eitaa logo
کانال محتوای ثامن(آران وبیدگل)
253 دنبال‌کننده
683 عکس
827 ویدیو
94 فایل
این کانال برای پستهای محتوایی طرح ثامنه.که باید در کانال پایگاهتون بارگزاری کنید. گروه ثامنیها ویژه گپ و گفت خواهد بود.
مشاهده در ایتا
دانلود
👆👆👆ثامنیها،لطفا بارگذاری نمایید.
🔴هشدار: اگر به بهانه اتفاق تلخ فوت خانم امینی ،پلیس تضعیف و منفعل شد و خدمات شبانه روزی آنها به هیچ انگاشته شود ،انتظار حفظ امنیت روزمره داخل کشور، مضحک خواهد بود. نقشه خطرناکی که در حال رقم خوردن است 🔴 فراجا بدون روتوش 🔻هنوز به نیمه سال ۱۴۰۱ نرسیده، تهیه فهرستی از شهدای امسال فراجا امری دشوار شده. به بهانه اتفاقات اخیر نام برخی از شهدای امسال نیروی انتظامی را مرور کنیم: 🔸شهید «علی سراوانی» شهید اربعین قربانی نزاع طایفه‌ای 🔹شهیدان «مرتضی کریم‌زاده» و «ابوالفضل هیبتی» شهادت در یک آدم‌ربایی 🔸شهید «منصور بزی‌ساکت» که با شهادتش یک عروسی به عزا تبدیل شد 🔹شهید «مصطفی رفیع‌زاده» شهادت هنگام وقوع سرقت مسلحانه در ماهشهر 🔸شهید «عباس راه‌انجام» قربانی ترور ناجوانمردانه توسط اشرار 🔹شهید «محمد یاسمی» که اختلافات خانوادگی قلبش را نشانه گرفت. 🔸شهید «رضا شریفی» یک مدافع دیگر وطن همزمان با اربعین حسینی 🔹شهید «رضا احترامی» شهیدی که زیر چرخ خودروی قاچاقچیان سوخت. 🔸شهید «مسلم تقی‌زاده» که زیر کامیون قاچاقچیان شهید شد. 🔹شهید «محمد صیاد» نیروی ۲۲ساله مرزبانی 🔸شهید «مصطفی سوسرائی» شهادت هنگام عملیات تعقیب و گریز 🔹شهید «جواد زارعی» ماموری که هنگام تعقیب قاچاقچیان موادمخدر به آرزویش رسید. 🔸شهید «مهدی برزگری» شهید دهه‌هشتادی که روی مین رفت. 🔹شهید «علی شبانی» دودی که دیدگان سرباز دهه‌هشتادی را برای همیشه بست.
👆👆👆ثامنیها،لطفا بارگذاری نمایید.
🔴🔴 ابلاغ عملیات ثامن25 از 30 شهریور با طرح لبیک به مدت 5روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴و همچنان هشدار:🔴 اگر به بهانه ماجرای خانم امینی ،پلیس تضعیف شد دیگر سنگ روی سنگ بند نخواهد شد.🔴 تویی که هزار فیلم و متن علیه پلیس کشورت میذاری ... مرد باش و از امروز به بعد به پلیس زنگ نزن اگه کسی مزاحم ناموست شد به پلیس زنگ نزن ! اگه تصادف کردی به پلیس زنگ نزن ! اگه دزد بهت زد به پلیس زنگ نزن ! اگه دعوات شد به پلیس زنگ نزن ! اگه کتک خوردی به پلیس زنگ نزن ! اگه سرت کلاه گذاشتن به پلیس زنگ نزن ! اگه وسط خیابون خفتت کردند به پلیس زنگ نزن ! کلا دور پلیس رو خط بکش
👆👆👆ثامنیها،لطفا بارگذاری نمایید.
