🔴«انقلابی، مؤمن و صادق بودن» دلیل ماندگاری نام شهیدان رجایی و باهنر
♦️رهبرمعظم انقلاب:با اینکه دوران مسئولیت این دو بزرگوار، بسیار کوتاه بود و نمیتوان قضاوتی درباره عملکرد اجرایی آنان داشت، اما همواره از این دو شهید عزیز به نیکی و با تجلیل یاد میشود که علت آن، روحیات شخصیتی و مدیریتی آنان، همچون «انقلابی، مؤمن و صادق بودن» است.
🌹 خاطره رهبرمعظم انقلاب از سخنرانی در مراسم تشیبع شهیدان رجایی و باهنر و شهدای هشتم شهریور
♦️ مواظب بودند مبادا از هیجان بیفتم!
«احساسات من در آن موقع طبیعی است که چه احساساتی بود؛ دو دوست عزیز و قدیمی، دو انقلابی، دو عنصر طراز اوّل جمهوری اسلامی را از دست داده بودیم و من شدیداً احساس خسارت میکردم، احساس ضایعه میکردم، احساس غم میکردم و از طرفی نسبت به آن کسانی که عاملین این حادثه بودند احساس خشم میکردم.
♦️و لذا هم بود که فردا صبح زود با اینکه خیلی بیحال بودم، پاشدم سوار ماشین شدم، آمدم برای تشییع جنازه به مجلس و با اینکه اطبّا همه من را منع میکردند که شرکت نکنم و دخالت نکنم، دیدم طاقت نمیآورم که در مراسم شرکت نکنم؛ آمدم آنجا روی ایوان جلوی مجلس و یک سخنرانیای هم با کمال هیجان کردم که دُوروبر من را دوستان گرفته بودند که نبادا من بیفتم؛ از بس هیجان داشتم.»
🌹#هشتم_شهریور
#سالگرد_شهادت_محمدجواد_باهنر
🔴زندگینامه شهید حجت الاسلام دكتر #محمد_جواد_باهنر
♦️شهید حجت الاسلام دكتر محمد جواد باهنر، درسال ۱۳۱۲ دریك خانواده پیشه ور ساده درشهر كرمان به دنیا آمد و خواندن و نوشتن و قرائت قرآن را در مكتب آموخت وسپس به تحصیل علوم دینی درمدرسه معصومیه آن شهر پرداخت.
♦️همزمان، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را نیز ادامه داد و پس از اخذ دیپلم درسال ۱۳۳۲ به قم رفت و سطوح عالی علوم اسلامی را درحوزه علمیه قم طی كرد. وی فقه را در محضر مرحوم آیت الله بروجردی، فقه واصول را در محضر امام خمینی(ره) و تفسیر و فلسفه را نزد علامه طباطبایی فرا گرفت.
♦️شهید باهنر سپس به تحصیلات دانشگاهی رو آورد و حدود سال ۱۳۳۷ موفق به اخذ لیسانس در رشته الهیات و بعد از آن موفق به اخذ فوق لیسانس در رشته علوم تربیتی و سپس دكترای الهیات از دانشگاه تهران شد.
♦️شهید باهنر ضمن تدریس و ایراد خطابه و برنامه ریزی دینی، به تالیف كتب درسی اشتغال ورزید و حدود سی كتا ب وجزوه تعلیمات دینی را برای تدریس(از دوره ابتدایی تا دانشسرا) تالیف كرد، وی همزمان، فعالیتهای اجتماعی خود را نیز ادامه داد و در تاسیس"دفتر نشر و فرهنگ اسلامی" " كانون توحید" و" مدرسه رفاه " نقش موثری داشت.
