🌻࿐. ☀️﷽☀️ .࿐🌻
📿نماز شب دوازدهم ماه رجب
✨ إِبْرَاهِيمُ بْنُ عَلِيٍّ الْكَفْعَمِيُّ فِي الْمِصْبَاحِ نَقْلًا مِنْ كِتَابِ مِصْبَاحِ الزَّائِرِ لِابْنِ طَاوُسٍ عَنْ سَلْمَانَ الْفَارِسِيِّ عَنِ النَّبِيِّ صلی الله علیه وآله :
🔅 ابراهیم ین علی کفعمی در مصباح ازکتاب مصباح الزائر نقل می کند که پیامبر ﷺ فرمود :
〽️ َمَنْ صَلَّى فِي الثَّانِيَ عَشَرَه رَكْعَتَيْنِ بِالْحَمْدِ وَ آمَنَ الرَّسُولُ إِلَى آخِرِ السُّورَةِ عَشْراً
〽️ هر کس در شب دوازدهم ماه رجب این نماز را بخواند، دو رکعت در هر رکعت، یک بار سوره حمد و ده بار آیه «آمَنَ الرَّسُولُ» تا آخر را بخواند،
💫 أُعْطِيَ ثَوَابَ الْآمِرِينَ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّاهِينَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ ثَوَابَ عِتْقِ سَبْعِينَ رَقَبَةً مِنْ وُلْدِ إِسْمَاعِيلَ ع وَ يُعْطِيهِ اللَّهُ سَبْعِينَ رَحْمَةً
🔆 خداوند متعال ثواب امركنندگان به معروف و نهىكنندگان از منكر را به او ارزانى مىدارد
⚡️ و پاداش کسی که هفتاد بنده آزاد کردن از اولاد اسماعیل علیه السلام را عطا نماید و خداوند به او هفتاد رحمت عطا می کند .
#نماز_شب_دوازدهم
#رجب
بسم الله الرحمن الرحیم
چقدر دلخوشم به داشتنت خــدا !
که با همه بی سر و پایی ام، باز هم در ضیافت ماه رجب راهم داده ای😭...
خدایا من بجز تو کسی را ندارم
خدایا با تمام وجودم دوستت دارم
#پرسش: چکار کنیم که بتوانیم برای #نماز_شب بیدار شویم؟
#پاسخ:
اولا باید برای #نافله #برنامه_ریزی بشود نه برای نماز شب ، #مومن دارای #پنج_نشانه است که اولین آنها نافله است در نتیجه باید برای نافله برنامه ریزی شود.
حالا برای شکل گرفتن نوافل بخصوص نافله شب می توانند #چله بگیرند و از کم شروع کنند مثلا اول فقط #دورکعت نماز بخوانند ویا فقط نماز وتر را بخوانند . نافله ظهر را می توانند اول با چهار رکعت شروع کنند. نافله مغرب و عشا را سعی کنند حتما بخوانند و بعد #آهسته_آهسته نوافل را کامل کنند. بعد هم اگر می بینند که برای نماز شب بیدار نمی شوند، #قبل_از_خواب نماز شب را بجا بیاورند و همچنین #نذر هم کنند که خدایا اگر هم بیدار شدم دوباره نماز شبم را بخوانم #ثوابش را هم #هدیه کنند مثلا به امام رضا علیه السلام ، حضرت ابوالفضل علیه السلام ویا امام هادی علیه السلام انشاالله آرام آرام #قوی شوند و #کم_کم بخوانند اگر هم خدای نکرده #خواب ماندند و یا قبل از خواب نماز شب را نخوانده بودند #قضای آن را به جا بیاورند که ثوابش از خود نماز شب بیشتر است. حتی میشود #در_راهِ رفتن به #مسجد نافله را بجا بیاورند و مورد قبول است انشاالله.
نکته آخر هم این است که #هدفتان فقط خواندن نافله نباشد، بلکه هدفتان این باشد که نافله در وجودتان بیفتد و #عاشق آن و عاشق نماز شوید. لذا اگر خداوند تبارک وتعالی توفیق داد بجای شانزده رکعت ، هجده رکعت ویا سی رکعت نماز بخوانید. ویا اوایلش بیست رکعت بخوانید و بعد کم کم زیادش کنید البته اینها به شرطی است که #نورانیت نماز از بین نرود. خلاصه فقط نافله قصدتان نباشد و طبق روایت است که تمام #اعمال مستحبتان را #هدیه کنید به #چهارده_معصوم علیهم السلام و بعد اگر توانستید برای هر یک از معصومین علیهم السلام دو رکعت نماز بخوانید و حتی اگر خدا به شما توفیق داد برای حضرت ابوالفضل علیه السلام ، حضرت زینب سلام الله علیها ،حضرت علی اکبر و حضرت علی اصغر علیهما السلام و همچنین برای بقیه اهل بیت علیهم السلام نماز هدیه کنید و همه تلاشتان را بکنید تا کیفیت نمازتان روز به روز بیشتر شود.
✨و من الله التوفیق✨
اونایی که خیلی سوال میکردید چه جوری بیدار بشیم خیلی پست هست تو کانال ببینید و این یک مورد دیگه...
فقط از کم شروع کنید آروم آروم.
#نماز_شب
#چگونه_بیدار_بشم
در تاریکی شب در هنگامه سحر خداوند رو به فریاد بخوان در سجده آرام بگیر و هر آنچه میخوای از الله طلب کن چون در نزدیک ترین حالت های ممکنه به الله هستی .
سلام بر سقای آب و ادب✋
اباالفضل العباس
کسی که معلم 💙ادب💙 بود و همواره فرمان مولا را بر خواست شخصی خود ترجیح داد، حتی در کارهای خوب!
چندین بار دلش می خواست به میدان برود و برای حسینش، مولایش، بجنگد
اما هر بار که مولایش می گفت بمان، می گفت: چشم!🌹
دیگر نمیخواهم به خاطر ثواب عظيم و امان از عذاب قبر و رسیدن به آرامش و چه و چه و چه، نمازشب بخوانم
من دیگر چنین نمازشبی را نمییی خواهم ..!‼️
می خواهم نمازشب بخوانم چون مولایم در توقیعی دستور داده اند که ⬇️
🔵بر شما باد به نماز شب🔵
میخواهم ادب کنم و بگویم چشم!❤️
وقتی امام زمان، مولایم، می فرماید:
برتو باد به نمازشب !
من چه سخنی دارم به جز اینکه بگویم چشم⁉️
#میخواهم_مثل_عباس_ع_باشم
#چشم_گفتن_تنها_حرف_من_دربرابر_مولاست
#من_نمازشب_میخوانم_چون_مولایم_گفته
#اتق_الله
پس:
☀️دست بر سینه میگذاریم وعرض ادب محضر مبارک آقا امام زمان عج عرضه میداریم❤️
السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه☺️✋
☀️ سجاده نماز شب امشب رو با نام مبارک" #_حضرت_رسول_اکرم (ع) ...پهن میکنیم" و ثواب نماز امشب را به محضر مبارک ایشان هدیه میکنیم
التماس دعا🙏