🔰 گزارش روز
🔘 همستر کامبت از اهداف تا پیامدها
آبان ۱۴۰۲ بود که رباتی در بستر پیامرسان تلگرام با نام «نات کوین» پدیدار شد. این ربات به کاربران اجازه میداد تا با کلیک کردن بر روی یک سکه، ارزی از جنس دیجیتال و با نام Notcoin جمعآوری کنند. شش ماه بعد در فروردین امسال، تلگرام، ربات و ارز مربوطه را در قالب بلاکچین عرضه کرد. این آغازی بود برای شروع نوع جدیدی از ارزهای دیجیتال که راه را برای معرفی یک ربات جدیدتری با نام «همستر کامبت» هموار کرد.
فارغ از کم و کیف این ربات، نکات بسیار مهمی در حاشیه آن وجود دارد که در این یادداشت کوتاه به بخشی از آنها اشاره میکنیم:
1️⃣ پشت پرده این ربات: وجه مهم و اساسی در این موضوع، کسب انتفاع برای شرکت تأمینکننده و پشتیبانیدهنده زیرساخت ربات، یعنی تلگرام است. یک بخش این است که تلگرام با اخذ تبلیغات از شرکتها، کانالها و مؤسسههای جهانی، اسامی آنها را در معرض دید و مشاهده عموم مردم قرار میدهد و از این طریق درآمد کسب میکند. بخش دیگر مربوط میشود به اینکه زیرساخت این ربات، یعنی تلگرام با جذب مخاطبان بیشتر نسبت به پیامرسانیهای رقیب، گسترش مییابد و کاهش مخاطب خود را که در برخی کشورها به دلیل فیلترینگ رخ داد، جبران میکند. متولیان ربات یا نرمافزار مربوطه احیاناً میتوانند با فروش اطلاعات کاربران نیز کسب درآمد داشته باشند. مسئله استفاده ابزاری در حوزه امنیتی و سایبری از این ربات بخش احتمالی این پروژه است که نمیشود نادیده گرفت.
2️⃣ واقعی یا دروغ بودن: نکته بسیار مهم در استفاده از این ربات گمان نادرستی است که القا میشود به همه کاربران (۱۲۰ میلیون) سود هنگفتی اختصاص داده میشود. این در حالی است که بر فرض محقق شدن اهداف گفته شده، سود مورد نظر به اندازهای نیست که بتواند همه کاربران را پوشش دهد و اگر هم باشد به اندازه بسیار زیادی ناچیز خواهد بود و صرفاً سرشبکههای اصلی را تأمین خواهد کرد و عموم کاربران را شامل نمیشود.
3️⃣ اهداف: علاوه بر کسب درآمد، جذب مخاطب برای تلگرام، راز دیگر همستر کامبت احتمالاً در راهاندازی یک توکن (ارز دیجیتال جدید) است که برای افزودن به ارزش آن، باید تلاش ویژهای در جهت عمومیت یافتن آن صورت بگیرد.
4️⃣ پیامدها: نکته مهم دیگر اینکه اگرچه همستر پروژهای در ظاهر اقتصادی است، اما جنبههای متعددی از زندگی بشر مخصوصاً فرهنگ را متأثر میکند. این ربات نشان داد که رؤیای پولدار شدن و شتابزدگی در رسیدن به ثروت، آن هم بدون تلاش و سختکوشی از ویژگیهای بارز نسل جدید جامعه ماست و از قضا این ربات چنین ناهنجاری را در جامعه گسترش میدهد. جامعهای که کار و تلاش جزء فرهنگ ملی و دینی آن بوده و کار را یک ارزش میدانسته، به سمت راحتطلبی و کسب درآمد از طریق هیچ سوق مییابد. ضمن اینکه ارز مجازی، مخصوصاً از این جنس رباتها، از آنجا که فاقد ارزش است و پشتوانهای ندارد، اکل مال به باطل بوده و جایز نیستند و بدیهی است چنین درآمدهایی بر فرض وجود، پیامدهای منفی در جامعه خواهد داشت.
