#در_چنین_روزی
#کلام_آقا
بیانات در دیدار مسئولان کتابخانهها و #کتابداران تاریخ: 1390/04/29
هرچه ما پیش برویم، احتیاج ما به کتاب بیشتر خواهد شد.
این که کسی تصور کند با پدید آمدن وسائل ارتباط جمعیِ جدید و نوظهور، کتاب منزوی خواهد شد، خطاست.
#کتاب روزبهروز در جامعهی بشری اهمیت بیشتری پیدا میکند.
ابزارهای نوظهور مهمترین هنرشان این است که مضمون کتابها و محتوای کتابها و خود کتابها را راحت و آسان منتقل کنند.
جای کتاب را هیچ چیزی نمیگیرد.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#در_چنین_روزی
#کلام_آقايكي از كارهاي بزرگ و مهم در سطح جامعه اين است كه تبليغات #كتابخواني همهگير شود. ما امروز ميبينيم براي كالاهاي كماهميت كه تأثيري هم در زندگي انسانها ندارند، صاحبانش تبليغات رنگينِ عجيب و غريبي را متصدي ميشوند، مباشر ميشوند؛ دستگاههاي ارتباطجمعي، مطبوعات، صدا و سيما آنها را پخش ميكنند؛ در حالي كه آن محصولات هيچ ضرورتي ندارند، هيچ لزومي ندارند، يك چيز اضافي در زندگي هستند؛ گاهي بودنشان مفيد است، گاهي بودنشان حتّي مفيد هم نيست؛ شايد مضر هم هست. محصولي با عظمت كتاب، با ارزش كتاب، درخور اين است كه تبليغ بشود؛ تشويق بشوند كساني كه ميتوانند كتاب را بخوانند؛ اين را ما بايد به صورت عادت در بياوريم.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
بايد جوري بشود كه در سبد كالاي مصرفي خانوادهها، كتاب يك سهم قابل قبولي پيدا كند و كتاب را بخرند براي خواندن، نه براي تزئين اتاق كتابخانه و نشان دادن به اين و آن. اين هم يك نكته است، كه مسئلهي كتابخواني در جامعه است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
بيانات در ديدار مسئولان كتابخانه.docx
36.3K
متن کامل بيانات در ديدار مسئولان كتابخانهها و كتابداران
اسلام كه ديني عالمگير ميباشد به كتاب و كتابت عجين شده است، و معجزهي آن كتاب (قرآن كريم) بوده به اندازه لازم در تشويق و ترغيب به امر كتابخواني و گسترش و توسعه كتابخانه سفارش نموده است.
دنياي بزرگ و شگفتانگيز كتاب/كتابخواني به گروه خاصي و ويژهاي تعلق نداشته و هر فرد بايد با كتاب زندگي كند و #مطالعه و #كتابخواني بايد بعنوان يك نياز و احساس دايمي لازم و روزانه در ميان عموم رايج و مطرح باشد تا افراد جامعه به خواندن و مطالعه ترغيب و فرهنگ كتاب/كتابخواني رواج يابد
1_48517409.PDF
3.14M
کتاب آشنایی با بحار الانوار استاد احمد عابدی
#روش_تحقيق
مطالعات #همبستگي:
يكي از روشهاي بسيار متداول در تحقيقات توصيفي است كه به بررسي روابط دو متغير ميپردازد.
در مطالعاتي كه بمنظور تدوين فرضيه و يا آزمون آن تدوين شدهاند ميتوان از روش همبستگي استفاده نمود.
براي محاسبه همبستگي بين دو متغير از ضريب همبستگي استفاده ميشود چون ممكن است متغيرهاي تحقيق از نوع مقياسهاي مختلف اندازهگيري (اسمي, رتبهاي, فاصله, نسبي) باشد.
