#شوخى زن و شوهر با رضایت خداوند
سلمان فارسى حکایت نماید:
روزى حضرت فاطمه زهراء سلام اللّه علیها بر پدرش ، رسول خدا صلّى اللّه علیه و آله وارد شد.
وقتى رسول خدا چشمش بر چهره فاطمه افتاد، او را گریان و غمگین دید، به همین جهت علّت را جویا شد؟
حضرت زهراء سلام اللّه علیها در پاسخ پدر اظهار داشت : اى رسول خدا! روز گذشته بین من و همسرم ، علىّ بن ابى طالب علیه السلام جریانى اتّفاق افتاد که با یکدیگر ضمن صحبت ، شوخى و مزاح مى کردیم و من جمله اى را به عنوان شوخى به شوهرم گفتم ، که موجب ناراحتى او شد.
و چون احساس کردم که همسرم ناراحت است ، از سخن خویش غمگین و پشیمان گشتم و از او خواهش کردم تا از من راضى و خوشحال گردد.
و او نیز عذر مرا پذیرفت و شادمان شد و با خنده روئى با من مواجه گشت و احساس کردم که از من راضى مى باشد؛ ولى اکنون از خداى خود وحشت دارم که مبادا از من خشمگین و ناراضى باشد.
رسول خدا صلّلى اللّه علیه و آله با شنیدن چنین مطالبى اظهار نمود: اى دخترم ! همانا رضایت و خوشنودى شوهر همانند رضایت و خوشنودى خداوند متعال خواهد بود و غضب و ناراحتى شوهر سبب نارضایتى و ناراحتى خدا مى گردد.
و سپس افزود: هر زنى که خداوند را همچون حضرت مریم عبادت و ستایش کند؛ ولیکن شوهرش از او ناراضى باشد، عبادات و اعمال او مقبول درگاه خدا قرار نمى گیرد.
اى دخترم ! بدان که بهترین اعمال ، فرمان بُردارى و تبعیّت از شوهر است ، البتّه در مواردى که خلاف اسلام و قرآن نباشد بعد از آن ، بهترین کارها براى زن ریسندگى است ، یعنى کارهاى سبک و فردى ، به دور از نامحرمان را انجام دهد.
اى دخترم ! هر زنى که زحمات و مشقّات خانه دارى را تحمّل کند و خانه دارى نماید و براى رفاه و آسایش اعضاء خانواده اش تلاش نماید، همانا او اهل بهشت خواهد بود.
@n20011💜
سلام سلام 😃
چیه دلت گرفته ؟
انرژی نداری؟
ناراحتی؟
کلیپای مود میخوای؟
عکسای عاشقانه میخوای؟
والپیپر برا گوشیت میخوای؟
یه کانال آوردم پر از فیلم و عکس و بیو های خفن و جذاب
همه چی داره سفارشم قبول میکنه😋😍😉
بدو بدو سریع بعضو😜
❤️✨@hastii_edit ✨❤️
❓ آیا ممکن است عارف به جایی برسد که از حالات افرادی که در برزخ هستند آگاهی یابد یا خبرهایی را دریافت کند؟
✍ آیت الله مبشرکاشانی :
بله این امر امکان دارد.
یادم هست روزی خدمت آیتالله بهاءالدینی رسیدم، دیدم دارد قرآن میخواند فرمودند: «یک فردی که در زمان حیاتش، منزل ما میآمد، وقتی وارد میشد، من به خاطر خودمانی بودن، جلویش بلند نمیشدم و احترام ویژه و خاص نمیکردم و اصلاً فکر نمیکردم ناراحت شود. پس از مرگش، او را در عالم برزخ مشاهده کردم، دیدم ناراحت است. گفتم: «فلانی چرا ناراحتی؟ گفت: «شما شخصیت من را خورد کردی، هرچه شخصیتهای روحانی و دولتی، بر شما وارد میشدند؛ احترام میکردی؛ ولی به من احترام نمیگذاشتی». گفتم: «ما به هم نزدیک و خودمانی بودیم. این علتش بود». آن فرد، همان حرفها را دوباره تکرار کرد. دیدم بحث فایده ندارد. گفتم: «چه کار کنم تا تو راضی شوی؟» گفت: «یک ختم قرآن، برایم انجام بده.»؛ به همین جهت من قبول کردم و مشغول ختم قرآن برای او هستم.
