▪ نذری مجرب به نقل از آیت الله سیبویه برای حضرت سیده نفیسه خاتون👇👇👇
کراماتی از باب الحوائج کوچک کربلا
علی اصغر علیهالسلام را باب الحوائج میدانند،گر چه طفل رضیع و کودک کوچک است، اما مقامش نزد خدا والاست. در این مقاله سعی داریم چند کرامت از این سرباز شش ماهه را بازگو کنیم.
به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، علی اصغر(علیهالسلام) را«باب الحوائج»میدانند،گر چه طفل رضیع و کودک کوچک است، اما مقامش نزد خدا والاست. در این مقاله سعی داریم چند کرامت از این سرباز شش ماهه را بازگو کنیم.
هر چه دارم از علیاصغر علیهالسلام دارم
جناب آقای جلالی نقل کردند:روزی درخدمت آقای مجتهدی (شیخ جعفر مجتهدی) بودم ایشان در حالی که بسیار منقلب بودند، تعریف کردند:
چند سال پیش که در قم بسر میبردم روز عاشورا به شدت مریض بودم و به طوری درد سراسر وجودم را فرا گرفته بود که نمیتوانستم از رختخواب برخیزم.
طبق معمول همه ساله در آن روز هم مراسم عزاداری و قمه زنی در منزل برپا بود. در همان هنگام با حال سختی که داشتم متوسل به حضرت علیاصغر (علیهالسلام) شدم و حالتی به خصوص برایم پیدا شد و صحنههایی را مشاهده کردم. از جمله دیدم سقف اتاق شکافته شد و نور عجیبی از آسمان به طرفم آمد به حدی آن نور شدید بود که از شدت آن چشمانم را بستم و بعد از چند لحظه که چشمانم را باز نمودم و سرم را بالا آوردم دیدم بانویی در حالیکه طفلی را در آغوش دارند در مقابلم نشستهاند.
در همان حال به من فهماندند که آن دو بزرگوار حضرت رباب و حضرت علیاصغر (علیهماالسلام) میباشند. سپس ایشان فرمودند: آقای جلالی هر چه که دارم و به هر کجا که رسیدهام از ناحیه حضرت علیاصغر (علیهالسلام) و توسل به ایشان بوده است.
اینجا بود که کلام ایشان با گریههای پی در پی قطع و مجلس به یک جلسه توسل مبدل گشت...
وقتی عراقیها به آسایشگاه ما آمدند، همه بچهها به حضرت «علیاصغر(علیه السلام) » متوسل شده، نجات خود را از آن دردانه کوچک امام حسین (علیه السلام) خواستند. قلب پاک بچهها و نام پربرکت آن طفل خاندان پیامبر چنان اثر معجزه آسایی داشت که هیچ یک از بچهها- به جز یکی دو نفر که بیماری کم خونی داشتند - تب نکردند
دستور توسل ایت الله حق شناس به آیت عظمای کربلا
حضرت ایت الله حق شناس رضوان الله تعالی علیه می فرمودند: یکبار در حین خواندن زیارت عاشورا چهل روزه مشکلی پیش آمد و نتوانستم آن را بجا آورم. برای همین خیلی ناراحت شدم و به ابا عبدالله (علیه السلام)متوسل شدم، ناگهان دیدم آقا تشریف آوردند و فرمودند: آمیرزا عبدالکریم چه شده است. ایشان قضیه را عرض کرده بودند. می فرمودند آقا فرمود: چرا به آیت عظمای کربلا متوسل نمی شوی؟ ایشان عرض کرده بودند: آقا آیت عظمای کربلا کیست؟ فرمودند: آقا قنداقه علی اصغر (علیه السلام ) را از زیر عبایشان بیرون آوردند و...
توسل اسرا برای روشن کردن چراغ عزاداری
مرتضی سرهنگی در بخشی از کتاب «محرم در اسارت» مینویسد:یکی ـ دو هفته مانده به ماه محرم، فرماندهان اردوگاه، ارشدها را میخواستند و با توپ و تشر، آنها را تهدید میکردند که به افرادتان بگویید عزاداری نباید بکنند؛ چون در قانون اساسی عراق چنین چیزی نیست و از این حرفها.
تهدید و هارت و پورت عراقیها، چه بود و چه نبود، عشق به امام حسین (علیه السلام)، با خون و گوشت و پوست آزادهها عجین شده بود و به همین دلیل، ما نیز از هفتهها قبل از رسیدن محرم، مانند محرم کشورمان، خود را آماده میکردیم، برنامهریزی میکردیم، مداحها تعیین شدند، شعرا، نوحههای مذهبی میسراییدند و با دقت و مراقبت، مراسم نوحهخوانی وسینهزنی انجام میشد.
گاه، از روی ذوق و گاهی هم برای فرار از دام مراقبتهای ویژهای که سربازان میگذاشتند، بچهها به دستههای چهار - پنج نفره تقسیم میشدند و هر دستهای برای خودش مداحی داشت و نوحهای و سینهای، این، روش خوبی بود و حتی یک بار نیز که سربازها پی به آن بردند، به فرمانده اطلاع دادند که او چون جو را آرام تشخیص داد، زیاد مته به خشخاش نگذاشت.
تزیین آسایشگاهها مناسب با ماه محرم، از دیگر مراسم رایج در اسارتگاهها بود که به دست عاشقان حسینی انجام میشد. برای تزیین، پتوهای سیاه رنگ انتخاب و با صابون روی آنها جملههایی مانند «السلام علیک یا اباعبدالله» و... نوشته میشد.
بهترین خاطرهای که از محرم در اسارت دارم، به آن سالی برمیگردد که عراقیها طبق عادت هر سالهشان، روز هفتم و هشتم محرم به همه آمپولهایی تزریق میکردند تا ایرانیها نتوانند در روزهای تاسوعا و عاشورا عزاداری کنند. این کار شیطانیشان هر سال خوب نتیجه میداد و غیر از چند نفر که به «لطایف الحیل» از زیر تزریق آمپول، جان سالم به در میبردند، بقیه
چنان تب میکردند که تا چند روز در جا میافتادند.
آقا فرمود: چرا به آیت عظمای کربلا متوسل نمی شوی؟ ایشان عرض کرده بودند: آقا آیت عظمای کربلا کیست؟ فرمودند: آقا قنداقه علی اصغر (علیه السلام ) را از زیر عبایشان بیرون آوردند و...
آن سال، دیگر تجربه کافی به دست آورده بودند و اسامی افراد از روی لیست میخواندند و حتی یک نفر نیز نتوانست از نیش سوزن آمپول در امان بماند. حتی بین بچهها شایع شده بود که درصد آمپول امسال، چند سیسی بیشتر از سالهای پیش است.
