📌زخم تازهای به تن روزگارمان افتاده همسایه...
افتادهایم به جان بچهها. با استانداردهای زیبایی که شاهدختهای دیزنی توی چشممان کردهاند، پی شاهدختساختن از دخترانمان هستیم. کودکانگیشان، معصومیت بکر صورتشان، دارد زیر دستهای زیادهخواه مادرانی که سودای دیدهشدن دارند، فرومیریزد.
پاکسازی صورت برای بچهٔ دوساله!
تتوی رنگی روی پوست دختر ششهفتساله!
قرینهسازی ابرو برای دختر چهارساله!
آیپد با صفحهٔ اینستاگرام شخصی زیر دست دختر سهساله!
ولع دیدهشدن، ولع دیدهشدن و پولدرآوردن از این دیدهشدن، ولع بیشتر و بیشتر شبیه باربی و السا و دختر کفشدوزکی شدن، ولع گفتن «من از شما بهروزترم!»، ولع «بچه باید از بچگی به ظاهرش اهمیت بدهد»، ولع «هر تقلایی میکنم تا لایکم کنی»…کاش دست از سر بیپناه و بیدفاع بچهها برداریم. کاش بگذاریم بچگیشان را، زندگیشان را بکنند. کاش بیست سال دیگر، مطب روانشناسها، پر از جوانهای فرسودهای نباشد که از تمام عملهای زیبایی، از شبکههای اجتماعی، از عکسهای کودکیشان که در گوشی هر کس و ناکس پیدا میشود، متنفرند و هروقت چشمشان به باربی میافتد، قلبشان تیر میکشد.
✍پرستو علیعسگرنجاد
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
نقدنامه
📌زخم تازهای به تن روزگارمان افتاده همسایه... افتادهایم به جان بچهها. با استانداردهای زیبایی که
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻دافی سورپرایز
«شرکت «سیلانه سبز» (مازن حریری) کمپین تبلیغاتی دستمال مرطوب «دافی» را به راه انداخته و با استفاده از ترانه مستهجن «دافی سورپرایز» رسما هم دختران نوجوان زیر سن قانونی را به مصرف مواد مخدر، مشروبات الکلی و روابط غیراخلاقی تشویق میکند و هم به شکل گسترده، کشف حجاب را ترویج میکند.
بیچاره فرهنگی که تن نحیفش گرفتار این انگلها شده که برای فروش بیشتر چند دستمال، سلامت تن و روان نوجوانان این سرزمین را حراج میکنند؛
و بیچارهتر فرهنگی که حاکمانش در برابر مفسدان گردنکلفت، رحماء و در برابر مردم کوچه و بازار، اشداء هستند.»
✍محمد سرشار
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
افتضاح مدیریتی
اهالی میراث فرهنگی و گردشگری خوب میدانند که بالابردن عدد بازدیدکنندگان یک بنا و یا یک اثر ارزشمند هنری نه تنها همیشه خوب نیست؛ بلکه نوعی افتضاح مدیریتی است. چرا که موجب استهلاک و حتی تخریب و بیارزش شدن آن اثر خواهد شد.مثلا فکر کنید بگویند عالیقاپو در عید امسال چند میلیون بازدید کننده داشته. فقط در صورتی که بخواهی این بنا فرو بریزد باید اجازه این حجم بازدید را داد.این یعنی دقیقا کاری که دارید با قهرمان مردم میکنید. کاری که خبرنگار صدا و سیما در قدم اول با عکس دست در گردنش انجام داد و حالا هر مقام و مسوول و سازمان و ارگانی یک برنامه فوری و یکبارهای میچیند که از قافله عقب نماند. دستمالی کردن و دم دستی کردن قهرمان بزرگی که قرار است جور بیلان کاری بقیه را بکشد و به جای یک تقدیر گرهگشا در زندگیاش سمتهای مندرآوردی و نشان افتخارهای به دردنخور ارگانهای بیربط میگیرد.فرزاد بادپا بیشک قهرمان ملی همه ما و همه طیفهای مردم است که جانش را سپر بلای مردم شهرش کرد و از جانهای زیادی محافظت کرد. وظیفه شما حفظ ارزش و اعتبار این شخصیت ملی است نه اینطور نمایش راه انداختن و مستهلک کردن این چهره ارزشمند. تو را به خدا دست از این نمایشها و لوح تقدیربازیهای بیخود بردارید. از قهرمان محافظت کنید. شانش را در حد لوح تقدیرهای آبدوغخیاریتان پایین نیاورید. سواد رسانهای و مدیریتیتان پس کجا رفته؟
✍عطیه همتی
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
🔺در این یادداشت سعی کردم از بستری حرف بزنم که امکان تحقق معروف و رفع منکر را فراهم میکند.
