🔴پاسخ حجت الاسلام باقرزاده دکترای علوم سیاسی و عضو هیئت علمی به ویراست دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی
📚 پیام یکی از کاربران ⬇️
با سلام و مهر به شما
جریان مطالبهی حذف دلار ازسوی رهبری، درحال تبدیل شدن به چیزی شبیه جریان مطالبهی «فضای مجازی» یا «فرزنداوری» است
از ایشان مطالبه و تکرار مطالبه
ایشون بارها در این مورد خط دادند.
ولی از خواص و مسئولین پنبه در گوش فرو کردن
کسی دم برنمیاورد و حتی مطالبهی ایشان را تکرار هم نمیکند!
شگفتا...
این موضوع که عمیقاً مرتبط با حیات اقتصاد کشور است چطور از چشم ما مغفول مانده؟
چطور به غیرتمان برنخورد که اقتصاد توحیدیترین کشور با پول شیطانیترین دولت جهان جریان دارد؟
چین و روسیه پیشگام باشند در حذف دلار؟ باید ابتکار این عمل دست ما میبود نه آنها
✍ حمزه بیات
هدایت شده از کانال گلبرگی از احکام (سراج)
بروشور احکام فطریه، مصلی.pdf
1.62M
احکام فطریه طبق نظر چهار مرجع تقلید (امام، رهبری، مکارم و سیستانی)
قابل چاپ در یک برگه پشت و رو برای عموم مردم
کانال گلبرگی از احکام در سروش 👇
splus.ir/seraaj
کانال گلبرگی از احکام در ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/350420992Ceb7d78534e
ابتکارعملِ #دلارکُشی را که به #چین و #روسیه و مالزی و هند دادیم.این هیچ
آینده را دریابید!
دومینوی #حذف_دلار، به کشورهای تهِ جدول که برسد،همزمان با فروپاشیِ هژمونیِدلار،اقتصادهای دلاری نیز سقوط خواهند کرد!
برسد به گوش #لیبرالها #نئولیبرالها،محبّانِ دلار و برخی مسئولین خوابالو!
#من_ریال_را_دوست_دارم
هدایت شده از جلال و بی بی خانم
امروز در تهران کشف حجاب کمتر از هفته گذشته بود. و این مساله برايم کاملا مشهود بود.
🌹🌹👈تشکر از سردار رادان بابت برخورد با کشف حجاب
👇👇👇👇حمايت كنيم
https://farsnews.ir/my/c/191113
مجتبی شیخی
✍️ بیانیه محققان اقتصاد اسلامی به مناسبت سال «مهار تورم و رشد تولید» ◻️ محققان اقتصاد اسلامی به منا
تصمیم خوب هیات دولت
بحمدالله در جلسه امروز هیات دولت، لایحه اخذ مالیات از معاملات مکرر مسکن (با سقف ۶۰ درصد و کف ۲۰ درصد) تصویب شد. انشاالله اگر این لایحه در عمل به خوبی اجرا شود و به سرنوشت قانون مالیات بر خانههای خالی دچار نشود، گام موثری برای مقابله با سوداگری و سفته بازی در زمینه مسکن خواهد بود و ضمن کنترل افزایش قیمت خانهها حتی میتواند بر کنترل بازار اجاره نیز موثر باشد.
