#متن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
💠 |گفتگوی آیتالله خامنهای با یک چریک فدائی|
🔺« تبیین اساس کار ما است. ما با ذهنها مواجهیم، با دلها مواجهیم؛ باید دلها قانع بشود. اگر دلها قانع نشد، بدنها به راه نمیافتد، جسمها بهکار نمیافتد؛ این فرقِ بین تفکّر اسلامی و تفکّرات غیر اسلامی است. بنده در منزل یکی از دوستانمان در تهران -آن سالهای قبل از انقلاب- نشسته بودیم. در این بین، یکی از جوانهایی که میشناختم -مشهدی بود؛ با خودش، پدرش آشنا بودیم؛ جزو چریکهای فدائی خلق بود و جزو کسانی بود که در جنگلهای شمال رفته بودند موضع گرفته بودند و مبارزه میکردند- ناگهان وارد شد، من هم خبر نداشتم. خب، آشنا بودیم؛ آمدند نشستند؛ ظاهراً آمده بود از آن صاحبخانه یک کمک مالیای، چیزی بگیرد. من گفتم خب شماها چه کار میکنید، یک چیزهایی گفت. من گفتم شماها اگر میخواهید موفّق بشوید، راهش این است که با مردم حرف بزنید، تبیین کنید؛ مردم بدانند شما چرا در شمال جمع شدهاید مبارزهی مسلّحانه میکنید و در شهر مثلاً فرض کنید فلانجا فلان حرکت را انجام میدهید؛ مردم بدانند؛ تبیین کنید. یک مقداری راجع به این تبیین با او صحبت کردیم. یک نگاهی به من کرد و یک سری تکان داد -بچّه بود، از ما سنّاً خیلی، یک ده سالی کوچکتر [بود]- یک نگاهِ «نگهکردن عاقل اندر سَفیه» به ما کرد،گفت بله، این تفکّر اسلامی شما است، ما تفکّرمان این نیست؛ یعنی تبیین لازم نیست».
بیانات در دیدار جمعی از دانشجویان، ۱۳۹۵/۰۴/۱۲
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
مرکز تخصصی تبلیغ و رسانه
◼️ هشتمِ ربیع الاول، سالروز شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام تسلیت باد.
#یادداشت_تحلیلی
تعداد کلمات: ۲۹۲ کلمه | زمان مطالعه: ۱ دقیقه
🔰| امام حسن عسکری علیهالسلام؛ امامِ تشکیلات پنهان |
تعمق در نحوهی حرکتِ امام عسکری علیهالسلام، این درک را برای ما به دنبال دارد که حضرت به صورت گسترده و آهنین، چنان تشکیلاتی را به راه انداخته بودند که در هیچ دورهای از زندگانی معصومین علیهمالسلام، چنین گسترش تشکیلاتی را نمیبینیم(البته در زمان حضرت رضا، امام جواد و امام هادی علیهمالسلام هم ارتباطات گستردهای در سراسر جهان اسلام برقرار بوده است اما اوجِ این تشکیلات در زمان امام عسکری قابل برداشت است). حضرت در سایهی سنگینِ محکومیت و فشار دستگاه عباسی، توانسته بودند چنین تشکیلات عظیمی را تنظیم و هدایت کنند؛ یعنی علیرغم همهی محدویتها و اختناق شدید، امام سازمان وکالت را روز به روز توسعه میدادند؛ به نحوی که وکلا و نواب امام در قالبهای غیرمعمول -مثلاً دستفروشی و روغنفروشی- خدمت امام میرسیدند و مسائل شیعه را به امام عرضه میداشتند و پاسخ میگرفتند.
داود الاسود(خدمتگزار امام) میگوید: «روزی حضرت مرا خواست و چوب مدوّر، بلند و کلفتی مانند پایه در به من دادند و فرمودند: نزد عثمان بن سعید ببر و به او بده. من چوب را گرفتم و روانه شدم. در بین راه در اثر برخورد با یک رهگذر، چوب شکست و کاغذهای پبچیده فراوانی بیرون ریخت و ...». معلوم میشود که امام چنین آرایشی را در مقابلِ آن سرکوبِ همهجانبه دستگاه پلیسیِ حکومت به خود گرفته بودند و آن قضایایِ محرمانهی مبارزاتی را تحت چنین مراقبتها و ملاحظاتی به شبکهی شیعیان منتقل میکردند.