وقتی عراقیها به آسایشگاه ما آمدند، همه بچهها به حضرت «علیاصغر(علیه السلام) » متوسل شده، نجات خود را از آن دردانه کوچک امام حسین (علیه السلام) خواستند. قلب پاک بچهها و نام پربرکت آن طفل خاندان پیامبر چنان اثر معجزه آسایی داشت که هیچ یک از بچهها- به جز یکی دو نفر که بیماری کم خونی داشتند - تب نکردند. عراقیها که میدانستند آمپولها کار خودشان را خواهند کرد، دیگر به سراغ آسایشگاه ما نیامدند و ما با خیال راحت، آن شب، چراغ عزاداری حضرت حسین (علیه السلام) را روشن کردیم.
صبح که شد، دکترهای عراقی از جریان خبردار شدند. آنها به آسایشگاههای دیگر رفتند و دیدند که تمام افراد آنها تب کرده و درجا افتادهاند؛ اما افراد آسایشگاه ما سرحال و قبراق هستند. بین خودشان بگو مگویی شده بود که نگو! از طرفی تعجب کرده بودند و از طرف دیگر نمیتوانستند قبول کنند که توسل به ائمه و خاندان عصمت، کارهای نشدنی را شدنی میکند.
منبع : تبیان
هدایت شده از مطالب ناب در منبر
#با_جوادالائمه_علیه_السلام
#با_مهدی_علیه_السلام
#10رجب
🔷🔶 #دعای_قنوت_امام_جواد_علیه_السلام_در_حق_قائم_آل_محمد_علیهم_السلام
➖ اللَّهُمَّ مَنائِحُكَ مُتَتابِعَةٌ، وأَياديكَ مُتَوالِيَةٌ، ونِعَمُكَ سابِغَةٌ، وشُكرُنا قَصيرٌ وحَمدُنا يَسيرٌ، وأَنتَ بِالتَّعَطُّفِ عَلى مَنِ اعتَرَفَ جَديرٌ.
اللَّهُمَّ وقَد غُصَّ أهلُ الحَقِّ بِالرّيقِ، وَارتَبَكَ أهلُ الصِّدقِ فِي المَضيقِ، وأَنتَ اللَّهُمَّ بِعِبادِكَ وذَوِي الرَّغبَةِ إلَيكَ شَفيقٌ وبِإِجابَةِ دُعائِهِم وتَعجيلِ الفَرَجِ عَنهُم حَقيقٌ.
➖ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ، وبادِرنا مِنكَ بِالعَونِ الَّذي لا خِذلانَ بَعدَهُ، وَالنَّصرِ الَّذي لا باطِلَ يَتَكَأَّدُهُ، وأَتِح لَنا مِن لَدُنكَ مُتاحاً فَيّاحاً، يَأمَنُ فيهِ وَلِيُّكَ ويَخيبُ فيهِ عَدُوُّكَ، ويُقامُ فيهِ مَعالِمُكَ ويَظهَرُ فيهِ أوامِرُكَ، وتَنكَفُّ فيهِ عَوادي عِداتِكَ.
➖ اللَّهُمَّ بادِرنا مِنكَ بِدارَ الرَّحمَةِ، وبادِر أعداءَكَ مِن بَأسِكَ بِدارَ النَّقِمَةِ.
➖ اللَّهُمَّ أعِنّا وأَغِثنا، وَارفَع نَقِمَتَكَ عَنّا، وأَحِلَّها بِالقَومِ الظَّالمينَ.
〰 خدايا! عطاياى تو در پى هم و احسانهايت پشت سر هم و نعمتهايت گسترده و سپاس ما كوتاه و ستايش ما اندك است و تو شايسته توجّه به كسى هستى كه خود اعتراف مىكند.
〰 خدايا! اهل حق را جانْ به لب آمده و اهل صدق به تنگنا افتاده و تو اى خداوند، به بندگانت و مشتاقانت ، مهربانى و به اجابت دعايشان و تعجيل در گشايش كارشان سزاوارى.
〰 خدايا! بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست و به يارى ما بشتاب، بى آن كه پس از آن، ما را وا گذارى و چنان كمكى به ما بنماى كه هيچ باطلى را ياراى رويارويى با آن نباشد و زمينهاى گسترده را از جانب خودت براى ما فراهم بياور تا وليّت در آن، ايمن و دشمنت در آن، ناكام و نشانههايت در آن، برپا شود و فرمانهايت پديدار گردد و دشمنان وعدههايت منكوب شوند.
〰 خدايا! ما را از جانب خودت به سراى رحمت برسان و دشمنانت را از سر سختگيرىات به سراى نقمت ببر.
〰 خدايا! ما را يارى ده و به فريادمان برس و كيفرت را از ما بردار و آن را بر گروه ستمكاران فرود آور
📚 مهج الدعوات، ص۸۰؛ بحارالأنوار، ج۸۵ ص۲۲۵
🔆 کانال #مطالبنابدرمنبر
#با_افتخار_عبدالحسینم
🆔 @matalebe_nab_dar_menbar
#ولادت_امام_جواد علیهالسلام
#با_جوادالائمه_علیه_السلام
#شیخ_صدوق
#سوره_قدر
#10رجب
#استغفار
🌿 #راه_معیت_وهمراهی_با_اهلبیت_در_دنیا_وآخرت_از_لسان_جوادالائمه_علیهمالسلام
👈🏼عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ سَهْلٍ قَالَ كَتَبْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ الثانی علیهالسلام عَلِّمْنِي شَيْئاً إِذَا أَنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ.
قَالَ: فَكَتَبَ بِخَطٍّ أَعْرِفُهُ أَكْثِرْ مِنْ تِلَاوَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ وَرَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالاسْتِغْفَارِ.
📝 اسماعیلبنسهل مىگويد:
در نامهای به امام جواد عليهالسّلام نوشتم: چيزى به من بياموز كه با گفتن آن در دنيا و آخرت با شما باشم.
◽️ حضرت عليهالسّلام در جواب نامه كه با خط خودشان بود _ و من خط او را مىشناختم _، برايم نوشتند: سوره «انّا أنزلناه» را زياد تلاوت كن و لبانت را با استغفار تر كن.