@baladetayyeb
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 معجزۀ روزه
@Farsna
خداحافظ ای ماه خوبِ خدا
خداحافظ ای ماه ذکر و دعا
"دعای مجیر" و "دعای سحر"
شفابخش رنج وغمِ سینه ها
لبم راگشودم چوبا "افتتاح"
نمودم به مولای خود اقتدا
دل دردمندم چو بیدار شد
"ابوحمزه" خواندم به شور ونوا
فرومانده درکار"جوشن کبیر"
طبیبانِ درمان و دارالشفا
به" الغوث, الغوث" درمان کنی
چگونه خطاهای اندیشه را؟
خدا حافظ ای ماه" أمَن یُجیب"
گشودی ره آسمان پیش ما
علی و عظیم و غفور و رحیم
شنودم زلب های تو بارها
سرودی دعا زانِ اهل قبور
که یارب بر ایشان ترحم نما
صلاح ازتوخیزد تواصلاح کن
خطاهاوصد کرده یِ ناروا
فروبستی ازما دهان وزبان
ز نان وخورش وز بیانِ خطا
چوپیمان و پیمانه دارم زتو
تو فرمانروائی و تو رهگشا
بُوَد "ژاله"را هم تومهمان کنی
به پندارنیک وبه صدق وصفا
(محمدرضا احمدی_ژاله)
وداع با رمضان الکریم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی جالبه شادباشید
هم درسه همه خنده
🌺امام رضا علیه السلام هم با زوار شوخی دارند ظاهرا🤣
🌾 عید فطر بر فطرتهای پاک خجسته باد🇮🇷
هدایت شده از کانال گلبرگی از احکام (سراج)
📚 اتفاق نظر کم نظیر مراجع ولی شبههزایی برخی ناآگاهان
با اینکه امسال اتفاق نظری کم نظیر بین مراجع تقلید درباره اعلام عید اتفاق افتاد و تمامی علمای مشهور شیعه از جمله آیات عظام امام خامنهای، سیستانی، مکارم شیرازی، شبیری زنجانی، وحید خراسانی و غیره شنبه را عید خجسته #فطر اعلام کردند و از طرفی هر دو معیار «یالوپ» و «عوده» امکان رویت پذیری هلال در شامگاه پنج شنبه را برای تمام آسیا و بخش مهم اروپا و افریقا منتفی میدانست، ولی همچنان برخی افراد (خوشبینانه ناآگاه) با توجه به بلندی ماه شب اول، شبهه میکنند که ماه امشب ماه شب دوم است نه اول.
پاسخ این شبهه چنین است. 👇
هرچند هلال ماه در شب اوّل، گاه درصد روشنایی کمی داشته (بسیار نازک بوده) و مدّت مکث کمی بعد از غروب آفتاب دارد، امّا در موارد متعدّدی هم هلال ماه شب اوّل، با درصد روشناییِ قابل توجّه مثلاً ۲ یا ۳ درصد (و گاه بیشتر) و مدّت مکث زیاد مثلاً بیش از یک ساعت بعد غروب خورشید و حتّی بیشتر از این مقدار در آسمان ظاهر می شود و این در حالی است که در شب قبل، امکان رؤیت آن وجود نداشته و مطمئنّاً همان شب، شب اوّل ماه می باشد و این امر از جهت کارشناسی امری ثابت و #قطعی است.
از نظر #علمی، مدّت مکث و درصد روشنایی ماه شب اوّل بستگی به عواملی همچون زمان مقارنهی ماه و خورشید و نیز در اوج یا حضیض بودن ماه دارد که توضیح آنها در کتب علمی موجود است؛ همین عوامل باعث می شود گاهی کامل شدن ماه در غیر از شب چهاردهم -مثلاً شب سیزدهم یا پانزدهم- واقع شود.
🔻بدانیم که در همه چیز خود را متخصص ندانیم و در هر چیزی از متخصص آن تقلید کنیم.
به کانال ما بپیوندید
هدایت شده از کانال گلبرگی از احکام (سراج)
نقشه رویت پذیری هلال در شامگاه پنجشنبه ۲۰ آوریل بر اساس معیار یالوپ که میگه نه تنها در ایران بلکه در کل آسیا و کل اروپا و اکثر قریب به اتفاق آفریقا ماه قابل رویت نبوده است.
کانال گلبرگی از احکام در سروش 👇
splus.ir/seraaj
کانال گلبرگی از احکام در ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/350420992Ceb7d78534e
هدایت شده از کانال گلبرگی از احکام (سراج)
نقشه رویت پذیری هلال در شامگاه پنجشنبه ۲۰ آوریل بر اساس معیار عوده که میگه نه تنها در ایران بلکه در کل آسیا و بخشهایی از اروپا و آفریقا ماه قابل رویت نبوده است.
