فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐چرا دروغ میگیم؟
🔹مگه نمیدونید که...!
🔹استاد دانشمند
👉 @mtnsr2
🔅عَن أَمیرِالمُؤمِنینَ علیه السلام قالَ: ألکِذْبُ عَیْبٌ فاضِحٌ
🔸امیرمؤمنان علیه السلام فرمود: دروغگویى عیبى رسوا کننده است. چون معمولاً دروغ بعد از مدتى آشکار مى شود و انسان دروغگو در بین مردم رسوا مى گردد
👉 @mtnsr2
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🌐فردی چهار گناه بزرگ را خیلی دوست میداشت. گویا به آن عادت کرده بود.
🔅روزی توفیق شرفیابی به محضر حبیب و بهترین مخلوق خدا، حضرت محمد (ص) را پیدا نمود.
در محضر نورانی رسول خدا (ص) نشست. بعد از مدتی که به صورت نورانی او نگاه کرد و به صحبتهای ایشان گوش داد، به شدت تحت تأثیر نورانیت و معنویت حضرت قرار گرفت. به همین علت رو به حضرت کرد و عرض نمود:
🔺اى رسول خدا! چهار گناه را خیلی دوست دارم:
ارتباط جنسی نامشروع
شرابخوارى
دزدى
دروغ.
هر کدام را که بفرمایید به خاطر شما ترک مىکنم»
👌حضرت فرمود: «دروغ را رها کن».
🔸مرد رفت و تصمیم به رابطه نامشروع گرفت؛ اما با خود گفت: اگر پیامبر از من بپرسد [که زنا کردهاى یا نه؟] اگر انکار کنم، قولى را که به ایشان دادهام شکستهام و اگر هم اقرار کنم، حد مىخورم»
🔸تصمیم گرفت دزدى کند، بعد تصمیم گرفت شراب بخورد؛ اما هر بار همین فکر را با خود کرد.
🔻لذا نزد رسول خدا برگشت و عرض کرد: شما راه را بکلى بر من بستید؛
من همه این کارها را رها کردم
🔹دروغ ریشه خیلی از گناهان دیگه است. مراقب باشیم
👉 @mtnsr2
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐مرحوم آیت الله مجتهدی تهرانی
🔹دروغ گفتن و دروغگوئی
👉 @mtnsr2
🌐امام علی علیه السلام: اگر مردم میدانستند در قبر ها چه میگذرد حتی یک گناه هم نمیکردند
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
🌐سوال: علت ترس ما از مرگ چیست؟
ما به طور کلی دو جور ترس از مرگ داریم.
1⃣بعضی از ترس ها، ترس هایی هستند که ارزش و تقدسی ندارند و باید کاری کنیم که به تدریج از بین بروند.
2⃣ولی برخی از ترس ها مقدس هستند. منشأ برخی از ترس ها بدلیل بی ایمانی، جهالت و ضعف و نقصی است که دردرون انسان وجود دارد.
🔹 در روایت داریم که امام هادی (ع) به بالین یکی از دوستان خود که در حال احتضار بود رفتند. او خیلی گریه می کرد و می ترسید. یک کسی از حضرت سوال کرد که
❓چرا ما اینقدر از مرگ می ترسیم؟ امام فرمودند: از مرگ می ترسیم به این خاطر که نمی دانیم چیست و آن را نمی شناسیم. یک راننده ای که در یک جاده ی تاریک و ناشناخته حرکت می کند، نگران است. از این وحشت دارد که هر لحظه چه اتفاقی می خواهد پیش بیاید.
🔅 امام هادی (ع) فرمودند: اگر به فرض چرک و کثافت، بدن تو را گرفته باشد. در عین حال مریضی های پوستی و زخم هایی نیز به بدن تو وارد شده باشد. اگر همه ی اینها را با یک حمام رفت شستشو دهید پاک می شود و از رنج رهایی پیدا می کنید. آیا در این صورت باز هم می ترسید حمام بروید و از آن بدتان می آید؟ گفتند: نه. مرگ نیز یک چنین چیزی است برای کسی که یک کثافات و آلودگی هایی بر جان او مانده و در دنیا پاک نشده، بوسیله ی آن شستشو پیدا کرده و از رنج ها خلاصی پیدا می کند. آن شخص با آرامش به استقبال مرگ رفت و چند لحظه ی بعد از دنیا رفت. بسیاری از دلایل ترس از مرگ جهالت است.
