🔴این تصویر انسان را تا مرز جنون می برد
🔸لعنت خدا بر شیطان بزرگ آمریکا، رژیم غاصب و اعوان و انصار آنها ...
این درندگی و حیوانیتی است که نظم کنونی جهان بر بشریت تحمیل کرده است و جمهوری اسلامی با تمام وجود به میدان آمده تا این نظام جنگ گونه را کنار بزند و ارزش های الهی و انسانی را حاکم کند.
در این جنگ نابرابر موفقیت های زیادی کسب کرده است البته زخم ها هم برداشته است اما چون این زخم ها برای هدفی متعالی ست با هر زخمی او موجه تر جلوه می کند
جمهوری اسلامی نه اینکه در طرف درست تاریخ ایستاده باشد بلکه خود، درست ترین طرف جهان معاصر و جهان آینده است
در میان تاریکی مطلق این دنیای بی رحم نقطه امید بازگشت به انسانیت این انقلاب است و تقویت آن کودک کش ها را تضعیف می کند ...
✍ علی امیری
@nabzqalam
7.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 علی اکبر صالحی : به حضرت آقا گفتم آمریکایی ها میخواهند مستقیم با ما مذاکره کنند؛ ایشان هم پذیرفتند. وقتی موضوع را به دکتر احمدی نژاد گفتم، مخالفت کرد ...!!
@nabzqalam
🔺 پنج شکل حکومت(دولت) از دیدگاه افلاطون
▫️پنج دولت افلاطون گونهای دستهبندی است که افلاطون در رسالهٔ جمهور مطرح کردهاست و حکومتهای ممکن را به پنج دسته تقسیمبندی میکند. افلاطون همچنین در همارزی هر یک از این حکومتها، فرد انسانی ویژهای را قرار میدهد و به شباهتهای حکومت و فرد همتراز آن میپردازد. گفتنی است که هرچه این فهرست پیش تر برود فاصله از حکومت ایدهآل و مطلوب افزایش مییابد.
▪️▪️حکومتها به ترتیب شکلگیری و تعالی
1⃣آریستوکراسی
حکومت مثالی افلاطون در ردهٔ حکومتهای آریستوکراسی قرار میگیرد و انسان هم ارز این حکومت همان فیلسوف شاهی است که میباید زمام امور جامعه را در دست داشته باشد.
2⃣ تیموکراسی
چنانکه در آرمانشهر افلاطون اصول زاد و ولد درست، رعایت نشود؛ در میان طبقهٔ زمامدار فرزندانی با نژاد پستتر تولید میشوند و آنها هم به نوبه خود به کشمکش با نژاد طلایی و اصیل می پردارند و با زور مردم را به سمت خود میکشانند. در نتیجه اصالت به «تفاخر» و زور داده میشود و حکومت تایموکراسی شکل میگیرد. انسان تیموکرات تندخو و خشن است اما در عین حال بری از همهٔ فضایل نیست.
3⃣الیگارشی
حکومت تیموکراسی برای زمان جنگ میتواند عملکرد خوبی داشته باشد اما برای دوران صلح کارساز نیست. در دوران صلح حاکمان به سمت جمعآوری ثروت میروند و قانون را به انحای گوناگون به نفع ثروتمندان تغییر میدهند و زمینهٔ برپایی حکومت الیگارشی را به وجود میآورند. این حکومت در زمان جنگ توان دفاع از کشور را ندارد. همچنین به نبردهای طبقاتی دامن میزند. انسان هم ارز این حکومت کسی است که به تقلید پدر به جمعآوری مال میپردازد.
4⃣دموکراسی
اختلاف طبقاتی و در نتیجه افزایش رباخواری و هرچه بیشتر به زیر بار وامهای سنگین رفتن مردم عادی از یک سو و سستی و فرومایگی طبقات مرفه در اثر وفور نعمت از دیگر سو نهایتاً سبب بروز انقلاب پیروزمندانهای از طرف تودههای فرودست میشود و مساوات و آزادی را ایجاد میکنند. در این حکومت اندیشههای رنگارنگ در جامعه به وجود میآید و بی بند و باری رواج پیدا میکند. همچنین عامهٔ مردم ناآگاه به خود اجازه میدهند در مسائل زمامداری وارد شوند. فرد معادل این حکومت هوسهای غیرضرور را به نیازهای ضروری برتری مینهد و به دنبال لذت جویی است.
