مناجاتشعبانیه۩سماواتی➊.mp3
3.81M
🤲 مناجات شعبانیه
🎙 با نوای حاج مهدی سماواتی
صوت شماره 1️⃣ 👈 زمان : 15 دقیقه
👌 بسیار کوتاه و دلنشین
#ماه_شعبان
#امام_زمان
#شعبان
.
سلام👋
این دستور به نظرم خیلی خیلی مجربه
اگه مشرف شدید روزی مشهد حتما این کار رو بکنید
خیلی ها ازدواجشون رو از امام رضا ع گرفتند و امام رضا به طور معجزه ازدواجشون رو حل کرده
مثل اون دختری که پدرش رفتگر بوده و خواستگار نداشته و متوسل میشه به امام رضا و امام رضا پسر یه آدم پولدار رو میفرسته و به خوابشون میره و میگند که باید برید این دختر رو بگیرید
که داستانش طولانیه بعدا شاید گفتیم
و خصوصا شهید مدافع حرم محمد حسین محمد خانی که ازدواجش رو از امام رضا میگیره
کتاب قصه دلبری رو حتما بخونید از زبان همسر ایشون هست
شهید محمد خانی سه سال بوده که عاشق همسرش بوده و میخواسته باهاش ازدواج کنه ( هم دانشگاهی بودند با هم)
ولی همسر شهید محمد خانی از ایشون خوشش نمیومد و حتی بدش میومده
مثل چاقو و پنیر بودند
مثلا همسر شهید محمد خانی اینقدر از شهید بدش میومده که یه بار نمیدونم کجا خانم های بسیجی رو میبرند اردو ( شهید محمد خانی فرمانده بسیج دانشگاهشون بوده)
بعد تو راه همسر شهید اینقدر ازش بدش میومده کفش شهید رو که حواسش نبوده از پنجره میندازه بیرون تا دلش خنک شه😂😂
خلاصه شهید محمد خانی هرکاری میکرده همسرش راضی نمیشده
تا شهید میره مشهد و اونجا متوسل به امام رضا ع میشه تا بتونه همسرش رو فراموش کنه و به امام رضا میگه پاکم کن جوری که دیگه هیچ وقت بهش فکر نکنم
یه بار که شهید حرم بوده سخنران اونجا میگه این جا جایی هست که میتونند چیزی که خیر تو نیست رو برات خیر کنند
شهید تا این حرف رو میشنوه تصمیم میگیره دو دهه توسل کنه به امام رضا تا امام رضا دل همسرش رو راضی کنه تا قبول کنه باهاش ازدواج کنه
که همین اتفاق میفته و یک ماهی که شهید دانشگاه نبوده
یه دفعه همسر شهید محمد خانی میبینه انگار دلش برای شهید تنگ شده
و خلاصه وقتی شهید محمد خانی برمیگرده از مشهد قرار خواستگاری رو میگذاره و با هم ازدواج میکنند
داستان کامل تر رو در کتاب قصه دلبری حتما بخونید
پس ناامید نباشید خدا و اهل بیت اگر بخواند میشه
منتها ما به همه امید داریم غیر خدا و اهل بیت و فکر میکنیم همه کارها رو خودمونبا زور خودمون باید حل کنیم
خوش به حال اونی که همسرش رو براش امام رضا انتخاب میکنه❤️❤️
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
.
💠#تفسیر نور (محسن قرائتی)⚡️
فَلَمَّا جَنَّ عَلَيْهِ اللَّيْلُ رَأى كَوْكَباً قالَ هذا رَبِّي فَلَمَّا أَفَلَ قالَ لا أُحِبُّ الْآفِلِينَ « انعام 76»
پس چون شب بر او پرده افكند ستارهاى ديد، گفت: اين پروردگار من است. پس چون غروب كرد، گفت: من زوال پذيران را دوست ندارم.
نکته ها
در زمان ابراهيم عليه السلام ستارهپرستى رايج و ستاره را در تدبير هستى مؤثّر مىپنداشتند.
سؤال: آيا پيامبر بزرگى همچون حضرت ابراهيم حتّى براى يك لحظه مىتواند ستاره يا ماه و يا خورشيد را بپرستد؟
پاسخ: مجادله و گفتگوى حضرت ابراهيم با مشركان، از باب مماشات و نشان دادن نرمش در بحث، براى رد عقيدهى طرف است، نه اينكه عقيدهى قلبى او باشد زيرا شرك با عصمت منافات دارد. گفتن كلمهى «يا قَوْمِ» در دو آيهى بعد نشانهى مماشات در گفتن «هذا رَبِّي» است، به همين دليل وقتى غروب ماه و خورشيد را مىبيند، مىگويد: من از شرك شما بيزارم، و نمىگويد از شرك خودم ( آيهى 78).
به علاوه در آيهى قبل خوانديم كه خداوند، ملكوت آسمانها و زمين را به ابراهيم نشان داد و او به يقين رسيد و آغاز اين آيه با حرف «فاء» شروع شد، يعنى نتيجه آن ملكوت و يقين اين نوع استدلال بود.