🔹 در روایتی امام جواد (ع) فرمود: مانند بچه ای است که چون خاصیت دارو را نمی داند از آن فراری است. اما آن کسی که عاقل است و می فهمد که آن دارو او را از رنج خلاص می کند به استقبال آن می رود. گاهی اوقات سبب آن جهل است و گاهی نیز تعلقات شدید به دنیا است. اگر شما روی کف دست خود چسبی بزنید که مویی ندارد می توانید به راحتی و بدون درد آن را بکنید. اما اگر آن را در جای پرمویی، مثلاً روی پا یا پشت دست خود بزنید که با صدها مو گره خورده، وقتی که می کنید درد دارد. چه بسا انسان نسبت به امورات مختلف دنیا تعلقات شدید پیدا کرده و مانند هزاران زنجیر به جان او وابسته شده است. طبیعتاً دل کندن از آنها و به سمت مرگ رفتن یعنی دوری کردن از محبوب او.
💠یک کسی خدمت پیامبر اکرم (ص) رسید و گفت: من از مرگ می ترسم و از آن بدم می آید.
پیغمبر فرمود: آیا تو اموالی داری؟ گفت بله. پیامبر فرمود: آیا در راه خدا چیزی را برای بعد از مرگ خود داده ای؟ گفت نه. فرمود به خاطر همین می ترسی چون به جان تو وابسته شده است. یکی دیگر از علل ترس از مرگ که خیلی شیوع دارد، گناهان، ظلم ها و آلودگی هایی است که در وجود انسان است. همه ی ما می دانیم که پس از مرگ میهمان سفره ی خود هستیم و بعد از مرگ دست پخت خودمان را مقابل ما می گذارند. چیزی غیر از اعمال ما نیست. اگر خوب باشد و آن را در دنیا خوشمزه درست کرده باشیم که کار خودمان است و اگر هم تلخ باشد که باز هم کار خودمان است
👉 @mtnsr2
➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰➰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🌐گاهی اوقات در موقع احتضار دیده شده که افراد خوبی هستند که خیلی سخت جان می دهند و بالعکس افراد بدی هستند که خیلی راحت جان می دهند علت آن چیست؟
🔹این سوال برای خیلی از افراد پیش می آید. اولاً سختی و راحتی جان دادن صرفاً آن چیزی نیست که ما با چشم خود می بینیم. شما گاهی کنار رفیق خود نشسته اید که او خواب است و در هنگام خواب وحشتناک ترین کابوس را می بیند. یک دفعه از خواب بیدار می شود و می گوید آیا تو دیدی آن چیزی را که من دیدیم؟ می گویید نه من ندیدم، شما راحت خوابیده بودید. ظاهر فرد خیلی راحت است اما در باطن او چه اتفاقی رخ می دهد. بنابراین صرف ظاهر را نباید ملاک گرفت. آن چه که از روایات برمی آید این است که در لحظه ی آخر نوع جان دادن انسان ها چهار صورت است. بعضی از افراد آدم های خوبی هستند، خیلی راحت هم از دنیا می روند.
🔻درروایتی از پیامبر اکرم (ص) است که ملک الموت دو شاخه ی گل برای این فرد می آورد. یکی از آنها باعث نسیان اموال و فرزندان می شود که فرد دیگر غصه نخورد. یکی دیگر بویی معطر از حرم الهی دارد و وقتی مومن این گل را بو می کند سخاوتمندانه جان می دهد. در برخی از روایات است که این دو شاخه گل نیستند بلکه دو نسیم هستند که از حرم الهی می وزند. دو نسیم معطر و جان فزا که یکی از آنها #مونسیه و دیگری #موسخیه است و فرد به راحتی جان می دهد مانند بو کردن یک گل. اما برخی از خوبان هستند که در لحظه ی آخر سخت جان می دهند.