📚 این شرح بی نهایت
#خواص #کدو حلوایی در طب سنتی
طبع کدو حلوایی سرد است. از خواص کدو حلوایی در طب سنتی میتوانیم به موارد زیر اشاره کنیم: انواع کدو، ادرار آور و تب بر است. تخم کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. درنتیجه مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است. کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان میکند.
اگر از کدو حلوایی پخته به صورت کرم برای صورت استفاده کنید، صورت شما را براق و زیبا میکند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است. از آنجایی که کدو حلوایی به آسانی پخته میشود غذایی فوق العاده مفید برای معده پهای ضعیف است.
از دیگر خواص کدو حلوایی در طب سنتی این است که کدو حلوایی یرقان (زردی) را برطرف میکند. کدو حلوایی برای درمان قولنج مفید است. از دیگر خواص کدوحلوایی این است که مغز را تقویت میکند. خوردن کدو حلوایی باعث تجدید قوای جسمی و روحی بدن و موجب استحکام بافت های بدن میشود. گفتیم که کدو حلوایی طبیعتی سرد دارد، صفرا را تسکین میدهد. شیره تخم کدو یبوست را برطرف میکند بنابراین باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.
خواص کدو حلوایی برای سرماخوردگی
از دیگر خواص کدوحلوایی میتوانیم به خواص کدو حلوایی برای سرماخوردگی اشاره کنیم. یکی از شایعترین بیماریهای فصول سرد سلل سرما خوردگی است و هر کس در طول زمستان حداقل یکبار به آن مبتلا میشود. کدو حلوایی را میتوان یک قرص طبیعی ویتامین و داروی طبیعی برای سرما خوردگی دانست. کدو حلوایی باعث پیشگیری از گلودرد در هنگام ابتلا به زکام و سرما خوردگی میشود و همچنین میتواند از شدت سرفه بکاهد و دورهی سرما خوردگی را کاهش دهد. کدو حلوایی سرشار از ویتامین ،مواد معدنی و آنتی اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی است. کدو حلوایی با افزایش تولید گلبول های سفید خون در بدن، سیستم ایمنی را تقویت می کند که باعث ایجاد مقاومت در برابر انواع مختلفی از عفونت ها مانند سرماخوردگی، آنفلوآنزا و تب میشود. همچنین کدو حلوایی غنی از ویتامینهای A و E میباشد و با داشتن میزان زیادی ویتامین C برای سرما خوردگی مفید است.
خواص کدو حلوایی برای #کودکان
یکی از خواص کدو حلوایی برای کودکان این است که کدو حلوایی کرمهای موجود در روده کودکان را از بین میبرد. همچنین کدو حلوایی خاصیت ضد میکروبی داشته و مزایای آنتی اکسیدانی آن برای کودکان بسیار مفید است.
خواص کدو حلوایی برای #سرفه
تاثیر کدو حلوایی بر درمان سرفه چندین برابر داروهای شیمیایی است، به همین دلیل کدو حلوایی به گیاه ضد سرفه معروف شده است. ویتامین C موجود در کدو حلوایی از سرماخوردگی و سرفه جلوگیری میکند. شما میتوانید برای رهایی از سرفههای پی در پی خود از کدوحلوایی استفاده کنید.
#مضرات کدو حلوایی
کدو حلوایی در کنار خواص فراوانی که دارد، اگر در مصرف آن زیاده روی کنید عوارضی جدی به همراه خواهد داشت. برخی از مضرات کدو تنبل شامل موارد زیر میشود:
مشکلات گوارشی
در صورت زیاده روی در مصرف کدو حلوایی یکی از مضرات کدو حلوایی ابتلا به بیماریهای شکمی مانند شکم درد، سوزش سردل، گاز معده و نفخ روده است.
