«روحانی» وارد رقابت انتخاباتی جدید میشود
🔹روحانی که جلسات انتخاباتی خود را از چند ماه پیش آغاز کرده است اخیر جلسات خود را به صورت هفتگی برگزار میکند و با توجه به برنامهریزیهای صورت گرفته حضور و نقشآفرینی وی در انتخابات مجلس شورای اسلامی قطعی است.
🔹برخی نزدیکان وی، گفتهاند که باید برنامهای منظم برای ارائه یک لیست واحد انتخاباتی با محوریت و حمایت آقای روحانی تدارک دیده شود./تسنیم
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
🔸کسانی که در طول سال می گویند مگر شما دل ندارید؟ مگر رحم ندارید؟ از قاتل ها و جانی ها بگذرید..حالا مجازی را پر کرده اند"در تعجبم از کسی که با اشک و ناله می خواهد خدا از گناهانش درگذرد خب خطا نمی کردی"!
چه شد؟ خدا دل و رحم ندارد یا لغزش های این مردم نجیب از قتل هم بالاتره !؟
#ملت_خداجو
✍#علی_امیری
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
`فَان طَرَدتَنی مِن بابِکَ فَبِمن ألُوذُ..
اگر تو مرا از درگاهت برانی به که پناه برم؟!
#الهی_العفو
29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا نظام ولایت، پدرسالار است؟!
حجت الاسلام#قنبریان
• رهبر در جامعه اسلامی "مربی" است۱ اما "پدر سالار" نیست.
پدر جای فرزندان "تصمیم گیر" است اما مربی، "تصمیم ساز" است با رعایت مردم و شکوفا کردن استعدادها، تصمیم سازی در صحن مردم انجام می شود
• علی(ع) با ۴۰۰ قاری و مفسری که در جنگ با معاویه(بخاطر جنگ با مسلمان) شبهه داشتند چه کرد؟! معاویه با مخالفان ولایتعهدی یزید چه کرد؟!
⬅️ مقایسه ایندو را در ویدئو ببینید!
* برشی از قسمت دوم برنامه #علامت/ #شبکه_دو
برای قضاوت بهتر، ارائه و گفتگوی کامل را اینجا ببنید:
🎵صوت کامل این جلسه
🎞بخش ارائه این جلسه
📺مشاهده فیلم کامل این جلسه
..........................................
۱. در گفتگو فرق بین "تربیت" و "صناعت" از بیان شهید مطهری بیان شد. کوزه گری، صناعت است و کوزه تسلیم محض دست کوزه گر. اما تربیت، رعایت استعدادها و شکوفا کردن آنها با آزادی ها و استقلال هاست.
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
12.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحبتهای سخنران شبکه ٣
شیخ حسین انصاریان:
🔹روی گنهکاران اسم بد و زشت نگذارید؛ خلاف قرآن و حرام است.
🔹گناهکار را نترسانید.
🔹اگر گنهکاری بازداشت شد، به دروغ نگویید که فردا صبح اعدام میشوی. عباد خدا را نترسانید. وحشت در دل او وخانوادهاش نیاندازید.
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
◀️رسانهای به نام شیخ حسین انصاریان
🔰سهگانهای که میتواند الگو شود
⭕️در ایام نوجوانی، شهر ما میزبان یک واعظ تازه به شهرت رسیده شد. مسجد جامع شهر یعنی محل سخنرانی همان واعظ جای سوزن انداختن نبود. در نبود رسانههای همنشین آدمها و در دورانی که شنیدهها کار هزاران شبکه و پیامرسان اجتماعی را میکرد، مردم شهر از لسان گروههای مرجع شهر وصف واعظ را شنیده بودند. میگفتند دوره شیخ حسین انصاریانها تمام شده و دوره این آقایان رسیده. سیدی و ویدئوی واعظ دست به دست میچرخید. او بر شوق مردم به نوگرایی و موج رسانههای جدید سوار شد و اتفاقاً همین شوق و موج زمینش زد. او رفته و شیخ حسین انصاریان مانده، در ذهن و یاد و بیان مردم شهر ما و چه بسا همه کشور.