خودِ این مسئله که دستگاه حکومت به این تصمیم میرسد که امام را در سنین جوانی(۲۸ سالگی) از میان بردارد، نشاندهنده اثرگذاری و موفقیتآمیز بودنِ جریان عظیم تشکیلاتی امام و شیعیان است به طوریکه دستگاه خلفا چنان ضربهای میبیند که به اصطلاح طاقتش طاق میشود و راهی جز به شهادت رساندن امام در مقابلش نمیبیند.
#هستهی_سیره_معصومین_علیهمالسلام
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
💠 #به_مناسبت_آغاز_هفته_وحدت
🔰 به بیانِ استاد محمدعلی آذرشب(از اساتید شهیر زبان و ادبیات عرب):
🔺 | پایهگذاری هفته وحدت در تبعید توسط رهبر انقلاب |
🔸یکی از محورهایی که در شخصیت رهبر انقلاب وجود دارد، توجه و عنایت خاص ایشان به امت اسلامی بهعنوان «امت واحده» است. شما گاهی میشنوید که نسبت به مسائل فرقهای بین شیعه و سنی، طوری رفتار و گفتار میشود که گویی دو ملت و دو دین جدا از هم هستند. بعضی از متعصبان اهل سنت یا متعصبان شیعه گاهی اینطور فکر میکنند، ولی افرادی هم هستند که از داعیان وحدت امت اسلامی از تنگهی جبلالطارق تا جاکارتا در اندونزی هستند و اینها را یک امت واحد میدانند. این دیدگاه که کل جهان اسلام بهعنوان یک امت واحد است و هر عضوی از اعضای این امت اگر به درد آید، تمام اعضا به پاسخگویی برمیخیزد، این ذهنیت آقا است. به همین جهت رهبر انقلاب با تمام متفکران جهان اسلام و نه متفکران این مذهب یا آن مذهب، رابطه برقرار کردند؛ از مالک بن نبی الجزایری گرفته تا سید قطب تا ابوالعلا و متفکران دیگر. ایشان سعی کردند کتابهای آنها را بخوانند و توجهات آنها را بدانند و از تجارب آنها استفاده کنند. بنابراین همین طرز تفکر «امت واحده» باعث شده که ایشان از نوجوانی توجهشان به وحدت حکومت اسلامی است.
🔸ممکن است این را ندانید که پایهگذار «هفتهی وحدت» چه کسی بود. پایهگذار هفتهی وحدت آقای خامنهای قبل از انقلاب بود. موقعی که ایشان در تبعید بودند. تبعیدگاه ایشان هم مسجد اهل تسنن داشت و هم مسجد اهل تشیع. ایشان آنجا برنامه ریخت که به مناسبت تولد پیغمبر بین ۱۲ تا ۱۷ ربیعالاول، یک شب مساجد اهل تسنن بروند به دیدار شیعیان و یک شب مساجد شیعه بروند پیش اهل تسنن و برنامههای مشترکی داشته باشند. همان موقع هم اسم این هفته را «هفتهی وحدت» گذاشتند. از وقتی هم که به رهبری رسیدند، فوراً اقدام کردند به تأسیس «مجمع جهانی تقریب بین مذاهب اسلامی».
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
اخلاق تشکیلاتی.mp3
1.57M
#بشنوید
🔰#اخلاق_تشکیلاتی
🎙 به بیانِ حجتالاسلام والمسلمین زندیه
🔺مومنان با یکدیگر ولایت عرضی دارند. اصل اساسی در این ولایت عرضی این است که انسان از خودمحوری خارج شود و اگر چنین شد، گشایشها حاصل میشود.
___________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
🔆 «یا رَحـــمَـــةً لِـلـعَــالَـمـیــن»
صَلَواتُ اللهِ وَ صَلَواتُ مَلائِکَتِهِ وَ أنْبِیائِهِ وَ رُسُلِهِ وَ جَمیعِ خَلْقِهِ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ السَّلامِ عَلَیْهِ وَ رَحَمهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🔆 «یا جعفر بن محمد الصادق علیهالسلام»
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى جَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِ خَازِنِ الْعِلْمِ الدَّاعِی إِلَیْکَ بِالْحَقِّ النُّورِ الْمُبِینِ اللَّهُمَّ وَ کَمَا جَعَلْتَهُ مَعْدِنَ کَلامِکَ وَ وَحْیِکَ وَ خَازِنَ عِلْمِکَ وَ لِسَانَ تَوْحِیدِکَ وَ وَلِیَّ أَمْرِکَ وَ مُسْتَحْفَظَ [مُسْتَحْفِظَ] دِینِکَ فَصَلِّ عَلَیْهِ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ حُجَجِکَ إِنَّکَ حَمِیدٌ مَجِیدٌ.
