👈دو توصیه:
حضرت #آیت_الله_مجتهدی
1⃣👈 کسانی که صاف هستند ، خرده شیشه ندارند ، این ها بهشتی اند.
گوشت راسته فیله را دیده اید ، آن گوشت به درد کباب کردن می خورد وگرنه گوشتی که آشغال و اضافه داشته باشد ، به درد نمی خورد.
شما هم صاف و بی غل و غش و بی خرده شیشه باشید.
2⃣👈 اگر حلال بخورید ، بچه شما حزب اللهی و محاسن دار و طلبه و نورانی و اهل نمازشب می شود .
لقمه خیلی تاثیر دارد.
کسانی که بچه های خوب دارند ، حلال خورده اند.
کسانی که بچه های بد دارند ، لقمه های حرام خورده اند.
🌾 لقمه خیلی تاثیر دارد.
🌾 لقمه خیلی تاثیر دارد.
🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸
داستان مـرگ یک کودک و زنـده شدن دوبـاره پس از چند ساعت توسط امـام رضـا (ع)
خاطره از عبدالله:
روزی پیرمردی به همراه دختری که رویش را با چادر پوشانده بود و وی را روی زمین میکشید وارد صحن روضه منوره حضرت رضا شد. جلوی او را گرفتم و پرسیدم با این وضع کجا میخواهی بروی. جواب داد این دخترم است و برای گرفتن شفا به محضر حضرت میبرم. با درخواست من صورتش را باز کرد و شگفت زده دیدم که وی مُرده است و بی روح میباشد. برای اطمینان بیشتر به چند نفر از خادمان خانم گفتم که او را معاینه کنند و بعد از معاینه یقین حاصل شد که علایم حیاتی ندارد و از دنیا رفته است. با عصبانیت به پیرمرد گفتم که ای مرد تو حرم را با غسال خانه اشتباه گرفته ای. امام رضا مُرده زنده نمیکند بلکه مریض شفا میدهد و آن هم اگر مصلحت باشد. با التماس و تضرع فراوان پیرمرد به من گفت که اجازه بدهید او را به حرم ببرم، آخر این که برای شما ضرری ندارد و اگر هم شفا نیافت، برمیگردم و دفنش میکنیم. دلم به رحم آمد و با خود گفتم حداقل برای زیارت وداع اجازه دهم که او را داخل حرم ببرد. بعد از ساعتی دیدم ولولهای در حرم به پا شد و با چشمان خودم دیدم که آن دختر مرده زنده شد.
# فوت نکردن غذا
در کتب اسلامی آمده است برای خنک کردن غذای داغ خود، از فوت کردن بپرهیزید. این کار در آداب اجتماعی نیز پسندیده نیست و میتواند باعث انتقال بیماری و استشمام بوی دهان فرد برای دیگران باشد. همچنین توجه داشته باشید خوردن غذای بسیار داغ نیز برای سلامتی مضر است و بایستی از آن پرهیز شود. پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) پیروان خود را از خوردن غذای خیلی داغ و یا خیلی سرد منع کردهاند و میفرمایند غذا را خنک کن، زیرا که در غذای خیلی داغ برکت نیست و از خوردن آب خیلی سرد بپرهیز که معده را تباه میکند. بیشتر بدانید: مضرات نوشیدن آب یخ چیست؟ فوت کردن غذا
# خلال دندان بعد از غذا
در پایان خوردن غذا بهتر است دندانها را خلال کنید و مسواک بزنید.
# شکر خدا در پایان غذا
در اسلام آمده است: «اذا اکلت او شربت فقل: الحمدلله» ; اگر چیزی خوردی یا نوشیدی، خدا را سپاس گو
✅ سبزیهای برتر در روایات اسلامی👇
1️⃣سبزی #تره که مانند نان نسبت به دیگر غذاها می باشد .
2️⃣ #کاسنی که سبزی پیامبر ودرمان هزار بیماری است که یکی از آن #نازائی است.
3️⃣ #ریحان_کوهی است وشاید تمام انواع ریحان را شامل میشود ودر حقیقت سبزی حضرت امیر (ع) است .
4️⃣ #خرفه که اسم آن بقله الزهراء یعنی سبزی حضرت زهرا سلام الله علیها است .
5️⃣ #کرفس که سبزی پیامبر الیاس والیسع ویوشع بن نون است .
6️⃣ #ترب_سفید و #تربچه و #ترب_سیاه است که تمام قسمت های آن خورده میشود ودور ریز کمتری دارد وهر قسمت یک فایده جداگانه دارد .
7️⃣ #شنبلیله که معادل طلا ارزش دارد ودرمان خیلی از دردهاست .
