13.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀شناختت رو نسبت به امام زمان محکم کن
🎥استادشجاعی
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
34.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍀احیای #غدیر یعنی حمایت از مظلوم ترین انسان تاریخ
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
آقا جان
جهان
حاشیه ی جذابی است
در حوالی تو...
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
🍀حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🍃تمامی ابتلائات به اختیار خود ما پیش میآید؛
یعنی چون ما اطاعت خدا را به اختیار خود ترک
میکنیم و معصیت او را اختیار میکنیم، ناچار
سزای کارهای ما، گرفتاری و بلا برای ماست.
📚در محضر بهجت، ج۲، ص٧٩
#آیت_الله_بهجت
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
🔹️هرروزباسخنان عرشی علامه حسن زاده آملی
#علامه_حسن_زاده_آملی
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀
لبیک یا مهدی(عج)
🔰 #کتاب_نگین_آفرینش۱ 🍀جلسه سی ودوم 🔸️منابع حدیثی مهدویت در یک نگاه منابع حدیثی، کتاب های اصلی و
🔰 #کتاب_نگین_آفرینش۱
🍀جلسه سی وسوم
ج. راویان احادیث مهدوی
در منابع شیعه و اهل سنت، مجموعه ای گسترده از روایات مهدوی موجود است. این روایات به وسیله حدود شصت نفر از اصحاب پیامبران نقل شده است که در کمتر موضوعی چنین بوده است. نکته مهم این که در مجموعه راویان، شخصیت های بزرگ و بی نظیر از اهل بیت پیامبر ع و چهره های مشهور اصحاب پیامبر وجود دارد. برخی از راویان عبارتند از : حضرت امام علی ع (شهادت ۶۰ ق)، حضرت فاطمه زهرا(شهادت ۱۱ق)، حضرت امام حسن ع (شهادت ۵۰ ق)، حضرت امام حسین ع (شهادت ۱۱ ق)، ابوذر غفاری (م ۳۲ق)، سلمان فارسی (م ۳۲ ق)، عمار یاسر (شهادت ۳۷ ق)، جابر بن عبدالله انصاری (م ۷۸ ق) و حتی کسانی مانند عمر بن خطاب (م ۲۳ق)، عثمان بن عفان (م ۳۵ق) و عایشه (م۵۲ق) که در موضوع خلافت و امامت بعد از پیامبر دانش موضعی متفاوت با اهل بیت ع پیامبر داشتند.
🔸️اعتبار روایات مهدویت
از ویژگی های ارزشمند یک موضوع روایی، صحیح بودن روایاتی است که در آن موضوع نقل شده است. این ویژگی، سبب قبولی آن روایات و در نتیجه اصالت و اعتبار آن موضوع می شود. در مهدویت با توجه به فراوانی روایات و منابع کهن و اصیل، روایات صحیح فراوانی موجود است. نکته مهم این که بسیاری از بزرگان اهل سنت به صحيح بودن روایات مهدویت اعتراف کرده اند و به همین دلیل، اعتقاد به قیام مهدی عج را از مسلمات دین و از جمله واجبات دانسته اند.
بعضی از علمای اهل سنت در مقام دفاع از عقیده مهدویت و رد منکران این عقیده، کتاب و مقاله نوشته اند و با بیانات علمی و شواهد روایی جریان امام مهدی را از امور قطعی و غیر قابل انکار دانسته اند؛ همچون محمد صدیق مغربی که در رد گفتار ابن خلدون که تلاش کرده است روایات مهدویت را ضعیف و غیر معتبر جلوه دهد، کتابی نگاشته وبه سختی از او انتقاد کرده است.
ویژگی دیگر در روایات مهدویت، تواتر آن است. به این معنا که گاهی تعداد راویان یک حدیث به اندازهای زیاد است که امکان دروغ بودن سخن آنها به صفر می رسد و در این صورت، مطمئن می شویم که آن حدیث از معصوم ع است. این امر، پدیده نادری است که از علمای اهل سنت بزرگانی مانند قرطبی مالکی، ابن حجر عسقلانی و سیوطی نیز به آن اعتراف کرده اند.
#نگین_آفرینش۱
#مهدویت
#امام_زمان
🥀 #اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج 🥀