💢 اسعدالله ایامکم ان شاءالله ❀❀❀
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
19.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
💠| اصلِ مهم تبلیغی در سیرهی پیامبر اکرم صلواتاللهعلیه؛ امید و اعتماد به نفس دادن در سختترین شرایط |
🎙رهبر معظم انقلاب:
🔸«شما تبلیغات پیغمبران را با آن شرایط سختی که داشتند نگاه کنید؛ در سختترین شرایط در جنگِ خندق که داشتند خندق میکندند -در یک ضلع مهمّی از مدینه، مسلمانها خندق میکندند- گرسنه هم بودند، هوا هم بسیار گرم بود، خود پیغمبر هم با اینها مشغول بود؛ یک جا مسلمانها رسیدند به یک سنگ سختی که هرچه کردند نتوانستند این سنگ را جابهجا کنند؛ به پیغمبر عرض کردند یا رسولالله اینجا یک سنگ خیلی سختی هست و نمیتوانیم آن را حرکت بدهیم؛ حضرت خودشان تشریف آوردند آنجا، کلنگ را گرفتند، یک ضربهی محکمی با کلنگ زدند و برق جست از این ضربهی مهم؛ پیغمبر فرمود که من در این برق، کاخ کسریٰ را دیدم که شما خواهید گرفت. شما ببینید! پیغمبر اکرم در چه شرایطی، در سختترین شرایط، میفرماید که من کاخ کسریٰ را میبینم که شما میگیرید؛ من امپراتور روم را -در یک ضربهی دیگر- میبینم که شما [شکست میدهید]؛ [یعنی] امید، اعتمادبهنفس. البتّه نگاه پیغمبر با نگاه امثال ماها و امید دادن او و خبر دادن او با خبر دادن امثال ماها، زمین تا آسمان تفاوت دارد؛ او میدید، به طور واقعی مشاهده میکرد، امّا ما تحلیل میکنیم. امید و اعتماد، در تبلیغ باید وجود داشته باشد. برای یک ملّت بدترین حادثه این است که اعتمادبهنفساش را از دست بدهد، امیدش به آینده را از دست بدهد».
(۱۳۹۶/۱۰/۰۶؛ بیانات در دیدار اعضای شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی)
💠 فراخوان پذیرش ره یار آموزشی
🔰مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای (مدظله العالی) دومین مرحله فراخوان جذب و به کارگیری ره یاران آموزشی از بین برادران و خواهران داوطلب و علاقهمند را به صورت محدود برگزار مینماید.
🔸جهت مطالعه متن فراخوان و ثبتنام از طریق پیوند زیر اقدام فرمائید:
http://lms.lkha.ir/blog/farakhan
#مرکز_آموزش_مجازی_معارف_انقلاب_اسلامی
مرکز تخصصی تبلیغ و رسانه
💠 فراخوان پذیرش ره یار آموزشی 🔰مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ
🗒️ پیوست تکمیلی فراخوان پذیرش ره یار آموزشی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای مدظله العالی
🔹ره یاری آموزشی یک رکن مهم در الگوی آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی است.
🔸ره یار فردی ست که نسبت به منظومه فکری انقلاب اسلامی دانایی و آگاهی نسبی دارد و پیرامون ابعاد آن اهل مطالعه و خصوصاً مأنوس با اندیشه امامین انقلاب اسلامی است.
🔹به لحاظ تجربی دارای علاقه و سابقه فعالیت در حوزه آموزش میباشد.
🔸ره یار در هر دوره آموزشی، نقشی محوری دارد و کار او تسهیلگری شناختی و تقویت فضای تعاملی دوره، از طریق بستر تعریف شده در سامانه آموزشی مرکز است.
🔹ره یار به عنوان استادیار دوره با فراگیران در ارتباط بوده و بر روند پیشرفت آموزشی ایشان نظارت دارد.
⏪ برادران و خواهران علاقهمند میتوانند در سه گروه دانشجویان و طلاب، بانوان و نوجوانان ره یاری فراگیران را انجام دهند.
🔰در صورتی که متقاضیان مراحل مقدماتی را با موفقیت سپری نمایند، مجوز ره یاری دوره ها توسط مرکز آموزش مجازی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله خامنهای مدظله العالی برای ایشان صادر خواهد شد.
🖋️با مطالعه دقیق فراخوان از امتیازات ویژه ره یاران و نحوه ثبت نام مطلع شوید.
