🔵 صرف عدول بنده از #دکتر_جلیلی به دکتر قالیباف بدون اینکه برخی ها مستندات بنده را پیگیر شوند ، ما را متهم به منفعت طلبی ، کفر و ضد ولایت فقیه و کودک و... نمودند!!
اما خود این بزرگواران هم اکنون از هر مطلبی و لو دروغ شاخدار و بدون تحقیق، علیه #دکتر_قالیباف بهره می برند!!
والله یقضی بیننا و بینکم
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۳ تیر ۱۴۰۳
11.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔵 رونمایی ازسرود انتخاباتی #دکتر_قالیباف
بحق آقا امام رضا رأیم به هم محله امام رضاست
🆔 @Myidea
۳ تیر ۱۴۰۳
۳ تیر ۱۴۰۳
🔵 هم اندیشی فرهنگیان خدابنده در ستاد دکتر قالیباف که در تاریخ۳تیرروز یکشنبه ساعت۹ شب به نشانی خ امام روبروی بانک مهر ایران برگزار
می گرددحضوربه هم رسانید.
۳ تیر ۱۴۰۳
💠 سال ۱۴۰۰ که دو قطبی شدیدی بین طرفداران جلیلی و رییسی پیش آمده بود که ما طرفداران رئیسی به #کارنامه ایشان استناد می کردیم و طرفداران جلیلی محترم به #برنامه داشتن ایشان،
حضرت آقا بود که در ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ این #شاخص مهم را فرمودند که #به_عمل_کار_برآید ، به حرف و وعده نمی شود اعتماد کرد !
باید سابقه افراد را دید و...
✅ امسال هم همین شاخص مهم رهبری بهتر و سریع تر کاندیدای اصلح را به ما معرفی می کند
👈 خودکار و کاغذ دست بگیرید، کار و کارنامه کاندیداهای محترم را بنویسید ، خودتان مشاهده کنید کفه ترازو به نفع کدام نفر بسیار بیشتر است.
همین ‼️
👆👆👆👆👆
💠 تا این شاخص مهم رهبری را داریم، نیاز به هیچ سخنران و تحلیل گر و... نداریم. یادمان نرفته که برخی سخنرانان در سالهای ۹۹ و ۱۴۰۰ چطور حرفهایی خلاف دستورات آقا در بحث واکسن زدند.
👆 شاخص یک انقلابی در #بحث_سیاسی ، فقط و فقط شخص آقاست.
🆔 @Myidea
۳ تیر ۱۴۰۳
🔵 انصراف بی انصراف 😂
مگه ما دست از قدرت بر می داریم.
به همین خیال باشید
من برنامه دارم
من کارنامه دارم
من طرفدار دارم
من آرزو دارم
من خواهم ساخت
من همه چیز را درست خواهم کرد
این همه هورا و کف و سوت برا من می کشند
آن وقت انصراف بدهم
عمرا 😂
#طنز برای ادخال سرور و رفع خستگی بود
امیدواریم #جبهه_انقلاب هر چه سریعتر ائتلاف کنند.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۳ تیر ۱۴۰۳
🔵 تصمیم بهنگام ضامن دفع گرفتاریهاست
تعدادی از طلاب و بسیجی ها که در اطراف دکتر جلیلی هستند باید زمان شناس شده و بصیرت به خرج دهند و در اسرع وقت به سمت دکتر قالیباف که حقیقتا دارای رزومه ای عالی و موفقیت آمیزی دارند ، برگردند.
دکتر قالیباف سابقه کاری ملموس و مشهود برای عموم مردم دارند
او جاذبه دارد حتی اصلاح طلبان متعادل هم به دکتر قالیباف رأی خواهند داد
اما اگر دکتر قالیباف کنار بکشد
آنها یا رای نمی دهند و یا به سمت پزشکیان می روند
پس باید بصیرت لازم را انجام داده و زمان شناس باشیم و بهنگام تصمیم بگیریم. ما دولتی می خواهیم که سطح فکری و برنامه های او وسعت داشته و برای همگان فکر کند. ایشان وسط باز نیستند بلکه شبیه رهبر عزیز انقلاب عمل می کنند. با حفظ اصول و راهبردهای انقلاب ، کیس و توانمند هستند. اگر دکتر قالیباف پیروز شوند ما شاهد تنش های بسیار محدود در کشور خواهیم بود برخلاف دکتر جلیلی که اگر پیروز شوند بسبب سطح فکری که دارند مدام مورد هجمه ها و هزینه ها پشت هزینه ها برای کشور خواهیم بود چون او اعتقاد چندانی به استفاده از تمام ظرفیت ها در اداره کشور ندارد.