کانال گلبرگی از احکام در سروش 👇
splus.ir/seraaj
کانال گلبرگی از احکام در ایتا 👇
https://eitaa.com/joinchat/350420992Ceb7d78534e
✳️ و اینک اقتصاد اسلامی در برابر اقتصاد لیبرال
✳️ مناظره دیشب دکتر #درخشان و #غنینژاد، این سوال قدیمی را بازطرح کرد که حرف حساب اقتصاد اسلامی چیست و نقطه محوری تمایز آن از سرمایه داری و سوسیالیسم کدامست؟
✳️ پاسخ در مبانی فلسفی الهی آن نهفته است، اقتصاد اسلامی یک اقتصاد الهی است که میگوید امور اقتصادی باید بر اساس فرامین الهی نه عقلانیت محدود بشر اداره شود، عواید اقتصادی باید عادلانه و متوازن توزیع شود نه بر اساس نظم کور بازار آزاد،
✅ در اقتصاد الهی، اقتصاد ابزاری برای تکاثر سرمایه و تفاخر بدان نیست(الهاکم التکاثر حتی زرتم المقابر)، بلکه ابزاری برای کمک به تکامل و کوثری شدن انسان است، انسانی که نماز می خواند و در راه خدا انفاق میکند(فصل لربک و انحر)
✅ اقتصاد لیبرال در تدبیر امور اقتصادی جامعه خدا را کنار میگذارد (خدای ساعتساز) و تدبیر را به نظم خودجوش بازار می سپارد، نظم رقابتی خیالی که دچار شکست میشود و توزیع منافع در آن به شدت ناعادلانه و نامتوازن است، مشکلی که حتی مداخله سوسیالیستی دولت نیز نمیتواند آن را حل کند.
✅ اقتصاد اسلامی خلق پول از هیچ را آکل مال به باطل و رباخواری را حرام می داند و دنبال نظم اقتصادی است که طبقه محروم زیر چرخ دندههای کارخانه سرمایه دار له نشود.
❇️ ما هنوز در جنگ فکری ترسیم مرزهای اقتصاد اسلامی و مکاتب رقیب قرار داریم، باید نسخه های عملیاتی آن برای تدبیر امور اقتصادی را استخراج و طراحی کنیم، راهی دراز در پیش است و تلاش فکری زیادی نیاز است، ما به #شهید_صدر های زیادی نیاز داریم که خطوط مرزی اقتصاد ما را ترسیم کنند.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
۵۰ اقتصاددان برجسته دیگر از حسن روحانی حمایت کردند
در میان این اقتصاد دانان نام «موسی غنی نژاد», «محمد طبیبیان»، «علینقی مشایخی»، «مهدی بهکیش»، «مسعود روغنی زنجانی»، «حسین عبده تبریزی» و «سعید لیلاز» وجود دارد.
🌟🌟🌟🌟
نتیجه سرمایه داری رقابتی و نظم خودجوش بازار، منجر به بدترین دوران اقتصادی جمهوری اسلامی در دهه نود شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینو👆😍فرستادم بگم؛
این روزا که بحث مناظره داغه، لیبرالهای غربزده توهم برشون نداره حالا که از روی علمزدگی و بردگی فکری، چارتا جسارت به امام و آقا کردند، میتونن مسیر انقلاب رو عوض کننن!!
آینده از آنِ علم توحیدی است!
📚 پاسخ به شبهه کارشناس نبودن امام و رهبری در حوزه اقتصادی
⚠️ جناب غنی نژاد! امام و رهبری کارشناس نیستند، (بلکه) سیاستگذارند!
1⃣اولا بهتر میدانید هر سیاست ولو سیاست اقتصادی صرفا ابعاد اقتصادی ندارد. اقتصاددان به ابعاد اقتصادی، جامعه شناس در ابعاد اجتماعی، سیاستمدار در وجوه سیاسی و متخصص امور فرهنگی به تبعات فرهنگی اجرای سیاستها توجه دارد.