♦️شهید باهنر درسال ۱۳۴۱، همكاری خود را با نهضت اسلامی و سیاسی روحانیت به رهبری امام خمینی(ره) آغاز كرد و در اسفند ماه ۱۳۴۲ پس از ایراد سخنرانی هایی در مساجد " هدایت " ، " الجواد " و " حسینیه ارشاد" ، به مناسبت سالگرد حادثه " فیضیه " ، دستگیر شد و پس از آن متناوباً " شش بار به زندانهای كوتاه مدت محكوم شد و از سال ۱۳۵۰ ممنوع المنبر گردید و بالاجبار در جلساتی كه به عنوان كلاس درس برپا می شد، سخنرانی و به بیان نقطه نظرات اسلامی، انقلابی خود می پرداخت.
♦️وی در سال ۱۳۵۷ به فرمان امام(ره) و به همراه چند تن از یاران، مامور تنظیم اعتصابات شد و در همان سال نیز با فرمان امام(ره) به عضویت شورای انقلاب اسلامی درآمد.
♦️دیگر مسئولیتهای #شهید_باهنر پس از پیروزی انقلاب اسلامی عبارتند از:
مسئولیت نهضت سواد آموزی، نماینده مردم كرمان در مجلس خبرگان، نماینده شورای انقلاب اسلامی در وزارت آموزش وپرورش، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی.
♦️شهید باهنر كه به سرنوشت آموزش كشور وآینده نونهالان انقلاب بی اندازه توجه داشت ومدام در فكر بهبود و پیشرفت آن بود، سرانجام در كابینه محمد علی رجایی به سمت وزیر آموزش و پرورش منصوب شد. پس از فاجعه شوم بمب گذاری در دفتر حزب جمهوری اسلامی و شهادت دكتر بهشتی ، شهید باهنر به عنوان دبیركل حزب جمهوری اسلامی انتخاب شد و به دنبال انتخاب شهید رجایی به سمت ریاست جمهوری، به عنوان نخست وزیر جمهوری اسلامی به مجلس معرفی شد كه با رای قاطع مجلس به تشكیل كابینه خود پرداخت.
♦️این شهید فرزانه و سراسر اخلاق و تواضع، كه خود را وقف خدمت به مردم ستمدیده كرده بود، سرانجام پس از سالها مبارزه و تلاش، به همراه یار و یاور دیرینه ا ش #محمد_علی_رجایی رئیس جمهور اسلامی ایران در هشتم شهریور ۱۳۶۰ در انفجار ساختمان نخست وزیری كه به دست منافقین كوردل صورت گرفت، به مقام منیع #شهادت دست یافت.
#روحش_شاد_یادش_گرامی
#صلوات
🔰 آیا تزریق واکسن بی اثر است؟
🔻 واکسن ایرانی حدود ۸۰ درصد در برابر سویه دلتا ایمنی ایجاد میکند
🔹 تعداد بسیار کمی از افرادی که دو دز واکسن کرونا تزریق کرده اند به فرم شدید این بیماری گرفتار میشوند و یا فوت میکنند و این آمار در ایران بسیار پایین است و برای مثال تقریبا بیشتر جامعه پزشکی دو دز واکسن را تزریق کرده اند و حال این سوال مطرح میشود که چند نفر از آنها دچار ابتلای شدید و یا فوت شده اند؟
🔹 پروفسور کرمی متخصص بیوتکنولوژی پزشکی، ضمن تاکید بر اینکه واکسن جلوی ابتلا به کرونا را نمیگیرد، اما میتواند از فوت بیمار جلوگیری کند، متذکر شد: بسیاری از مردم گمان میکنند فردی که واکسن زده دچار این بیماری نمیشود، در حالی که این تفکر اشتباه است و ما به همه افراد از جمله آنهایی که واکسن زده اند، توصیه میکنیم که همچنان رعایت پروتکلهای بهداشتی را جدی بگیرند چرا که در حال حاضر با سویه دلتا مواجه هستیم و به علاوه ممکن است سویههای جهش یافته دیگری هم در آینده بیایند.
