🔰 گزارش روز
🟠 برآوردی منصفانه از عملکرد دولت در تحقق شعار سال
بدیهی است که تعیین شعار سال از سوی رهبری با هدف قرار گرفتن همه برنامههای دولت برای تحقق آن شعار صورت میگیرد؛ بنابراین، بهتر است دولت در جهت تحقق آن به صورت دورهای گزارشی ارائه کند. با توجه به اینکه بیش از هفت ماه از سال گذشته، به راحتی میتوان برآوردهای دقیقی از عملکرد دولت در تحقق شعار سال ترسیم کرد.
بخش اول شعار سال شامل مهار تورم است. بررسی دادههای مربوط به افزایش سطح عمومی قیمتها نشان میدهد، تورم ماهیانه از ۳/۷ درصد در فروردین به ۲/۸ درصد در اردیبهشت کاهش یافته و سپس تا انتهای مهر ماه در محدوده ۲/۸ تا ۲ درصد در نوسان بوده است. تورم سالانه نیز از ۴۹ درصد در اردیبهشت به ۴۵ درصد در مهر کاهش یافته است. تورم نقطهای نیز از ۵۴ درصد در اردیبهشت به ۳۹ درصد در تیرماه کاهش یافته و سپس تا پایان مهر در همین رقم متوقف شده است؛ اما در ادامه چند نکته خیلی مهم هست؛ از جمله اینکه اگر مهار تورم را در چارچوب آمار و مبتنی بر کنترل و ممانعت از رشد آماری تورم بدانیم، در این صورت دولت موفقیت نسبی داشته است؛ اما اگر مهار تورم را مبتنی بر احساس مردم در بازار و تأثیر آن بر نظام تولید بدانیم، در این صورت نمیتوان نمره قبولی به دولت داد. چه اینکه احساس مردم از مهار تورم زمانی مثبت خواهد شد که نرخ آن به زیر میانگین چهار دهه اخیر (۲۰درصد) برسد؛ اما چنانچه شاهد تداوم تثبیت نرخ ارز، کاهش مستمر نقدینگی حقیقی و همچنین تداوم رشد درآمد نفتی دولت باشیم، ثبات نرخ تورم در حوالی همین آمار تا پایان سال دور از انتظار نیست. همچنین، چنانچه دولت نتواند تورم را در ماههای آینده به صورت معناداری کاهش دهد، در این صورت شاهد ضربه خوردن بخش تولید خواهیم بود و دستاورد دولت در رشد GDP کشور، به صورت محسوسی تأثیر منفی خواهد پذیرفت. بخش دوم شعار سال شامل رشد تولید است. تولید ناخالص داخلی حقیقی کشور به قیمتهای ۱۳۹۵ در فصل بهار امسال معادل ۶/۲ درصد عنوان شد که نشان از ارتقای سه برابری سطح تولید کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد. در همین دوره اقتصادی، رشد بدون نفت نیز معادل ۵/۲ درصد اعلام شده است.
📍نکته امیدوارکننده اینکه کشور در همه بخشهای اقتصادی شاهد حرکت رو به جلوست و همه بخشها تکانههای مثبتی را تجربه میکند. البته بخشهای گوناگون به تناسب ضعفهایی نیز دارند؛ اما حرکت کلی تولید مثبت است. روند رو به جلوی صورتهای مالی شرکتهای بورسی که ۶۰ درصد ارزش محصول کارگاههای بزرگ صنعتی را نشان میدهد، همراه با کاهش ۸ درصدی موجودی انبار صنایع، احتمالاً از تداوم رشد اقتصادی در تابستان حکایت دارد.
✍️ #علی_محمدی
اَنتَ الهادی و اَنا الضّال...
ای چراغ "راه نابلدها" کجایی؟
#سلام_یاایهاالعزیر
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌸بر صبح
دل انگیز خداوند سلام
برعشق و
صفا و مهر و لبخند سلام
🌸نقاش ازل
چه خوش زده نقش سحر
بر خالق قادر هنرمند سلام...