🔹حال اگر حاکم جامعه بخواهد به حرف اقتصاددانها عمل کند از بین اقتصاددان ها به حرف کدامیک عمل کند؟ دکتر درخشان یا دکتر غنی نژاد؟ از بین جامعه شناسها و ... چطور؟
🔸جناب غنی نژاد، اصولا جایگاه حاکم جامعه (ولو جامعه غیردینی) جایگاه یک سیاستگذار است و سیاستگذار باید یک ایدئولوگ باشد و نه کارشناس، و کارشناسان در نقش مشاوران سیاستگذارانند. حاکم جامعه باید صاحب اندیشه اداره جامعه باشد و بداند که جامعه را به کدام سمت میخواهد ببرد که اگر چنین باشد میتواند تشخیص دهد که حرف کدام کارشناس را بپذیرد و کدام را نپذیرد!
❓حال سوالی که مطرح است اینکه آیا امام خمینی که سالها پیش از انقلاب نظریه ولایت فقیه را مطرح کردند ایدئولوگ نیستند؟ رهبر انقلاب چطور؟
🔹از سوی دیگر شما که این چنین از نظرات کارشناسان دفاع میکنید بفرمایید که آیا جایگاه کارشناسان را در سطحی میدانید که هر حرفی که میزنند آثار سیاسی و فرهنگی و اجتماعی آن را بدانند؟ تجربه خلاف این را نشان میدهد. حذف ارز ۴۲۰۰، بنزین ۳۰۰۰ تومنی و ... مسائلی بود که با توصیه کارشناسان همسو با جنابعالی و با نگاه صرفا اقتصادی به قضیه اجرا شد و اکنون تبعات مختلف اجتماعی، سیاسی و حتی اقتصادی اجرای آن را مشاهده میکنیم.
🔸پس لطفا جایگاه کارشناس را با سیاستگذار جابجا نکنید.
2⃣ ثانیا به نظر میرسد قبول دارید که امام و رهبری هر دو اسلام شناسند. جناب غنی نژاد اینکه امام، به قول شما قانون اساسی را از چنگ سوسیالیسم نجات داد نه به خاطر این بود که ایشان لیبرال باشند، بلکه به این خاطر بود که اسلام چنین گفته بود، همانطور که تاکید امام و رهبری بر خودکفایی در محصولات استراتژیک نیز نه به این خاطر بود که سوسیالیست باشند، بلکه اسلام سلطه بیگانگان بر امورات مسلمین را مجاز نمیداند.
🔹جهت استحضار عرض کنم که آنچه به عنوان اقتصاد اسلامی شناخته میشود اعم از مکاسب و مقاصد، در جهت تحقق عدالت اقتصادی، عدم سلطه بیگانگان بر مقدرات جامعه، جریان داشتن ثروت در دست همه آحاد جامعه و نه تنها ثروتمندان (عدم تداول ثروت)، رفع فقر و تنگدستی از اصول مسلم حکمرانی اقتصادی است!
❓اگر رهبری این امور را مطالبه کنند جنابعالی به این بهانه که ایشان کارشناس نیستند به حرفشان اعتنا نمیکنید؟ اصولا آیا سطح این مطالبات را سطح کارشناسی میدانید؟؟
🔹یکی از محاسن مناظره جنابعالی با دکتر درخشان این بود که پشت پرده عدم تحقق مطالبات امام و رهبری را در این سالها برملا کرد، و نشان داد که مشکل از شاگردان دیروز شماست که کارشناسان امروز ما نیز هستند، شاگردانی که به تبعیت از استاد به جای پیگیری تحقق مطالبات امام و رهبری، به دنبال برچسب زدن و تغییر ریل سیاستگذاری ها هستند. مساله ایکه نشان از این دارد کارشناسان ما دچار توهم جایگاه شدهاند و فکر میکنند با تنزل جایگاه امام و رهبری میتوانند جایگاه خود را بالا ببرند!
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ
✍ مرتضی صالحی