⭕️شیخ حسین انصاریان، یک رسانه است و نه حتی یک «انسان رسانه» که وصف اینفلوئنسرهای پرفالوئری است که هر یک در رسانهای مشغول به کارند، و آنانند که به محل کارشان وزن و اعتبار و شهرت میدهند، در ایران و جهان. اما شیخ حسین همه ویژگیهای یک رسانه را دارد. رسانه، با سهگانه بستر یا ابزار، مخاطب و پیام تعریف میشود و البته انواع و اشکالی همچون یکسویه یا دوسویه، انبوه و غیرانبوه دارد. مهمتر از تعریف رسانه یا تمجید از شیخ حسین و تطبیق کاری که او میکند، بر ارکان رسانه، این است که یک بار بهتر ببینیم و بدانیم که او چه میکند.
⭕️امسال و پارسال، دعاهای شیخ حسین برای معتادها و زنان بدکاره در شبکههای اجتماعی دیده شد. او به دنبال دیده شدن است؟ او از روی عمد به دنبال ویژگی یا وجه متمایزی است که ترند شود؟ شاید. اما چرا دیگر وعاظ و روحانیون چنین فکری به ذهنشان نرسیده است؟ دو ویژگی شیخ حسین کمک کرده است تا او از این حیث، بر هملباسهایشان تقدم داشته باشد. او مردمی است و البته بیش از مردمی بودن، لوطی است، عیار است، جوانمرد است، مشتی است. این بیان، تقدیر از شیخ حسین نیست، تلاشی است برای توضیح رویکرد او به مسائل. امسال او پس از دعا برای زنان بدکاره، دو نکته میگوید: اولاً بدکارهها را جدا نمیکند و بر دعایش تخصیص نمیزند که بگوید منظورم زنانی است که به خاطر معیشت و از روی اجبار دامان خود را آلودهاند. بلکه میگوید بدکارهها، چه آنانی که از روی اجبار دست به چنین کاری میزنند و چه آنانی که اسیر هوای نفسند. این نگاه، یعنی بهرهمندی از نوعی شفقت نبوی که روحانیت را در خدمت مردم قرار میدهد، و نه فراتر و برتر از ایشان، شیخ حسین را رسانه کرده است.
⭕️منبر شیخ حسین، پیام دارد، اما پیچیده نیست. پر از شعر و ضربالمثل و حکایت است، اما سرراست و مستقیم است. بیسواد و باسواد، پیر و جوان، زن و مرد، میفهمندش. برخی روحانیون تصور میکنند برای حل مسائل پیچیده جهان، تکلیف دارند و باید الزاماً به شکلی سخت و صعب در یک منبر، در یک دهه، در یک ماه همه چیز را حل کنند یا برای همه خط و نشان بکشند. از سویی دیگر، هستند عدهای هم که پردازش نمیدانند و همه حرف و بیانشان در یک خط و چند دقیقه تمام میشود و سناریو و طراحی و تعلیق و تفسیر و تبیین و توضیح نمیشناسند. ممکن است مخاطب ماجرایی یا آیه و حدیثی از زبان روحانی یا آخوندی شنیده باشد، اما وقتی شیخ حسین از آن میگوید، در جان او مینشیند. هنر همین است که یک پیام را به شکلی طراحی و تزئین کنید که اقناعساز باشد نه تنفرزا.
⭕️شیخ حسین، فقه را لاغر نمیکند، از شریعت نمیزند، پایبند و ملتزم به اصول شرعی است و مرزهای حلال و حرام را محو نمیکند. اهل غش نیست. گفتگو با مردم، ارتباط با آنان، شهرت، سخن گفتن برای جمعیت میلیونی، برخورداری از پامنبری و طرفدار، سبب نشده او از وجوب حجاب و حرمت مشروبخواری، نهی از ارتکاب گناهان کبیره و اهمیت شعائر دینی بکاهد. او به واقع پاسبان مرزهای غیرت دینی است. اما در ضمن مراقبت دارد که وزن و ضریب پیامهایش متناسب با اهمیت احکام در فقه باشد. تصویر شیخ حسین از دین، کاریکاتوری نیست؛ درختواره است. در نظر او، ریشه و مبنا، بازگشت به سوی خداست، بندگی الله است. از این جهت است که او به دعا اهمیت بسیار میدهد. اگر مرتضی مطهری فیلسوف فطرت بود، حسین انصاریان مبلغ فطرت است.