✍️ #علی_محمدی
🌐 بسته خبری
▪️ «سرلشکر حسین سلامی» فرمانده کل سپاه با صدور بیانیهای درباره شهادت «سعید آبیار» نیروی مستشاری ایران نوشت: «مجاهدتهای صادقانه و شجاعانه آن پاسدار مؤمن و افسر پاکباخته در عرصههای دفاع از انقلاب و نظام اسلامی و صیانت از امنیت و آرامش این سرزمین و یاریبخشی به مقاومت ضد صهیونیستی فلسطین قهرمان در رویارویی با اشغالگران قدس شریف برای همیشه ماندگار و الهامبخش جوانان غیرتمند و انقلابی امروز و فردای میهن اسلامی خواهد بود. جنایتکاران کودککش صهیونیست بدانند تاوان خونهای پاک ریخته شده در این جنایت را خواهند پرداخت، در انتظار پاسخ باشند.»
▪️ معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور با اشاره به توافق ایران و عربستان در دولت سیزدهم، گفت: «بعضیها بعد از توافق ایران و عربستان کاسه داغتر از آش شدند، و جالب اینکه سیدحسن نصرالله از لبنان اولین کسی بود که حمایت کرد و بعد برادران مقاومت از یمن حمایت کردند.» وی اضافه کرد: «ولیعهد عربستان از طریق رئیسجمهور چین درخواست کرده بود که این رابطه را درست کنید.» «جمشیدی» تأکید کرد: «همین طور الآن بحرین از طریق روسیه به ایران پیغام داده است تا روابط عادی شود.»
▪️ «علی مطهری» اظهار داشت: «تلاشهایی که آیتالله رئیسی برای پیگیری حقوق مردم داشت، بر هیچ کس پوشیده نیست، اقداماتش باعث شده بود که در دلهای مردم نفوذ کند. علاوه بر مردم، رقبای سیاسی شهید رئیسی نیز وی را قبول داشتند.» نایب رئیس مجلس دهم افزود: «آیتالله رئیسی در پیشبرد کارها و اتمام پروژههای ناتمام تلاش بسیار میکرد و برای پیشرفت کارها شب و روز نمی شناخت. اعتماد به نفس را در میان مردم بالا برد و روحیه کار و تلاش را در کشور ترویج کرد.»
▪️ «غلامحسین کرباسچی» فعال سیاسی اصلاحطلب درباره انتخابات ریاستجمهوری گفت: «پیشبینی من این است با توجه به اینکه شورای نگهبان گفته از همه جناحها در انتخابات خواهیم داشت، خروجی این انتخابات یا آقای لاریجانی میشود یا آقای قالیباف که هر دو برای حاکمیت قابل قبول است؛ چرا که بقیه رأی چندانی ندارند. مگر تحرکی در آرای خاکستری ایجاد شود که من چنین زمینهای را فعلاً نمیبینم.»
▪️ «طحان نظیف» سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به پرسشی که «آیا امکان دارد اگر کسی در دور قبل انتخابات، احراز صلاحیت شده یا نشده باشد، این دوره تغییر کند؟» گفت: «ممکن است ابهاماتی وجود داشته باشد که الآن برطرف شده باشد یا ترکیب اعضای شورای نگهبان تغییر کرده باشد.»
20دلیل برای رای دادن.pdf
450.7K
💥 چرا رای بدهیم❓
#اختصاصی
20دلیل برای #رای_دادن
💠 هر یک از دلایل ذکر شده قابلیت استفاده در یک سخنرانی کوتاه یا تریبون آزاد را دارند.💯
#انتشار_حداکثری
گاهنامه سخن هادی.pdf
450.4K
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۲۹ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۳،۲۰
موضوع، فرصت سازی از یک حادثه تلخ؛چگونگی و پیامدها
(فرصت سازی از حادثه تلخ آیت الله شهید سیدابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در انتخابات تیر۱۴۰۳)
معاونت سیاسی
🔰 حرف روز
💢 رهزن عقلانیت
اسامی نامزدهای احراز صلاحیت شده انتخابات مشخص شده و جدول زمانی تبلیغات و رقابتهای انتخاباتی نیز معین شده است. سفرهای انتخاباتی نامزدها نیز در راه است و هر روز بیشتر از دیروز درگیر انتخابات خواهیم شد. در این میان، نوع و کیفیت انتخاب ماست که رئیسجمهور آینده کشور را مشخص میکند. در این مسیر دامها و راهزنانی پنهان وجود دارد که اجازه رسیدن به یک انتخاب عقلانی را به رأیدهندگان نمیدهند که نسبت به آنان باید هوشیار بود.
1️⃣ اولین آفت در این مسیر میل افراد به «تقلید و پیروی کورکورانه» است؛ چراکه انتخاب عقلانی دردسرهایی دارد، از جمله آن وقت گذاشتن برای تحقیق و بررسی و تلاش برای شناخت نامزدهای انتخاباتی است. این هزینهای است که اغلب افراد از آن اکراه دارند و ترجیح میدهند در این مسئله تقلید کنند.