🔹 وی با تاکید بر اینکه شایعاتی در خصوص واکسن به ویژه علیه واکسن ایرانی مطرح میشود که عنوان میکنند، این واکسنها در مقابل سویه دلتا ایمنی ایجاد نمیکنند، متذکر شد: خیر، این چنین نیست و طی بررسیها و آزمایشهایی که توسط دانشمندان واکسن ساز صورت گرفته، واکسن ایرانی حدود ۸۰ درصد در برابر سویه دلتا ایمنی ایجاد میکند، اما این دلیل نمیشود که فردی که یک دز واکسن تزریق کرده دیگر پروتکلها را رعایت نکند و ماسک خود را بردارد و ما افرادی که دیدیم که با تزریق یک دز واکسن گمان میکنند، ایمن شده اند و دیگر پروتکلها را رعایت نمیکنند، در حالی که اینگونه نیست و باید ۲۰ روز از تزریق دز دوم بگذرد تا اثربخشی واکسن کامل شود.
🔹 افرادی که دو دز واکسن دریافت کرده اند، میزان مرگومیرشان بسیار کمتر از افرادی است که واکسن نزده اند که آمار آن موجود است و ۹۸ درصد از ابتلاهای شدید مربوط به بیمارانی است که واکسن نزده اند.
🇮🇷اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
♦️واکنش های رهبری به استفاده از برخی تعابیر غلوآمیز
🔻هشت نمونه از واکنشهای آیت الله خامنه ای به تعابیر مبالغه آمیز نسبت به ایشان را مرور میکنیم:
📌*8 شهریور 91: ناخدای کشتی ولایت*
رهبر انقلاب در دیدار با خانواده نیروی دریایی سپاه به تعابیر موجود در سرودی که اول مراسم خوانده شده بود همچون «ناخدای کشتی ولایت» و «نوح ما»، اعتراض کردند: «به همه این را میگویم و گفتهام و تکرار میکنم: مبادا آن صفاتی، خصالی، مناقبی که متناسب با وجود ولی عصر ارواحنافداه هست، اینها را تنزل بدهیم در سطح انسانهای کوچک و ناقصی مثل این حقیر و امثال این حقیر... این نوح، امام زمان است... وجود مقدس خاتمالانبیاء نوحِ کشتیبان این امت است.»
📌*7اردیبهشت 91: جانم فدای رهبر*
رهبر انقلاب در جمع فرماندهان نیروی زمینی ارتش از استفاده تعبیر «جانم فدای رهبر» در مراسم رسمی نیروهای مسلح انتقاد و تصریح کرده بودند: «نه خدا راضی است، نه احکام اسلام اجازه میدهد که ما بگوییم ارتش ما، یا نیروهای مسلح ما، یا عناصر ما، برای خاطر فلان آدم بمیرند؛ نه. بله، برای خاطر اسلام همه بمیرند؛ فلان آدم هم برای خاطر اسلام بمیرد.» پس از این بیانات و در دیگر مراسم رسمی نظامی بعدی، این شعار حذف شد.
📌*6مهر 90: نصب بنر در سفر کرمانشاه*
ایشان در پایان سفر به کرمانشاه از نصب عکسشان در شهرها گله کردند: «چند روز است منتظر فرصتی بودم که این گلایه را هم عرض بکنم. من وقتی توی خیابانهای کرمانشاه رفتم، دیدم به شکل غیر متعارفی عکسهای بزرگی از چهره این حقیر در مسیر نصب شده... این کار چند تا اشکال دارد: یکی اینکه کاری است کاملاً غیر لازم، با هزینه سنگین؛ این توجیهی ندارد. ثانیاً این تبلیغهای اینجوری، مناسب وضع ما و شأن نظام جمهوری اسلامی و شأن طلبگی ما نیست؛ کار ما بایستی با بساطت و سادگی پیش برود.»
