🍀 ای دوست...
گریزی نیست از کوی تو ای دوست
چسان برگردم از کوی تو ای دوست
مرا در حلقۀ زلف تو افکند
فریب چشم جادوی تو ای دوست
فشاندی زلف مشکین را و پُر شد
مشام جانم از بوی تو ای دوست
بکن چندان که خواهی جور بر من
نمیرنجم من از خوی تو ای دوست
غبار از هر دو عالم چشم پوشید
نمی بیند بجز روی تو ای دوست
📖 ديوان غبار همدانی؛ غزل ۱۱.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟡 تفاوت انسانها در مواقف حشر 🌱 براساس تفاوت انسانها در کم و کیف انقطاع از غیر حق، توقف انسانها د
🟡 اظهار عجز در ثناء و معرفت
💠 آن كس كه عقل اوّل است و رسول خاتم و صاحب مقام ثُمَّ دَنٰا فَتَدَلّٰى فَكٰانَ قٰابَ قَوْسَيْنِ أَوْ أَدْنىٰ كه اعلىترين رتبه ممكناتست در مقام معرفت خدا اظهار عجز كرده و ما عرفناك حقّ معرفتك مىسرايد و سبحانك لا احصى ثناء عليك در دعا مىگويد، پس كليّه موجودات از ملائكه مهيّمين گرفته تا سايرين همه از معرفت به كنه ذات احديت معزول و محرومند اما تمام موجودات هم داراى مرتبهاى از معرفت خدا خواهند بود و بايد يا به نظر در وجود يا به فكر و نظر در آيات آفاقى و انفسى مقام معرفت خود را هرچه بتوانند تكميل كنند كه درجات بهشتى هر بهشتى تابع درجات معرفت است.
🏷 #کتابنگاشتتربیتی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از وبسایت رِواق معرفت
✨ بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 به اطلاع اعضای محترم کانال و علاقهمندان به مباحث عرفانی میرساند مباحث توحیدی استاد شمشیری در شهر اصفهان از روز سوم ماه مبارک رمضان، در مسجد رکن الملک، هر روز پس از اقامه نماز صبح به فضل الهی برقرار است.
🔆 وبسایت تخصصی رِواق معرفت
🌐 www.revaghemarefat.ir
🆔 eitaa.com/revaghemarefat_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 علم به معاد یا ایمان به آن؟ 🌱 علم به معاد با ایمان داشتن به آن تفاوت دارد. آنچه موجب تغییر و تحول
💠 تفاوت جنس ایمان با علم
🌱 از منظر حضرت امامرضواناللهتعالیعلیه ایمان غیر از علم است ولو به برهان حکمى حاصل شده باشد. جنس ایمان با علم متفاوت است. «ایمان حظ قلب است که با شدت تذکر و تفکر و انس و خلوت با حق حاصل شود.» (سید روحالله خمینی (امام)؛ آداب الصلاة؛ ص٢٢٦).
💥 به نص قرآن کریم شیطان مصداق شخصیت عالِم ولی بیایمان است. استدلال امامقدسسره برای یکسان نبودن ایمان و علمِ برهانی اینگونه است:
✨ شیطان با آنکه علم به مبدأ و معاد، به نص قرآن داشته، در زمره کفار محسوب شده. اگر ایمان عبارت از همین علم برهانى بود، باید کسانى که این علم را دارند از تصرف شیطان دور باشند و نور هدایت قرآن در آنها تابان باشد، با اینکه این آثار را مىبینیم حاصل نشود با ایمان برهانى. (همان).
