امام صادق علیه السلام:
🔹منْ أَرَادَ أَنْ يَكُونَ فِي جِوَارِ نَبِيِّهِ وَ جِوَارِ عَلِيٍّ وَ فَاطِمَةَ، فَلاَ يَدَعْ زِيَارَةَ اَلْحُسَيْنِ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ .
🔸هر که میخواهد در همسایگی رسول خدا (صلی الله علیه وآله) و حضرت علی و حضرت فاطمه (علیهماالسلام) باشد، زیارت امام حسین (علیه السلام) را ترک نکند.
📚 وسائل الشیعة (باب الرابع عشر)
جلد ۱۴ صفحه ۴۲۵
ولادت باسعادت امام حسین (علیه السلام) و روز پاسدار گرامی باد❤️
🔶
🌴 #نماز_لیلهالدفن
نماز لیله الدفن فراموش نشود:
۱. سیدحسن نصرالله فرزند سید عبدالکریم
همه بخونید
توفیقی هستش. برای همه هم بفرستید
سید هاشم فردا شب دفن میشه
نماز باید بعد از دفن اقامه بشه
هنوز دفن نشده
الان نخونید
#از_لبنان
#نهـجالبـلاغـه
▫️وَاسْتَصْلِحْ کُلَّ نِعْمَة أَنْعَمَهَا اللهُ عَلَيْکَ، وَلاَ تُضَيِّعَنَّ نِعْمَةً مِنْ نِعَمِ اللهِ عِنْدَکَ، وَلْيُرَ عَلَيْکَ أَثَرُ مَا أَنْعَمَ اللهُ بِهِ عَلَيْکَ
🟠هر نعمتى را که خداوند به تو داده است به طور صحيح از آن بهره بردارى کن و هيچ نعمتى از نعمت هاى خداوند را ضايع و تباه مساز و بايد اثر نعمت هايى را که خداوند به تو داده است در تو ديده شود
✍اين سه اندرز مربوط به نعمت ها و مواهب الهى است; نخست دستور مى دهد که از آن خوب بهره بردارى شود و اينکه هر نعمتى در جاى مناسب ثبت گردد; شکر آن قولاً و عملاً بجا آورده شود و بندگان نيازمند خدا از آن بهره مند گردند، زيرا عدم بهره بردارى صحيح، موجب زوال نعمت است،
اندرز دوم نقطه مقابل آن است و آن اينکه به عنوان تأکيد او را از ضايع کردن نعمت ها و مصاديق آن; مانند ناشکرى، اسراف و تبذير، بخل و تنگ نظرى برحذر مى دارد.در سومين دستور مى فرمايد: آثار نعمت خداوند بايد بر تو ظاهر باشد که اين خود نوعى سپاسگزارى است; نه مانند ثروتمندانى که لباس کهنه مى پوشند و همه جا اظهار فقر مى کنند مبادا کسى از آنها چيزى بخواهد.
📚 #نامه_69
https://eitaa.com/nahj6966
383.mp3
2.02M
#کلیپ_صوتی
🌖اگر اسیر شویم...
🎤حضرت آیة الله جوادی #آملی
____________________
🔹کانال نهجالبلاغه 🔹
♦️https://eitaa.com/nahj6966
آميختن حق وباطل ...
#نهـجالبـلاغـه
▫️فَلَوْ أَنَّ الْبَاطِلَ خَلَصَ مِنْ مِزَاجِ الْحَقِّ لَمْ يَخْفَ عَلَى الْمُرْتَادِينَ، وَ لَو أَنَّ الْحَقَّ خَلَصَ مِنْ لَبْسِ الْبَاطِلِ انْقَطَعَتْ عَنْهُ أَلْسُنُ الْمُعَانِدِينَ.....
🟠اگر باطل با حق مخلوط نمى شد، بر طالبان حق پوشيده نمى ماند، و اگر حق از باطل جدا و خالص مى گشت زبان دشمنان قطع مى گرديد. امّا قسمتى از حقّ و قسمتى از باطل را مى گيرند و به هم مى آميزند،آنجاست كه شيطان بر دوستان خود چيره مى گردد
✍چه تعبير جالب و گويايى، باطل اگر در شکل اصليش نمايان شود خريدارى ندارد و حق اگر به صورت خالص عرضه شود زبان بهانه جويان را قطع مى کند; لذا بديهى است نه حق خالص مشکل هواپرستان را حل مى کند، چرا که منافع آنها در باطل نهفته است، و نه باطل خالص آنها را به مقصد مى رساند; چرا که مردم از آنها حمايت نخواهند کرد و اينجاست که به سراغ آميختن حق وباطل مى روند; همان چيزى که تمام سياستهاى مخرّب دنيا را مى توان در آن خلاصه کرد.آرى مستضعفين فکرى و ساده لوحان ممکن است در اين ميان ناآگاهانه در دام شيطان بيفتند، در حالى که آنها نيز اگر رهبر و راهنمايى براى خود انتخاب مى کردند گرفتار چنين سرنوشتى نمى شدند.