#امروزتون زیبا و
پر از انرژی مثبت طبیعت❤️
دوستان همراه سلااااااام...
روزتون پرازخیروبرکت.✨
روزمان را با قرآن آغاز کنیم
🔰یهود در قرآن(۷)
المائده
قَالَ رَبِّ إِنِّي لَا أَمْلِكُ إِلَّا نَفْسِي وَأَخِي فَافْرُقْ بَيْنَنَا وَبَيْنَ الْقَوْمِ الْفَاسِقِينَ
[ ﻣﻮﺳﻲ ] ﮔﻔﺖ : ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ ! ﻣﻦ ﺟﺰ ﺑﺮ ﺧﻮﺩ ﻭ ﺑﺮﺍﺩﺭم ﺗﺴﻠﻄﻲ ﻧﺪﺍﺭم ، ﭘﺲ ﻣﻴﺎﻥ ﻣﺎ ﻭ ﺍﻳﻦ ﮔﺮﻭﻩ ﻧﺎﻓﺮﻣﺎﻥ ﻭ ﺑﺪﻛﺎﺭ ﺟﺪﺍﻳﻲ ﺍﻧﺪﺍﺯ .(٢٥)
1⃣ سرپيچى از جهاد، فسق است. «فَافْرُقْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ الْقَوْمِ الْفاسِقِينَ»
2⃣- يكى از بلاهاى اجتماعى دور شدن مردم از اولياى خدا ومحروم شدن از فيض وجودشان است. «فَافْرُقْ بَيْنَنا وَ بَيْنَ الْقَوْمِ الْفاسِقِينَ»
3⃣حضرت موسى عليه السلام، پس از يأس از حركت بنىاسرائيل، به درگاه خداوند شكايت كرد.
درخواست فاصله افتادن، براى آن بود كه آتش قهر الهى ياران موسى را نيز فرا نگيرد و تنها دشمنان به كيفر برسند، يا اينكه درخواست مىكرد با مرگ كفّار، ميان آنان و دشمنان فاصله افتد.
✍#بازیاد
دوشنبه پانزدهم آبان صبح صادق 1116
2.31M
🗓دوشنبه پانزدهم آبان
🔥☄️صبح صادق 1116
نشریه اخبار و تحلیل_های یک_شنبه ۱۴ آبان_ماه ۱۴۰۲.pdf
387.9K
🌏🌍🌎نشریه اخبار و تحلیلها
🗓یکشنبه ۱۴ آبانماه ۱۴۰۲
🔰 نقشه آمریکا برای جنگ غزه
📌 «دیوید پترائوس» ژنرال بازنشسته ارتش آمریکا در جمع نخبگان سیاسیـ نظامی آمریکایی و صهیونیست در جلسه سرّی درباره راهبرد غرب در جنگ غزه میگوید: «هیچ جایگزینی به جای نابودی حماس وجود ندارد، نابودی به این معنا که شما دشمن را از به دست آوردن مأموریتش ناتوان بگذارید و نگذارید خود را بازسازی هم کند؛ این بازسازی نکردن را به خاطر بسپارید.» وی همچنین با طرح این سؤال که پس از حماس، چه کسی (غزه) را مدیریت خواهد کرد، میگوید: «به خاطر داشته باشید که مدیریت فقط توزیع کمکهای بشردوستانه و احیای خدمات ابتدایی نیست یا آغاز بازسازی نیست، باید به این مسئله به عنوان یک کارزار ضدشورش نگریسته شود؛ به همین دلیل است که علاوه بر اجرایی کردن عملیات ثبات، باید اقداماتی به پشتیبانی اطلاعات صورت گیرد تا تضمین شود جهاد اسلامی و حماس نخواهند توانست خود را از عناصری که به ناچار باقی میماند، بازسازی کنند.»