🔴واما #شاهی و #گشنیز کراهت دارند که سبزی اول(شاهی) سبزی بنی امیه است
ودومی سبب فراموشی می گردد وسبب نازائی زنان می شود به همین جهت بهتر است کمتر مصرف شوند
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
🍃 🌸
🍃
🌹دعای بسیار مجرب برای رفع بدهی ها و قرض ها🌹
✳️هفت مرتبه این دعا را تا ۷۰ روز بخوانند که بسیار مجرب است
💥يا مَنْ يَكْفِي مِنْ كُلِّ شَيْ ءٍ وَ لاَ يَكْفِي مِنْهُ شَيْ فِی السَّمَوَاتِ و الاَرَضِينَ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ و اقْضِ عَنّی دَیْنی💥
📚کتاب دو هزار دستور العمل مجرب صفحه۲۱۹
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
#معجزه درخت سدر
بر اساس روایتی به نقل از شیخ مفید: هنگامی که امام جواد (ع) با همسرش ام الفضل از بغداد به مدینه رفت به کوفه که رسید مردم به استقبال ایشان رفتند، غروب به مسجد رفت در صحن مسجد درخت سدری قرار داشت که هنوز میوه آن به ثمر نرسیده بود.
امام جواد (ع) از حاضران خواست تا کوزهای برای ایشان بیاوردند و در پای آن درخت سدر وضو گرفت و نماز مغرب را با مردم اقامه کرد. امام در رکعت نخست سوره حمد و اذا جاءنصرالله و در رکعت دوم حمد و قل هو الله را خواند. پیش از رکوع قنوت گرفت. پس ازخواندن رکعت سوم تشهد و سلام داد. پس از نماز مدتی در حال نشسته مشغول تعقیبات و ذکر شد، سپس بلند شد و چهار رکعت نماز نافله مغرب را به جای آورد و تعقیب خواند و دو سجده شکر به جای آورد و ازمسجد خارج شد.
امام جواد (ع) هنگامی که به کنار درخت سدر رسید، مردم متوجه شدند که آن درخت به بار نشسته و میوه داده است. از این جریان شگفت زده شدند و از میوه آن خوردند در حالی که میوههای سدر هسته نداشت آنگاه امام (ع) را برای وداع بدرقه کردند.
#امام جواد علیهالسلام
محمد بن علی بن موسی مشهور به امام جواد و امام محمدِ تقی (۱۹۵-۲۲۰ق) امام نهم شیعیان اثناعشری است. کنیه او ابوجعفر ثانی است. او ۱۷ سال امامت کرد و در ۲۵ سالگی به شهادت رسید. در میان امامان شیعه، وی جوانترین امام در هنگام شهادت بوده است.
سنّ کمِ او در هنگام شهادت پدر، سبب شد تا شماری از اصحاب امام رضا(ع)، در امامت او تردید کنند؛ برخی عبدالله بن موسی را امام خواندند و برخی دیگر به واقفیه پیوستند، اما بیشتر آنان امامت محمد بن علی(ع) را پذیرفتند.
ارتباط امام جواد(ع) با شیعیان، بیشتر از طریق وکیلانش و به شکل نامهنگاری انجام میگرفت. در دوره امامت امام نهم شیعیان، فرقههای اهل حدیث، زیدیه، واقفیه و غلات فعالیت داشتند. وی شیعیان را از عقاید آنان آگاه میکرد و از نماز خواندن پشت سر آنها نهی و غالیان را لعن مینمود.
مناظرات علمی امام جواد(ع) با عالمان فرقههای اسلامی در مسائل کلامی، همچون جایگاه شیخین و مسئلههای فقهی مانند حکم قطع کردن دست دزد و احکام حج، از مناظرات معروف امامان معصوم دانسته شده است.
#روایت-ازامام-جوادعلیه السلام
الْمُؤمِنُ يَحْتاجُ إلى ثَلاثِ خِصالٍ: تَوْفيقٍ مِنَ اللّهِ عَزَّوَجَلَّ، وَ واعِظٍ مِنْ نَفْسِهِ، وَقَبُولٍ مِمَّنْ يَنْصَحُهُ. (بحارالانوار، ج۷۵، ص۳۵۸)
فرمود: مؤمن در هر حال نيازمند به سه خصلت است: توفيق از طرف خداوند متعال، واعظى از درون خود، قبول و پذيرش نصيحت كسى كه او را نصيحت نمايد.