📗 #کتاب_در_هوای_دوست
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ.mp3
1.12M
✨ يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُتِبَ عَلَيْكُمُ الصِّيَامُ كَمَا كُتِبَ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ﴿۱۸۳﴾ أَيَّامًا مَعْدُودَاتٍ فَمَنْ كَانَ مِنكُمْ مَرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ وَ عَلَى الَّذِينَ يُطِيقُونَهُ فِدْيَةٌ طَعَامُ مِسْكِينٍ فَمَنْ تَطَوَّعَ خَيْرًا فَهُوَ خَيْرٌ لَهُ وَ أَنْ تَصُومُوا خَيْرٌ لَكُمْ إِنْ كُنتُمْ تَعْلَمُونَ﴿۱۸۴﴾
💠 اى اهل ايمان! روزه بر شما مقرّر و لازم شده، همان گونه كه بر پيشينيان شما مقرّر و لازم شد، تا پرهيزكار شويد▫️ [در] روزهايى چند [روزه بگيريد]؛ پس هر كه از شما بيمار يا در سفر باشد [به تعداد روزههاى فوت شده] از روزهاى ديگر [را روزه بگيرد]؛ و بر آنان كه روزه گرفتن طاقتفرساست، طعام دادن به يك نيازمند [به جاى هر روز] كفارۀ آن است. و هر كه به خواست خودش افزون بر كفارۀ واجب، بر طعام نيازمند بيفزايد، برايش بهتر است و روزه گرفتن [هر چند دشوار و سخت باشد] اگر [فضيلت و ثوابش را] بدانيد براى شما بهتر است.
📖 سوره مبارکه بقره؛ آیات ۱۸۳و۱۸۴.
🏷 #تلاوت_ناب | #آیات_الصیام
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
🟢 خطوط اصلى نظام نبوى
💠 پيامبر اكرم صلى الله عليه وآله وسلم نظامى را بهوجود آورد كه خطوط اصلى آن چند چيز بود. من در ميان اين خطوط اصلى، چهار چيز را عمده يافتم:
🍃 اوّل، معرفت شفّاف و بىابهام؛ معرفت نسبت به دين، معرفت نسبت به احكام، معرفت نسبت به جامعه، معرفت نسبت به تكليف، معرفت نسبت به خدا، معرفت نسبت به پيامبر، معرفت نسبت به طبيعت. همين معرفت بود كه به علم و علم اندوزى منتهى شد و جامعهى اسلامى را در قرن چهارم هجرى به اوج تمدّن علمى رساند.
🍃 پيامبر نمیگذاشت ابهام باشد. در اين زمينه، آيات عجيبى از قرآن هست كه مجال نيست الان عرض كنم. در هر جايى كه ابهامى بهوجود مىآمد، يك آيه نازل میشد تا ابهام را برطرف كند. خطّ اصلى دوم، عدالت مطلق و بىاغماض بود. سوم، عبوديّت كامل و بىشريك در مقابل پروردگار؛ چهارم، عشق و عاطفهى جوشان.
✨ حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🗓 ۱۳۷۷/۰۲/۱۸
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
✨ أَفْضَلُ جِهَادِ أُمَّتِي انْتِظَارُ الْفَرَجِ
💠 پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآلهوسلم: بهترين جهاد امّت من، انتظار فرج است.
📖 بحار الأنوار؛ ج۷۴، ص۱۴۱.
📚 مجلسى، محمد باقر بن محمد تقى؛ بحارالأنوار (ط - بيروت)؛ ج۷۴، چ۲، بيروت، ۱۴۰۳ ه. ق.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
🍀 خورشيد جهان
بيدار شو اى يار از اين خواب گران
بنگر رُخ دوست را بهر ذرّه عيان
تا خوابى در خودىّ خود پنهانى
خورشيد جهان بُود ز چشم تو نهان
📖 ديوان امام؛ ص ۲۲۷.
📚 خمينى، سید روحالله(امام)؛ ديوان امام؛ چ۴۲، تهران، موسسه تنظيم و نشر آثار امام خمينىسلاماللهعلیه، ۱۳۸۳ ه.ش.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 تفاوت جنس ایمان با علم 🌱 از منظر حضرت امامرضواناللهتعالیعلیه ایمان غیر از علم است ولو به بره
🔴 حب نفس و غفلت از معاد
🚧 حب نفس باعث تاریکی روح و دلبستگی به دنیا شده و انسان را از پرداختن به خود و سفر بازمیدارد.
✨ کسى که از هواى نفس پیروى مىکند و از روزى که خود را شناخته به غیر عالم ظلمانى طبیعت توجهى ندارد و هیچگاه فکر نمىکند که ممکن است غیر از این دنیاى آلوده تاریک جا و منزل دیگرى هم وجود داشته باشد، در حجاب ظلمانى فرو رفته، مصداق «أَخْلَدَ إِلَى الْأَرْضِ وَ اتَّبَعَ هَواهُ» گردیده است.