بنابراين براي محاسبه ميزان ارتباط بين دو متغيير از ضرايب مختلف همبستگي استفاده ميگردد. ضريب همبستگي بين 1+ تا 1- در تغيير است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#روش_تحقيق
تحقيقات #پس_از_وقوع :
اين نوع تحقيقات به بررسي روابط علت و معلولي بوسيله بررسي پيآمدهاي موجود ميپردازد.
اگر سؤال تحقيق هنگامي مطرح گردد كه مقدار متغير مستقل قبلاً و بطور طبيعي مشخص باشد, چنين تحقيقي را بعد از وقوع مينامند.
محقق كار خود را با مشاهده و بررسي متغيير يا متغييرهاي وابسته شروع ميكند تا بتواند به متغيير يا متغييرهاي مستقل برسد. درواقع از معلول شروع ميكند تا بتواند علت را جستجو كند.
بررسي علل خودكشي, علل حوادث رانندگي, يا علل طلاق مثالهايي از تحقيقات پس از وقوع ميباشند.
لازم به تذكر است كه برخي از دانشمندان اين تحقيق را از نوع توصيفي جدا نموده و آن را در طبقهبندي مجزايي به همين اسم قرار ميدهند.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#روش_تحقيق
#تحقيق_تجربي:
تحقيق تجربي يا آزمايشي يكي از دقيقترين و كارآمدترين روشهاي تحقيق است كه براي آزمون فرضيهها مورد استفاده قرار ميگيرد
هدف اين تحقيق بررسي تأثير محركها, روشها و يا شرايط خاص محيطي بر روي يك گروه آزمودني ميباشد.
از خصوصيات روش تجربي اين است كه ضمن دستكاري يا مداخله در متغيرها (Manipulation or Intervention ) و كنترل شرايط(control) نتايج بدست آمده را در مورد گروهي كه با انتساب(Randomization ) تصادفي انتخاب شدهاند, مورد مشاهده قرار ميدهد.
در اين تحقيق, پژوهشگران به منظور كشف روابط علت و معلولي يك يا چند گروه را به عنوان گروه تجربي تحت شرايط خاص (متغير مستقل) قرار ميدهد و نتايج را (متغير وابسته) با گروه و يا گروههاي گواه كه تحت چنان شرايطي نمودهاند, مقايسه ميكند.
بررسي اثرات دو روش مختلف تدريس (متغير مستقل) در پيشرفت تحصيلي (متغير وابسته) دانشجويان دانشگاه با استفاده از گروههاي تجربي و گواه, با بررسي اثرات يك برنامه آموزشي استعمال مواد مخدر نمونههايي از تحقيقات تجربي هستند.
هنگامي كه انتخاب افراد تحت تجربه بصورت تصادفي ممكن نباشد و يا نتوان متغييرهاي مستقل را كاملاً دستكاري و يا در آنها مداخله نمود از روش تحقيق نيمه ـ تجربي Quasi-Experimental يا شبيه تجربي استفاده ميشود.
اغلب تحقيقاتي كه در مورد انسان و به شيوه تجربي انجام ميگيرد, معمولاً از نوع شبيه تجربي ميباشند.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
خودآموز پایان نامه و مقاله نویسی
#در_چنین_روزی #کلام_آقا پیام تسلیت در پی درگذشت آیتالله حاج آقا مرتضی تهرانی تاریخ: 1397/04/30
آیتالله حاجآقا مرتضی تهرانی در گفتوگوی تفصیلی با مجله پاسدار اسلام به بررسی منزلت معنوی و علمی #رهبر_معظم انقلاب اسلامی پرداختند.
https://ommeabiha.ir/conv1.php
آنچه که من در ایشان ادراک کردم، تصمیم و همت ایشان بود که بر حسب فضایل انسانی، ایشان دو کار را شروع کردند.
یکی زحمت کشیدن در فقه و اصول، و دیگری زحمت کشیدن برای تهذیب نفس و ایجاد اخلاص در اعمالشان. در این دو مسیر تا الان متحرک بودهاند. چرا میگویم تا الان؟ برای اینکه بنده فرمایشات ایشان را مرتب گوش میکنم.