📚 ثواب الأعمال وعقاب الأعمال، ص۱۶۵
🔆
کانال شخصی (علی حاتمی )
فرق غیرت در مرد و در زن امام صادق علیه السلام می فرماید: خداوند غیرت را برای زنان قرار نداده است،
ادامه بحث غیرت زنان که شیطانی هست👇👇
((این جمله از کیست :
من زياد به همسرم غيرت مى ورزيدم و هميشه مراقب او بودم و چه بسا از او چيزى مى شنيدم و به پدرم شكايت مى كردم پس مى گفت : دخترم تحمل كن . پس همانا او (امام جواد عليه السلام ) جگر گوشه رسول خداست روزى من نشسته بودم كنيزى وارد شد و سلام كرد.))
💐💐💐
اما اصل جریان:
صفوان بن يحيى مى گويد: ابونصر همدانى به من گفت كه حكيمه دختر ابى الحسن قرشى كه از زنان نيكوكار بود به من گفت : وقتى امام جواد عليه السلام از دنيا رفتند براى عرض تسليت به نزد ام فضل رفتم و به او تسليت گفتم و او را بسيار غمگين يافتم كه با گريه و ناله و بى تابى خودش را مى كشت (كنايه از شدت ناراحيت ) من نزد او نشستم تا مقدارى ناراحتيش فرو نشست و ما مشغول سخن درباره كرم امام جواد و توصيف ايشان و بيان آنچه خداوند از عزت و اخلاص و شرافت و بزرگوارى به ايشان عطا كرده بود شديم .
ناگاه دختر ماءمون (ام فضل ) گفت : آيا به تو خبر دهم از ايشان چيز عجيبى را؟
گفتم : آن چيست ؟
گفت : من زياد به ايشان غيرت مى ورزيدم و هميشه مراقب او بودم و چه بسا از او چيزى مى شنيدم و به پدرم شكايت مى كردم پس مى گفت : دخترم تحمل كن . پس همانا او (امام جواد عليه السلام ) جگر گوشه رسول خداست روزى من نشسته بودم كنيزى وارد شد و سلام كرد.
گفتم تو كيستى ؟
گفت : من كنيزى از فرزندان عمار بن ياسر هستم و همسر ابى جعفر محمد بن على عليهماالسلام همشر شما مى باشم . پس به من مقدارى حسد داخل شد كه قادر به تحمل آن نبودم و تصميم گرفتم خارج شوم و سر به بيابان بگذارم و نزديك بود كه شيطان مرا به بدى بر آن كنيز وادار نمايد، پس خشم خود را فرو بردم و به او كمك كردم و لباس پوشانيدم پس زمانيكه از پيش من رفت نتوانستم بر خود مسلط شوم برخاستم و به پيش پدرم رفتم و موضوع را به او خبر دادم در حاليكه او مست لايعقل بود، پس گفت : اى غلام براى من شمشيرى بياور پس غلام شمشير را آورد و او بر اسب سوار شد و گفت به خدا سوگند او (امام جواد عليه السلام ) را قطعه قطعه
مى كنم .من زمانيكه اين وضعيت را مشاهده كردم ، گفتم : انالله و انااليه راجعون با خود و شوهرم چه كردم ؟! و به صورتم سيلى مى زدم پس پدرم بر محضر او (امام جواد عليه السلام ) داخل شد و همواره او را با شمشير مى زد تا قطعه قطعه كرد. سپس خارج شد و من دوان دوان پشت سر او بيرو آمدم و از اندوه و بيقرارى شب را نخوابيدم .
صبج شد و من پيش پدرم رفتم و گفتم مى دانى ديشب چه كردى ؟ گفت : چه كردم ؟ گفتم ابن الرضا عليه السلام را كشتى چشمهايش اشك آلود شد و بيهوش گرديد زمانيكه به هوش آمد گفت واى بر و چه مى گويى ؟!
گفتم : بله به خدا سوگند پدر بر او وارد شدى و همواره وى را با شمشير مى زدى تا قطعه قطعه كردى پس از اين خبر به شدت مضطرب و نگران شد.
پس گفت : ياسر خادم را به نزد من بياوريد.
پس زمانيكه آوردند به ياسر خادم گفت : اين (ام فضل ) چه مى گويد:
ياسر گفت : اى اميرالمؤمنين راست مى گويد.
پس پدرم با دستش به سينه و صورتش مى زد و مى گفت : انالله و انااليه راجعون هلاك شديم ، به خدا نابود شديم ، و تا ابد رسوا شديم .
واى بر تو برو و ببين ماجرا از چه قرار است و سريعا به من خبر بياور كه نزديك است جانم از بدنم خارج شود.
پس ياسر خارج شد و من برگونه و صورتم مى زدم پس خيلى زود برگشت و گفت مژده بده اميرالمؤمنين :
مأمون گفت : هر چه بخواهى مژدگانى مى دهم - چه ديدى ؟ - گفت بر او وارد شدم ديدم نشسته و پيراهنى دارد كه دست و پاى ايشان را پوشانده به او سلام كردم و گفتم اى فرزند پيامبر دوست دارم اين پيراهنت را به من هبه نمائى در آن نماز بخوانم و بوسيله آن متبرك شوم من مى خواستم به بدن او نگاه كنم كه آيا در آن زخم يا اثر شمشير هست .
پس فرمود: من ترا با بهتر از آن مى پوشانم گفتم : غير از اين نمى خواهم پس حضرت آن را كند پس بدن ايشان را نگاه كردم اثر شمشير نبود پس ماءمون به شدت گريست و گفت : بعد از اين چيزى نماند اين عبرت براى اولين و آخرين است .
سپس ماءمون گفت : اى ياسر اما سوار شدنم براى رفتم به سوى او و وارد شدنم بر او يادم هست ، ولى از خارج شدنم از محضر ايشان و آنچه با ايشان كردم چيزى به يادم نمى آيد و يادم نيست كه چطور به مجلسم برگشتم و رفتن و برگشتنم چگونه بود خداود لعنت كند اين دختر را لعنتى سخت .
به نزد او (ام فضل ) برو و به او بگو پدرت مى گويد: اگر بعد از اين بيائى و از امام جواد عليه السلام شكايت كنى يا بدون اجازه ايشان از منزل خارج شوى از طرف او از تو انتقام مى گيرم .
سپس به نزد امام جواد عليه السلام برو و از طرف من سلام برسان و ايشان بيست هزار دينار ببر و اسبى را كه ديشب به آن سوار بودم به او بده و به هاشمى ها و امرا دستور بده كه نزد او روند و سلام كنند.