کشور ما رئیس جمهوری می خواهد در قامت #شهید_رئیسی که حتی بسیاری از مدیرانش از اصلاح طلبان متعادل نیز بودند و دیدید در طول سه سال چه موفقیت هایی کسب کردند.
#دولت_خدمت_و_پیشرفت را رها نکنیم
#دکتر_قالیباف
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۴ تیر ۱۴۰۳
🔵 #حضور_حداکثری ضمانت خیلی از راهبردهای دین الهی در مسیر رسیدن به عدالت اجتماعی را بر عهده دارداینکه امامان و انبیاء ( بجز سلیمان نبی و پیامبر اسلام ) نتوانستند حکومت تشکیل داده و لذت #دینداری و زیستن در سایه دین را به جامعه نشان دهند ، بخاطر عدم حضور مردم و عدم قیام به عدالت بوده است.
امید است که ملت عزیز ایران در 8 تیر ، از باب لیقوم الناس بالقسط ( قیام به عدالت ) عمل کرده و راه انبیای الهی و امامان معصوم ع را با انتخاب اصلح ادامه دهند.
امید است که با هوشیاری و عقلانیت لازم ، ضمن حضور حداکثری که دشمن شکن هست ، گزینه اصلح و نزدیک به راه امیرالمؤمنین ع را در این ایام غدیر به مثابه بالا بردن دست حضرت ، انتخاب کنیم تا جلوی کربلاها و خرمشهرها را بگیریم. اگر در بالا بردن دست مولای مان سهیم باشیم هرگز شاهد بالا رفتن سر امام حسین ع روی نیزه نخواهیم بود. آری چون غدیر فراموش شد ، کربلا ظاهر گشت.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۴ تیر ۱۴۰۳
🔵 #سردار_خدمت با این پاکدستی و توانمندی و نگاه عمیق به مسائل کشور و پختگی کامل در فرایند مدیریتی ، می تواند راه #شهید_خدمت را ادامه داده و با جاذبه خویش از تمام ظرفیت ها به صورت فراجناحی برای توسعه کشور استفاده ببرد
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۴ تیر ۱۴۰۳
🔵 بار الها عیدی ما را یک #رئیس_جمهور ولایی ، توانمند و با تعهد و تخصص ویژه قرار بده که بتوانیم ضمن رو سفیدی در محضر شهدای والا مقام ، به قله رفیع پیشرفت در مسیر تمدن سازی نوین اسلامی قرار گرفته و زمینه های #عدالت_اجتماعی و تمهید قواعد #یدخلون_فی_دین_الله_افواجا را با عنایت به #جبهه_مقاومت فراهم کنیم.
✍ موسی آقایاری
با ما باشید 👇👇👇
🆔 @Myidea
۴ تیر ۱۴۰۳
🔵 با صحبت های پورمحمدی در مناظره ، به یاد حسن روحانی که رد صلاحیت شد، افتادم.
واقعا مایه تأسف است که برای جلب آراء به #شورای_نگهبان آن هم به جهت تأیید نشدن عده ای معلوم الحال که سوء مدیریتشان کاملا عیان هست، حمله کرده و معتقد شده : قانون اشتباه هست!!
▫️ قانون اشتباه نیست بلکه فهم و برداشت او کج و معوج است. چه بسیار افراد عالم نمایی در تاریخ بوده اند که با التهابات فکری و اعوجاج در اندیشه که حاصل بی تقوایی و عدم مراقبت از سبک ها و روشهای خود بوده ، گرفتار مسیر باطل گشته و با تمام قوا به مبارزه با حق و حقیقت پرداختند.
▫️ برای مثال به جای دور نمی روم بلکه در طول همین 45 سال از انقلاب اسلامی از احزاب و فرقه هایی چون فرقان گرفته تا فرقه شیرازیها و... و شخصیت هایی همچون رفسنجانی ، خاتمی و کسانی که در این وادی تعریف می شوند ، به مبارزه با حق و حقیقت پرداخته اند.
▫️ هزینه های شورای رهبری و شعار آزادی و گفتگوی تمدنها و مذاکره برجامی و... کم نبوده اند. آری هزینه های هنگفت فتنه سازی های این قبیل نظرات ناصواب بر آزادی منشان تاریخ انقلاب اسلامی کاملا آشکار است. در این زمان حساس مراقب برجامی های حسن روحانی و اذناب تاریک الفکر او باشیم.
✍ موسی آقایاری
🆔 @Myidea
۵ تیر ۱۴۰۳
۵ تیر ۱۴۰۳