هر وقت به هر مناسبتی ایشان صحبت میکنند، من گوش میکنم.
ایشان وقتی نماز مغرب را شروع میکنند، نگاه میکنم و میبینم روز به روز غلظت اخلاص ایشان در باطنشان بیشتر میشود.
آثاری که به عنوان برکات الهیه از آقا به جا مانده، خیلی بیش از زمان امام خمینی است. نه اینکه امام نمیتوانستند.
خدای متعال از آن بزرگوار آنچه خواسته ایشان عمل کرده، از این بزرگوار هم آنچه خواسته دارند عمل میکنند.
ما الان زیر آسمان نداریم انسانی را که مثل آقا در مسائل سیاسی به صورت ریز، این مطالعات و این نظرات تصدیقی اعم از اثباتی و نفی را داشته باشد.
این مقدار توفیق را که خدای متعال به ایشان داده به خاطر این است که شایستگی اش را داشته است. هر کسی که دلش بخواهد که به این نمیرسد.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
شرحی بر بیانیه گام دوم انقلاب
http://www.ghadeer.org/Book/2702
دانش، آشکارترین وسیلهی عزّت و قدرت یک کشور است. روی دیگر دانایی، توانایی است. دنیای غرب به برکت دانش خود بود که توانست برای خود ثروت و نفوذ و قدرت دویستساله فراهم کند و با وجود تهیدستی در بنیانهای اخلاقی و اعتقادی، با تحمیل سبک زندگی غربی به جوامع عقبمانده از کاروان علم، اختیار سیاست و اقتصاد آنها را به دست گیرد. ما به سوءاستفاده از دانش مانند آنچه غرب کرد، توصیه نمیکنیم، امّا مؤکّداً به نیاز کشور به جوشاندن چشمهی دانش در میان خود اصرار میورزیم. بحمدالله استعداد علم و تحقیق در ملّت ما از متوسّط جهان بالاتر است. اکنون نزدیک به دو دهه است که رستاخیز علمی در کشور آغاز شده و با سرعتی که برای ناظران جهانی غافلگیرکننده بود -یعنی یازده برابر شتاب رشد متوسّط علم در جهان- به پیش رفته است. دستاوردهای دانش و فنّاوری ما در این مدّت که ما را به رتبهی شانزدهم در میان بیش از دویست کشور جهان رسانید و مایهی شگفتی ناظران جهانی شد و در برخی از رشتههای حسّاس و نوپدید به رتبههای نخستین ارتقاء داد، همهوهمه در حالی اتّفاق افتاده که کشور دچار تحریم مالی و تحریم علمی بوده است. ما با وجود شنا در جهت مخالف جریان دشمنساز، به رکوردهای بزرگ دست یافتهایم و این نعمت بزرگی است که بهخاطر آن باید روز و شب خدا را سپاس گفت.
#معرفی_سایت👇
پرتال جامع علوم انسانی به آدرس www.ensani.ir به منظور ایجاد مرکزی برای دسترسی و هم افزایی فعالیت های علمی و پژوهشی در حوزه علوم انسانی با اهداف ذیل آغاز به کار نموده است:
📒 ایجاد بانک اطلاعات جامع و روزآمد مقالات، با دسترسی آسان، رویه یکسان و رفع محدودیت های شکلی، زمانی و سازمانی موجود.
📕معرفی تخصصی پژوهشگران و اساتید در حوزه های تخصصی علوم انسانی جهت تقویت حقوق معنوی.
📗 فراهم نمودن بستری برای جریان سازی و مدیریت محتوای علوم انسانی جهت جلوگیری از تضییع منابع مادی و معنوی جامعه علمی کشور در روندهای تکراری و کلیشه ای کنونی.
📘 ایجاد زمینه مساعد برای بومی سازی علوم انسانی در کشور.