🔹در روایتی از پیامبر اکرم (ص) است که الموت کفارةٌ لِذُنوب المُومنین. احیاناً اگر گناهانی بوده که فرد نتوانسته آنها را جبران کند و با بلاها، مرض ها، سختی ها و مشکلات دنیا پاک نشده است، خداوند متعال در آخرین مرحله ی دنیا این سختی را برای او بوجود می آورد که اینجا بی حساب شود. یعنی پاک شود و ازآن طرف اول راحتی او شود. نوع سوم آدم های بدی هستند که خوب می میرند و در ظاهر راحت جان می دهند. به این دلیل است که خداوند متعال اجر کسی را ضایع نمی کند. از طرف دیگر خدا قسم یاد کرده که درآن طرف دیگر خبری از احسان به کفار نیست. از این جهت اگر کافری در این دنیا عمل خیری انجام داده باشد، همینجا جزای او را می دهند. جزای او این است که راحت جان بدهد.
🔺روایتی از امام کاظم (ع) است که حسنات کفار در همین دنیا با آنها تسویه می شود. اگر کار خوبی کرده باشند در همین دنیا پاداش آن را می بینند یعنی آخرین لذت و راحتی آنها همین است. چهارمین نوع آدم های بدی هستند که بد هم می میرند.
👉 @mtnsr2
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
🌐 صدای نعره بلند در وادی السلام
🔹مرحوم آیت الله اراکی می فرمود من پای منبر آقا شیخ عباس قمی صاحب مفاتیح بودم و شنیدم که محدث قومی فرمود من وارد قبرستان وادی السلام شدم و صدای نعره شنیدم. چون صدای نعره ها بسیار بلند بود اول گمان کردم که شتری را داغ می کنند. هرچه نزدیک تر می شدم صدای نعره ها بیشتر می شد. دقت کردم و دیدم که اطرافیان نمی شوند و فقط من آن را می شنوم. وقتی نزدیک شدم دیدم جنازه ای را دفن می کنند. ایشان می گویند من متوجه شدم که نعره ها از همین جنازه است. این فرد چه انسان فاسق و فاجری بوده که عذاب او از همین جا شروع شده است. این آدم ها افرادی هستند که بد هستند و بد نیز می میرند. البته این چهار قسم را که گفتم ما نباید فقط ظاهر را نگاه کنیم، چیزهایی است که با چشم و گوش دیگری است دیده و شنیده می شود که آنها ملاک است.
👉 @mtnsr2
💠دلنشین ترین عشق بازی
🙏یا صاحب الزمان
✨الهم عجل لولیک الفرج✨
👉 @mtnsr2
4_290659270351913312.mp3
3.24M
🌐 #دوران_انتظار
🔹حجت الاسلام رفیعی
❓آیا انتظار یعنی به انتظار علائم و شواهد ظهور باشیم؟
👉 @mtnsr2
Shab12Ramazan1396[03].mp3
5.17M
🌐مناجات با امام زمان
🔹با نوای حاج میثم مطیعی
🌷بدون ترک گنه انتظار بی معناست
🌷امید دیدن روی نگار بی معناست
🌷تمام زنده دلی ها ز اشک نیمه شب است
🌷بدون فیض سحر درک یار بی معناست
🌷دگر به دوری آقا نموده ایم عادت
🌷وگرنه بر دل مجنون قرار بی معناست
🌷خزان عمر رسید و بهار ما نرسید
🌷تمام عمر بدون بهار بی معناست
🌷بهار زندگی ما رضایت یار است
🌷وگرنه گردش لیل و نهار بی معناست
🌷سلام بر شهدایی که بی نشان رفتند
🌷برای عاشق زهرا مزار بی معناست
🌷بیا و خرج زیارت به ما بده آقا
🌷برات دیدن کرب و بلا بده آقا
👉 @mtnsr2
🌐حدیثی که لرزه بر اندام منتظران می اندازد
🔹 حضرت امام صادق علیه السلام، درباره شدت فتنههای زمان غیبت میفرماید:
✍به خدا سوگند شما خالص می شوید؛ به خدا سوگند شما از یکدیگر جدا میشوید؛ به خدا سوگند شما غربال خواهید شد؛ تا اینکه از شما شیعیان باقی نمیماند جز گروه بسیار کم و نادر .
📚بحار الأنوار ، ج ۵ ،ص۲۱۶
👉 @mtnsr2