آلرژی و حساسیت
کدو تنبل به ندرت ایجاد حساسیت یا آلرژی میکند اما ممکن است برخی افراد پس از مصرف کدو حلوایی دچار آلرژی یا حساسیت شوند. اگر پس از مصرف کدو تنبل با علایم خاصی روبرو شدید حتما به پزشک مراجعه نمایید.
افزایش وزن
خوردن منظم کدو حلوایی برای افرادی که در رژیم کاهش وزن هستند، بسیار مفید است ما اگر از خود کدو حلوایی یا تیموتیاش به همراه شکر زیاد مصرف کنید، این کار باعث افزایش وزن میشود.
هیپوگلیسیمی
کدو تنبل برای بیماران دیابتی مفید است. مصرف کدوتنبل در یک میزان منظم میزان جذب قند در جریان خون را کاهش می دهد و این کمک به کنترل دیابت کمک می کند. اما اگر در مصرف آن زیاده روی شود، باعث افت قند خون یا هیپوگلیسمی می شود که نشانه های بدون گیجی،گرسنگی شدید،عرق زیاد دارد.
افت فشار خون
مصرف منظم کدو حلوایی در حفظ کنترل فشار خون بسیار موثر است و در نتیجه خطر فشار خون بالا یا فشار خون بالا را کاهش میدهد. اما مصرف بیش از حد از کدو حلوایی میتواند منجر به افت شدید و ناگهانی فشار خون شود.
همچنین مصرف کدو حلوایی برای کسانی که مزاج سرد دارند چندان مناسب نیست. در صورت مصرف حتما باید کدو حلوایی را بادمصلح آن مصرف کنند. از دیگر مضرات کدو حلوایی این است که در صورت زیاده روی زیاده روی در مصرف کدو حلوایی باعث کاهش حجم مایع حاوی اسپرم در مردان میگردد.
در مصرف مقادیر زیاد تخم کدو حلوایی، بایستی مراقب اختلالات الکترولیتی ایجاد شده در بدن بود.
@n20011👌
سخنرانی حجت الاسلام محسن قرائتی با موضوع #تفسیر سوره آل عمران - آیه ۱۷۷
إِنَّ الَّذِینَ اشْتَرَوُاْ الْکُفْرَ بِالْإِیمَانِ لَّن یَضُرُّواْ اللَّهَ شَیْئاً وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ
ترجمه
قطعاً کسانى که ایمان را با کفر معامله کردند، هرگز به خداوند ضررى نمی رسانند و براى آنان عذاب دردناکى است.
در قرآن مسأله خرید و فروش و سود و زیان سرمایه عمر، بارها تکرار شده است. قرآن، دنیا را بازار مى داند و مردم را فروشنده و عقاید و اعمال انسان را در طول عمر، کالاى این بازار. در این بازار، فروش اجبارى است ولى انتخاب مشترى با انسان است. یعنى ما نمى توانیم آنچه را داریم، از قدرت و عمل و عقیده رها بگذاریم، ولى مى توانیم مسیر عقاید و کردار را سودبخش یا زیان آور قرار دهیم.
در قرآن از عدّه اى ستایش شده که جان خود را با خدا معامله مى کنند و در عوض بهشت و رضوان مى گیرند، و از عدّه اى انتقاد شده که بخاطر انحراف و انتخاب سوء یا سودى نمى برند؛ «فما ربحت تجارتهم» و یا دچار خسارت مى شوند؛ «انّ الانسان لفى خُسر» و در بعضى از آیات همچون آیه فوق، کسانى که ایمان خود را با کفر معامله مى کنند، تحقیر مى شوند و در مقابل به مؤمنان دلدارى داده مى شود که ارتداد آنها، به خدا و راه خدا هیچ ضررى نمى زند.