📍وضعیت فعلی پرتال
📒در حال حاضر پرتال جامع علوم انسانی با بیش از 290 هزار داده علمی تمام متن در خدمت جامعه علمی کشور می باشد.
تا کنون بیش از 1250 نشریه در این پرتال نمایه شده اند
از مهمترین مزایای درج نشریه در پرتال، عدم دریافت هزینه در قبال این فعالیت و در عوضمعرفی نشریه، مقالات و صاحبان آثار مقالات و رفرنس دهی بیشتر به مقالات این نشریات از سوی محققان در پژوهش های مختلف می باشد
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#در_چنین_روزی
#کلام_آقا
بیانات در دیدار قاریان #تاریخ: 1391/04/31
وقتی انس با قرآن پیدا شد، مجال #تدبر و تأمل و تفکر در معارف قرآن به دست خواهد آمد.
قرآن را نمیشود سرسری خواند و گذشت؛ قرآن احتیاج دارد به تدبر، تکیهی بر روی هر کلمهای از کلمات و هر ترکیبی از ترکیبهای کلامی و لفظی. انسان هرچه بیشتر تدبر کند، تأمل کند، انس بیشتری پیدا کند، بهرهی بیشتری خواهد برد؛ قرآن اینجور است.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
مشکلات هر جامعهای با قرآن حل خواهد شد. با معارف قرآنی، مشکلات حل میشود. قرآن راهحل معضلات زندگی بشر را به فرزندان آدم هدیه میکند؛ این وعدهی قرآنی است و تجربهی دوران اسلام هم این را نشان داده. هرچه ما به قرآن نزدیکتر شویم، هرچه عمل قرآنی در میان ما - چه در روح ما، چه در اعمال جسمانی ما، چه در فرد ما، چه در اجتماع ما - بیشتر شود، به سعادت، به حل مشکلات و معضلات نزدیکتر میشویم.
عزت در سایهی قرآن است، رفاه در سایهی قرآن است، پیشرفت مادی و معنوی در سایهی قرآن است، اخلاق نیک در سایهی قرآن است، سلطه و غلبهی بر دشمنان در سایهی قرآن است. ما ملتهای مسلمان اگر این حقایق را بدرستی درک کنیم و در راه رسیدن به این هدفها تلاش کنیم، یقیناً بهرههای زیادی خواهیم برد.https://eitaa.com/myganj
✳️پروردگارا ! به محمد و آل محمد، ما را از قرآن جدا مکن.
✳️پروردگارا ! جامعهی ما را جامعهی قرآنی قرار بده؛ زندگی ما را با قرآن، و مرگ ما را در راه قرآن قرار بده.
✳️پروردگارا ! به محمد و آل محمد، قرآن را در قیامت شفیع ما قرار بده.
✳️پروردگارا ! دست ما را از قرآن و از اهلبیت - که دو ثقل بزرگی هستند که پیغمبر در میان ما باقی گذاشته است - کوتاه مفرما.
✳️پروردگارا ! قرآن را از ما راضی کن؛ اهلبیت پیغمبر و ولیعصر (ارواحنا فداه) را از ما راضی بفرما.
✳️پروردگارا ! ما را در انجام وظائفمان موفق بگردان.
چکيده نويسي
#چکيده نويسي يک مقاله ميتواند به چند روش انجام گيرد.
✳️چکیده مؤلف: در اين نوع از چکيده نويسي، مؤلف با توجه به تمام محتواي مقاله، تيترها و ميان تيترها ي آن، شمايي علمي ازکل مقاله ترسيم مي کند که مشتمل بر محتواي اصلي مقاله، نتايج مهم آن و همه آن چيزي است که مؤلف به خاطر آن به نوشتن اين مقاله پرداخته است. مخاطب با مطالعه چکيده مؤلف بايد از محتواي اصلي مقاله، هدف و نتايج آن آگاه شود.
