تفاوت های تربیتی پسران و دختران و نکات تربیتی مربوط به آن ها
🥰عواطف و احساسات 🥰
تفاوت های آشکاری در عواطف و احساسات پسر و دختر وجود دارد.
1⃣پسران احساسات خود را کم تر بروز داده و از گفت و گو و تبادل نظر صرفا به عنوان وسیله ای برای انتقال پیام استفاده می کنند. پسرها بیشتر توجه و تمرکز خود را بر ارتباط های فعال می گذارند و انرژی خود را صرف دنیای بیرونی می کنند.
2⃣اما دخترها نسبت به تغییرات احساسی و عاطفی بسیار حساس بوده و آن را سریع تر حس می کنند و به راحتی می توانند افکار و احساسات خود را با دیگران در میان بگذارند.
نشان دادن عواطف در زن بسیار قوی بوده و آن ها از گفت و گو و تبادل نظر برای برقراری ارتباط عاطفی و ایجاد همدلی استفاده می کنند.
@nahaleebraaifarda🌸🌷
والدین گرامی
علایق و گرایش های فرزندمان را بهتر بشناسیم
پژوهش ها نشان داده است که علایق زیباشناختی، دینی و اجتماعی دختران بیشتر از پسران است.
زنان به مسایل اخلاقی تمایل بیشتری نشان می دهند. دخترها با اشتیاق بیشتری به بی عدالتی اعتراض می کنند و هم چنین آن ها نسبت به قوانین و سنت های اجتماعی تلقین پذیر هستند.
دخترها علاقه و تمایل زیادی به زیبایی، امکانات خانه و زندگی و زیورآلات دارند،😢
اما این ویژگی در پسرها بسیار کم تر است. مردان بیشتر به جنبه های سیاسی و نظری علاقه مند هستند و علاقه به زیبایی در مردان کمتر است.
خودآرایی، خودنمایی، علاقه به دوستی ها، پوشیدن لباس های توجه انگیز، تجمل گرایی در امور زندگی و حتی در چیدن سفره و پخت غذا، از جمله گرایش ها و علایقی است که در بین دختر و پسر تفاوت های آشکاری دارند.
@nahaleebraaifarda🌸🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر قیامت رو قشنگ به تصویر کشیده 👏👏👏👏
ماشالله
💯کانال #چیزمیز👇
🆔 @chizmiz100
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هیچ کس نمیداند هیچ کس
💯کانال #چیزمیز👇
🆔 @chizmiz100
این که صرفاً یک شوخی هستش و برای والدین جذاب، درست
اما گاها والدین برای آرام کردن کودک خود از روش های ترساندن میخواهند کودک را تنبیه و کنترل کنند❌ ولی بی اطلاع از عوارض و خطرات ناشی از ترساندن از کودکی تا بزرگسالیِ فرزند خود هستند .
عوارض ترساندن بچه ها را با هم مرور کنیم👇
1⃣هم از لحاظ شرعی
2⃣هم از لحاظ روانشناسی
@nahaleebraaifarda🌸🐣
برخی اوقات والدین کودکان خود را برای اینکه کار بدی انجام ندهند میترسانند،این کار را پدر و مادرانی که هیچ مهارت و شایستگی در تربیت کودک ندارند انجام میدهند.
به همین دلیل از این روش برای کنترل کودکشان استفاده میکنند تا بتوانند کودک را به اطاعت کردن از خود بکشانند و آنها را مجبور به انجام آن کار که دلخواه خودشان است بکنند.
‼️والدین با ترساندن کودک و گفتن کلماتی که ترس و وحشت در کودک بوجود میآورد کودک خود را دچار نگرانی و تشویش میکنند که مسلما عوارضی برای او به دنبال خواهد داشت.
@nahaleebraaifarda🌸🐣
نهالی برای فردا(تربیت فرزند)
برخی اوقات والدین کودکان خود را برای اینکه کار بدی انجام ندهند میترسانند،این کار را پدر و مادرانی که
برخی خانواده ها دوست دارند از روش هایی که سلیقهی خودشان است برای تربیت کودکشان استفاده کنند😢 برای همین کودک را میترسانند و رابطه دوستانه با کودک ندارند؛ رابطه ی آنها مانند رئیس و مرئوس است.
این خانواده ها تحمل ندارند که کودکشان از حرف آنها پیروی نکند و بخاطر نداشتن تجربه و آگاهی کافی در مورد تربیت کودک و همچنین نداشتن توانایی مقابله با فرزندشان دست به دامان ترساندن کودک میشوند.
@nahaleebraaifarda🌸🐣
⭕️تاثیرات منفی ترساندن کودکان❌
مسلما این ترساندن ها و رعب و وحشت بسیار برای کودک مضر است،شاید در همان لحظه یا کوتاه مدت با ترساندن او را ساکت کنید و به هدفتان برسید اما در دراز مدت بسیار زیان بار خواهد بود.
از طرفی بر روح و روان کودک اثر میگذارد واز طرف دیگر کودک این رفتار پدرو مادر را الگوی خود قرار میدهد که برای آرام کردن کودکان باید آنها را بترساند و فکر میکنند این رابطه ی ترسناک بین فرزند و والدین درست است و در بزرگسالی آن را تکرار خواهد کرد.
ترساندن کودک به هرشکلی اعم از ترساندن از تاریکی و تهدید کردن،کتک زدن،کلمات ترس انگیز و ...همگی را کنار بگذارید و بجای آن آرامش و دوستی و محبت را به فرزندانتان هدیه بدهید.
@nahaleebraaifarda🌸🐣
24.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف دل😔❤️
مواظب دلهای همدیگه باشیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
والدین گرامی
کودکان ، بیشترین الگو برداری از والدین خود به ارث میبرند
💝منِ دیگرِ ما💝
یعنی ⬇️
✔️فرزندم خود من است ولی در ابعاد کوچکتر
نحوه غذا خوردن
صحبت کردن
راه رفتن
نشستن
خوابیدن
اگر نگیم تمام الگو ها
ولی قطعاً بیشترِ الگوها از والدین کپی برداری میشود
🔹شما انتخاب کنید🔹
میخواهید چه الگویی واسه کودک خودباشید؟
@nahaleebraaifarda🌸🐣