eitaa logo
کانال خبری - تحلیلی نفس تازه
7 دنبال‌کننده
63 عکس
17 ویدیو
0 فایل
وابسته به ستادمجازی نفس تازه nafasetaze.ir تماس با ما : @planning_office
مشاهده در ایتا
دانلود
*نحوه تشکیل ستاد انتخاباتی و حدود تبلیغات در فضای مجازی توسط کاندیداها تعیین شد* نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس به تعیین نحوه تشکیل ستاد تبلیغات انتخاباتی و حدود تبلیغات در فضای مجازی توسط کاندیداها پرداختند. هر داوطلب می‌تواند یک ستاد انتخاباتی مجازی به صورت تارنمای اینترنتی داشته باشد و موظف است که نشانی و مشخصات دقیق درگاه و همچنین مسئول آن را به فرمانداری مرکز حوزه انتخابیه و هیئت استانی بررسی تبلیغات اعلام و پیوند آن را در سامانه ای که وزارت کشور اعلام می کند، ثبت نماید. نامزد موظف است پیوند سایر درگاه‌های مجازی قانونی، مانند پیام‌رسان‌ اجتماعی و برنامک را در تارنمای مذکور قرار دهد. کلیه تبلیغات و فعالیت‌های انتخاباتی نامزد در فضای مجازی تنها در این تارنما و درگاه‌های معرفی‌شده صورت می‌پذیرد. وزارت کشور موظف است پس از تایید ستادهای مجازی، پیوند این ستادها را از طریق سامانه خود به تفکیک حوزه انتخابیه در دسترس قرار دهد به گونه‌ای که عموم مردم به سهولت بتوانند برای آشنایی با داوطلبان و سوابق ایشان به این سامانه مراجعه نمایند. وزارت کشور محتوای ضروری برای اطلاع‌رسانی عمومی مانند مقررات، دستورالعمل‌ها و اطلاعیه‌ها را نیز از طریق سامانه مذکور در دسترس عموم مردم قرار می دهد.
نامزدهای انتخابات حتما بخوانند *مصادیق تخلفات تبلیغات انتخاباتی تعیین شد* نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصادیق تخلفات تبلیغات انتخاباتی را مشخص کردند. https://news.nafasetaze.ir/?p=2940
*انتشار اخبار جعلی از سوی نامزدهای‌ انتخابات جرم است* نمایندگان مجلس مصوب کردند که انتشار هرگونه اخبار جعلی خلاف واقع از سوی نامزدها در جریان انتخابات جرم محسوب شود.
*برسد به دست نامزدهای انتخاباتی* قابل توجه نامزدهایی که هم اکنون در حال نگارش برنامه های انتخاباتی خود هستند هر گونه وعده انتخاباتی غیر از حوزه " قانونگذاری و نظارت" توسط نامزد انتخاباتی جرم محسوب می شود.
استفاده از نام و تصویر اشخاص *بدون موافقت آن‌ها* در تبلیغات انتخاباتی، ممنوع شد مجلس مقرر کرد: استفاده از اظهارنظر، نام، تصویر یا نماد سایر اشخاص حقیقی و حقوقی و همچنین احزاب و گروههای سیاسی در تبلیغات انتخاباتی منوط به ارائه موافقت آنها به هیات بررسی تبلیغات استان مطابق قانون است و تخلف از حکم این ماده جرم محسوب می‌شود.
*وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی شد* آیت الله رئیسی در نامه ای به رئیس مجلس، رضا مراد صحرایی را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش معرفی کرد. در محافل سیاسی از محسن منصوری معاون اجرایی رئیس جمهور نیز به عنوان یکی از گزینه ها یاد می شد.
*دبیر جدید شورای‌عالی امنیت ملی معرفی می شود* شنیده های نفس تازه از رفتن علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی از این سمت خبر می دهد. شمخانی در توییتی راجع به اخبار اخیر نوشته است: حرفی که در حجاب ز گفت و شنود بود،‌ آخر به رمز گفت و به ایما شنود و رفت.
*فتاح جایگزین مخبر می شود* براساس شنیده های نفس تازه به زودی تغییراتی در سطوح مختلف دولت جهت ترمیم کابینه صورت خواهد گرفت. یکی از تغییرات براساس شنیده ها انتصاب سید پرویز فتاح به عنوان معاون اول رئیس جمهور است. وی در سال ۱۴۰۰ سودای ریاست جمهوری داشت که در نهایت کاندیداتوری را نپذیرفت. https://news.nafasetaze.ir/?p=2948
*اراده کنم سر یک هفته وزیر آموزش و پرورش می‌شوم* حمیدرضا حاجی بابایی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه و وزیر سابق آموزش و پرورش گفت: اراده کنم سر یک هفته وزیر آموزش و پرورش می‌شوم، اما خودم جلو نمی‌روم، اکثریت نماینده‌ها و کل معلمان هم حامی بنده هستند، اما با خودم فکر می‌کنم شش دوره نمایندگی برندی در دستانم است و علاوه بر ریاست کمیسیون برنامه و بودجه، حضور در شورای هماهنگی اقتصادی دولت، همه وزار با من رفیق هستند، همه استانداران با من رفاقت دارند، همه بخش خصوصی احترام خاصی برایم قائل هستند، هر جا ورود کنم کار انجام می‌پذیرد، می‌گویم این خرج را مردم همدان کردند بنابراین اگر نماینده شان نباشم خیلی ظلم کرده‌ام.
*احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی شد* دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد ۱۳۴۰ در کرمان و از همرزمان حاج قاسم در لشکر ۴۱ ثارالله است. دانشجوی دندانپزشکی که سال ۵۹ تحصیل در دانشگاه تهران را به‌صورت موقت رها کرد و به جبهه‌های جنگ رفت. احمدیان در سالهای پایانی جنگ یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه شد. علاوه‌بر نقش‌آفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، از ایشان به‌عنوان یکی از اولین نظریه‌پردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده می‌شود. در دوران حضور احمدیان به‌عنوان جانشین و فرماندهی در نیروی دریایی سپاه ایده‌ دفاع نامتقارن در نیروی دریایی کاملا عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شده که او به عنوان یک چهره صاحب‌نظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود. احمدیان سال ۷۹ نیروی دریایی سپاه را به مقصد ریاست ستاد مشترک سپاه ترک کرد. او در مدت ۷ ساله حضور در جایگاه ریاست ستاد مشترک سپاه، تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد. او علاوه بر دارابودن مدرک دکتری دندان‌پزشکی، فارغ‌التحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ به‌مدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه بوده و به‌عنوان یکی از مشر‌ ترین چهره‌های کشور در مسائل امنیت‌ملی اینک شناخته می‌شود. احمدیان همچنین یکی از ۵ عضو جدیدی بودند که رهبر انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اضافه کردند. https://news.nafasetaze.ir/?p=2951
*مجلس موظف به برگزاری دوره‌های آموزشی آشنایی با وظایف نمایندگی برای منتخبان شد* نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی با برگزاری دوره‌های آموزشی آشنایی با وظایف نمایندگی برای منتخبان موافقت کردند. مجلس شورای اسلامی موظف به برگزاری دوره های آموزشی و آشنایی با وظایف نمایندگی، قانون اساسی و قانون آیین نامه داخلی مجلس شورای اسلامی برای منتخبان بوده و منتخبانی که سابقه نمایندگی مجلس را دارند از مفاد این تبصره مستثنی هستند. |