ناظر به این مساله، بایستی بدانیم که وضعیت مناسبات اجتماعی که قرار است امر و نهی در آن رقم بخورد، در حال حاضر چگونه وضعیتی است؟
.
پ.ن: برخلاف همیشه در این یادداشت راهکار عملیاتی دادهام.
ممنون میشوم تا انتها بخوانید و برای دوستان خود نیز بازنشر کنید.
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
🔸فقط خودیها
🔻ما بنا نیست تفریح برویم
بسیاری احساس میکنند همان خط اصلی و راهبردی که رهبری بیان میکنند را اگر تکرار کنند کار تمام است و تبیین اتفاق افتاده.
غافل از اینکه خط اصلی مادامی که توسط رهبر انقلاب بیان میشود نیاز به تبیین دارد نه تکرار؛ باعث تاسف است بسیاری از تبیینهای ما شعارگونه و صرفا تکرار راهبردهای رهبری است.
بدون قصد تشبیه، مثل این است ایات قران را بدون بیان مفسر، روایات و عقل سلیم برای مردم دائما تکرار کنیم؛ این کار مواجهه اخباریگونه با بیانات است.
این شیوه بیش از انکه امید افرین باشد نفرت پراکنی میکند؛ شما اگر قصد تبیین دارید برای آنهایی که ذهنشان مملو از سوال است بیان کنید؛ چطور میشود با وجود مشکلات مختلف امید وار باشیم، وضعیت دقیق جهان را تشریح کنید و عالمانه گفتگو کنید....
اینکه شعارگونه بگویی و صرفا برچسب تئوریسینهای... بگذاری کنار کلام به فهم کلام شما کمک نمیکند و از ان بدتر در دنیای رسانه عدهای بنویسند فقط خودیها ببینند، این کجفهمی رسانهای نیز باعث تاسف است.
از سوی دیگر ما بنا نیست تفریح برویم که انقدر در حال خودی و نخودیسازی هستیم؛ ما بنا هست به حکومت مهدوی نزدیک شویم، همان سیرهای که دشمنِ جاهل را که فریب خورده بود تکریم میکردند برای همدلی و همراهی.
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
هدایت شده از فصلنامه اقلیـــــــــما
🌟 #پیشفروش شماره صفر فصلنامه اقلیما آغاز شد❕
🔻 شما نخبگان و فرهیختگان عزیز و علاقهمندان بحثهای جنسیت و جامعه میتوانید در طرح پیشفروش مجله، از پنجشنبه 2شهریورماه به مدت 5 روز این شماره را با 15% تخفیف و با امکان ارسال رایگان تهیه فرمائید.
🔸 شماره صفر فصلنامه اقلیما، مجلهی زن، جنسیت و جامعه، 160 صفحه
🔸 «زن مسلمان ایرانی و مقولهی الگو»
🔻 ارسال رایگان + 15درصد تخفیف
🛍 لینک سفارش (کلیک کنید)
💬 کاری از «دفتر مطالعات جنسیت و جامعه»
Gesostu.ir
📝 فصلنامه اقلیما
مجله تخصصی زن، جنسیت و جامعه
📗@Eqlima_Mag
هدایت شده از جَذَوات | فاطمه داداشی
🔺من توی استوری های اینستاگرام بحثهای مفصلی با تعدادی از بزرگواران اهل اندیشه داشتم که در اینستاگرامم هایلایت شده.
عصاره موضع من این است.
آیدی اینستاگرامم در بیوی کانال درج شده است.
✍️ #فاطمه_داداشی
@Jazveh_fatemedadashi
هدایت شده از مجله خردورزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‼️سازندگی معیشت
🔺معیار جامعه دینی در اندیشه علامه محمد رضا حکیمی
▪️در اندیشۀ علامه محمد رضا حکیمی سازندگی معیشت، از اصول رسالت پیامبران است و حکومت دینی و معیار عینی آن هم رسیدن به «منهای فقر و منهای تکاثر» بهعنوان مهمترین شاخصهای دینی بودن حکومت است.
▪️جامعۀ موردنظر حکیمی، قائم بر شالودههای توحید و عدل بوده و بنیادش عدالتمحوری است.
▪️بهگونهای که همۀ اعضای این جامعه، برای برپاداشتن عدالت و اجرای قسط به پا میخیزند.
📜 مشروح بررسی آرای علامه حکیمی پیرامون حکمرانی دینی در شماره دوم مجله خردورزی
📮 جهت خرید مجله به ادمین پیام دهید.
📬 @erfankhalilifar
📍مجله خردورزی:
@kheradvarzi_com