🔰 حرف روز
💠 دنبال اکثریت هستید یا اقلیت؟
بررسی روندهای انقلاب اسلامی از زمان پیروزی تا به امروز نشان میدهد، جمهوری اسلامی ایران مهد مردمسالاری یا به عبارت برخی مهد دموکراسی بوده است. اهمیت مردم برای نظام اسلامی به اندازهای است که امام(ره) به پشتیبانی مردم دولت تعیین میکنند و رهبر معظم انقلاب به پشتیبانی از مردم همه فتنهها را ناکام میگذارند. بنابراین، این اکثریت مردم هستند که به حکومت اسلامی قدرت دادند و با همین پشتوانه هم نظام به موفقیتهای بزرگی رسیده است. در همین راستا، نگاه به رفتار دشمنان در طول ۴۵ سال گذشته نشان میدهد، آنها برای ایجاد دوگانههای صوری بین مردم و نظام، بحران مشروعیت و ناکارآمدی را مطرح میکنند تا مردم را مقابل نظام اسلامی قرار دهند. در واقع، در این سیاست تلاش میشود با «تصویرسازی غلط» از حکومت و ایجاد تصویری مطلوب از خود یا خودیها، تصویری ناموجه و مخدوش را از انقلاب اسلامی نشان دهند.
این در حالی است که رفتار نظام در طول چهار دهه گذشته کاملاً بر مبنای دموکراسی و مردمسالاری دینی بوده است و به نوعی انتخابات سر منشأ همه فعل و انفعالات در کشور بوده است؛ به گونهای که هیچگاه بنیصدر بدون انتخابات نمیتوانست رئیسجمهور شود و بسیاری دیگر که با اعتقاد حکومت اسلامی به رأی مردم در اریکه قدرت قرار گرفتند. معنی این جمله این است که نظام اسلامی برگرفته از اکثریت مردم مسیر خود را در پیش گرفته است. البته در این میان برخی به دلیل حضور ۸۵ درصدی مردم در پای صندوق رأی، اقدام به فتنهانگیزی کردند تا در مقابل رأی مردم بایستند؛ ولی باز هم حکومت اجازه دست درازی به رأی مردم را نداد. از طرف دیگر، هر دولتی با رأی اکثریت مردم که در کشور سر کار آمده، تلاش کرده است تفکر خود را ولو به اشتباه مطرح کند که برجام نمونه واقعی از این سیاستهاست.
حال اینکه امروز در داخل کشور عدهای از حکومت اقلیت بر اکثریت سخن میگویند، نهایت تعجب را دارد. آیا ادعای سخنان این چنینی در مدت زمان محدود تا انتخابات تلاشی برای برگزاری انتخابات پرشور است و به اصطلاح تلاشی برای حضور اکثریت مردم است یا تلاشی برای برگزاری انتخابات اقلیت؟
از طرفی متهمسازی حکومت به اقلیت در حالی مطرح میشود که نظام اسلامی برای حضور اکثریت مردم نهایت تلاش را بهکار گرفته است که منکران آن کافی است تنها بیانات رهبر معظم انقلاب را در طول یک سال اخیر مرور کنند.
✍️ #اکبر_معصومی
#سلام_یاایهاالعزیز
🧡 ای نبض زمان ذکر دعای فرج تو...
🔅 اللهم عجل لولیک الفرج
🔴 کم بودن منتظران ظهور، و اهمیت ثابت قدم بودن
🌹امام جواد (علیه السلام) از جانب امیرالمؤمنین ع فرمودند:
➖ برای قائم ما غیبتی است طولانی؛ گویی سرگردانی شیعیانم در عصر غیبتش را میبینم که در فقدانش به این سو و آن سو منحرف میشوند، همچون گوسفندان در جستجوی چراگاه! غیر از کسی از آنان که در دینش ثابت قدم بماند و طولانی شدن غیبت امامش، موجب قساوت قلب او نشود که چنین کسی در قیامت با من و در درجهی من خواهد بود
📜 كمال الدين. شیخ صدوق ص303
پدرت شاه خراسان و خودت گنج مقامی
مگر میشود از نسل علی و زهرا باشی و جواد نباشی؟
جود و کَرَم، رسم و عادتِ بزرگ و کوچک این خاندان است که اینبار در نُهمین فرزندشان متجلی شده.
🔆 همان که در کودکی عهدهدار رهبری امت شد و با همان خردسالی در فضل و دانش همتا نداشت. همان که قائم آل محمد سومین فرزند از نسل اوست.
🔺همان قائمی که انتظار در زمان غیبتش و اطاعت در هنگام ظهورش را به ما سفارش فرمودهاند.
