🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸موضوع: بهترین اخلاق در دنیا و آخرت
روایات اخلاقی، شماره 22
#طراوت_معرفت
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
#دوشنبه_های_بصیرتی
#خانواده_و_اقتصاد_مقاومتی
شماره 4
🌸تولید و سهم خانواده در آن / قسمت دوم🌸
خانواده میتواند سهم مهمی در تولیدات داخلی داشته باشد که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:
1. انجام کار تولیدی
2. مشارکت دادن سرمایه در تولید
3. بهره گیری از ظرفیت های تولید
♻️انجام کار تولیدی (قسمت دوم)
تمام کارهای مشروع، ارزشمند هستند، ولی در این میان، کارهای #تولیدی اهمیت بیشتری دارند. اهمیت کارهای تولیدی چنان است که حتی رهبران الهی که به حکم پرداختن به مسئولیت های سنگین اجتماعی، به طور کامل حق استفاده از بیت المال را داشته اند کوشش می کردند تا حدّ ممکن از بیت المال استفاده نکنند و به طریقی با شرکت در کارهای تولیدی، خود را از بیت المال بی نیاز کنند.
در روایتی، از امام علی علیه السلام نقل شده است:
«اَوْحَی الله اِلی داود انکَ نِعْم الْعَبْد لَوْلا انک تَأکل مِن بیتِ المال وَ لا تَعْمَل بِیَدک؛
خداوند به داوود نبی وحی فرستاد که تو خوب بنده ای هستی، اما تنها اشکال کارت این است که از بیت المال استفاده می کنی و با دست خود کار [تولیدی] نمی کنی.»
[وسائل الشیعه، ج 12، ص22]
او به دنبال این جریان بسیار گریست تا اینکه توانست آهن را نرم کند و از آن زره بسازد و از این طریق از بیت المال بی نیاز شود و خدمات اجتماعی خود را رایگان انجام دهد. [خطوط اصلی اقتصاد اسلامی، ص51]
با توجه به اهمیت کارهای تولیدی، خانواده مسلمان در سالهایی که مملکت اسلامی دچار چنگ اقتصادی است، وظیفه دارد در حد امکانات خویش، نقش پررنگ تری در فرآیند تولید ملی داشته باشد.
جایگاه، توان مندی و فرصت خانواده ها و اعضای آنها متفاوت است، ولی هرکدام در حد توان و ظرفیت هایی که در اختیار دارند، می توانند دست کم در یکی از حیطه های زیر به وظیفه جهادی خود عمل کنند:
الف) تولید در بخش رسمی
ب) تولید در منزل
ادامه دارد...
#خانواده_و_اقتصاد_مقاومتی
#ندای_تهذیب
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 2
🌺زیِّ ایمانی طلبه و زیِّ طلبگی او🌺
تفاوت زیِّ ایمانی طلبه و زیِّ طلبگی او
طلبه از آن جهت که یک مسلمان مومن است، موظف است در زیِّ اهل ایمان باشد؛ اما فراتر از آ>، از جهت شخصیت صنفی و نقش اجتماعی خاص طلبگی نیز، لازم است در جلوههای ظاهری خود هنجارهایی را مراعات کند که الزاما هر مومنی در هر صنفی ملزم به رعایت آن نیست. این هنجارها، مصادیق خاص زیِّ طلبگیاند
به بیان دیگر، طلبه چون انتساب آشکاری به یک صنف اجتماعی دارد، رفتارش رفتار آن صنف تلقی میشود و به پای آنها نوشته میگردد. آبروی شخصی او، با آبروی صنف او و آبروی صنفی او پیوند دارد و از بین رفتن اعتبار شخصیاش، غالبا ملازم با خدشه در اعتبار صنفی او و اعتبار صنف او است. بنابراین اگر طلبه در رفتارهای خود مراقبت لازم را نداشته باشد و از حدود پارهای هنجارها فراتر رود، علاوه بر آنکه با زیِّ ایمانی تطابق ندارد و شان او را پایین میآورد، به منزلت و جایگاه روحانیت آسیب رسانده و ارج و قدر این نهاد مقدس را که حاصل صدها سال پایمردی و صداقت و خدمت و مجاهدت عالمان ربانی است، مخدوش ساخته است.
بنابراین، هر حالت یا رفتار ظاهری که به گونهای به رسالتهای صنفی طلبه مدد رساند و جایگاه اجتماعیاش را به عنوان طلبه، یا منزلت اجتماعی نهاد روخانیت را مستحکم سازد، برای او مطلوب است و مشمول زیِّ طلبگی است و هر چه که مانع اجرای بهینه رسالت حوزوی شود، برای او مذموم و خلاف زیِّ طلبگی به شمار میرود.
#ندای_نهذیب
💐 @nedaye_tahzib
🌱 tahzib-howzeh.com
🔹مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
🔸موضوع: پوشش ایرانی
اقتصاد مقاومتی، شماره17
#اقتصاد_مقاومتی #مصرف_کالای_ایرانی
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
#قرآن_کریم
✅سوره مبارکه #کهف، صفحه297، آیات 28 تا 34
🗓1399/09/3
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
مجموعه پوسترهای نمایشگاهی
#منشور_روحانیت
پیام امام خمینی قدّس سرّه به حوزه و روحانیت، شماره 14
روش برخورد با حیله ها #مجتهد_جامع
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
#دوشنبه_های_بصیرتی
➖➖اقتصاد مقاومتی در کلام امام خمینی / قسمت چهارم➖➖
🔹بسترهای پیشرفت اقتصادی (قسمت دوم)👇🏿👇🏿🔹
♻️توجه به تولید ملی
امام خمینی رحمه الله:
باید اتحادتان را حفظ کنید تا کشورتان استقلال داشته باشد تا شریف باشید. ما اگر سر سفره نان جوین داشته باشیم بهتر است تا در پارک های بزرگ زندگی کنیم ولی از آنجا دستمان به طرف دیگران دراز باشد. شرافت این را اقتضا می کند.