«جواد» همان که با تکلمش در کودکی، تاریخ را دوباره از شگفتی مات گذاشت که چگونه کودکی هشت ساله، این چنین تمام ذرات را متبرک می کند و تمام تفسیر کتاب آسمانی در صندوقچه گرانبهای قلبش متلاطم دارد؟
یا باب الحوائج!
زمین، یارای بزرگی گوهر وجودت را نداشت و ظرف روزگار، گنجایش حضور دریا گونه ات را تاب نیاورد!
ای حجت نهم!
افسوس که روزگار، تنها بیست و پنج سال با تو سر سازگاری داشت.
شهادتت به پیشگاه رضای مرضیه و حضرت قائم (عج) تسلیت باد.
# فضائل مادر امام جواد علیه السلام
خیزران (سبیکه)، مادر امام جواد علیه السلام، از خاندان ماریه قبطیه همسر پیامبر گرامی اسلام (ص) بود. وی از نظر فضایل اخلاقی در درجه والایی قرار داشت و جزو برترین زنان عصر خود بود. پیامبر اکرم (ص) در روایتی، سبیکه را خیرة الاماء (بهترین کنیزان) نامیدهاند.
امام هفتم سالها پیش از آن که این بانو به خانه امام رضا (ع) وارد شود، برخی از خصوصیات وی را بیان فرمودند و توسط یکی از یاران خود (یزید بن سلیط) برایش سلام فرستادند.
امام رضا (ع)، از خیزران (سبیکه) به عنوان بانویی منزه و پاکدامن و با فضیلت یاد میکردند و میفرمودند: «سبیکه در قداست و پاکی شبیه حضرت مریم (س) است و پاک و پاکیزه آفریده شده است.»
خیزران مادر امام جواد (ع) از خانواده ماریه قبطیه، همسر رسول الله (ص) و اهل نوبه است. او را سبیکه نوبیه نامیده اند. کنیهاش امالحسن و نام دیگرش ریحانه است.
اهل نوبه، مسیحی بودند و به دنبال شکست آنان از مسلمین، سبیکه (خیزران) در زمره اسرا به عنوان کنیز فروخته شد. خیزران از برترین و فاضلترین و پرهیزکارترین زنان عصر خویش به شمار می رفت.
او این شرافت و مقام را یافت که همسر امام رضا و مادر امام جواد علیه السلام شود. این موقعیت نشانگر منزلت و ارزش او در درگاه الهی است. رسول خدا (ص) درباره او و فرزندش امام جواد علیه السلام فرمود: «بأبی ابن خیرة الاماء النوبیة الطیبة» پدرم فدای پسر بهترین کنیزان باد که اهل نوبه و پاکیزه و مطهر است.
منبع: کتاب بانوان عالمه و آثار آنها، ص 31
❤️➿❤️➿❤️➿❤️➿❤️
✨ توصیه ای از مرحوم آیت الله سید عبدالکریم کشمیری
✴️بسیار دیده و شنیده شده که افراد برای امور مادی، مانند خرید خانه و ماشین و رزق و ازدواج، از وی راهنمایی میخواستند. آن بزرگوار میفرمود:
« سوره یس بخوانید و ثواب آن را به امام جواد علیه السلام تقدیم کنید، حاجت شما را خواهند داد، گاه امر میکرد صلوات برای حضرتش هدیه کنند و آن را در توسل به این امام کریم مجرّب میدانست»
📚روح و ریحان صفحه ۹۳
┄┄┅┅┅❅❁ ❁❅┅┅┅┄┄
🕋اعمال ماه ذی الحجه؛
🔶کیفیت خواندن نماز دهه اول ذی الحجه
✍🏻به حسب احادیث و روایات صحیح و معتبر و متواتر کسی که نماز دهه اول ذی الحجه را بجای آورد در ثواب همه ی حاجیان شریک میگردد، بدون این که از ثواب آنان چیزی کاسته شود.
🔺🔻کیفیت خواندن نماز «و واعدنا»:
مابین نماز مغرب و عشاء دو رکعت نماز بجا آورد، در هر رکعت پس از حمد، سوره توحید و سپس آیه ۱۴۲ از سوره شریفه الأعراف را می خواند:
«وَ واعَدْنا مُوسی ثَلاثینَ لَیْلَهً وَ أَتْمَمْناها بِعَشْرٍ فَتَمَّ میقاتُ رَبِّهِ أَرْبَعینَ لَیْلَهً وَ قالَ مُوسی لِأَخیهِ هارُونَ اخْلُفْنی فی قَوْمی وَ أَصْلِحْ وَ لا تَتَّبِعْ سَبیلَ الْمُفْسِدین»
کسانی که این آیه را حفظ نیستند می توانند از روی قرآن و یا یادداشت بخوانند