✨ او با آن قلب آلوده به گناهى که در پرده ظلمانى پوشیده شده و روح گرفتهاى که بر اثر کثرت گناه و معصیت از حقتعالی دور گشته، آن هواپرستیها و دنیاطلبیهایی که عقل و چشم حقیقتبین او را کور کرده است، نمىتواند از حجابهای ظلمانى برهد، چه رسد اینکه حجب نورانى را پاره کرده انقطاع الی الله حاصل نماید.
✨ او خیلى معتقد باشد که مقام اولیاى خدا را منکر نشود؛ عوالم برزخ، صراط، معاد، قیامت، حساب، کتاب، بهشت و جهنم را افسانه نخواند. انسان بر اثر معاصى و دلبستگی به دنیا بهتدریج این حقایق را منکر مىگردد؛ مقامات اولیا را انکار مىکند، با اینکه مقامات اولیا بیش از این چندجملهای که در دعا و مناجات وارد شده نمىباشد. (سید روحالله خمینی (امام)؛ جهاد اکبر؛ ص۴۷).
📗 #کتاب_در_هوای_دوست
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَ بَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَ الْفُرْقَانِ فَمَنْ شَهِدَ مِنكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ وَ مَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخ.mp3
955.5K
✨ شَهْرُ رَمَضَانَ الَّذِي أُنْزِلَ فِيهِ الْقُرْآنُ هُدًى لِلنَّاسِ وَبَيِّنَاتٍ مِنَ الْهُدَىٰ وَ الْفُرْقَانِ ۚ فَمَنْ شَهِدَ مِنْكُمُ الشَّهْرَ فَلْيَصُمْهُ ۖ وَ مَنْ كَانَ مَرِيضًا أَوْ عَلَىٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَيَّامٍ أُخَرَ ۗ يُرِيدُ اللَّهُ بِكُمُ الْيُسْرَ وَ لَا يُرِيدُ بِكُمُ الْعُسْرَ وَ لِتُكْمِلُوا الْعِدَّةَ وَ لِتُكَبِّرُوا اللَّهَ عَلَىٰ مَا هَدَاكُمْ وَ لَعَلَّكُمْ تَشْكُرُونَ﴿۱۸۵﴾
💠 [این است] ماه رمضان که قرآن در آن نازل شده، قرآنی که سراسرش هدایتگر مردم است و دارای دلایلی روشن و آشکار از هدایت میباشد، و مایه جدایی [حق از باطل] است. پس کسی که در این ماه [در وطنش] حاضر باشد باید آن را روزه بدارد، و آنکه بیمار یا در سفر است، تعدادی از روزهای غیر ماه رمضان را [به تعداد روزههای فوت شده، روزه بدارد]. خدا آسانی و راحت شما را میخواهد نه دشواری و مشقت شما را. و [قضای روزه] برای این است: شما روزههایی را [که به خاطر عذر شرعی افطار کردهاید] کامل کنید، و خدا را بر اینکه شما را هدایت فرموده بزرگ شمارید، و نیز برای این که سپاسگزاری کنید.
📖 سوره مبارکه بقره؛ آیه ۱۸۵.
🏷 #تلاوت_ناب | #آیات_الصیام
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
⚪️ توحید در مالکیت
✨ تفکر الهی معتقد است که حکومت و سلطنت مال هیچ انسانی نیست، مال خوبها هم نیست، مال کیه؟ مال خداست. آن خوبانی حق دارند در جامعه، زمام امور جامعه [را] به دست بگیرند که یادشان نرود که این مال خداست والّا اگر یک آدم خوبی به خاطر اینکه شرائط را دارد و خصلتهای لازمِ برای زمامداری جامعه بر طبق قانون خدا در او هست، وقتی حکومت را به دست گرفت یادش رفت که این مال خدا بوده و امانت الهی در دست او بوده، بنا کرد حکومت فردی کردن؛ این هم جبّار است، این هم طاغوت است، این هم مثل دیگران.