ياسر گويد: به نزد هاشمى ها و اوامر رفتم و اين موضوع را به آنان اعلام كردم و مال
کانال شخصی (علی حاتمی )
فرق غیرت در مرد و در زن امام صادق علیه السلام می فرماید: خداوند غیرت را برای زنان قرار نداده است،
ا و مدفعا انك ربنا و لاحول و لاقوة الابالله عليه توكلنا و اليه انبنا و هوالعزير الحكيم ربنا وعافنا من شر كل سوءو من شر كل دابة انت آخذ باصيتها و من شر ماسكن فى الليل و النهار و من شر كل سؤ و من شر كل ذى شر يارب العالمين و اله المرسلين صلى الله عليه و آله اجمعين و خص محمدا و آله باتم ذلك ولاحول ولاقوه الا بالله العلى العظيم ( مهج الدعوات البته بخش پایانی که بر روی نقره حک میشه به کتاب باید مراجعه بشه ).
کانال شخصی (علی حاتمی )
فرق غیرت در مرد و در زن امام صادق علیه السلام می فرماید: خداوند غیرت را برای زنان قرار نداده است،
و اسب را برداشته و به سوى امام جواد عليه السلام رفتم و به محضر ايشان وارد شدم و سلام ماءمون را ابلاغ كردم و بيست هزار دينار، را در برابر ايشان گذاشتم و اسب را به ايشان عرضه كردم آن حضرت مدتى به اسب نگاه كرد و تبسم فرمود و سپس فرمود: اى ياسر آيا عهد بين من و او چنين بود؟!
پس عرض كردم : اى مولاى من عتاب را كنار گذار، به خدا و حق جدت محمد صلى الله عليه و آله و سلم سوگند كه ماءمون از كارش هيچ نفهميده و نمى دانست كه در كدام زمين خداست و هر آينه نذر كرده و سوگند خورده كه هرگز مست نشود و اين مطلب را شما به روى او نياور و او را به خاطر آنچه از او سرزده عتاب مكن .
امام فرمود: عزم من هم چنين بود.
عرض كردم : عده اى از بنى هاشم و امرا در برابر در منتظر هستند، ماءمون آنها را فرستاده تا بر شما سلام كنند و وقتى كه سوارى مى شوى به نزد وى بروى شما را همراهى نمايند و در ركابتان باشند.
امام فرمود: بنى هاشم و امرا را وارد كن مگر عبدالرحمن بن حسن . و حمزة بن حسب پس خارج شد م و آن ها را وارد كردم سلام كردند پس امام لباس خواست و پوشيد و برخاست و سوار شد و بنى هاشم و امرا همراه او بودند تا به نزد ماءمون آمد.
پس زمانيكه ماءمون او را ديد برخاست و به سوى او رفت و او را به سينه اش چسباند و به او خوشامد گفت و اجازه نداد كسى وارد شد و همينطور با او سخن مى گفت .
وقتى اين موضوع تمام شد. امام جواد عليه السلام فرمودند: اى اميرالمؤمنين ماءمون جواب داد: لبيك و سعديك .
امام فرمود: نصيحتى بر تو دارم آنرا بپذير.
ماءمون گفت : سپاسگزارم و از شما تشكر مى كنم آن نصيحت چيست ؟
امام فرمود: شبانه از منزل خارج مشو كه از اين مردم منكوس واژگون شده بر شما ايمن نيستم ، در نزد من حرزى است كه با آن خود را حفظ كن و از شرور و بلاها و ناخوشايندها و آفتها و عاهات در امان باش همانطوركه ديشب خدا مرا از تو نجات داد و اگر با آن حرز لشكريان روم يا بيش از آن را ملاقات نمايى يا اهل زمين بر عليه تو و براى شكست دادن به تو اجتماع نمايند با قدرت و جبروت الهى هيچ كارى نمى توانند بكنند و همينطور شياطين جن و انس .
اگر دوست ميدارى بفرستم تا از جميع آنچه گفتم و هرآنچه كه از آن مى ترسى در امان باشى ، اين حرز بيش از حد مجرب اشت .
ماءمون گفت : آنرا با خط خودت بنويس وبرايم بفرست تا بازداشته شوم از آنچه ذكر كردى .
امام فرمود: از روى محبت و بزرگوارى آنرا مى فرستم .
سپس ماءمو گفت : عمويت به قربانت از آنچه از من سر زد درگذر و مرا ببخش .
امام فرمود: چيزى نبود، چيزى جز خير نبود
پس ماءمون گفت : به خدا سوگند با خراج شرق و غرب به سوى خداوند تقرب مى جويم و فردا كه صبح مى شود آنچه را مالك شده ام براى كفاره آنچه گذشت ، انفاق مى كنم .
سپس ماءمون گفت : اى غلام آب و غذا بياوريد و بنى هاشم را وارد كن . پس بنى هاشم داخل شدم و با ماءمون غذا خوردند و به تناسب منزلت هر كدام از آنان امر كرد خلعت و جايزه دهند.
سپس به امر ابى جعفر عليه السلام گفت : در پناه خداوند برگرد و فردا آن حرز را براى من بفرست .
پس امام عليه السلام برخاست و سوار شد و ماءمون دستور داد امرا همراه او سوار شوند تا منزلش ببرند.
ياسر گويد: زمانيكه امام جواد عليه السلام صبح كرد كسى را به دنبال من فرستاد و مرا خواند و پوست آهوى نازكى از من خواست و سپس با خط خود آن حرز معروف را نوشت و فرمود: ياسر آنرا در بازويش ببندد وضوى كاملى بگيرد و چهار ركعت نماز بخواند در هر ركعت فاتحة الكتاب و هفت مرتبه اية الكرسى(7) و هفت مرتبه آيه شهدالله (8) و هفت مرتبه والشمس و هفت مرتبه والليل و هفت مرتبه قل هوالله احد و سپس آنرا به بازوى راستش ببندد با حول الهى و قوت او در هنگام بلايا از هر چيزى كه مى ترسى و دورى مى كند سالم مى ماند(9).
ناگفته نماند كه برخى در اين خبر تشكيك كرده اند، ليكن مرحوم علامه مجلسى مى فرمايند: به صرف استبعاد نمى توان همچون خبرى كه مكررا نقل شده را منع نمائيم.
از بس كه كريمى و جوادى
بر دشمن خويش حرز دادى
رفع يك شبهه :
شايد به ذهن خواننده محترم بيايد كه چرا حضرت جواد عليه السلام به فردى چون ماءمون ستمگر حرز مى دهند؟ بايد توجه داشت كه در اعمال حضرات معصومين عليهم السلام آنچه ملاك هست منافع اسلام و مسلمين بوده و هست و با توجه به شرايط زمان و مكان و ملاحظه نسبيت بين خلفا در تاريخ اسلام به اتخاذ مواضع شاهديم روزى على عليه السلام مشاورت خلفا را قبول مى كند و روزى حضرت جواد عليه السلام حرز مى دهد و اينها به معناى تاءييد اين خلفا نمى باشد.