پیام ها
۱- سرمایه اصلى انسان، ایمان و یا زمینه هاى فطرى ایمان است. «اشتروا الکفر بالایمان»
۲- در یک انقلاب عقیدتى و فرهنگى، از ریزشهاى جزئى نگران مباشید. «اشتروا الکفر... لن یضرّوا اللَّه»
منبع: پایگاه درس هایی از قرآن
@n20011💧🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زمانی میفهمیم ارزش کار در آخرت رو که دیگه دیر شده
#احکام_غیبت
#غیبت_کردن_امام_جماعت
🤔❓امام جماعتی مرتکب غیبت شده و از او غیبت شنیدهایم الان شک داریم توبه کرده یا نه آیا میتوان به او اقتدا کرد؟
🌺✍اگر امام جماعت را میشناسد که عادل است (یعنی گناه کبیره نمیکند و اصرار بر صغیره ندارد) ولی یکی دو مورد از او غیبتی سرزده تا احراز نشود که عمل او بدون مجوز شرعی بوده یعنی شاید او معتقد بوده که در این موارد فرد غیبت شده جایز الغیبة بوده هرچند در اعتقاد خود خطا کرده باشد، از عدالت خارج نمیشود.
👌تبصره: اگر شخصی غیبت کند تا وقتی که توبهاش احراز نشده نمیتوان به او اقتدا کرد ولی اگر معلوم نباشد که توبه کرده یا نه چنانچه حسن ظاهر معتبری داشته باشد که طریق احراز عدالت است حکم میشود که توبه از او محقق شده است.
📚 امام تعلیقات عروة الوثقی فصل فی مستحبات الجماعه و مکروهاتها مسئله ۴؛ مکارم استفتائات جلد ۳ سوال ۲۶۵ و جامع المسائل؛ بهجت استفتائات جلد دو سوال ۲۵۵۸؛ خامنهای رساله آموزشی جلد ۱ احکام نماز جماعت.
#احکام_نموداری
#نماز -استغاثه به حضرت زهرا (س )
قلبم سیاه شده بود هرچه از آیات قرآن را می خواندم آرامتر می شدم . ولی خوب نمی شدم ، محبوبیتی بین مردم داشتم ؛ زیرا به مردم تواضع می کردم که مرا دوست بدارند و بیشتر احترامم کنند ، به همه سلام می کردم ، به خاطر اینکه آنها را خجالت بدهم ، که بعدا آنها سبقت به سلام بگیرند ، اگر یکی از مریدان دو زانو در مقابلم نمی نشست ، در دل ناراحت می شدم . وقتی وارد مجلس می شدم و مردم به خاطر ورودم صلوات می فرستادند ، خوشحال می شدم .
یک روز وارد مجلسی شدم ، جمعیت چند هزار نفری که برای دیدن من جمع شده بودند همه از جا برخواستند و صلوات فرستادند و من در ضمن چند کلمه ای برای مردم حرف زدم . گفتم : برادران ! شما که این گونه به من اظهار محبّت می کنید ، شاید نفس من خوشش بیاید و حال آنکه من لیاقت این همه محبت را ندارم . اینجا معلوم بود که مردم به زبان حال و قال می گفتند: ببین چه آقای خوبی است ، چقدر شکسته نفسی می کند . خیلی خوشم آمده بود . ولی وقتی به منزل رفتم و خوب به عمق مطلب فکر کردم ، متوجه شدم که خود این شکسته نفسی من به خاطر هوای نفس بوده است .
ضمنا مطلب قابل توجّه این بود که : وقتی از پشت میز سخنرانی در آن مجلس به میان مردم آمدم ، پیر مرد دهاتی نورانی پیش من آمد و به من گفت : شما نباید آن قدر ضعیف باشید که از ابراز احساسات مردم تغییر حال پیدا کنید و نفستان خوشش بیاید و یا اگر به شما بی اعتنایی کردند ، ناراحت شوید . شرح صدر داشته باشید و به این مسایل اهمیّت ندهید .