👤جهت کسب اطلاعات بیشتر در کانال اطلاع رسانی(ایتا) به آدرس @farakhan02 با ادمین کانال @f_rahyaran در ارتباط باشید.
⏳ هفتم آبان ماه پایان مهلت ثبت نام ره یار آموزشی
#مرکز_آموزش_مجازی_معارف_انقلاب_اسلامی
🔰| عدم تجمیع روحیه فردی و تشکیلات |
دلیل اینکه افراد با خلق فردی خوب نمیتوانند در کار جمعی موفق شوند، این است که میخواهند همان شیوهای را اجرا کنند که در کار فردی اجرا میکردند. در کار فردی، شما مقید هستید که کاری را با دقت خاصی انجام بدهید و بگویید: «من روحیهام بهگونهای است که این کار را اینگونه جلو میبرم.» سپس با همان آرامش وارد یک مجموعه میشوید و ناگهان مجموعه را به بنبست میکشانید و میگویید: «خب من همینم دیگه!» اشکال آن چیست؟! اشکال آن این است که شما آنچه را باید در مورد دیگران رعایت کنید، رعایت نمیکنید. میگویید سرعت راه رفتن من سه کیلومتر بر ساعت است ولی هنگامی که وارد یک مجموعه میشوید مشاهده میکنید که مجموعه در حال حرکت است و فاصلهاش با شما مدام در حال افزایش یا کاهش است. پس یا مجموعه باید سرعتش را تنظیم کند تا شما با آن همراهی کنید یا شما. طبعاً کسی که از سرعت فردی خود دست برنمیدارد، تشکیلات را لنگ خود خواهد کرد.
#اخلاق_تشکیلاتی
📚 کتاب احباب؛ گفتارهایی پیرامون اخلاق تشکیلاتی، صفحهی ۲۶
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh
مرکز تخصصی تبلیغ و رسانه
🔰| گزارش دوره پیش مفاتیح الجهاد |
🔘 هدف برگزاری دوره:
دوره پیش مفاتیح، با هدف ارزیابی محتوای تولید شده در هستههای پژوهشی دفتر اعزام مبلغ و آشنایی اعضای هر هسته با محتوای دیگر هستهها جهت همافزایی بین هستهها برگزار شد.
🔘 شرکتکنندگان دوره:
اعضاء، مسئولین هستهها، اساتید و کارشناسان داخلی غالباً به صورت حضوری در دانشگاه امام صادق علیهالسلام و بعضاً در بستر فضای مجازی، در دوره شرکت نمودند. در این دوره برای ارزیابی محتوای هر هسته از اساتید متخصص و کارشناس در موضوع هسته دعوت به عمل آمد و همچنین کارشناسان داخلی نیز از منظر انطباق محتوای هسته با منطق مفاتیح الجهاد، محتوای تولیدی را ارزیابی کردند.
🔘 شرح مختصری از دوره:
در این دوره سه روزه، محتوای تولیدی هستههای قرآن، فرهنگ و تربیت، بینشها و اعتقادات اسلامی، گرایشها و اخلاقیات اسلامی، رفتارها و احکام اسلامی، سیرهی معصومین علیهمالسلام، فرهنگ اقتصادی و معارف و تاریخ انقلاب توسط کارشناسان داخلی و اساتید مورد ارزیابی قرار گرفت. همچنین حجتالاسلام و المسلمین دکتر زندیه نیز جهت آشنایی هر چه بیشتر اعضای هستهها و حرکت بر طبق منطق مفاتیحالجهاد، به ارائه این منطق پرداختند.
در ابتدای هر جلسه ارائهای توسط مسئول یا اعضای هستهها داده شد و پس از هر ارائه، اعضای شرکت کننده در دوره، اساتید و کارشناسان داخلی، نقدها و نکات خود را بیان کردند و در آخر پاسخ نقدها نیز توسط ارائهدهندگان داده شد.
🔘 نتایج حاصله:
پس از هر ارائه، چند کاربرگ ارزیابی در خدمت اساتید و کارشناسان داخلی قرار گرفت تا محتوای خروجی هر هسته را نقد و بررسی کنند و همچنین یک کاربرگ ارزیابی نیر توسط خود مسئول هسته تکمیل شد که کاربرگ خودارزیابی نام داشت. لازم به ذکر است که خروجی نکات این جلسات و کاربرگها در متون نهایی هستهها اعمال میشود.
___________________________________
✓ نشانی سایت: Emobalegh.com
✓ نشانی اینستاگرام: instagram.com/emobalegh.ir
✓ نشانی ایتا و بله: @Emobalegh