✳️چکيده توسط ديگري: با حذف مطالب زايد به ترتيبي که کلمات و عبارات اصلي متن و مفاهيم محوري نويسنده تا حد امکان حفظ شود.
اين روش بيش تر در کوتاه کردن مقالات و سخنرانيها براي درج در روزنامه ها يا نشر در ساير وسايل ارتباط جمعي به کار مي رود.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
#منابع و #مأخذ:
1. اعتبار علمي مقاله به مستند و مستدل بودن آن است،
2. ارائه فهرست كاملي از مراجع مقاله با رعايت اصل امانتداري و اخلاق پژوهشي مورد انتظار است.
3. البته سبك¬هاي استناددهی در كتاب¬ها و مقالات متنوع است.
4. معمولاً «راهنماي نويسندگان» در مجله يا جشنواره علمي در عمل به چگونگي ارجاعات پيروي مي¬شود
5. . اما ارجاع در پايان مقاله، ارجاع در #پاورقي و ارجاع در متن، سه شيوه¬ي عمده استناد است
6. كه شيوه اخير (ارجاع درون متن) به علت سهولت، سرعت، ايجاد تمركز ذهني براي خواننده و رواج جهاني آن، بر دو شيوه قبلي برتري دارد.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
7. در این روش نام صاحب اثر، تاريخ انتشار و شماره جلد و صفحه را مي¬آورند. مانند : (مطهري، 1382، ج 3، ص 150) امّا نام اثر نمي¬آيد.
8. درباره مشخصات كتابشناختي منابع تحقيق (كتاب¬نامه) كه در پايان مقاله مي¬آيد، هماهنگ¬ترين روش، همسويي با روش ارجاع نويسي در بدنه¬ي اصلي مقاله است كه در پي مي¬آيد.
9. البته همانگونه که پیش¬تر اشاره شد نبايد در ارجاعات و نقل قول¬ها افراط كرد، در آن صورت مقاله به مجموعه يادداشت¬ها و تحليل¬هاي ديگران تبديل شده و از ارزش علمي آن كاسته مي¬شود.
10. همچنین در چگونگی ارجاعات باید مطابق سلیقه و درخواست محلی که برای آنها مقاله تهیه می¬شود، عمل نمود.
ارجاعات #پاورقی و منابع به روش زیر انجام می¬گیرد:
💢الف) زيرنويس (پاروقي) #توصيفي
1. توضيحات اضافي يا اصطلاحي كه نمي¬توان براي حفظ انسجام متن آن را درون متن آورد، مي¬تواند زير صفحه با مشخص كردن شماره بيايد.
2. توضيحات بايد حتي الامكان خلاصه باشد.
3. ترجمه آيات و روايات در متن فارسي بيايد و در صورت نياز مي¬توان متن عربي را در پاورقي آورد.
4. كلمه¬هاي بيگانه در داخل متن حتماً بايد به فارسي نوشته شود و در صورت لزوم معادل خارجي آنها در پاورقي بيايد. اينها در مورد اصطلاحات تخصصي يا نام اشخاص است.
5. در موارد ضروري كه بايد کلمه خارجي در متن بيايد بايد در كنار صورت فارسي و داخل پرانتز نوشته شود
6. توجه كنيم درهر متن يكبار معادل انگليسي آوردن آن واژه كفايت مي¬كند.
.
ب) ارجاع در #منابع
1️⃣.محقق بايد در پايان #مقاله، فهرستي از منابع و مآخذي كه در متن به آنها استناد كرده است را به ترتيب حروف الفباي نام خانوادگي بياورد.
2️⃣تنها منابعي مي¬آيد كه در متن از آنها استفاده شده است.