بصائر (طرح شهید دیالمه نایین)
پدرت شاه خراسان و خودت گنج مقامی مگر میشود از نسل علی و زهرا باشی و جواد نباشی؟ جود و کَرَم، رسم و
ولادت باسرسعادت نور دیدگان سلطان علی بنموسیالرضا، حضرت جوادالائمه (علیهما السلام)
و یادروز میلاد کوچکترین "علی" پدر، غنچه نوشکفته مادر، دار و ندارِ خواهر، شاهزاده علی اصغر (سلام اللهعلیه)
خجسته و مبارک باد.
🇯🇴💐 🇮🇷﷽🇮🇷💐🇯🇴
💐 بصائر علوی
🌹 امیرمومنان فرمودند:
ما از درخت سرسبز رسالتیم
و از جایگاه رسالت و محل آمد و شد فرشتگان برخاستیم
ما معدن های دانش و چشمه سارهای حکمت الهی هستیم
یاران و دوستان ما در انتظار رحمت پروردگارند
و دشمنان و کینه توزان ما در انتظار کیفر و لعنت خداوند به سر می برند
📒 #نهج_البلاغه_خطبه109
#اهل_بیت_صراط_مستقیم
#میلاد_امام_جواد برشما مبارک
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فَبَلِّغْهُ مِنّاٰ تَحِیَّةً وَ سَلاٰماً...
«أَللّٰهُمَعَجِّلْلِوَلیِکَٱلْفَرَج»
✅ تدوین: مرتضوی نژاد
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🔰تقوا یک امر اجتماعی
المائده
وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ وَلَا تَعَاوَنُوا عَلَى الْإِثْمِ وَالْعُدْوَانِ وَاتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ
. ﻭ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺍﻧﺠﺎم ﻛﺎﺭﻫﺎﻱ ﺧﻴﺮ ﻭ ﭘﺮﻫﻴﺰﻛﺎﺭﻱ ﻳﺎﺭﻱ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ ، ﻭ ﻳﻜﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﺑﺮ ﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﺗﺠﺎﻭﺯ ﻳﺎﺭﻱ ﻧﺪﻫﻴﺪ ; ﻭ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﭘﺮﻭﺍ ﻛﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﺧﺪﺍ ﺳﺨﺖ ﻛﻴﻔﺮ ﺍﺳﺖ .(٢)
امام خامنه ای در جمعه ائمه جمعه سراسر کشور
تقوا، در بدو نظر، یک امر فردی به نظر میآید ــ تقوا «پرهیزکاری» است که یک امر فردی است ــ درحالیکه تقوا هم یک امر اجتماعی است؛ یعنی امری است که [هم] مربوط به فرد است، مربوط به دل و عمل است، هم مربوط به مجموعهی جامعه است، به دلیل اینکه خدای متعال میفرماید: وَ تَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَ التَّقوىٰ؛ پس تقوا هم یک امر مشارکتی است، یک امر تعاونی است. تَعاوَنوا عَلَى البِرِّ وَ التَّقوىٰ؛ چیزهایی که تعاون و مشارکت مردم در آن تأثیرگذار است، از مصادیق تقوا است.
#بازیاد_رجبعلی
📌به مناسبت ولادت #حضرت_جواد_علیه_السلام
🔹اقدامات حضرت امام جواد علیه السلام برای تثبیت امامت خود.
🔸حضرت جواد علیه السلام در خانواده امام هشتم، و محافل شیعیان، به عنوان مولودی با برکت یاد می شد. این شهرت نیز ریشه در کلام خود امام هشتم علیه السلام دارد که بارها این مسئله را یادآور شدند.
فضای زمانی امامت حضرت جواد علیه السلام سختی های خاص خود را داشت. خردسالی حضرت و اختناق حاکم از سوی مامون و معتصم فضا را برای فعالیت حضرت محدود کرده بود.
حضرت جواد علیه السلام در چند جهت برای اثبات حقانیت خود و آشکار کردن تزویر مامون و معتصم کوشش می کردند. بخشی از اقدامات حضرت در این مسیر عبارتند از:
1⃣. طراحی و ابتکار بحث آزاد
مقام معظم رهبری رهبری حضرت جواد را مبتکر بحث آزاد آزاد اجتماعی می دانند.
"مبتکر بحث آزاد اجتماعی امام جواد صلواتاللهعلیه است. البته قبل از امام جواد هم در زمان ائمه بحث زیاد میشد، اما اینیکه حالا بنشینند جمعا صحبت کنند امام جواد اول بار این کار را کردند."
بحث حضرت با یحیی ابن اکثم ، همچنین بحث ایشان در باره خلفا و محدوده بریدن دست سارق معروف است.