2️⃣ راهزن دیگر هوشمندی در رأی دادن، نشناختن معیارها و شاخصههای گزینه مطلوب است. بهترین معیار در این زمینه رجوع به رهنمودها و توصیههایی است که بزرگان مورد اعتماد جامعه در اختیار ملت و تودهها قرار دادهاند که در رأس آنان رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار دارد.
3️⃣ یکی دیگر از موانع انتخاب مطلوب، تکیه بر یک مؤلفه و بیتوجهی به شاخصههای دیگر نامزد اصلح است. نتیجه این رویکرد، انتخاب گزینهای است که شاید ویژگی برجستهای داشته باشد، اما فاقد حد مطلوب شرایط دیگر خواهد بود. به واقع، باید تلاش کرد تا به همه شرایط توجه شود و از نگاه تکبعدی به نامزدها پرهیز کرد.
4️⃣ غلبه احساسات و عواطف، راهزن دیگری است که مسیر عقلانیت انتخابات را ناکام خواهد گذاشت. متأسفانه، شور و هیجانات رقابتهای انتخاباتی آنقدر بالا میگیرد که گامهای تعقل در نیمه راه رها میشود و احساسات و حب و بغضها بصیرت و انتخاب آگاهانه را از آدمی سلب میکند.
5️⃣ دوقطبی شدن فضای انتخابات، بستری آلوده است که زمینه را برای حذف عقلانیت از صحنه انتخابات فراهم خواهد کرد. با دوگانه شدن فضای انتخابات و سیاه و سفید شدن نامزدها، دیگر معیارها و ملاکهای واقعی سنجش کنار میرود و شاخصهها و مؤلفههای ساختگی و غیر واقعی، معیار گزینش افراد خواهد شد. این در حالی است که معمولاً تفاوت گزینهها آنقدر زیاد نیست که یکی را کاملاً صالح و دیگری را فاسد دید، یکی را منجی و دیگری را ویرانگر!
🔹️ توجه به این موانع و عبور از آنها، نویدبخش انتخاباتی معقول و هوشمندانه خواهد بود که رأیدهنده در آن بر حجت شرعی خود عمل خواهد کرد و نتیجه انتخاب فردی کارآمد و شایسته خواهد بود.
✍️ #مهدی_سعیدی
🔰 گزارش روز
💠 پساحقیقتی برای حق رأی
«پساحقیقت» از شرایطی حکایت دارد که در آن فکتهای عینی در مقایسه با کشش احساسات و باورهای شخصی تأثیر کمتری در شکل دادن به اذهان عمومی دارند. این شرایط به مثابه یک تکنیک برای هدایت اذهان به سمت دلخواه در کشورهای گوناگون پیاده شده است. برای نمونه، در قضیه برگزیت که صدها اتوبوس آمار جعلی پرداخت هفتگی ۳۵۰ میلیون یورو از طرف انگلیس به اتحادیه اروپا را تبلیغ میکردند، نتیجه این شد که اکثریت مردم به برگزیت رأی دادند؛ اما اکنون بعد از هفت سال شبکه انتیوی آلمان میگوید: «حداکثر مردم (حدوداً ۵۴ درصد) از برگزیت پشیمان هستند» و در واقع این معضلی است که شرایط پساحقیقت برایشان رقم زد.