3️⃣در ذكر منبع حداقل پنج دسته اطلاعات، ضروري به نظر مي¬رسد:
👈 1- نام خانوادگي و نام مؤلف يا مؤلفان
👈 2- تاريخ انتشار اثر
👈3- عنوان اثر
👈4- نام شهر
👈 5- نام ناشر. (البته اگر كتاب تجديد چاپ شده باشد، شماره چاپ آن هم مي¬آيد)
4️⃣جداسازي اين اطلاعات با نقطه و جداسازي اجزاي مختلف هر يك با #ويرگول (،) است
✳️مانند:
👈الف) در تك مؤلف
جوادي، آملي، عبدالله (1372). هدايت در قرآن (چاپ سوم). تهران: مركز نشر فرهنگي رجاء.
👈ب) در ارجاع منابع از دو مؤلف يا بيشتر به شكل زير مي¬آيد
سرمد، زهره؛ بازرگان، عباس؛ حجازي، زهره (1379). روشهاي تحقيق در علوم رفتاري (چاپ سوم). تهران: نشر آگاه
👈ج) آثار داراي مترجم به شكل زير مي¬آيد
صدرالدين شيرازي، محمد (1375). شواهد الربوبيه، ترجمه جواد مصلح. چاپ دوم. تهران: انتشارات سروش
د)آثار با عنوان سازمان¬ها و نهادها
مركز اسناد و مدارك علمي. وزارت آموزش و پرورش (1362). واژه¬نامه فارسي – انگليسي. تهران: نشر مؤلف
ه)آثار به جاي مؤلف ويراستار يا چند نفر گردآوردنده يا مجموعه مقالات به شكل زير:
شفيعآبادي، عبدالله (گردآورنده) (1374). مجموعه مقالات جنگ رواني. تهران: انتشارات سمت.
https://eitaa.com/myganj
🙏لطفا شما نیز 👈معرف کانال 👆باشید
.
#در_چنین_روزی
#کلام_آقا
تاریخ: 1386/05/02
پیام تسلیت در پی درگذشت آیتالله حاج میرزا عبدالکریم حق شناس
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت #عالم_ربانی و اخلاقی مرحوم آیت الله آقای حاج میرزا عبدالکریم حق شناس رحمة الله علیه را به بازماندگان محترم و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض میکنم.
این روحانی پرهیزکار و پاک نهاد بخاطر تربیت جوانهای مؤمن و معرفت جوی در طول دهها سال، حق بزرگی بر گردن همه ی مشتاقان معارف اسلامی دارد و امید است برکات ناشی از نفس پاک و مؤثر ایشان همواره مستدام گردد.
خداوند روح مطهر او را با اولیائش محشور فرماید.
سیدعلی خامنهای
2/مرداد/1386
آیتالله حاج میرزا عبدالکریم حق شناس افزون بر زبان عربی به زبانهای فرانسه و انگلیسی هم مسلط بود و اجازه #اجتهادش را از سید ابوالقاسم خویی، سید محمد حجت، شیخ عبدالنبی عراقی و محمدعلی شاهآبادی دریافت کرد
خودآموز پایان نامه و مقاله نویسی
آیتالله حاج میرزا عبدالکریم حق شناس افزون بر زبان عربی به زبانهای فرانسه و انگلیسی هم مسلط بود و ا
در اوايل دوران درس وتحصيل، به ناراحتي سينه دچار شده بودم، حتي گاه از سينهام خون مي آمد. سل، مرض خطرناك آن دوران بود، و بيماري من احتمال سل داشت، و دكتر و دارو تأثير نميكرد. يك روز تمام ذخيره هاي خود را كه از كار برايم باقي مانده بود، (حقوق، روزي يك ريال مي شد؛ نيمي از آن را خرج و نيم ديگر را ذخيره مي كردم) صدقه دادم. شب هنگام در عالم رؤيا حضرت ولي عصر عجلا... تعالي فرجه را زيارت كردم، و به ايشان التجا بردم. دست مبارك را بر سينهام كشيد، و فرمود: اين مريضي چيزي نيست ، مهم مرضهاي اخلاقي آدم است، و اشاره به قلب مي فرمود. بيماري سينه بهبود يافت.