ترتیل خوانی صفحه ۳۹۲ قرآن کریم
.
با صدای #استاد_صیاف_زاده
🔰 یک آیه ، یک پیام
💢 هر كس باقى را فداى فانى، و بهره ى ناب را با لذّات آميخته با مشكلات عوض كند، در حقيقت عاقل نيست.
پیام:
✨ آنچه نزد خدا است (از نعمتهاى بى پایان جهان دیگر، و مواهب معنویش در این دنیا) بهتر و پایدارتر است. چرا که تمام نعمتهاى مادى دنیا، داراى عوارض ناگوار و مشکلات گوناگونى است، و هیچ نعمت مادى خالص از ضرر و خطر یافت نمى شود. به علاوه، با نعمت هائى که در نزد خدا است ـ به خاطر جاودانگى آنها و زودگذر بودن مواهب این دنیا ـ قابل مقایسه نیست، بنابراین، هم بهتر و هم پایدارتر است. به این ترتیب، در یک مقایسه ساده، هر انسان عاقلى مى فهمد که نباید آن را فداى این کرد، لذا در پایان آیه، مى فرماید: آیا تعقل نمى کنید ؟! بنابراین عاقل ترینِ مردم، کسى است که متاعِ اندک (زودگذرى) را بدهد، و سرمایه فراوان (پایدارى) را بگیرد، و این، تنها در مورد مطیعان فرمان خدا صادق است.
#سمت_خدا
#تلاوت_روزانه
#ختم_قرآن
#تفسیر_تسنیم
#تفسیر_نمونه
#تفسیر_قرآن_مهر
#تفسیر_نور
ترتیل خوانی صفحه ۳۹۳ قرآن کریم
.
با صدای #استاد_صیاف_زاده
🔰 یک آیه، چند پیام
💢 آخرت طلبی از طریق احسان به دیگران است.
پیام ها:
✨ مال و ثروت بر خلاف پندار بعضی چیز بدی نیست، مهم آن است که ببینیم در چه مسیری به کار می افتند و اگر به وسیله آن ابتغاء دار آخرت شود چه چیزی از آن بهتر! و اگر وسیله ای برای غرور و ظلم و تجاوز گردد چه چیز از آن بدتر خواهد بود!
این همان منطقی است که در جمله معروف حضرت امیرالمؤمنین (ع) است درباره دنیا که میفرمایند:
کسی که به دنیا به عنوان یک وسیله بنگرد چشمش را بینا کند و کسی که به عنوان یک هدف به آن نگاه کند نابینایش خواهد کرد.
انسان همانگونه که چشم به احسان خدا دارد، باید به حال دیگران نیز توجه داشته باشد. وقتی خدا به انسان نعمت های مازاد بر مصرفش می دهد معنای ضمنی آن این است که تو وکیل خدا در انتقال این نعمت ها به دیگران هستی!
ترتیل خوانی صفحه ۳۹۴ قرآن کریم
.
با صدای #استاد_صیاف_زاده