حرز حضرت جواد عليه السلام :
بسم الله الرحمن الرحيم ، لاحول ولاقوة الابالله العلى العظيم ، اللهم رب الملائكة والروح و النبيين و المرسلين و قاهر من فى السموات و الارضين و خالق كل شى ء ومالكه ، كف عنى باءس اعدائنا و من ارادبنا سؤ ا من الجن و الانس فاعم الصارهم و قلوبهم واجعل بينى و بينهم حجابا و حرس
هدایت شده از نکات ناب قرآن و اهلبیت
Hazrate Ali Asghar-PDF.pdf
2.06M
🔘 گره کور انگشت کوچک میخواهد!
» فایل PDF "توسل به حضرت علی اصغر علیه السلام برای مشکلات بزرگ؛"
#توسلات_مهدوی
#حضرت_علی_اصغر علیه السلام
@eitaa.com/yazahramadad135
"۱۳۹۴/۰۲/۰۱
شباهت امام جواد علیه السلام به پبامبران اولوالعزم
حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام از جمله ائمه ای بود که تا سن بیش از 40 سالگی اولادی پسری نداشت .وی قلیل اولاد بود.بهمین جهت موجب گردید که مردم در امامت آن حضرت توقف کردند و مکتبهای انحرافی فراوانی پدید آمد. لذا امام رضا علیه السلام پیش از تولد امام جواد علیه السلام و پس از ولادتش او را به اسم و رسم و شخصیت معرفی می فرمود و در دوران کودکی او را به اصحاب خود نشان می داد و در وداع آخر تصریح به وجود او نمود .هنگامی که امام رضا عازم سفر به خراسان شد امام جواد علیه السلام چهار ساله بود.امام رضا علیه السلام او را به علم و تقوا،فضیلت و سخائت سفارش فرمود و اسرار امامت را به او سپرد .
دعای امام رضا علیه السلام قبل از تولد امام جواد علیه السلام:
امام رضا علیه السلام قبل از تولد فرزندش امام جواد علیه السلام فرمود:
دعا کردم و از خدا خواستم که فرزندی به من عنایت فرماید که در مراحل کمال توحید یگانه عصر باشد.
سخن امام رضا علیه السلام بعد از متولد شدن امام جوادعلیه السلام:
و چون امام جواد علیه السلام متولد شد امام رضا علیه السلام به اصحاب خود فرمود:
خداوند به من فرزندی عنایت فرموده که شبیه به موسی بن عمران علیه السلام است، یعنی او شکافنده دریاهاست و مانند عیسی بن مریم است که مادرش مقدس و منزهه و طاهره و مطهره آفریده شده بود.(1)
شباهت امام جواد علیه السلام با موسی بن عمران:
چهره امام جواد علیه السلام را از لحاظ غیرت و حمیت به موسی بن عمران توصیف کرده اند. اینکه امام رضا علیه السلام فرزندش امام جواد را به حضرت موسی علیه السلام تشبیه کرده به اعتبار این است که او شکافنده دریاهاست و به آیه 63سوره شعرا اشاره دارد .
شباهت امام جواد علیه السلام با عیسی بن مریم :
نبوت: در مورد وجه شباهت بین او و عیسی نبی علیه السلام نیز باید گفت: خدا به عیسی علیه السلام در حالی که طفل شیرخواره ای بیش نبود کتاب و نبوت داد و او در گهواره سخن گفت.(مریم،31) خداوند به همین گونه در خردسالی به امام جواد علیه السلام امامت بخشید و او با مردم به کلام حکما و علما سخن می گفت در حالی که در سن کودکی قرار داشت.(2)
پارسائی: و لحاظ پارسائی وی را شبیه به عیسی بن مریم دانسته اند .آن حضرت محجوب ،عفیف، باحیا، موقر، بردبار و حلیم بود.
معرفی در میان مردم: امام جواد علیه السلام از میان مردم در حال کودکی و صغر سن، خود را به علم و فضل و کمال معرفی نمود، همانگونه که عیسی بن مریم علیه السلام خود را معرفی کرد و مردم با مشاهده معجزات متوالی و متواتر او پیشوای نهم امام جواد علیه السلام را شناختند.
مادر امام جواد علیه السلام:
مادر او سیده خیزران یا سبیکه یا ریحانه است و به این اسماء متعدد نامیده شده است.(از جمله نامهای دیگر ان می توان به توبیه، مریسیه، ام ولد، را نام برد.) .به سبب درخشندگی صورتش به نور امامت هنگامی که حامل به امام جواد علیه السلام بوده، ایشان را دره نامیدند و به سبب پرتور رخسارش که چون شمش طلا بود ،سُبکیه نامیده شد. امام رضا علیه السلام او را خَیزُران نامید و کنیه او ام الحسن است.وی از زنان منزه و با فضیلت بود که پیامبر درباره اش فرموده بود:
پدرم به قربان پسر بهترین کنیزان باد که از اهل نوبه و پاکیزه است.
حضرت رضا علیه السلام اضافه فرمود:
او را ازکینه می کشند پس اهل اسمان بر او می گریند،دشمن و ستم کنننده بر او مورد غضب خدای متعال قرار می گیرد که جز مدت کوتاهی نمی ماند و به عذاب دردناک و کیفری سخت مبتلا می شود. وهمانطور که امام هشتم علیه السلام فرموده بود،ام فضل دختر مامون که این امام جوان را مسموم کرد،خودش به مرضی مبتلا گشت که علاج نداشت و می سوخت با به آتش جهنم ملحق گردید.
شعری در شباهت امام جواد علیه السلام و پیامبر صلی الله علیه و آله
همچنین امام جواد علیه السلام شباهتی به جد بزرگوارش حضرت ابی عبدالله الحسن و جد امجدش رسول صلی الله علیه و اله داشت که در حق او گفته اند:
یابن الذی بلاسنه و بیانه هدی الانام و نزل التنزیلای فرزند آن کسی که بزبان و بیان او مردم هدایت شدند و کتاب خدا نازل شدعن فضلخ نطق الکتاب و بشرت لقدومه التواره و الانجیلو از فضل او و کمال او کتاب آسمانی (فرآن) گویا و ناطق استو توراه و انجیل بقدوم او و آمدنش مژده داده اندلولا انقطاع الوحی بعد محمد قلنا محمد من ابیه بدیلاگر نه بود که بعد از وجود مقدس محمدی وحی منقطع شده بودما می گفتیم که این محمد بدیل و عوض پدرش خواهد بودهو مثله فی الفضل الا انه لم یاته برساله جبرئیلو او در فضل و برتری مانند پدرش استجز اینکه جبرئیل بعنوان رسالت و پیام آوری بحضرتش نازل نمیشود.(2)(3)(4)
پی نوشت:
(1)اثبات الوصیه،ص 178.