موجودى كه طلوع و غروب دارد، محكوم قوانين است نه حاكم بر آنها. ابراهيم، ابتدا موقّتاً پذيرش آن را اظهار مىكند تا بعد با استدلال ردّ كند.
جلد 2 - صفحه 495
پیام ها
1- يكى از شيوههاى احتجاج، اظهار همراهى با عقيدهى باطل و سپس ردّ كردن آن است. «هذا رَبِّي»
2- بيدار كردن فطرتها، فعال كردن انديشهها و توجّه به احساسات، يكى از شيوههاى تبليغ است. «لا أُحِبُّ الْآفِلِينَ»
3- محبوب واقعى كسى است كه محدود به مكان، زمان و موقّت نباشد. «لا أُحِبُّ الْآفِلِينَ»
4- معبود، بايد محبوب و عبادت بايد عاشقانه باشد، روح دين، عشق است. «لا أُحِبُّ الْآفِلِينَ»
@n20011🌷💧
امتیازهای خاص امام حسین (ع).mp3
4.74M
▫️ امتیازهای خاص امام حسین علیه السلام
👤 آیةالله مظاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓🎞❓🎞❓🎞
💢 #استوری_موشن
#سؤالات_شما
#احکام
⭕️پرسش: من بیش از حد نماز قضا دارم که حتی به طور تقریبی نمی دونم چند رکعته ، باید چیکار کنم؟
•┈┈┈┈••••✾••✾•••┈┈┈┈•
طرح سؤال در نرم افزار پاسخگو
•┈┈┈┈••••✾••✾•••┈┈┈┈•
گروه پاسخگویی فضای مجازی
مرکز ملّی پاسخگوییبه سئوالات دینی
✨🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃🍂🌺
🍃🍂🌺🍃🍂🌺🍃
🍃🍂🌺🍃 ﷽
🌺
#خشکی_آب_وضو
❓اگه بهخاطر گرمى هوا يا دلیل دیگهای، موقع مسح سر و پا، کف دست خشک شده باشه و رطوبتى نمونده باشه تا باهاش مسح بکشیم، تكليف چيه؟
📚 همه مراجع (بهجز زنجانی، وحید، رهبری و سیستانی): دستتون رو به بقیه اعضاى وضو بکشین، از اونها رطوبت بگيرین و با اون مسح بکشین.
📚 مقام معظم رهبری: فقط میتونین از ریشها و ابروها رطوبت بگيرین و با اون مسح بکشین.
📚 آيتالله سیستانی: فقط میتونین از ریشها رطوبت بگيرین و با اون مسح بکشین. گرفتن رطوبت از سایر نقاط صورت (غیر از ریش)، مثل ابرو یا گونهها، چه برای کسانی که ریش دارن و چه افرادی که ریش ندارن، بنابر احتیاط واجب، کافی نیست و وضو باطل میشه.
📚 آيتالله وحید: فقط میتونین از ریشهایی که داخل در حد صورته، رطوبت بگيرین (یعنی از رطوبت ریش پایین چونه نباشه). گرفتن رطوبت از غیر ریش بنابر احتیاط واجب، جایز نیست.
📚 آيتالله زنجانی: بنابر احتیاط واجب، فقط میتونین از ریشها رطوبت بگيرین و با اون مسح بکشین.
⭕️ نکته مهم: حواستون باشه که این گرفتن آب از بقیه اعضا فقط در صورتیه که دست خشک شده باشه. در حالت عادی، نباید این کار رو بکنیم و ممکنه وضو باطل بشه.
⭕️ نکته: آيات عظام امام، رهبری، سیستانی و فاضل، نظرشون اینه که مسح سر رو میشه با تموم قسمتهای دست از آرنج تا نوک انگشت کشید. بنابراین مقلدین این عزیزان، بهشرطی باید برن سراغ رطوبت بقیه اعضا که کل دستشون از آرنج تا انگشت خشک شده باشه.
⭕️ نکته: احتیاط واجب، یعنی توی این مسئله میتونیم به نظر مرجع اعلم بعد از مرجع خودمون که فتوای قطعی داره، عمل کنیم.
🔺توضیحالمسائل ۱۶مرجع، م۲۵۷، اجوبةالإستفتائات، س۱۱۳.