5⃣استبداد
با این وجود افلاطون استبداد را پس از دمکراسی قرار میدهد. بدین ترتیب که در حکومت دموکراسی سه دسته مردم به وجود میآیند. دستهای تنها توان بالایی دارند و همانند «زنبورهای نیش دارند»، دستهای از نظم برخوردارند اما به دلیل نبود تربیت معنوی به ثروت اندوزی کشیده میشوند. دستهٔ سوم تودهٔ مردم هستند که هیچیک از فضیلتهای دو گروه نخست را ندارند. در نتیجه دستهٔ نخست با همراه کردن تودهٔ مردم خود را منجی و پیشوای ملت معرفی میکنند و به زور ثروت دستهٔ دوم و سپس تمام قدرت را تصاحب میکنند و سپس روز به روز از تودهٔ مردم فاصله میگیرند.
#آموزش_سیاسی
@nabzqalam
23.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دیدن این چند دقیقه رزق و عیدی اعیاد شعبانیه من بود. ببینید لذت ببرید و برای دیگران هم بفرستید که آنها هم غرق این نعمت شوند...👌
@nabzqalam
🔴با لگد دشمن بیدار شدن تاوان تاخیر در شفافیت است که دستور صریح رهبر انقلاب بود.
🔸مقام معظم رهبری:
شفافیت در همه مسائل لازم است به غیر از امور جنگی ...
#مجلس_شورای_اسلامی
@nabzqalam
هدایت شده از رادیو فکرت
انتخابات.mp3
9.16M
#صوت | #باز_نشر
💠سوال
🔰لیستی رای بدهیم یا فرد به فرد
کدام را توصیه می کنید؟ چرا ؟
👤حجت الاسلام علی امیری
✅پاسخ را در صوت بشنوید؛
برشی از صوت:
🔸
فعالان سیاسی و رسانه ای به جای تخریب مسیر عقلایی و اجتناب ناپذیر لیستی رای دادند برای جمع کثیری از جامعه، به دنبال اصلاح فرآیندهای آن، افزایش کیفیت آن و کاهش مفاسد آن باشند.📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛ وبگاه | فکرت | مدرسه فکرت | رادیوفکرت
🔴دومین نامه حسن روحانی به شورای نگهبان: دلایل ردصلاحیتم را به مردم اعلام کنید
🔹حسن روحانی، رئیس جمهور سابق، پس از بیجواب ماندن نامه اول، صبح امروز دومین نامه خود برای اعلام دلایل ردصلاحیتش در انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری را به شورای نگهبان ارسال کرد.
🔹روحانی دو هفته پیش اولین نامه خود را ارسال کرد و خواستار اعلام دلایل شورای نگهبان شد که با توجه به عدم دریافت پاسخ امروز دومین نامه را ارسال کرد.
🔹او پس از اعلام نظر منفی شورای نگهبان برای شرکت در انتخابات مجلس خبرگان پس از سه دوره نمایندگی مردم سمنان و تهران در این مجلس، روز چهارم بهمنماه در بیانیهای از شورای نگهبان خواست دلایل ردصلاحیت خود را با مردم در میان بگذارند.
✅پ.ن: خب خودتون به مردم اعلام کنید شورای نگهبان مانع شرعی و قانونی دارد ولی دلائل را خصوصی برای افراد بیان می کند و افراد می توانند خودشان به مردم بگویند چرا تایید نشده اند.
بسم الله ...
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
🔴 مرد علم و عمل، فقیه نواندیش و مدیر تحول گرا حضرت آیت الله اعرافی (زیدعزه)
نامزد ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری از استان تهران میباشد.
🔸مقام معظم رهبری :
«...ایشان (آیت الله اعرافی) ظرفیت بسیار مغتنمی هستند...» (دیدار طلاب ۱۳۹۸)
«...و اگر خواصّ جامعه همّت کنند برای تولید یک چنین شخصیّتهایی، هر یک از اینها خواهد توانست جامعه را در مواقع حسّاس نجات بدهد؛ واقعاً این جوری است. ما اکتفا نکنیم به همین که حالا کسانی را تربیت کنیم، یا موعظه کنیم، یا از این کارها، که حالا بالاخره باریبههرجهت، یک چیزی را قبول کنند؛ نه، سعی دستگاهها بر این باشد بحمداللّه جامعةالمصطفی ٰ در این زمینهها میتواند مرکز فعّالی باشد؛ در قم، مراکزی که اخیراً مدیریّت کارآمدِ حوزه بحمداللّه به وجود آورده میتواند یک چنین چیزهایی را تمهید کند» (۱۴۰۰/۱۱/۱۴)
@nabzqalam