جامعه ایرانی نیز از به دام این شرایط افتادن مصون نیست. آمارها نشان میدهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، ایران را پوشش میدهند. این ماهوارهها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کردهاند. بخش عمده آنها مربوط به شبکههای فارسیزبان از جمله BBC فارسی، VOA، من و تو و فارسیوان است. اختصاص بودجههای سنگین دولتها و سرمایهداران خاص، به پشتیبانی از این شبکهها بیارتباط با محتوای این رسانهها نیست؛ از این رو این سؤال همچنان از سوی این دولتها بیپاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، اما کلان بودجهها برای اجرای پروژه شبکههای فارسی زبان اختصاص داده میشود؟ به نظر میرسد پاسخ این پرسش، ایجاد شرایط پساحقیقت در بزنگاههای گوناگون برای جامعه ایرانی باشد. در واقع، انتخابات یکی از بزنگاههایی است که دشمن همواره سعی داشته است با حربههای مختلف اذهان و احساسات اجتماعی را به سمتی هدایت کند که اعتباری برای انتخابات قائل نباشند. برای نمونه، در انتخابات سال گذشته این مسئله در رسانهها و شبکههای فارسیزبان خارجنشین پیگیری شد. از فروردین سال ۱۴۰۲ رسانههای غربی کلیدواژه «مشارکت زیر ۳۰ درصد» را برای انتخابات مجلس در ایران کلید زدند. از طرفی برخی عوامل داخلی نیز این خط را تقویت کردند؛ به گونهای که «جعفرزاده ایمنآبادی»، نماینده دورههای نهم و دهم مجلس اظهار داشت: «مردم اصلاً نمیدانند سال انتخابات مجلس است» یا اینکه برخی اظهار میکردند اصلاحات در این انتخابات گزینهای نخواهد داشت. همه این اقدامات، مخاطب را در یک فضای پساحقیقت فرو میبرد تا آمارها، دلایل و منطق مشارکت حداکثری او را از انجام تکلیف شهروندیاش باز دارد. جالب آنکه در سال گذشته بیش از ۸۰۰ نفر از اصلاحطلبان برای کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی نامنویسی کردند و نیز شاهد مشارکت بالای ۴۴ درصد بودیم. در واقع حق رأی، امتیازی است که ملتها در طول تاریخ برای آن جانفشانی کردهاند و اکنون باید از این حق اجتماعی در اعتلای سرنوشت کشور بهره برد.
✍️ #محمد_حکیمی
Entekhab-Salehan-jelde07.pdf
333.1K
🌿 ⃟⃟ ⃟🌺
وظایف قشر طلبه،دانشجویان،هنرمندان در انتخابات از دیدگاه رهبری
#انقلابیون
#انتخابات1403
#انتخابات
🍃🌹🇮🇷ـــــــــــــــــــــــــ
صـــراط
@roshangari_samen
🔰 مهمترین راهبردهای دشمن در انتخابات
۱. عدمبرگزاری انتخابات
۲. مخدوشسازی مشارکت حداکثری و ایجاد شائبه در زمینه مهندسی شدن و فرمایشی و ناکارآمد بودن انتخابات و همچنین تلاش برای برگزاری انتخابات در فضای امنیتی و هولناک
۳. دوقطبیسازی مخرب، ترویج دوگانههای کاذب و آسیب رساندن به وحدت و انسجام داخلی کشور
است؛ مانند امنیت- معیشت، عقلانیت و انقلابیگری، انقلابیگری و معیشت و...
۴. حمایت و تبلیغ جریان غربگرا با هدف قراردادن انتخاب اصلح و انتخاب گزینهای غیرانقلابی و دارای ایستارهای متمایل به غرب
۵. انزوای جریان انقلابی و استکبارستیز
۶. حمله به نهادهای انقلابی مثل شورای نگهبان و صدا و سیما با دادن نسبتهای ناروا، تهمت، دروغ و افترا و نسبت عملکرد جناحی به آن
🔰 راهنما زدن به سمت رئیسی و چرخش به سمت مدیریت غربگرا ممنوع
▪️کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه خط انقلاب و مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی برعهده دارند و اکنون میبایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند.
▪️شهید رئیسی جایی آمد که به تعبیر تحلیلگران، یک میدان مین کامل و ترکیبی بود. رئیسجمهور شهید، کشور را با تورم ۶۰ درصدی، کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیارد تومانی، بدهی ۱۵۰۰ هزار میلیاردی، نقدینگی ده برابر شده، خزانه ارزی صفر شده و تعهدات متراکم تحویل گرفت. مرداد ۱۴۰۰ اعضای دولت وقت به آیتالله رئیسی گفتند دولت قادر به پرداخت حقوق سر ماه کارمندان نیست، اعضای ارشد دولت میگفتند بدون برجام و FATF نمیتوانیم واکسن وارد کنیم...
▪️آیتالله رئیسی با اتکا به توانمندیهای داخلی و مدیریت جهادی و انقلابی به خشک کردن ریشههای تورم اقدام کرد؛ به جبران کسری بودجه ۴۸۰ هزار میلیاردی بدون استقراض از بانک مرکزی همت کرد. رشد نقدینگی را کنترل کرد و از ۴۶ درصد به ۲۴ درصد رساند.
