ ارزشهای اسلامی و انقلابی تجدید میکنیم.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
دکتر اللهوردی ارجمند
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه
38.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺️ایمن سازی نوزادان مراغه ای در برابر روتا ویروس
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: طرح ایمن سازی نوزادان از طریق واکسن خوراکی روتا ویروس به برنامه واکسیناسیون نوزادان این شهرستان اضافه شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، ارجمند افزود: این واکسن در سه نوبت ۲، ۴ و ۶ ماهگی به منظور ایمن سازی در برابر روتا ویروس به نوزادان تجویز میشود.
وی با بیان اینکه واکسن روتا ویروس خوراکی است و عوارض خاصی برای نوزادان ندارد اظهار کرد: عفونت روتا ویروس دستگاه گوارش نوزادان را دچار مشکل میکند و اسهال شدید، استفراغ و کم آبی بدن از علائم این بیماری است.
به گفته رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، با تجویز خوراکی این واکسن میزان بستری و مرگ و میر در نوزادان به میزان قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
ارجمند اضافه کرد: تجویز واکسن روتا ویروس از موارد ابتلا به بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری شدن نوزادان جلوگیری خواهد کرد.
ایمن سازی نوزادان مراغه ای در برابرروتاویروس
طرح ایمن سازی روتا ویروس به برنامه واکسیناسیون نوزادان مراغه ای در برابر بیماریها اضافه شد.
https://farsnews.ir/talebi_ahmad/1735699398797434536
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸میلاد با سعادت حضرت امام محمد باقر علیه السلام مبارک باد.
🔺️برگزاری جلسه شورای مشورتی معاونت توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه
◀️به گزارش روابط عمومی، جلسه شورای مشورتی معاونت توسعه با حضور اعضا این شورا برگزار شد.
◀️معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه در این جلسه گفت: مشورت یکی از ارکان اصلی در نظام اداری و مدیریتی بوده و در ساختار اداری، بهرهگیری از نظرات و دیدگاههای همکاران و کارشناسان، باعث ارتقای کیفیت تصمیمگیریها میشود.
◀️مهندس ایوب پور رستم افزود:کار کارشناسی در امور اداری و مدیریتی در تمامی حوزه ها بهویژه در نظام سلامت، که تصمیمها اثر مستقیم بر زندگی مردم دارند، از اهمیت ویژهای برخوردار بوده و توجه به نظرات مشورتی و استفاده از خرد جمعی نهتنها باعث تصمیمگیریهای بهتر و کارآمدتر میشود، بلکه میتواند روند اجرایی برنامهها را تسهیل کند و از بروز خطاهای احتمالی جلوگیری کند.
◀️مهندس پور رستم با اشاره به لزوم آیندهنگری و برنامهریزی بلندمدت گفت: پایداری و توسعهمحوری در برنامهها، لازمه موفقیت هر مجموعهای است، ما باید با برنامهریزی دقیق و آیندهنگرانه، اهداف سلامت منطقه را به گونهای طراحی کنیم که نهتنها نیازهای امروز، بلکه چالشهای آینده را نیز در بر گیرد.
◀️او در ادامه با تأکید بر نیازسنجی جامعه و اولویتبندی برنامهها بر اساس نیازهای مردم منطقه اظهار داشت: شناخت دقیق نیازهای مردم و هدایت برنامهها در راستای تأمین این نیازها، یکی از اولویتهای اصلی مدیران دانشکده علوم پزشکی می باشد که این امر به ما کمک میکند تامنابع محدود را به طور کارآمد و در جهت رفع نیازهای حیاتی مردم تخصیص دهیم.
◀️معاون توسعه دانشکده همچنین بر استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی و خیرین در نظام سلامت تأکید کرد و گفت: «جلب مشارکتهای مردمی، خیرین و استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی میتواند نقش بسزایی در تسریع پروژههای توسعهای نظام سلامت داشته باشد، این تعاملات میتوانند ما را در رسیدن به اهداف کلان سلامت منطقه و جنوب استان یاری کنند.
◀️وی در بخشی از صحبتهای خود به موضوع مدیریت انرژی پرداخت و تصریح کرد: با توجه به چالشهای روزافزون جهانی در زمینه مصرف انرژی، ضروری است که واحدهای مختلف دانشکده از روشهای نوین مدیریت انرژی بهره بگیرند. کاهش مصرف و استفاده بهینه از منابع انرژی، نهتنها هزینهها را کاهش میدهد، بلکه به حفظ محیط زیست و کمک به توسعه بخش های مختلف نیز کمک میکند.
◀️مهندس پور رستم در پایان خاطرنشان کرد: شورای مشورتی معاونت توسعه، بستری است که در آن تلاش میکنیم از خرد جمعی، برنامهریزی دقیق و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود برای ارتقای سطح سلامت منطقه و تحقق اهداف توسعهای استفاده کنیم.
به گزارش روابط عمومی ،جلسه شورای مشورتی با بحث و گفتگو پیرامون مسایل جاری با حضور اعضا برگزار شد.
🔺️بخشی از مطالبات کادر درمان به زودی پرداخت می شود
◀️به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه، مهندس ایوب پور رستم، معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه، از پرداخت بخشی از مطالبات معوقه کادر درمان در آینده نزدیک خبر داد.
◀️وی گفت:کادر درمان ستون اصلی نظام سلامت هستند و تلاشهای بیوقفه این عزیزان، بهویژه در شرایط سخت، شایسته قدردانی ویژه است؛ پرداخت بهموقع مطالبات و حمایت مالی از این قشر زحمتکش یکی از اولویتهای اصلی ما در معاونت توسعه است.
◀️وی افزود: بر اساس تصمیمات وزارتی و اصلاحات اخیر در نظام پرداخت، مبلغ اضافهکاری کادر پرستاری حدود ۲.۵ برابر افزایش خواهد یافت که بر اساس آن مبلغ اضافه کاری هر فرد هر میزان که بوده، حدود دو و نیم برابر افزوده خواهد شد.
◀️مهندس پور رستم در ادامه با اشاره به اهمیت جایگاه کادر درمان در نظام سلامت گفت: تعهد، ایثار و تلاش کادر درمان در تمامی بحرانها، از جمله دوران همهگیری کرونا، نشان داد که این عزیزان سرمایههای ارزشمند کشور هستند و ما وظیفه داریم با تأمین نیازهای مالی و رفاهی آنها، قدردان زحماتشان باشیم و از آنان حمایت کنیم.
◀️وی همچنین اظهار داشت: برنامهریزیهای لازم برای پرداخت مطالبات معوقه انجام شده است و امیدواریم این اقدام به کاهش بخشی از دغدغههای مالی کادر درمان و تقویت روحیه آنها کمک کند.
هدایت شده از رضا شکوری