🔻"حذف عامدانه" یا "اشاره در لفافه"؟! 🖋 مهدی جمشیدی ۱. رهبر انقلاب در سخنرانی امروز خویش، با وجود همۀ برجستگی‌های روانی و گستردگی‌های رسانه‌ایِ حادثۀ درگذشت مهسا امینی و شکل‌گیری موج اغتشاش‌ها در برخی از شهرها، حتّی "کمترین اشاره"‌ای نیز به این واقعه نداشتند! چرا؟ بسیاری از ما انتظار داشتیم که در این باره، سخنی و خطی و جهتی از ایشان بشنویم و موضع ایشان را بدانیم، امّا تا پایان سخنرانی، ایشان به این مسأله نپرداختند. این "حذف آگاهانه" به چه دلیل بوده است؟ ۲. فرضیۀ اوّل این است که ایشان بر این باور هستند که مسأله از "مجرای قانونی" در حال پیگیری هست و نیازی به موضع‌گیری ایشان نیست. یعنی از یک سو، مسأله در درون حاکمیّت از طریق نهادهای قانونی، در حال رسیدگی است و باید در انتظار نشست تا نتایج، مشخص شوند و از فضای ابهام، خارج شویم. از سوی دیگر، در خیابان‌ها نیز نیروهای نظامی و امنیتی در حال مواجهه با جریان آشوب و اغتشاش هستند. بنابراین، باید همین مسیر "امتداد" یابد. ۳. فرضیۀ دوّم این است که رهبر انقلاب، موضع‌گیری آشکارِ خود را متوقف بر "مشخص‌شدن نتیجۀ تحقیقات" دربارۀ این مرگ کرده‌اند و نمی‌خواهند "پیشاپیش"، سخنی بگویند که به "روند طبیعی و تخصصی تحقیقات"، ناخواسته جهت بدهد یا بهانه‌ای در اختیار جریان رواییِ دشمن قرار بگیرد تا مدّعی شوند که تحقیقات به گونه‌ای رقم خواهد خورد که ایشان به صورت پیشینی، مطرح کرده است. ۴. امّا فرضیۀ سوّم بر این تصوّر تکیه دارد که از نظر ایشان، مسأله در "حد"ی نیست که "ایشان" به آن وارد شود و ورود مسئولانِ لایه‌های فروتر، کافی است. به‌بیان‌دیگر، لازم نیست همۀ سطوح حاکمیّت، درگیر مسأله شوند و آشکارا و علنی دربارۀ آن موضع‌گیری کنند، چراکه در این صورت، جبهۀ رواییِ دشمن القاء خواهد کرد که مسأله، بسیار "بزرگ" و "جدّی" انگاشته شده و نظام جمهوری اسلامی، خود را در برابر آن ناچار به واکنش دیده است. گاهی ندیدن و نگفتن ونپرداختن، بر کوچکی و کم‌اهمّیّت دلالت دارد و در مقابل، مطرح‌کردن به برجستگیِ هرچه بیشتر آن خواهد انجامید. ۵. فرضیۀ چهارم که جالب است، این است که ایشان در قالب "استعارۀ دفاع مقدّس"، به صورت غیرمستقیم به این مسأله پرداختند و و رویکرد کلّی و اساسی و خویش را عرضه داشتند، از جمله اوّلاً، در جایی‌که "دوگانۀ مقاومت/ تسلیم" را مطرح و راه پیشرفت را مقاومت دانستند؛ ثانیاً در آنجا که به تعیین‌کنندگی "روایت حقیقت" پرداختند و "روایت‌های مخدوش و غلط و دروغ" را ملامت نمودند، ثالثاً، در آن جمله که به آفت "خضوع و خودکمتربینی در میدان فرهنگی در برابر دشمن" اشاره کردند. این درس‌آموخته‌های دفاع مقدس باید در امروز و اکنون ما نیز به‌کار گرفته شوند تا به همان فتوحات و توفیقات دست یابیم. ۶. البتّه این مواجهۀ رهبر انقلاب، به‌طور ضروری، "قابل‌اقتباس" برای ما نیست؛ یعنی نباید نتیجه گرفت که چون ایشان در این "مورد خاص"، چنین کردند، و ما نیز باید همین منطق را به کار ببندیم. ازآنجاکه "موقعیّت‌های اجتماعی" در زمینۀ اصل و نوع "موضع‌گیری‌ها" مؤثّر هست و نباید "برداشت یکسان و یکنواخت" از کنشگری داشت و برای همه، یک "الگو و قالب واحد" را توصیه کرد، در اینجا ما باید به وظیفۀ قطعی و حتمی خود که دفاع از "نظام جمهوری اسلامی" و "کلّیّت عملکرد نیروی انتظامی" و "حجاب الزامی و قانونی" است، عمل نماییم و آشکارا و صریح، با "جریان غیرانقلابی" و "نیروهای معتقد به اسلام رحمانی"، مرزبندی کنیم.
👆👆👆ثامنیها،لطفا بارگذاری نمایید.