2⃣.استدلال به امامت خود
حضرت بارها با استناد به آیات قران کریم به امامت خود استدلال کردند. " علی بن اسباط می گوید: امام جواد (که سن کم داشت) به طرف من می آمد و من به قامت و قیافه او می نگریستم، تا وقتی به شهر خود رفتم، بتوانم شکل و شمایل آن حضرت را برای دوستانم توصیف کنم، در این فکر بودم که آن حضرت نشست و فرمود: حجت خدا در امامت مانند حجت او در نبوت است، خدا در قرآن (آیه 13 مریم) می فرماید: (و آتیناه الحکم صبیا: و فرمان نبوت را در کودکی به او (یحیی) دادیم). و (در آیه 22 یوسف) می فرماید: (و لما بلغ اشده آتیناه حکما و علما: و هنگامی که یوسف به مرحله بلوغ و قوت رسید، ما (حکم) و (علم) به او دادیم).
و (در آیه 15 احقاف) می فرماید:
(و لما بلغ اشده و بلغ اربعین سنة: و هنگامی که به مرحله بلوغ و قوت رسید و به هنگامی که به چهل سالگی رسید … )
بنابراین (طبق قرآن) هم رواست که (حکمت) در کودکی به امام داده شود، چنانکه رواست (حکمت) درچهل سالگی به او داده شود.
3⃣. ارایه معجزه
ابوهاشم جعفری می گوید: همراه امام جواد (ع) به مسجد مسیب رفتیم، در آنجا درخت سدری بود که خشک و بدون برگ شده بود، امام جواد (ع) آب طلبید و پای آن درخت ریخت، آن درخت در همان سال سبز و خرم شد و میوه داد.
و همراه آن حضرت وارد شبستان آن مسجد شدیم آن حضرت در آن مسجد به طور مستقیم رو به قبله به نماز ایستاد و ما به او اقتدا کردیم.
#حضرت_جواد_علیه_السلام
✍ #موسی_سلیمانی
🔰 خط و نشان تهران برای تلآویو
🗞 نشریه آمریکایی «Slate» نوشت: «خاورمیانه در حال منفجر شدن است. حملات بیش از هر زمانی در چند دهه گذشته (و به عقیده برخی بیش از هر زمانی در بیش از یک سده اخیر) در حال وقوع هستند.» «مایکل نایتز» از اعضای ارشد انستیتو واشنگتن درباره حملات موشکی اخیر ایران اظهار داشت: «چرا در این زمان حملات انجام شد؟ احتمالا نشان دادن قدرت خود به اسرائیل یکی از دلایل ایران بوده است. تهران تقریباً همزمان با حمله به کردها در عراق، مواضع داعش در سوریه را نیز هدف قرار داد. با این حال، حتی آن حمله نیز به جهاتی متوجه اسرائیل بود. موشک شلیک شده به سوریه، دوربردترین موشکی است که ایران در یک حمله نظامی شلیک کرده است و مانند موشکهایی که به سمت عراق شلیک شد، بسیار دقیق بود.» وی گفت: «این موشکها همان مسافتی را که برای اصابت به اسرائیل لازم بود، طی کردند. به این معنا، احتمالاً منظور تهران تا حدی ارسال یک سیگنال به اسرائیل بوده است.»
🔰 عارف به تقابل با روحانی برخاسته است؟
📌 «امیدنامه» رسانه نزدیک به «محمدرضا عارف» معاون اول دولت اصلاحات که در سال ۱۳۹۲ به نفع حسن روحانی از صحنه انتخابات کنار رفت، در واکنش به اظهارات اخیر رئیس دولت اعتدال نوشت: «اینکه اقلیت حاکم و به گفته آقای روحانی ضدانقلاب میخواهند انتخابات پیش رو با حداقل شرکتکننده برگزار شود، حرفی درست و البته مسبوق به سابقه بوده است، ولی اینکه قهر مردم از صندوق رأی را با رویکرد ضدانقلاب همسو دانسته شود، نشاندهنده عمق دور بودن از مردم است. مردم در یک دهه گذشته بهواسطه عملکرد دولت وقت و دولت فعلی و البته برخوردهای بخشهایی از حاکمیت با مردم از صندوق رأی فاصله گرفتند که بهتر است در این خصوص آقای روحانی پاسخگو باشد، نه مدعی.» یکی از چهرههای نزدیک به عارف هم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آقای روحانی بهتر است سهم خود و همراهانتان در تبدیل آن جنبش عظیم مردمی و اصلاحطلب را به وضعیت ناامیدی تبیین کنید.»