(2)الکافی،ج1،ص321-322-382-384؛اثبات الوصیه،ص219،220؛ارشاد،ص616-618
(2)وفات الجواد المقرم،ص15."
https://ahlolbait.com/a
"نورِ ذات کبریایی،مظهر جود خدایی
ثمر نخل امامت،هستیِ امام رضایی
لالهٔ باغ هل اتیٰ،ای گل زهرا
جلوهٔ ایثار و وفا،ای گل زهرا
جانِ علیّ مرتضیٰ،ای گل زهرا
ای پسرِ امام رضا،ای گل زهرا
یابن الزهرا یابن الزهرا...
ای مَهِ رجب مزیّن،بر قدوم با صفایت
ای نهم امامِ عالَم،جان عالَم به فدایت
دشمن ظلمی و ستم،ای گل زهرا
ولایتت اوج نِعَم،ای گل زهرا
نام تو بر لب همه دم،ای گل زهرا
حقیقت جود و کرم،ای گل زهرا
یابن الزهرا یابن الزهرا...
خانهٔ حضرت ارباب،شده پر نور و مُعطّر
ذکر لبهای ملائک،شده جانم علی اصغر
چشم و چراغ عالمین،یا علی اصغر
به عالمین نورِ دو عین،یا علی اصغر
رُخَت فروغِ نَیّرِین،یا علی اصغر
علیِ سوّم حسین،یا علی اصغر
جانم علی جانم علی..."
/
تو جوادی ذوالعطایی جان وجانان رضایی...
مصحف جان رضا را سوره کوثر مبارک
جشن میلاد جواد آل پیغمبر مبارک
شد مدینه رشک رضوان از قدوم ماه زهرا
از سُرور این ولادت خنده زن شد گل به صحرا
از همینجا رهسپار خاک پاک کاظمینیم
کن دعا ای مقتدایی که گل خیر النسایی
که شویم ما چون شهیدان عاقبت کرببلایی
شکر للّه که همیشه بی نوای اهل بیتیم
تو جواد اهل بیتی ما گدای اهل بیتیم
سیدی اُنظُر الینا ای گل گلزار داور
حق خوشحالی ارباب در شب میلاد اصغر
یا علی جان یا علی جان یا علی جان یا علی جان...
اصغری که با قدومش روشنی چشم او شد
بین گهواره ز عزّت مظهر یا حیّ و هو شد
آرزوی ما بود که یک شبی در صحن دلبر
یا علی گویان بگیریم مجلس میلاد اصغر
یا علی جان یا علی جان یا علی جان یا علی جان.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توسل مجرب به حضرت جواد الائمه(ع) در روز های چهارشنبه
نکته قابل توجه اینکه چهارشنبه این هفته با روز ولادت خود حضرت جواد(ع) مصادف شده، انجام این دستور العمل خیلی گره گشا و موثر در استجابت دعا ان شالله میباشد
التماس دعا
حضرت علی ع:
من وثق باللّه اراه السّرور و من توکّل علیه کفاه الامور
هر که اعتماد کند بر خدا، میبیند سرور را و هر که توکل نماید بر او، کفایت شود او را امور.
"در قنوت سه مرتبه آیه امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء و بعد از گفتن سلام نماز به سجده رفته و با تضرع 9 مرتبه بگوئید:یا جواد الائمه ادرکنی
روش سوم:
نماز امام جواد(ع) جهت شفای بیماران:
در روایات دینی آمده است که برای شفای هر مریضی دو رکعت نماز حاجت توسل به حضرت جواد الائمه (ع) خوانده شود و بعداً یکصد و چهل و شش مرتبه بگوید:
ما شاءَاللهُ لا حَوْلَ وَ لا قُوّهَ اِلاّ بِالله
ختم صلوات و توسل به امام جواد(ع)
یکی از ختم های بسیار مجرب و مفید برای گرفتن حاجات، ختم صلوات بر امام جواد(ع) است زیرا لقب این بزرگوار جواد می باشد و ایشان در دوران زندگی با برکت خود بسیار بخشنده بودند.
در امور دنیوی توسل به حضرت جواد(ع) بسیار مجرب است و حاجت انسان سریع برآورده می شود.
مرحوم آیت الله کشمیری می فرمودند:برای برآمدن حوائج توسل به امام جواد(ع) بسیار مجرب است، به این طریق که صلوات ختم کنید و ثواب آن را به حضرت هدیه کنید. روش دیگرخواندن سوره یس و هدیه به روح این امام عزیز است که برای برآمدن حوائج دنیوی، بسیار مفید است.(روح و ریحان، ص 101و 102)"
https://namnak.com/%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D9%86%D9%85%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%AC%D9%88%D8%A7%D8%AF.p66476#:~:text=%D8%AF%D8%B1%20%D9%82%D9%86%D9%88%D8%AA%20%D8%B3%D9%87,%D8%B5%20101%D9%88%20102)
روز پدر آمد به پدر پَر بدهید😊
جوراب که نه ، کادوی بهتر بدهید😉
من قانعم و هدیه برایم امسال😋
در روز پدر، یک زن دیگر بدهید😍
*شاعر: در قید حیات نیست پارسال بعد از سرودن این شعر با کفگیر به قتل رسید* 😁😂😂😂
هدایت شده از طب اسلامی شاکران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🅾 فروش سالاد الویه همراه با گوشت #خوک با مجوز سیب سلامت وزارت بهداشت‼️
🖇نتیجه: به هر چیزی که سیب سلامت دارد و در مملکت اسلامی تولید میشود، چشم بسته اعتماد نکنید❗️
هدایت شده از سلمان ری
🔰 #حدیث_شریف_کساء
نزد علما و مراجع عظام تقلید به منظور رفع حاجت و دفع بلا و گرفتاری بسیار مورد توجه قرار گرفته است.