✨ لذاست که میفرماید «تبارک الذی بیده الملک» در دست او و در اختیار او و متعلق به اوست ملک و حکومت. پیغمبران هم بندگان او هستند که او گفته ملک او را در جامعه اداره کنند. بندگان صالح و حکام شایسته آن کسانی هستند که خودشان را بندهی خدا بدانند و ملک را مال خدا بدانند و خودشان را متصدی آن ملک بدانند، که این یک راز بزرگ و یک نکتهی اساسی در باب حکومت اسلامی است.
✨ بعد میفرماید «و هو علی کل شیء قدیر» که این هم یکی از نشانههای قدرت و عظمت است که خدا بر همهی اشیاء قادر است. نه بر همهی کارها، بالاتر از او. نه بر همه کاری تواناست، بر همهی اشیاء تواناست. بر انسانها، بر موجودات، بر خصلتها و بر شؤونات گوناگون؛ یعنی {قدرت متعلق} قدرت مطلقه متعلق به پروردگار است.
🍃 حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🗓 ۱۳۶۳/۰۸/۱۸
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
✨ الإمامُ عليٌّ عليه السلام: قد لَبِسَ للحِكمةِ جُنَّتَها، وأخَذَها بجميعِ أدَبِها من الاقبالِ عَلَيها والمَعرفةِ بها والتَفرُّغ لها... بَقِيّةٌ مِن بقايا حُجّتِهِ، خليفةٌ مِن خلائفِ أنبيائِهِ.
💠 امام على عليهالسلام - دربارۀ امام مهدى عليهالسلام - فرمود: زره حكمت پوشيد، و همۀ آداب آن را از: روى آوردن به آن و شناخت آن و به چيزى جز آن نپرداختن رعايت كرد،... او باقيماندهاى از حجّتهاى خداست و خليفهاى از خلفاى انبياست.
📖 میزان الحکمة؛ ج۱، ص۳۷۹.
📚 محمدی ریشهری، محمد؛میزان الحکمة؛ ج۱، قم، مؤسسه علمی فرهنگی دار الحديث. سازمان چاپ و نشر، ۱۳۸۹ ه. ش.
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
هدایت شده از روابط عمومی دانشگاه پیام نور مرکز اصفهان
سلام وادب
باتبریک وتهنیت سال نو و قبولی طاعات وعبادات در بهارقرآن کریم،نظربه استقبال گسترده همراهان گرانقدر،ضمن افزایش ۱۰ برابری ظرفیت تالارگفتگو، لینک وبینار به آدرس ذیل تغییر یافت.منتظرحضور ارزشمندتان هستیم...
وَجَاهِدُوا فِي اللَّهِ حَقَّ جِهَادِهِ ۚ هُوَ اجْتَبَاكُمْ
💢 موضوع: سبک زندگی توحیدی
یک حرف از معنا
💠 استاد :
حجه الاسلام و المسلمین جناب آقای امین شمشیری
📆 هر روز ماه مبارک رمضان
اصفهان - خیابان فیض - مسجدرکن الملک(حضوری)
🕘ساعت: ۵:۱۰ صبح
(بعدازنماز صبح وتعقیباب)
♻️ تالار جدید گفتگو:
http://yun.ir/pasokhgoo
پخش همزمان در شاد
✦࿐჻ᭂ🍃🌺🍃჻ᭂ࿐✦
🚩 مدارس در مسیر پیشرفت و تعالی
♻️دبیرخانه استانی توسعه تفکر و سواد رسانهای مستقر در ناحیه ۴ اصفهان
🆔 @research_4
✦࿐჻ᭂ🍃🌺🍃჻ᭂ࿐✦
✨آدرس شورای راهبردی جهاد تبیین فرهنگیان در پیام رسان شاد و بله:
@jehadetabyin
✨آدرس کانال در ایتا
@jehadetabyinf
♻️کانال تربیت مربی فرهنگی دانشگاه پیام نور استان اصفهان
https://eitaa.com/morabi_farhangi
♻️کانال مسابقات فرهنگی ونشاط
https://eitaa.com/mosabegheh_va_neshat
✦࿐჻ᭂ🍃🌺🍃჻ᭂ࿐✦
مؤسسه معنویت تمدنساز
💠 سحرها و تمرین محبتورزی 🌱 یکی دیگر از راهکارهای افزایش محبت که در راستای تمرین عبودیت است، استفاد
💠 محبت به رسول خدا صَلِّيَ اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّم و اقارب آن حضرت
🌱 از دیگر راههای مهم افزایش عشق الهی در قلب، محبت ورزی به رسول خدا صَلِّيَ اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّم و اقارب آن حضرت عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ میباشد.