⬅️ احکام به زبان خیلی ساده
1_903494017.mp3
2.5M
🌺 #میلاد_امام_حسین(ع)
💐وقتی دلتنگم نمیشه برم
💐من آروم میشم با عکس حرم
🎙 #سید_مجید_بنی_فاطمه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 مجموعه #استوری ولادت امام حسین علیه السلام
💠#رجعت امام حسین (علیه السلام)💫
بعد از حضرت حجّت (علیه السلام) اولین شخصی که رجعت می کند و بر سراسر گیتی حکومت می کند، امام حسین (علیه السلام) است و در این قسمت به پاره ای از روایات در این باره، اشاره می شود:
1. امام صادق (علیه السلام) فرمود: «اولین کسی که زمین بر رویش شکافته می شود و به دنیا بر می گردد، حسین بن علی است». آن حضرت هم چنین فرمود: اولین کسانی که به دنیا بر می گردند، حسین بن علی (علیه السلام) و یارانش و یزید بن معاویه و یارانش هستند که همه آنها را از اول تا آخر می
کشد». سپس امام صادق (علیه السلام) این آیه شریفه را تلاوت فرمود: «ثم رددنالکم الکرة علیهم و امددناکم باموال و بنین و جعلناکم اکثر نفیرا; پس شما را بار دیگر بر آنها مسلط کنیم و با مال و فرزندان یاری رسانیم و تعدادتان را افزون تر کنیم».
و امام محمد باقر (علیه السلام) می فرمایند: امام حسین (علیه السلام) شب عاشورا به اصحابش فرمود: «... فابشروا بالجنة، فوالله انما نمکث ماشاء الله تعالی بعد ما یجری علینا، ثم یخرجنا الله و ایاکم حین یظهر قائمنا فینتقم من الظالمین، و انا و انتم نشاهدهم فی السلاسل و الاغلال و انواع العذاب و النکال... ; بشارت باد شما را به بهشت، به خدا قسم که بعد از آنچه بر ما جاری شود، مکث خواهیم کرد آن قدر که خدای تعالی خواسته باشد، پس بیرون می آورد ما و شما را در آن هنگامی که قائم ما ظاهر شود، پس انتقام خواهد کشید از ظالمان، و ما و شما مشاهده خواهیم کرد ایشان را در سلاسل و اغلال و گرفتار به انواع عذاب و نکال..».
و امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا، دوباره از «رجعت» خود سخن گفته، می فرماید: «من اولین کسی خواهم بود که زمین شکافته می شود و رجعت می کنم».
و در زیارت حضرت ابوالفضل (علیه السلام) می خوانیم: «جئتک یابن امیرالمؤمنین وافدا الیکم و قلبی مسلم لکم... فمعکم معکم لامع عدوکم انی بکم و بایابکم من المؤمنین و بمن خالفکم و قتلکم من الکافرین; ای پسر امیرمؤمنان! من به محضر شما شرفیاب شدم; در حالی که دلم تسلیم شما و یاریم آماده برای شما است... من با شمایم، با شمایم، نه با دشمنان شما. من نسبت به شما و بازگشت شما از ایمان آورندگان و نسبت به آنان که شما را کشتند، از کافرانم».
2. امام حسین (علیه السلام) در سوگ حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
بر اساس روایاتی که درباره رجعت وارد شده، امام حسین (علیه السلام) در اواخر حکومت ولی عصر، با اصحاب باوفایش رجعت می کند و برای همه مردمان معرفی می شود، تا کسی در مورد آن حضرت دچار تردید نگردد. هنگامی که همه مردم او را شناختند، اجل حضرت بقیة الله فرا رسیده، چشم از جهان فرو می بندد. آن گاه امام حسین (علیه السلام) متصدی و متولی امر غسل، کفن، حنوط و دفن ایشان می گردد.
امام صادق (علیه السلام) درباره آیه شریفه «ثم رددنا لکم الکرة علیهم» می فرماید: «مقصود زنده شدن دوباره امام حسین (علیه السلام) و هفتاد تن از اصحابش در عصر امام زمان است; در حالی که کلاه خودهایی طلایی بر سر دارند و به مردم، رجعت و زنده شدن دوباره حضرت حسین (علیه السلام) را اطلاع می دهند تا مؤمنان به شک و شبهه نیفتند». این در حالی است که حضرت حجت در میان مردم است; چون معرفت و ایمان به حضرتش در دل های مردم استقرار یافت، مرگ او فرا می رسد. پس امام حسین (علیه السلام) متولی غسل، کفن، حنوط و دفن ایشان می شود و هرگزغیر از وصی، وصی را تجهیز و خاک سپاری نمی کند».
امام صادق (علیه السلام) می فرماید: «حسین (علیه السلام) با اصحابش می آیند و هفتاد پیامبر آنان را همراهی می کنند; چنان که همراه موسی (علیه السلام) هفتاد نفر فرستاده شدند. آن گاه حضرت قائم (علیه السلام) انگشتر را به وی می سپارد و امام حسین (علیه السلام) غسل و کفن، حنوط و دفن حضرت قائم را بر عهده می گیرد».
منبع: سایت پرسمان، ستاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها
@n20011🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روز پنجشنبه و جمعه ای دیگر از راه رسید یادی کنیم از درگذشتگان خاک پدران و مادران و دیگر عزیزان آسمانی با خواندن فاتحه و صلوات و دادن خیرات به نیابتشان هرچند که اندک باشد.
@n20011😭