▪️کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری برای ادامه مسیر خدمت و پیشرفت با همان سرعت و تراز شهید رئیسی تکلیف سنگینی بر عهده دارند و اکنون میبایست چگونگی تحقق این تکلیف را محور اندیشه خود قرار دهند.
انتخـــــــــابات ،انتخــــــــاباتِ پُرشـــــــور باشـــــــد،
باید پُرجمعیّت باشد؛ چرا؟ برای اینکه حضور مـــــــردم در
صحنه، پای صندوق رأی نشانهی حضور ملّت در صحنههای
مهمّ ادارهی کشور است؛ این برای کشور ثروت بزرگی است.
#انتخابات
#انتخاب_درست
پاسخ به 40 شبهات انتخابات.pdf
1.04M
#جهاد_تبیین
💌 پاسخ به ۴۰ شبهه و سوال پرتکرار در فضای مجازی پیرامون انتخابات
🔰 حرف روز
💢 مهمتر از انتخاب اصلح!
«من بارها گفتهام که اصل حضور مردم در انتخابات، حتّی از انتخاب اصلح هم مهمتر است؛ اگرچه انتخاب اصلح هم بسیار اهمیت دارد.» به نظر شما آیا در این جملات حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی ابهام وجود دارد و فاقد صراحت است؟ آیا میشود این عبارتهای سرشار از حکمت و معنا را مورد توجه قرار نداد؟
باید منتظر هشتم تیر ماه بمانیم تا ببینیم مشارکت مردم در انتخابات دوره چهاردهم ریاستجمهوری چگونه رقم میخورد؟ بررسی نتایج نظرسنجیهای بهدست آمده گویای آن است که به احتمال زیاد مشارکت مردم در انتخابات پیشرو عدد ۵۰ درصد را پشت سر خواهد گذاشت. آیا جا ندارد پیشاپیش به دلیل این پیروزی و حماسه بزرگ که دفعکننده بسیاری از تهدیدات است، در مقابل خدای مهربان سجده شکر سایید؟
این رخداد مهم البته تازگی نداشته و منحصر به این انتخابات نیز نیست؛ میانگین مشارکت مردم ایران در انتخاباتها با وجود انواع و اقسام چالشهای داخلی و خارجی از میانگین دموکراسیهای غربی بالاتر است. در این میان، آمارها به ما میگوید که معدل مشارکت مردم در ادوار انتخابات مجلس ۵۸/۸ درصد بوده است. عددی که وقتی در کنار میانگین ۶۶/۶ درصدی مشارکت مردم در انتخابات ریاستجمهوری قرار میگیرد، نشان میدهد موضوع مشارکت مردم ایران در انتخابات با وجود شدیدترین فشارهای تبلیغاتی و مشکلات اقتصادی که مردم با آن دست به گریبان هستند، فراتر از میانگین نظامهای دموکراتیک در جهان است.
🔘 به یاد داشته باشیم که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون سیاست قطعی رهبر معظم انقلاب اسلامی، مشارکت حداکثری در انتخابات بوده و رهبری هیچگاه از این سیاست اعلامی عدول نکردهاند. رهبر معظم انقلاب را به حق باید بزرگترین مدافع مردمسالاری دینی در ایران دانست که ذرهای از این آرمان کوتاه نیامدهاند.
در ماههای پایانی دولت مرحوم هاشمی برخی افراد نامآشنای جبهه اصلاحات پیشنهاد تغییر قانون اساسی را دادند تا ریاستجمهوری مرحوم هاشمی مادامالعمر شود، اما ایشان با قاطعیت مخالفت کردند. در سال ۱۳۸۸ نیز برخی عناصر و گروههای سیاسی کوشیدند تا به شکل دیگری همه قواعد قانونی و مردمسالاری را زیر پا بگذارند که باز رهبر معظم انقلاب در مقابل آنان ایستادند. بعدها چهره شاخص جریان سیاسی اصلاحطلب اعلام کرد، امکان دستکاری در انتخابات جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
▫️ مردمسالاری دینی و مشارکت مردم در انتخابات از افتخارات نظام جمهوری اسلامی ایران و خاصه تدابیر و حمایتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی است و پرچم حماسه ۸ تیر را پیش و بیش از همه باید دلسوزان و علاقهمندان نظام جمهوری اسلامی بر سر دست بگیرند و معانی و پیامهای این رویداد با شکوه را باید آنان روایت کنند، نه کسانی که سابقه عملیشان در این زمینه برخلاف ادعاهایشان است.
✍️ #عزیز_غضنفری