هدایت شده از بصائر « پاسخگوی شبهات »
☀️علم امیرالمومنین علیه السلام
🔖ابن جوزی عالم بزرگ سنی اعتراف میکند که تمام خلق در علم محتاج امیرالمومنین علیه السلام هستند
وَکَانَ الْخَلْقُ یَحْتَاجُونَ إِلَى عِلْمِ عَلِیٍّ حَتَّى قَالَ عُمَرُ رَضِیَ اللَّهُ عَنْهُ آهٍ مِنْ مُعْضِلَةٍ لَیْسَ لَهَا أَبُو حَسَنٍ. فَلَمَّا وَلِیَ لَمْ یَتَغَیَّرْ عَنِ الزُّهْدِ فِی الدُّنْیَا وَکَانَ أَحْمَدُ بْنُ حَنْبَلٍ یَقُولُ: إِنَّ عَلِیًّا مَا زَانَتْهُ الْخِلافَةُ وَلَکِنْ هُوَ زانها.
📚التبصرة لابن الجوزی،ج1،ص449 ط دار الکتب العلمیة
📜مردم محتاج علم علی بن ابی طالب بودند تا جایی که عمر میگفت : آه از مشکلی که علی بن ابی طالب در آن نباشد.
➖هنگامی که علی بن ابی طالب به خلافت رسید از نظر زهد در دنیا تفاوتی نکرد و احمد بن حنبل می گفت : خلافت علی بن ابی طالب را زینت نداد بلکه این علی بود که خلافت را آراست.
♻️همچنین ابن جوزی در کتاب دیگر خودش تمام صحابه را محتاج علم امیرالمومنین علیه السلام میداند⬇️
کان أبو بکر وعمر یشاورانه ویرجعان إلى رأیه، وکان کل الصحابة مفتقرا إلى علمه، وکان عمر یقول: أعوذ باللَّه من معضلة لیس لها أبو الحسن.
📚المنتظم فی تاریخ الأمم والملوک،ج5،ص68 ط دار الکتب العلمیة
📜ابوبکر و عمر با وی (امیر المومنین) مشورت می کردند و به رای و نظر وی رجوع می کردند و تمامی صحابه نیازمند علم او بودند و عمر می گفت : به خدا پناه می برم از مشکلی که ابو الحسن (علی بن ابی طالب) در آن نباشد.
منبع: الحقیقه و الشبهات
❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
کانال انوار ولایت
@anvar_velayat_haydari110
هدایت شده از حقیقت شیعه
7.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #رد_وهابیت
🎥 چگونگی شکل گیری تفکر #وهابیت
👈کمک خاندان #آل_سعود به #محمد_بن_عبدالوهاب در احیای تفکر #ابن_تیمیه
🔊 حجت الاسلام #سید_حسین_مومنی
💥ببینید و انتشار دهید
🗓 ۸ شوال سالروز تخریب قبور ائمه بقیع علیهم السلام
🚩 کانال حقیقت شیعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از کانال رسمی شبکه جهانی ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلم مستند تخریب بارگاه ائمه بقیع علیهم السلام به دست فرقه ضاله وهابیت
@velayatTV
هدایت شده از اطلاع رسانی شهرک مهدیه
5.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑 انتشار برای اولین بار؛ واکنش امام خمینی(ره) به تعابیر تمجید آمیز مرحوم آیت الله مشکینی(ره) در مورد ایشان
@mahdietollab
نقد جریان احمد الحسن|مدعی دروغین مهدویت
سلام علیکم
اگه واقعا کسی کاری میتونه انجام بده برا این خانواده حتی با ارسال این پیام به دیگران حتما انجام بده
زن این بنده خدا، سیده هست و حامله است
نه یخچالشون سالم هست و نه کولر دارن
واقعا برا یه زن حامله خیلی سخت هست
اجرتون با حضرت زهرا س
هدایت شده از حوزه ولائی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔔ان شالله منظور حضرت آقا ، روحانی نیست
http://eitaa.com/joinchat/1223360536C8a78ba74bb
هدایت شده از حقیقت شیعه
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ #بقیع
📹 #نماهنگ | ویرانگران مرقد پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله
🔊 #آیت_الله_خامنه_ای :
👈 #وحدت و #مقاومت تنها راه پیروزی است، اگر امت اسلام علیه #تخریب_بقیع قیام نمیکرد، وهابیان جرأت میکردند مزار پیامبر را هم با خاک یکسان کنند!
🗓بمناسبت ۸شوال؛ سالروز #تخریب_قبور_ائمه_بقیع
🚩کانال حقیقت شیعه
🆔 @hagigatshia14
هدایت شده از الهادی
* #مقام_معظم_رهبری #آیت_الله_بهاءالدینی #امام_خمینی #انقلاب_اسلامی
💠 ارتباط آیت الله بهاءالدینی با امام بعد از رحلتشان
🔻 چند سالی بعد از رحلتِ مرحومِ امام، مقام معظم رهبری، آیت الله بهاءالدینی را دعوت می کنند و ايشان می روند تهران، برای نماز مغرب آيت الله بهاءالديني را جلو قرار می دهند و نماز مغرب و عشاء را با ايشان می خوانند.