🌱 ثمرۀ چنین محبتی نزدیک شدن به افق فکری و وجودی آن بزرگواران است. تا آنجایی که عقاید پاک، اخلاق و ملکات آن ذوات مقدسه در انسان ظهور میکند.
🌱 محبت به رسول خدا صَلِّيَ اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ سَلَّم و اقارب آن حضرت عَلَيْهِمُ اَلسَّلاَمُ و توسل به انسان کامل و محبتورزی به او انسان را رشد میدهد و به محبت الهی نزدیک میکند. چراکه دین، محبت را میزان و معیار صحت و سلامت اعمال میداند.
📗 #کتاب_سبک_زندگی_توحیدی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
✨ بهترين شباب اهل بهشت
حسن مُجتبى ولىّ خدا
رهنماى هدى جعلتُ فداك
بهترين شباب اهل بهشت
سبط خير الورى جعلتُ فداك
لعن اللّه من سقاك السّم
و آنكه داد او رضا جعلتُ فداك
جان من سوخت زين غم جانسوز
حق دهدشان جزا جعلتُ فداك
چشم دارم كه از شفاعت خود
بنوازى مرا جعلتُ فداك
📖 ديوان فيض كاشانى؛ ج۱، ص۳۳۰.
📚 فيض كاشانى، محمد بن شاه مرتضى؛ ديوان؛ ج۱، چ۲، قم، اسوه، ۱۳۸۱ ه.ش.
✨ مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
↭💠﷽💠↭
💠 "رواق معرفت" تحت اشراف "مؤسسه معنویت تمدنساز"، کانال رسمی نشر آثار و فعالیتهای حجتالاسلام امین شمشیری در ساحت «عرفان، فلسفه، كلام و جريانشناسیدينی» میباشد.
🆔 eitaa.com/revaghemarefat_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
🟡 اظهار عجز در ثناء و معرفت 💠 آن كس كه عقل اوّل است و رسول خاتم و صاحب مقام ثُمَّ دَنٰا فَتَدَلّٰى
💠 معرفت خداوند، علّت غائى خلقت انسان
✨ علّت غائى براى خلقت عالم، معرفت خداست، بنابراين اگر كسى عمرش را در معرفت خدا صرف نمايد، بهجا صرف كرده و اسراف ننموده است. اسراف يعنى بيهوده هدردادن وقت.
✨ اگر كسى عمرش را در غير معرفت خدا صرف كند، عمرش را هدر داده است؛ بايد انسان سالك و مؤمنِ طالبِ پروردگار و جستجوگرِ خداوند عمرش را صرف خدا و معرفت خدا كند، بِلاشكٍّ و لاشبهةٍ فى ذلِك؛ خُذْ فافْهَمْ و اغْتَنِمْ.
🏷 #کتابنگاشتتربیتی
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir
وَ فِي السَّمَاءِ رِزْقُكُمْ وَ مَا تُوعَدُونَ.mp3
1.26M
✨ وَ فِي السَّمَاءِ رِزْقُكُمْ وَ مَا تُوعَدُونَ﴿۲۲﴾ فَوَ رَبِّ السَّمَاءِ وَ الْأَرْضِ إِنَّهُ لَحَقٌّ مِثْلَ مَا أَنَّكُمْ تَنطِقُونَ﴿۲۳﴾ هَلْ أَتَاكَ حَدِيثُ ضَيْفِ إِبْرَاهِيمَ الْمُكْرَمِينَ﴿۲۴﴾ إِذْ دَخَلُوا عَلَيْهِ فَقَالُوا سَلَامًا ...﴿۲۵﴾
💠 و رزق شما و آنچه به آن وعده داده مىشويد، در آسمان است. ▫️ پس سوگند به پروردگار آسمان و زمين كه آنچه را كه وعده داده مىشويد، حقّ و يقينى است، همان گونه كه شما [وقت سخن گفتن يقين داريد] سخن مىگوييد. ▫️ آيا خبر مهمانان ارجمند و بزرگوار ابراهيم به تو رسيده است؟ ▫️ زمانى كه بر او وارد شدند، پس سلام گفتند.
