🔺️کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و داروی مراغه؛ گامی بلند در صیانت از سلامت مردم
◀️دکتر اللهوردی ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مراسم کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و دارو اظهار کرد: این پروژه گامی بلند در راستای ارتقای سلامت عمومی جامعه است چرا که نظارت بر ایمنی مواد غذایی و دارویی از مهمترین وظایف ما در حوزه سلامت است و احداث این آزمایشگاه بهعنوان یکی از نیازهای اساسی منطقه، به ارتقای کیفیت خدمات و افزایش اعتماد عمومی کمک خواهد کرد.
◀️وی ادامه داد: با بهرهبرداری از این آزمایشگاه، علاوه بر تسریع در فرایند نظارت و کنترل کیفیت، زمینه برای تحقیقات علمی و افزایش کیفیت زندگی مردم فراهم میشود.
◀️وی اضافه کرد: ما امیدواریم با تکمیل این پروژه، شاخصهای سلامت در منطقه بهبود یافته و نیازهای روزافزون شهروندان در حوزه غذا و دارو پاسخ داده شود.
◀️همچنین معاون توسعه مدیریت و منابع دانشکده علوم پزشکی مراغه، در مراسم کلنگزنی ساختمان آزمایشگاه غذا و دارو اظهار کرد:با توجه به اهمیت روزافزون نظارت بر ایمنی مواد غذایی و دارویی، احداث این آزمایشگاه گامی اساسی در ارتقای سلامت جامعه به شمار میرود.
◀️وی افزود: این ساختمان با متراژ ۴۰۰ مترمربع در دو طبقه و با اعتباری بالغ بر ۸۰ میلیارد ریال احداث خواهد شد و تلاش ما این است که این پروژه مهم را تا سال آینده به بهرهبرداری برسانیم تا زیرساختی مطمئن برای ارائه خدمات دقیقتر و باکیفیتتر در حوزه غذا و دارو ایجاد کنیم.
◀️وی با اشاره اهمیت این پروژه اضافه کرد: این پروژه همچنین زمینهساز اشتغالزایی برای متخصصان حوزه آزمایشگاهی و پژوهشی خواهد بود و از این نظر نیز اهمیت فراوانی دارد.
◀️وی در ادامه با اشاره به توسعه زیر ساخت های عمرانی در دستیابی به اهداف نظام سلامت گفت: پروژههای عمرانی، زیربنای اصلی تحقق اهداف کلان نظام سلامت هستند،
ساخت و تجهیز مراکز آزمایشگاهی، بیمارستانها و پایگاههای بهداشتی، علاوه بر ارتقای کیفیت خدمات، دسترسی عادلانه مردم به امکانات درمانی را تضمین میکند.
◀️مهندس ایوب پوررستم، در حاشیه مراسم کلنگ زنی این ساختمان از روند بهسازی ساختمان مدیریت غذا و دارو نیز بازدید کرد.
◀️وی در این خصوص گفت: این پروژه که شامل احداث ۵۰۰ مترمربع فضای می باشد که امروز شاهد کلنگ زنی و آغاز عملیات اجرایی آن بودیم و بهسازی ۱۰۰۰ مترمربع از ساختمان فعلی است، که در مراحل پایانی خود قرار دارد.
◀️وی ادامه داد: هدف اصلی این بهسازی، بهبود زیرساختهای موجود برای ارتقای کیفیت خدمات، افزایش کارایی و رفع مشکلات ناشی از کمبود فضای فیزیکی است. با بهره برداری این پروژه، مدیریت غذا و دارو قادر خواهد بود خدمات تخصصیتر و سریعتری به شهروندان ارائه دهد.
◀️وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشکده علوم پزشکی مراغه همواره تلاش کرده است با اجرای پروژههای زیرساختی و توسعهای، نقش مؤثری در ارتقای سلامت جامعه ایفا کند؛ امیدواریم با بهرهبرداری از این آزمایشگاه، بتوانیم گامی بلند در راستای بهبود شاخصهای سلامت منطقه برداریم و به نیازهای روزافزون مردم در این حوزه پاسخ دهیم.
◀️دکتر مجتهدی، مدیر غذا و دارو نیز در این مراسم با تأکید بر اهمیت پروژه گفت: با احداث این آزمایشگاه، امکان نظارت دقیقتر و سریعتر بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی و دارویی فراهم خواهد شد.