📌*خرداد 90: اظهارات یک نماینده مجلس*
در جریان دیدار نمایندگان مجلس، هنگامی که یکی از نمایندگان اظهارات تمجیدآمیزی در حضور ایشان بیان کرد، رهبر انقلاب گفتند: «اینجور بیانات، هم به ضرر من است، هم به ضرر خود گوینده است. نبایستی این بیانات به این شکل بیان شود. یک مجموعه زمانی تصادفاً کنار هم قرار گرفتهایم و داریم با هم کار می کنیم. من یک کار می کنم. شما یک کار می کنید. اینجور تعبیرات، تعبیراتی نیست که انسان را خوش بیاید یا کمکی به کار پیشرفت انسان بکند. ما همگی بندگان خدا هستیم و انشاءا... خدمت گزاران مردم هم باشیم.»
📌*4 تیر 86: جشن تولد برای رهبری*
رهبر انقلاب پس از شنیدن خبر جشن گرفتن برای تولد ایشان به شدت از این اقدام گلایه کردند: «این کار غلط است، این تولد و امثال آن هیچ جشنی ندارد، برگزارکنندگان مسئول وقت و عمر و اموالی هستند که در این کار صرف و ضایع میشود. من از کسی که برای تولد من جشن میگیرد به هیچ وجه متشکر نمیشوم و او را مسئول زیانهای این کار هم میشناسم.»
📌*3 خرداد 83: ذوب در ولایت*
واکنش نسبت به تعبیر ذوب در رهبری: «بنده این حرف را از آدمهای حسابی کمتر شنیدهام. ذوب در ولایت یعنی چه؟ باید ذوب در اسلام شد. خود ولایت هم ذوب در اسلام است... ذوب در رهبری، ذوب در شخص است؛ این اصلاً معنا ندارد. رهبری مگر کیست؟ رهبری هم باید ذوب در اسلام باشد تا احترام داشته باشد.»
📌*2 آبان 80: علی زمان*
یکی از حاضران، ایشان را «علی زمان» خواند. ایشان در همان جلسه اینگونه تذکر دادند: «وقتی کسانی اسم مبارک امیرالمؤمنین علیهالسلام یا اسم مبارک ولی عصر روحیفداه را میآورند، بعد اسم ما را هم دنبالش میآورند، بنده تنم می لرزد... ما گیاه همین فضای آلوده دنیای امروزیم؛ ما کجا، کمترین و کوچک ترین شاگردان آنها کجا؟ ما کجا و قنبرِ آنها کجا؟ ما کجا و آن غلام حبشیِ فداشده در کربلای امام حسین علیهالسلام کجا؟ ما خاک پای آن غلام هم محسوب نمی شویم...»
📌*اول شهریور 77: سرور ما خامنهای*
پیش از بیانات رهبری سرودی اجرا شد که در مصرعی میخواندند: «سرور ما خامنهای». ایشان در همان جلسه به طور جدی تذکر دادند: «من خواهش می کنم که الفاظ این اشعار و سرودها را از کلمات مبالغهآمیز خالی کنید. بنده افتخارم به این است که بتوانم خدمت گزار شما و مردم باشم. «سَروَر» فقط خدای متعال است... ما بندگانی ناقص، نارسا و ضعیف هستیم.»
🇮🇷 اساتیدو طلاب انقلابی در سنگرولایت تا شهادت 🌍
وزیر نیرو: قطع برق در روزهای آینده به صفر میرسد
🔹متاسفانه مشکلات خاصی به خصوص برای خانوارها به دلیل قطعی برق به وجود آمده است. بنابراین امروز ما نتوانستیم با توجه به خواستهها یعنی میزان عرضه جوابگوی تقاضا باشیم.
🔹همکاران ما در این خصوص توان خود را به کار گرفته اند که کمترین آسیب دیدگی را داشته باشیم، روز گذشته قرار بر این شد خاموشیها کاهش داشته باشد، اما دیروز ۵۰۰ مگاوات خاموشی در بخشهای غیر مصارف خانگی اعلام شد که ظرف روزهای آینده این رقم به صفر خواهد رسید.