@salmanerey🇮🇷
✍به گزارش تسنیم (پویا)
از احادیثی که منتسب به #حضرت_زهرا سلام الله علیها است؛
حدیث شریف کساء است. این حدیث به قدری اهمیت دارد که همواره این حدیث نزد علما و فقها به خصوص مراجع عظام تقلید از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار بوده است به طوری که این بزرگان برای رفع حاجت و دفع گرفتاری و بلا بدان توصیه و تاکید می کردند.در این جا به گوشه ای از این فضایل تقدیم می شود:
✍مرحوم آیت الله بهاء الدینی
یکی از شخصیتهای مهم مملکتی نقل می کرد: هنگامی که رژیم بعثی صدام بمباران شهر قم را آغاز کرد و مردم ناراحت شدند، به منزل آیت الله رضا بهاء الدینی رفتم و از ایشان راهنمایی خواستم، ایشان در جواب در خواست من بیان داشتند وقتی حمله هوایی به شهر دورود آغاز شد و مردم می ترسیدند و نزد من آمدند و راهنمایی خواستند من توسلی به حضرات معصومین علیهم السلام پیدا کردم و به آنها عرض کردم که مردم بیچاره اند و شما خودتان برای رفع این نگرانی ها آنها را راهنمایی بفرمایید. این توسل ادامه داشت تا اینکه از طرف حضرت زهرا سلام الله علیها اشاره ای شدکه به حدیث کساء متوسل شوید. من از مردم دورود خواستم که در تمام مساجد، مجلس حدیث کساء برپا کنند و مردم هم این برنامه را با توجۀ خاص اجرا کردند و در نتیجۀ آن بمباران شهر قطع شد.
✍مرحوم آیت الله گلپایگانی
به نقل از برخی از نزدیکان مرحوم آیت الله گلپایگانی، وقتی مشکلی برای این عالم پیش می آمد، ایشان به حدیث کساء متوسل می شدند و در مواقعی که کسی نزد ایشان می آمد و مشکلی داشت، ایشان یک جزوه حدیث کساء به او می دادند و می فرمودند: «از طریق توسل به حدیث کساء، مشکل خود رابرطرف کنید»
حتی زمانی که جمعی از مسئولان مملکتی نزد ایشان رفتند و دربارۀ جنگ تحمیلی با ایشان صحبت کردند، ایشان در جواب فرمودند: «به حدیث کساء متوسل شوید.»
✍ مرحوم آیت الله العظمی بهجت
حضرت آیتالله بهجت قدسسره مانند دیگر عالمان بزرگ شیعه توجه ویژهای به این حدیث داشت. شاید چشمگیرترین امری که در اینباره از ایشان مشهود بود، قرائت دائمی حدیث کسا بود. ایشان شبها این حدیث را قرائت میکرد و حتی در سالیانی دورتر، افراد خانواده را گرد هم میآورد و به همراه ایشان حدیث کسا میخواند.
گاهی هم در لابهلای کلامش به فرازهای آن روایت اشاره میکرد و گاهی هم صراحتاً درباره حدیث کسا سخن میگفت. باور ایشان این بود که امام عصرعجلاللهتعالیفرجهالشریف به مجالس حدیث کسا توجه ویژهای دارند.
گاهی هم در پاسخ به شبهاتی که درباره سند این روایت مطرح میشد، مطالب روشنگری بیان میفرمودند؛ بهعنوان مثال حضرت آیتالله بهجت قدسسره معتقد بودند کسانی که اهل تعقل و درایت باشند و با دقت در عجایب این حدیث بنگرند، صحت این روایت را مییابند و دیگر نیازی به سند آن ندارند.
آیتالله بهجت رحمهالله میفرمود: «چند معجزه در حدیث کساست؛ به امام حسن علیهالسلام میفرماید: صاحب حوض هستی. آیا تا به حال گفته بود تو صاحب حوض من هستی؟! به امام حسین علیهالسلام میگوید: تو شافع امت من هستی».
آیت الله بهجت سفارش می کرد برای شفای مریض حدیث کساء را مکررا بخوانید و هنگام خواندن در مجلس عود روشن کنید.
✍مرحوم آیت الله میرزا جواد تبریزی
یکى از مصادیق «وَابْتَغُوا اِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ»دعا است که حدیث کساء را شامل مىشود. این حدیث شریف را بخوانید که نتایج آن را بزرگان از مؤمنین دیده اند و ان شاء اللَّه به عنایت امام زمان علیه السلام امور حل مىشود. نگران نباشید.
این حدیث از احادیث مجرب مىباشد و از مسلّمات و مرتکزات در اذهان عموم مؤمنین، علما و اصحاب ائمه علیهم السلام بوده و جاى شک و شبههاى در آن نیست.
✍آیت الله وحید خراسانی
در حدیث شریف کساء آمده است: «هم فاطمه و ابوها و بعلها و بنوها» در همین جمله باید فکر کرد؛ زیرا آنچه عقل هر حکیمی را مبهوت می کند، این است که اول شخص عالم و آدم پیغمبر خاتم است و دوم شخص عالم و آدم وصی بلافصل خاتم است. آن دو بزرگوار دیگر امام حسن علیه السلام و امام حسین علیه السلام به اتفاق عامه و خاصه، هر دو سید تمام اهل بهشتن...
👮♂#خادم_حضرت_عبدالعظیم_ع
چگونه به حضرت علی اصغر(ع)متوسل شویم؟ | مجله اینترنتی ایران فان حضرت علی اصغر(ع)
https://www.iranfunmag.com/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D8%BA%D8%B1%D8%B9%D9%85%D8%AA%D9%88%D8%B3%D9%84-%D8%B4%D9%88%DB%8C%D9%85%D8%9F/
کانال شخصی (علی حاتمی )
علی: نماز عبدالرحیم قصیر. نمازی که امام صادق علیه السلام ضامن اجابتش شده http://zekr108.blogfa.com/
نمازی که با این عنوان شناخته میشود برگرفته از روایت ذیل است:
عبدالرّحیم قصیر نزد امام صادق(ع) آمد و گفت: من دعایی ساختهام (و میخواهم از آن استفاده کنم). آنحضرت(ع) فرمود: دعاى اختراعى خود را رها کن! هرگاه حاجتى داشتى، به رسول خدا(ص) پناه ببر و دو رکعت نماز بگذار و آنرا به رسول خدا(ص) هدیه کن. گفتم: چگونه آنرا بجا آورم؟ امام(ع) فرمود: بعد از غسل، دو رکعت نماز(مانند نماز صبح) بخوان. بعد از پایان نماز اینگونه بگو:
«اللَّهُمَّ أَنْتَ السَّلَامُ وَ مِنْکَ السَّلَامُ وَ إِلَیْکَ یَرْجِعُ السَّلَامُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ بَلِّغْ رُوحَ مُحَمَّدٍ مِنِّی السَّلَامَ وَ أَرْوَاحَ الْأَئِمَّةِ الصَّادِقِینَ سَلَامِی وَ ارْدُدْ عَلَیَّ مِنْهُمُ السَّلَامَ وَ السَّلَامُ عَلَیْهِمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ اللَّهُمَّ إِنَّ هَاتَیْنِ الرَّکْعَتَیْنِ هَدِیَّةٌ مِنِّی إِلَى رَسُولِ اللَّهِ ص فَأَثِبْنِی عَلَیْهِمَا مَا أَمَّلْتُ وَ رَجَوْتُ فِیکَ وَ فِی رَسُولِکَ یَا وَلِیَّ الْمُؤْمِنِینَ».