⭕️این سهگانه یعنی نگاه نبوی و دلسوزانه به مردم، طراحی سناریوی اقناعی برای پیامهای ساده دینی و وزندهی به احکام و دستورات مبتنی بر یک درختواره، سهگانه تبلیغی شیخ حسین انصاریان است. آیا او و روش و منش تبلیغی او اشکال و ایرادی ندارد؟ آیا او نمیتوانسته در همه سالیان گذشته بهتر عمل کند؟ حتماً جای اصلاح و ارتقاء و پیشرفت هست، اما حسین انصاریان، وزین و معتبر است و واعظهای رسانهمحور، شیوخ توئیتری و اینستاگرامی نباید گمان برند که برای اصلاح جامعه باید دست به هر کاری بزنند که امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمود: «کن فیالناس و لاتکن معهم»
✍احمد نجمی
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C34918705
حرفهای شیخ حسین انصاریان را حرفهای پدری درنظر بگیرید که برای همه فرزندانش چه خوب و چه بد زده است. پدری که میخواهد در شب قدر همه را سر این سفره الهی مهمان کند، همه را بیاورد تا با خدا آشتی بدهد. هرکس را بههر دلیلی با خدا قهر کرده است بیاورد به دستبوسی خدا
حرفهایش را در شبی که خدا هم هزاران هزار از بندههابش را میبخشد در نظر بگیرید. شبی که سختگیری های خدا هم کمتراست، شبی که خداهم قربان صدقه بندههای گنهکارش میرود و میگوید تو بیا من خطایت را اصلا خوب جلوه میدهم و به ثواب تبدیل میکنم
همهتان بیایید، هرآنچه هستید بیایید
حتی اگر کافر، گبر و بت پرستید بیایید
این درگه ما درگه نومیدی نیست
صدبار اگر توبه شکستید بازهم بیایید
میتوان صحبتهای شیخ را در ادامه عفو پدرانه رهبری معنا کرد.
پدری که عمری در راه اسلام و انقلاب بوده و ریشش را در این راه سفید کرده است را به این راحتی از قطار اسلام و انقلاب پیاده نکنیم...
✍حسیندارابی
@nabzqalam
🔸آقای فرخ نژاد می دانی که چه کسانی مقابل جمهوری اسلامی صف کشیده اند؟ترامپ ها، نتانیاهوها و بن سلمان ها و بقیه خون آشام های دنیا ..
دقیقا شمر و عمر سعد هم می دانستند جبهه حق کدام طرف است اما حب گندم ری آنان را به قعر جهنم برد و البته هرگز از گندم ری هم نخوردند.
این سرنوشت قطعی دین به دنیا فروخته هاست.
✍#علی_امیری
🔸دیشب تا سحر هم مردم ایران شب زنده داری کردند و هم دشمنان ایران ...
مردم از محبت خدا خواب شان نبرد
معاندین از خشم و عصبانیت نسبت به این همه عشق ملت به دین و اسلام عزیز...
پ.ن: رسانه ها و صفحات معاندین با فحاشی به مردم این عصبانیت را پنهان نکردند
#ملت_خداجو
#علی_امیری
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #حدیث_زندگی | به مردم رحم کنید تا خدا به شما رحم کند
✏️ شرح حدیث اخلاق توسط حضرت آیتالله خامنهای
⭐️ #بهار_معنویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 رحیمپور ازغدی:
🔹دعوت امیرالمومنین از مردم برای #نظارت_عمومی بر عملکرد مسئولین.
🔹جنگهای جمل و صفین بر سر اصلِ اسلام نبود، بر سر «اسلام با تفسیر علی» بود.
💢 عمروعاص خطاب به معاویه:
علی همچون کندن پوستِ تر از چوب درخت، همهی اموال ما را میگیرد. چون با منطقِ او همهی ما دزدیم و همهی اموال ما متعلق به فقرا است.
✅ امیرالمومنین خطاب به مردم:
اگر میبینید که مدیران و مسئولینِ شما هرچه بالاتر میروند اشرافیتر و متکبرتر و بیادبتر میشوند و کار شما را به تأخیر میاندازند و در مورد عملکرد خود شفافیت و پاسخگویی ندارند، یقهی آنها را بگیرید و در مقابلشان بایستید.
مگر اینکه عذر قابل قبولی بیاورند و توضیح دهند در مورد عملکردشان. البته مردم هم باید تابع قوانین حکومت باشند اما در عین حال باید حاکمان را نهی از منکر کنند و در مقابل انحرافات مدیران بایستند و مطالبه شفافیت داشته باشند.
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518