◀️وی افزود:آزمایشگاه غذا و دارو بهعنوان مرکزی تخصصی و پیشرفته، به تقویت زیرساختهای نظام سلامت کمک شایانی خواهد کرد ،این پروژه علاوه بر تقویت نظارت بر سلامت مواد غذایی و دارویی، به کاهش مخاطرات مرتبط با مصرف مواد غیرایمن کمک میکند. با این زیرساخت جدید، مدیریت غذا و دارو قادر خواهد بود تا خدماتی دقیقتر و سریعتر به مردم ارائه دهد و به نیازهای روزافزون جامعه پاسخ مناسبی دهد.
🔺️به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه پروژه ساختمان میر قدرت کریمی، ستاد اورژانس پیشبیمارستانی از جمله اقدامات عمرانی در حال اجرای این دانشکده می باشد.
🔹 در این دیدار، اعضای شورای بخش مرکزی با بیان رضایت و قدردانی از تلاشهای صورتگرفته در حوزه سلامت، اظهار داشتند: خدمات بهداشتی ارائهشده در روستاهای بخش مرکزی، تأثیر بسزایی در ارتقای سلامت و بهبود کیفیت زندگی روستاییان داشته و این تلاشها نشاندهنده تعهد و دلسوزی مسئولان حوزه بهداشت شهرستان است.
🔹 دکتر الهه حقگشایی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه، نیز در این نشست با تقدیر از حمایتها و همکاریهای شوراها و دهیاران در اجرای برنامههای بهداشتی، اظهار داشت: ارائه خدمات مطلوب بهداشتی در مناطق روستایی نتیجه همکاری مؤثر میان سیستم بهداشت و مردم است ؛ ما تلاش میکنیم تا با گسترش خدمات و برنامههای سلامتمحور، کیفیت زندگی در روستاها را بیش از پیش ارتقا دهیم.
🔹وی در ادامه افزود:حضور شوراهای محلی و همراهی آنها نقش مهمی در شناسایی نیازهای بهداشتی و اجرای بهتر برنامهها ایفا میکند و این همکاریها میتواند به تحقق اهداف سلامت در تمامی مناطق، بهویژه روستاها، کمک شایانی کند.
🔹این دیدار با تاکید بر ادامه همکاریها میان شورای بخش مرکزی و معاونت بهداشتی برای ارتقای سطح سلامت و بهداشت در روستاهای منطقه به پایان رسیده و اعضای شورا ابراز امیدواری کردند که با تداوم این تعاملات، شاهد بهبود هرچه بیشتر خدمات بهداشتی و افزایش رضایت عمومی در روستاهای بخش مرکزی باشیم.
کلنگزنی ساختمان غذا و داروی دانشکده علوم پزشکی مراغه
https://farsnews.ir/talebi_ahmad/1735457354311355540
هدایت شده از معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
🔺️ ارجاع کودکان دارای مشکل تکاملی به بخش توانبخشی بیمارستان امیرالمومنین
🔹به گزارش روابط عمومی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه،از آغاز طرح ارجاع کودکان دارای مشکلات تکاملی در حیطه گفتار به بخش گفتاردرمانی بیمارستان امیرالمومنین « ع » خبر داد.
🔹دکتر الهه حق گشایی گفت: با توجه به اهمیت توسعه خدمات تکاملی کودکان، هماهنگیهای لازم میان گروه جوانی جمعیت و سلامت خانواده با بخش گفتاردرمانی بیمارستان امیرالمومنین انجام شده و از این پس کودکان زیر ۵ سال دارای مشکلات گفتاری، پس از ارزیابی در واحد تکامل شهرستان به این بخش ارجاع داده میشوند.
🔹 وی افزود: «این طرح از هفته دوم دیماه سال جاری اجرایی شده و کودکان پس از انجام تست تشخیصی تکاملی بیلی، در صورت نیاز به خدمات گفتاردرمانی،با هدف تسهیل دسترسی خانوادهها به خدمات دولتی و کاهش هزینهها برای آنان به بخش توانبخشی این بیمارستان ارجاع خواهند شد.
🔹دکتر حقگشایی با اشاره به آمار سال گذشته اظهار داشت: در سال گذشته، ۳۵ کودک دارای مشکلات تکاملی در حیطه گفتار شناسایی شدند که نیازمند دریافت خدمات گفتاردرمانی بودند که با همکاری معاونت بهداشتی با بیمارستان امیرالمومنین گامی مهم در حمایت از این خانوادهها و ارتقاء سلامت کودکان خواهد بود.
🔹 به گزارش روابط عمومی ، مشکلات تکاملی در حیطه گفتار و بیان، میتواند بر رشد اجتماعی، تحصیلی و روانی کودکان تأثیر منفی بگذارد. تشخیص و درمان بهموقع این مشکلات، نه تنها موجب بهبود تواناییهای ارتباطی کودکان میشود، بلکه از بروز اختلالات پیچیدهتر در آینده جلوگیری میکند.