🔰 نگرانی و وحشت در تلآویو از حزبالله
💢 «یوسی امروسی» از مقامات عالیرتبه سابق شاباک (سرویس امنیت داخلی رژیم صهیونیستی) در واکنش به سخنرانی دبیرکل حزبالله لبنان، عنوان کرد: «به نهادهای امنیتی و نظامی پیشنهاد میکنم با دقت و جدیت به سخنان نصرالله گوش فرا دهند.» وی افزود: «من نمیدانم چه در سر نصرالله میگذرد و فکر نمیکنم کارشناسی وجود داشته باشد که بتواند به شما بگوید وی چه اهدافی را مدنظر دارد، اما معتقدم نهادهای امنیتی و نظامی باید با دقت به سخنان نصرالله گوش دهند. آن را خوب تجزیه و تحلیل کرده و با جدیت با این مواضع برخورد کنند.» در همین زمینه رسانههای صهیونیستی عنوان کردند، دبیرکل حزبالله لبنان یک کارشناس خبره رسانه است و جنگ روانی علیه صهیونیستها را به خوبی و با درایت مدیریت میکند. رسانههای عبری با اشاره به سخنرانی دبیرکل حزبالله، عنوان کردند همه آنچه اتفاق افتاده، آرامش قبل از طوفان است و پس از این سخنان ممکن است شرایط دگرگون شود.
🔰 شما به حساب نمیآیید
🧕 «مریم الدوسری» مدرس مدیریت منابع انسانی بینالمللی در دانشکده بازرگانی عربستان در مقالهای وابستگی تفکراتی، چون فمینیسم را که سالها با ژست مستقلبودن خود را حامی زنان در جهان معرفی کردند، به چالش کشیده است. وی مینویسد: «چگونه میتوانید خود را فمینیست بنامید، در حالی که نسلکشی علیه مردم بیدفاع محبوس در زندانی با فضای باز را توجیه میکنید. آیا زنان فلسطینی آنقدر زن نیستند که شایسته حمایت فمینیستی شما باشند؟ نادیده گرفتن مصائب مردم فلسطین، با تلاش برای برچسب زدن به هر کسی که جرئت حمایت از مبارزات آنها را دارد، به عنوان «یهودستیز» و «ضدفمینیست» نشان میدهید پیام شما به زنانی که زیر بمبهای اسرائیل زنده بمانند، به زنانی که اجساد فرزندان کشتهشده خود را در گهواره نگه میدارند، رسا و واضح است؛ شما به حساب نمیآیید.» این چهره دانشگاهی همچنین تأکید میکند: «ایدهها و تفکراتی، چون فمینیسم در بطن خود نه برای حمایت از حقوق زنان، بلکه به منظور مقابل هم قرار دادن دو جنس زن و مرد و متلاشی کردن نهاد خانواده به وجود آمدهاند.»
🔰 درخواست نادر اصلاحطلبان
🎤 «احمد مازنی» فعال سیاسی اصلاحطلب در ادعایی عجیب اظهار داشت: «اگر الآن گفتوگوی ملی به معنای واقعی صورت بگیرد، در شرایط فعلی برگزاری این جلسات با کسانی که معتقد به قانون اساسی فعلی هستند، کافی نیست. در آن زمان، ما گفتیم افرادی که این قانون اساسی را قبول دارند، بر سر موضوعات مشترک گفتوگو کنند. امروز نه موضوعات مشترک کفاف گفتوگوی ملی را به عنوان یک مبنا میدهد و نه اعتقاد به قانون اساسی. بسیاری از افرادی که در آن زمان بر اجرای بدون تنازل قانون اساسی اصرار داشتند، امروز معتقد هستند این قانون باید اصلاح شده و به رفراندوم تأکید میکند.» البته وی نگفت در کجای جهان و در کدام نظام سیاسی اصل مبنای نظام سیاسی را به رفراندوم و بحث میگذارند که او خواستار چنین مسئلهای است؟