سپس به سجده برو و این ذکر را چهل مرتبه بگو:
«یَا حَیُّ یَا قَیُّومُ یَا حَیُّ لَا یَمُوتُ یَا حَیُّ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ یَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَامِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ».
سپس قسمت راست گونه را بر روی سجدهگاه قرار ده و چهل مرتبه همین ذکر را بگو.
بعد از آن قسمت چپ صورت رابر روی سجدهگاه قرار داده و چهل مرتبه همین ذکر را بگو.
سپس سر خود را بلند نموده و دست خود را (به صورت دعا) بلند نموده و چهل مرتبه همین ذکر را بگو.
آنگاه دست خود را به گردن خود نموده و انگشت اشاره (دست راست) را به نشانه تضرّع تکان داده و همین ذکر را چهل مرتبه بگو.
در مرحله بعد، محاسن خود را با دست چپ گرفته و با حالت گریه بگو:
«یَا مُحَمَّدُ یَا رَسُولَ اللَّهِ أَشْکُو إِلَى اللَّهِ وَ إِلَیْکَ حَاجَتِی وَ إِلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الرَّاشِدِینَ حَاجَتِی وَ بِکُمْ أَتَوَجَّهُ إِلَى اللَّهِ فِی حَاجَتِی».
سپس به سجده رفته و ذکر «یَا اللَّهُ یَا اللَّهُ» را آن قدر بگو تا نفست قطع شود.
و سپس بگو«صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا». و به جای کلمه «کذا و کذا» حاجت خود را از خدا بخواه.
امام صادق(ع) فرمود: من از جانب خداوند ضمانت میدهم که از جاى خویش حرکت نکنی مگر آنکه حاجت تو برآورده شود.[1]
در بررسی سندی این روایت باید گفت؛ این حدیث در کتاب معتبر نقل شده است، اما با این وجود از نظر راویان موجود در سند، راوی ناشناختهای در آن وجود دارد.[2]
به هر حال سزاوار است که این نماز به امید ثواب و نیز رسیدن به حاجت خوانده شود.
[1]. کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 3، ص 476 – 477، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[2]. مجلسی، محمد باقر، مرآة العقول فی شرح أخبار آل الرسول(ع)، محقق، مصحح، رسولی، سید هاشم، ج 15، ص 460، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ دوم، 1404ق.
بحث دینی درباره شیر الاغ از شبکه امام حسین
https://www.aparat.com/v/1FfaA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فيلم تبليغاتي مسواك چوبی در كشورهاي غربي
حتما ببينيد.
@zshahla
❤️💚💙🧡💜🖤💛
چوب مسواک اراک موجود است
هدایت شده از عرفان سهرابی
#ماه_رجب
🔻فضیلت عجیب روزه ماه مبارک رجب .
از ثوبان غلام پیامبر(صلوات الله علیه و آله ) نقل شده که گفت :
ما جمعی در خدمت پیامبر(صلوات الله علیه و آله) بجایی می رفتیم عبورمان به گورستانی افتاد، حضرت اندکی در میان قبرها بایستاد و سپس به راه افتاد. من عرض کردم توقف شما در قبرستان به چه خاطر بود؟
حضرت سخت گریه کرد و ما نیز محزون و گریه کردیم، سپس فرمود:
ای ثوبان اینان در قبرهایشان معذّبند آنچنان که من ناله آنها را شنیدم و دلم به حالشان به رحم آمد و از خدا خواستم عذابشان را تخفیف دهد و خداوند اجابت فرمود و اگر اینها در ماه رجب روزه گرفته بودند، در قبرهایشان عذاب نمی شدند.
عرض کردم: یا رسول اللّه روزه و عبادت در ماه رجب از عذاب قبر ایمنی می دهد؟
فرمود: آری سوگند به آنکه مرا به حق فرستاد هر مرد و زن مسلمانی که یک روز از رجب را روزه بدارد و یک شب آن را به عبادت برخیزد و جز رضای خدا نظری نداشته باشد عبادت هزار سال در نامه عملش ثبت گردد که روزهایش را روزه و شبهایش را به عبادت گذرانده باشد و...
📚بحارالانوار، ج 49، ص 39.
@er_sohrabi
عاقبت لواط کار
غلامى را نزد عمر آوردند، غلام ، مولاى خود را كشته بود، عمر دستور داد او را بكشند. اميرالمومنين عليه السلام از قضيه خبردار گرديده غلام را به حضور طلبيد و به او فرمود: آيا مولايت را كشته اى ؟
غلام : آرى .
اميرالمومنين عليه السلام : چرا؟
غلام : با من عمل خلاف نمود.
على عليه السلام از اولياى مقتول پرسيد؛ آيا كشته خود را به خاك سپرده ايد؟
گفتند: آرى .
فرمود: چه وقت ؟
گفتند: همين الان .
حضرت امير به عمر رو كرده و فرمود: غلام را بازداشت كن و او را عقوبت نده و به اولياى مقتول بگو پس از سه روز ديگر بيايند.
چون پس از سه روزه آمدند، على عليه السلام دست عمر را گرفت و به اتفاق اولياى مقتول به جانب گورستان رهسپار شدند، و چون به قبر آن مرد رسيدند، آن حضرت به اولياى مقتول فرمود: اين قبر كشته شماست ؟ گفتند: آرى .
فرمود: آن را حفر كنيد! آن را حفر كردند تا به لحد رسيدند آنگاه به آنان فرمود: ميت خود را بيرون بياوريد، آنها هر چه نگاه كردند جز كفن ميت چيزى نديدند. جريان را به آن حضرت عرضه داشتند.
اميرالمومنين عليه السلام دوبار تكبير گفت و فرمود: به خدا سوگند نه من دروغگو هستم و نه كسى كه به من خبر داده است ، شنيدم از رسول خدا صلى الله عليه و آله كه فرمود: هر كس از امتم كه كردار قوم لوط را مرتكب شود، پس از مردن سه روز بيشتر در قبر نمى ماند و زمين او را به قوم لوط كه به عذاب الهى هلاك شدند مى رساند، و در روز قيامت با آنان محشور مى گردد .
(مناقب ، ج 1، ص
@mthsadeg