[صحیفه امام، ج 15، ص 175]
♻️لزوم زنده نگه داشتن روحیه استقلال خواهی و خودکفایی در جوانان
امام خمینی رحمه الله:
من در این جا به جوانان عزیز کشورمان، به این سرمایه ها و ذخیره های عظیم الهی، و به این گل های معطر و نوشکفته جهان اسلام سفارش می کنم که قدر و قیمت لحظات شیرین زندگی خود را بدانید و خودتان را برای یک مبارزه علمی و عملی بزرگ تا رسیدن به اهداف عالی انقلاب اسلامی آماده کنید. و من به همه مسئولین و دست اندرکاران سفارش می کنم که به هر شکل ممکن وسایل ارتقای اخلاقی و اعتقادی و علمی و هنری جوانان را فراهم سازید و آنان را تا مرز رسیدن به بهترین ارزش ها و نوآوری ها همراهی کنید و روح استقلال و خودکفایی را در آنان زنده نگه دارید... ان شاء الله در شرایط بهتر زمینه کافی برای رشد استعداد و تحقیقات را در همه امور فراهم می سازیم. مبارزه علمی برای جوانان، زنده کردن روح جستجو و کشف واقعیت ها و حقیقت هاست....
[صحیفه نور، ج 20، صص 241 و 242]
ادامه دارد...
#اقتصاد_مقاومتی_و_امام_خمینی
#ندای_تهذیب
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com
🚨درخواست عجیب مادر شهید از #رهبر_انقلاب
💠حجتالاسلام سید حسین مومن میگوید: به مادر شهیدان فاطمی خبردادند که یک نماینده از بیت رهبری به منزل شما میآید، حاجیه خانم روی ویلچر نشسته بود، تا در باز شد دید مقام معظم رهبری وارد خانه شد، حاجیه خانم با پاهایی که قوّت ندارد چندبار از روی ویلچر به احترام آقا میخواست بلند شود که حضرت آقا به دختر حاجیه خانم فرمودند: به حاجیه خانم بگویید بنشینند و بلند نشوند. این مادر شهید به رهبر انقلاب گفت: حضرت آقا! میشه یک خواهش بکنم چند لحظه بایستید و من با ویلچر دور شما بگردم؟ ایشان چندین بار دور آقا گشت و زیر لب زمزمه میکرد، الهی درد و بلای شما به ما بخورد. در این دیدار رهبر انقلاب فرمودند اگر کار خاصی دارید بفرمایید، عرض کرد، نه آقا کار خاصی نیست، فقط یک خواهشی دارم آن هم اینکه دوست دارم چهلمین امضا در #کفن من امضاء شما باشد! ایشان با افتخار قبول کردند و در کفن مادران شهیدان فاطمی نوشتند:
باسمه تعالی
اللّهُمَّ إنّا لا نَعْلَمُ مِنْها إلاّ خَیْراً وَاَنْتَ اَعْلَمُ بِها مِنّا
سید علی حسینی خامنهای
🔻 از اون روز هرکس ملاقات حاجیه خانم میرفت این کفن رو نشان میداد و با افتخار اظهار میکرد که این کفن را آقایم امضا کرده است.
شهدا ؛ نه تنها از شما بلکه از پدر و مادرهایتان نیز شرمنده ایم،
_همگی دعا کنیم خدای مهربان به عظمت و ایثار پدران و مادران شهید شر خائنین، نفوذی های یقه بسته، غربگدایان را از سر این ملت هرچه زودتر کم نماید، بحق پنج تن آل عبا ان شاالله
*اللهم عجل لولیک الفرج*
💠🔹💠🔹💠
https://eitaa.com/joinchat/1481244718C5d4c6f8271
🍂سلسله مباحث: #زیِّ_طلبگی
شماره 3
🌺چند مصداق مهم زيِّ طلبه🌺
1.. سر و وضع ظاهری: روشنترین مصادیق زیّ طلبگی، سر و وضع ظاهری او است. این که طلبه با چه هیئت ظاهری نمایان گردد و از چه اموری پرهیز کند، در پارهای موارد محل گفت و گو است و برخی از مصادیق آن، نیاز به تذکر ویژه دارد؛ سر و وضع ظاهری شامل لباس، آرایش سر و صورت، تمیزی بدن، بهداشت فردی، و انتظام امور شخصی و محیط پیرامون میشود.
2.. حضور در اماکن: یکی از جلوههای ظاهری طلبه که باید مورد بحث قرار گیرد، حضور او در مکانهای خاص است. جواز یا شایستگی حضور در پاره ای از اماکن -مانند مسجد- یا عدم حضور در پاره ای دیگر -مانند میکده- محل تردید نیست؛ اما از جمله جلوههای اجتماعی طلبه، حضور در اماکنی مانند پارک، شهربازی، سیرک، باغ وحش، طبیعت، کنار دریا، سینما، کنسرت موسیقی، تالار عروسی، مجالس جشن و شادی، رستوران، ساندویچی، گیمنت، ورزشگاه، استخر، کلیسا و عبادتگاه سایر ادیان و مذاهب، بازارهای خاص، جلسات گپ و گفتگو و.... است. شایستگی یا ناشایستگی این حضورها گاهی محل سوال قرار میگیرد.
ادامه دارد...
#ندای_تهذیب
🌷 @nedaye_tahzib
✅ tahzib-howzeh.com