📖 سوره مبارکه ذاریات؛ آیات ۲۲ الی ۲۵.
🏷 #تلاوت_ناب
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
🟢 ثمرۀ نگاه توحیدی
✨ انسان در مقابل بسیاری از پدیدههای عالم به طور ابتدائی ضعیف است. یک پشه انسان را گاهی به زانو در میآورد، یک مگس خواب آدم را از آدم میگیرد و ساعتها انسان را بیچاره میکند، یک باد گرم یا سرد، آسایش را از انسان سلب میکند، یک صدا انسان را آزرده میکند.
✨ انسان یک موجود آسیبپذیری است. این آسیبپذیری را انسان وقتی به خودش نگاه میکند مییابد، لکن در محیط توحیدی بعد از آنی که انسان در خود این ضعف را مشاهده کرد، در مقابل این ضعف، عظمتهای پنداری و پوشالی را دیگر مورد اعتنا قرار نمیدهد. چرا؟ برای خاطر اینکه وقتی خدا شناخته شده، انسانی که خدا را میشناسد، همهی قدرتها و همهی عظمتها و همهی مُکنتها و همهی ثروتها و همهی دانشها و بصیرتها را از خدا میداند، متعلق به خدا میداند.
✨ وقتی در خودش احساس ضعف کرد، در خدای متعال احساس عظمت میکند؛ آن وقت از خدا آن عظمتها را طلب میکند، آن توانائیها را درخواست میکند. به اتکاء خدا و با اتصال و ارتباط دادن خود به خدا، همهی عظمتهای دیگر در نظر او کوچک میشود؛ یعنی ناگهان انسانی که در چشم خودش مظهر ضعف و عجز و حقارت و ناتوانی بود، با ایجاد رابطه بین خود و خدا، تبدیل میشود به یک عظمت.
✨ میبیند بندهی خداست، خدائی که تمام عظمتها و قدرتها متعلق به اوست، پس خودش را به منبع قدرت و عظمت و مکنت و ثروت متصل میبیند. این به انسان یک قدرت بینهایت میدهد، یک عظمت میدهد؛ عظمت معنوی، عظمت روحی، مناعت.
🍃 حضرت آیتالله خامنهای سلمهالله
🗓 ۱۳۶۳/۰۸/۱۸
🔅مؤسسه معنویت تمدن ساز
🆔 @mtsaz_ir
مؤسسه معنویت تمدنساز
✨ اثر خوردن غذای شبههناک ⚠️ خوردن غذای شبههناک و نیز خوردن غذای کسی که از حرام پرهیز ندارد، هر چ
✨ حقیقت توبه
🌱 حقیقت توبه که به معنای بازگشت و رجوع است دارای سه مرحله مترتّب بر یکدیگر است:
🌿 الف. توبه ای از خداوند بر بنده، که سبب تنبّه و توجّه او بوده و مایه یَقَظه است، زیرا حالت انابه و توجه، نعمت است و مالک و عطاکننده هر نعمتی خدای سبحان است: «وما بکم من نعمةٍ فمن الله»
🌿 ب. توبه ای از بنده به سوی خداوند که در اظهار ندامت و پشیمانی او از گناه یا قصور ذاتی تجلّی می یابد.
🌿 ج. توبه ای از خدای سبحان به سوی بنده، که او را به درگاه خویش راه داده، توبه اش را درباره تقصیر یا قصور می پذیرد.
🍃 گفتنی است که پذیرش توبه از سوی خدای سبحان با عفو و تسامح همراه است، زیرا می فرماید: «هو یقبل التوبة عن عباده» و واژه «عن» در اینجا به تجاوز و گذشت اشاره دارد، چون بین «یتقبّل الله من المتّقین» و «یقبل التوبة عن عباده» تفاوتی ادبی است؛ یعنی اگر تائب واجد همه شرایط نباشد و توبه او فاقد برخی از امور لازم باشد خداوند آن را اغماض می کند.
📖 تسنیم؛ ج۷، ص۷۵.
🏷 #تصویرنگاشتسخنبزرگان
🔅مؤسسه معنویت تمدنساز
🆔 @mtsaz_ir