من در آن مجلس از بس از اظهار محبّت مردم و احترامات آنان مست خوشحالی شده بودم ، نفهمیدم این پیر مرد چه می گوید . ولی وقتی در منزل فکر می کردم ، متوجّه شدم که او مرا متنبّه کرده ، و به من فهمانده است که اگر بر فرض هم من راست بگویم و از این احترامات خوشم نیاید ، تازه شرح صدر نداشته ام و ضعیف بوده ام . اینجا بود که من می خواستم منفجر شوم ، دیوانه شده بودم ، با خود می گفتم پس من کی از آن سیاهی ها ، به خصوص از جاه طلبی و ریاست طلبی نجات پیدا می کنم ؟ ! گریه زیادی کردم و سپس چون بیشتر از این نمی توانستم از وسایل عادی استفاده کنم ، دست به وسایل معنوی زدم .
ناگهان به فکرم رسید که نماز استغاثه به حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا (سلام اللّه علیها) را بخوانم و از آن مخدّره و ملکه جهان هستی ، درخواست رفع این بلا و مرض روحی را بنمایم . این نماز را با همان آدابی که در باب دوّم کتاب باقیات الصالحات (در نمازهای مستحبی ) مفاتیح الجنان است خواندم .
یعنی دو رکعت نماز به نیّت استغاثه به حضرت فاطمه زهرا (سلام اللّه علیها) خواندم . و بعد از نماز سه مرتبه اللّه اکبر گفتم و تسبیحات حضرت فاطمه علیها السلام را خواندم، و سپس سر به سجده گذاشتم و صد مرتبه گفتم : یا مولاتی یا فاطمة اغیثینی (یعنی : ای مولای من ! ای فاطمه زهرا ! مرا از شرّ این دشمن پناه ده ) بعد طرف راست صورتم را به زمین گذاشتم و همان جمله را صد مرتبه و باز طرف چپ صورتم را به زمین گذاشتم و همان جمله را صد مرتبه گفتم و باز سر به سجده گذاشتم و همان جمله را صد مرتبه گفتم ، هنوز سر از مهر بر نداشته بودم که آثار لطف حضرت صدیقه کبری فاطمه زهرا امّ الائمه (سلام اللّه علیها) ظاهر شد و مرا از آن سیاهی یعنی صفت ریاست طلبی نجات داد و بعدا که به قلبم مراجعه نمودم و دهها مرتبه خود را امتحان نمودم بحمداللّه اثری از آن صفت در خود ندیدم .
لازم به تذکّر است که : بعضی از مردم گمان کرده اند شفای امراض روحی اهمیتش کمتر از شفای مرضهای جسمی است ، لذا اگر گفته شود که : فلان کور به برکت حضرت فاطمه زهرا (سلام اللّه علیها) شفا یافت . از نظر آنها شگفت انگیزتر از آن است که گفته شود ، فلان شخص ریاست طلب به برکت آن حضرت (سلام اللّه علیها) شفا یافت . و حال آنکه اهمیت و ارزش هر چیزی مربوط به نتیجه و فایده آن چیز است . مثلا اگر وقتی یک کور شفا پیدا می کند ، حد اکثر فایده اش این است که چند سالی بسیار محدود که می خواهد در دنیا زندگی کند ، دارای چشم می باشد ولی وقتی از دنیا رفت دیگر بین کور و بینا فرقی نمی باشد . و فایده آن بینایی همین جا تمام شده است . امّا یک شخص حسود اگر شفا پیدا کند ، از بدبختی همیشگی نجات پیدا کرده ؛ زیرا صفات روحی همانند خود روح ، همیشه با او هست برعکس صفات بدنی که مثل خود بدن برای مدّت موقّتی باقی می ماند .
بنابراین ، امراض روحی با امراض جسمی به هیچ وجه قابل مقایسه نیست ؛ زیرا زندگی دنیا در مقابل زندگی آخرت صِفر است .
مقبول حق نباشد
بی مهر او عبادت
حُبّش بود سعادت
بغضش بود شقاوت
روز جزا به دست
زهرا بود شفاعت
وارد شود به محشر
با عزّت و جلالت
منبع :وب سایت تخصصی حضرت زهرا (سلام الله علیها)
@n20011🔰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ یک خانم ژاپنی که بودایی بوده و مسلمان شده، در اجرای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر فعالیت می کند
#امر به معروف و نهی از منکر