🔸 بعد از نماز، مقام معظم رهبري، از آيت الله بهاءالديني می پرسند که آقا هنوز با مرحوم امام ارتباط دارید؟ ایشان را ميبينيد؟ در جواب می گویند: بله! مقام معظم رهبري می پرسند: ايشان فرمايش شان چيست؟
🔹 آيت الله بهاءالديني فرموده بودند: اجمالاً ميگويند :«دشمن ضعيف است و نگران نباشيد!» آن موقع هم بحران آمریکا بود و...
🔸 خوب اينها يک جمله شان کافي بود حتي براي خود آقا مقام معظم رهبري، اين يک جمله چقدر دلگرمي ميآورد؟ اين حرف را هر کسي نميتواند بزند و از هر کسي نميتوان پذيرفت. وقتي هم بزند، از کسی پذيرفته ميشود که هفتاد سال در معارف قرآني و اهلبيت غرق باشد و عملاً نشان دهد که صدق دارد و صحيح ميگويد، کسي نبود که به اين حرفها بلرزد، کوه ايمان و کوه توحيد بود.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
هدایت شده از خیمهگاه ولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺فیلم کمتر دیده شده از مراسم اعطای درجه سرتیپی به شهید سلیمانی توسط رهبر معظم انقلاب
#خیمه_گاه_ولایت
☑️ @kheymegahevelayat
هدایت شده از کانال مهدویت 🇮🇷
🔴🔵 پیش گویی پیامبر در مورد انقلاب ایران و ذکر نام امام خمینی در متن روایت:
#انقلاب_ایران
#پیشگوییها
#امام_خمینی
🌺 در حدیثی علامه مجلسی از امام باقر(علیه السلام) نقل می کند که:
🔷 پیغمبر اکرم(ص) فرمود: «... ان عن یمین الله— او عن یمین العرش- قوماً منا علی منابر من نور، وجوههم من نور و ثیابهم من نور تغشی وجوههم ابصارالناظرین دونهم قال ابوبکر: من هم یا رسول الله؟ فسکت. فقال الزبیر من هم یا رسول الله؟ فسکت. فقال عبدالرحمن: من هم یا رسول الله؟ فسکت. فقال علی علیه السلام: من هم یا رسول الله؟ فقال: هم قوم تحابوا بروح الله علی غیر انساب و لا اموال اولئک شیعتک و انت امامهم یا علی. »...
🔶 در طرف راست عرش خدا، قومی از ما بر منابری از نور قرار دارند که چهره های آنان از نور است و لباسهایشان از نور است بگونه ای که چهره های نورانی آنان، چشم ناظران را فرو می پوشاند. ابوبکر گفت: ای رسول خدا اینان چه کسانی هستند؟ پیامبر ساکت ماند. آنگاه زبیر همان سؤال را کرد و پیامبر خدا سکوت کرد. سپس عبدالرحمن سؤال را تکرار کرد و بازهم آن حضرت سخنی نگفت. پس علی (علیه السلام) پرسید ای رسول خدا آنها کیستند؟
🌹 پیغمبر اکرم(ص) فرمود: آنها قومی هستند که به وسیله #روح_الله بین آنها پیوند محبت برقرار می شود بدون آن که نسبتهای خانوادگی و منافع مادی و امور دنیوی در این محبت و پیوند نقشی داشته باشد. اینان شیعیان تواند و تو امام آنها هستی ای علی(ع).
🔴🔵 بعد از پیروزی انقلاب آیت الله صدوقی در ملاقاتی به امام خمینی (ره) گفت:
♦️ آقا این روح الله که در حدیث (تحابو بروح الله) وجود دارد شما هستید؟زیرا امروز تمام اقشار مردم بواسطه رهبری و دوستی شما متحد شده اند و امام با لبخندی گذشت.
📚 منبع:
بحارالانوار جلد 68 ص 139
🌺ألـلَّـهُـمَــ عَـجِّـلْ لِـوَلـیِـکْ ألْـفَـرَج🌺
🆔 @emame_zaman
هدایت شده از مرکز تخصصی مهدویت قم
حسن زاده:
🔹 امام خمینی "قدس سره" :
✨کاری نکنیم که امام زمان روحی فداه پیش خدا شرمنده شود
🌷ببینید که تحت مراقبت هستید؛ نامه اعمال ما می رود پیش امام زمان سلام الله علیه، من خوف این را دارم که ما کاری کنیم که امام زمان سلام الله علیه پیش خدا شرمنده شود، به آن حضرت گفته شود این ها شیعه های تو هستند دارند این کار را می کنند. نکند که خدای نخواسته از من و شما و سایر دوستان ما و سایر دوستان امام زمان سلام الله علیه یک وقت چیزی صادر بشود که موجب افسردگی امام زمان ارواحنا فداه بشود.
🔹ایشان را نمی توانیم ما با هیچ تعبیری تعبیر کنیم الا همین که مهدی موعود است، آنی است که خدا ذخیره کرده است برای بشر و ما باید خودمان را مهیا کنیم از برای اینکه اگر زمانی موفق شدیم انشاءالله به زیارت ایشان، طوری باشد که رو سفید باشیم پیش ایشان.
🔹تمام دستگاه هایی که الان به کار گرفته شده اند در کشور ما و امیدوارم که در سایر کشورها هم توسعه پیدا بکند باید توجه به این معنا داشته باشند که خودشان را مهیا کنند برای ملاقات حضرت مهدی سلام الله علیه.
📚صحیفه نور ج۷ ص ۲۶۷ و ج۱۲ ص ۲۰۸.
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
📣مرکز تخصصی مهدویت قم
✅ @mahdaviat313ir