📘#خطبه_50
https://eitaa.com/nahj6966
#نهـجالبـلاغـه
▫️أَمَّا وَصِيَّتِي: فَاللهَ لاَ تُشْرِکُوا بِهِ شَيْئاً، وَ مُحَمَّداً صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، فَلاَ تُضَيِّعُوا سُنَّتَهُ. أَقِيمُوا هذَيْنَ الْعَمُودَيْنِ، وَ أَوْقِدُوا هذَيْنِ الْمِصْبَاحَيْنِ، وَ خَلاَکُمْ ذَمٌّ مَا لَمْ تَشْرُدُوا
▪️اما وصيّت من اين است که : چيزى را همتاى خدا قرار ندهيد، و سنّت و شريعت محمّد (صلى الله عليه وآله) را ضايع مکنيد !، اين دو ستون محکم را بر پا داريد، و اين دو چراغ پر فروغ را فروزان نگهداريد، و (در اين حال) نکوهشى بر شما نخواهد بود مادام که (از اين دو امر) منحرف نشويد»
✍«شرک» در اين جا به معنى وسيع کلمه، اراده شده، که هم شامل شرک در ذات و صفات مى شود و هم شرک در افعال، و به تعبير ديگر هرگونه گرايش به غير خدا چه در اعتقاد باشد، چه درعمل، در اين تعبير وارد است، همان گونه که «سنّت» پيامبر (صلى الله عليه وآله) به معنى وسيع آن اراده شده که شامل تمام برنامه هاى عبادى و اخلاقى و سياسى و اجتماعى مى شود، در واقع تمام اسباب سعادت انسان در اين دو جمله خلاصه شده است. اگر به غير خدا عشق نورزد، و جز رضاى او نطلبد و هواى نفس و شيطان را بر وجود خود حاکم نسازد، و تعليمات پيغمبر گرامى اسلام (صلى الله عليه وآله) را در تمام زمينه ها اجرا کند، به يقين خوشبخت و سعادتمند است.
📘#خطبه_149
🔺سخنرانی رهبرانقلاب در شب قدر ۱۳۵۸:
🔹ما لازم است بدانیم که علیها چگونه کشته میشوند و به دست کهها کشته میشوند؟ امروز زمانی است که ما این را باید بیشتر و بهتر از همیشه بدانیم. علی یعنی اسلام مجسم، یعنی قرآن ناطق، یعنی بزرگ ترین شاگرد اسلام، به دست ابن ملجم کشته شد. ابن ملجم کیست؟ ابن ملجم یکی از خوارج است.
🔹چند تا ویژگی دارد: اولا به ظاهر مسلمان است، آن هم مسلمان بسیار متعبد، مسلمانی که قرآن را هم از بر و به خوبی می خواند، خیلی هم در اسلام خود متعصب و پایبند است.
🔹ویژگی دومش این است که هیچ کس را قبول ندارد. حتى على را! على را هم مسلمان نمیدانست. او معتقد است که علی سازشکار است. او معتقد است که علی یک عنصر #غیرانقلابی است. او به خاطر اینکه علی با معاویه، در لحظهای بسیار حساس و خطیر و به خاطر ضرورتی بزرگ، جنگ را به آتشبس کشانید، مخالفت میکند. آیا انگیزه واقعی او هم دفاع از اسلام است؟ تردید باید داشت. ظاهرا به نام اسلام، بزرگترین مسلمانها را متهم به سازشکاری و ارتجاع میکند.
🔹چون علی را مرتجع میداند، پس خود، مدعی ترقیخواهی و انقلابیگری است. با نام اسلام، با نام قرآن ، با نام انقلابی بودن، با نام پارسایی و پایبندی به اسلام و اخلاق اسلامی، با نام قاطعیت، مسلمانترین، پارساترین، قاطعترین، مفیدترین و ارزندهترین و بزرگترین پیروان اسلام را به خاک و خون میکشد.
🔹خوارج نهروان یک چنین گره، مشکل و معضلی بودند در زمان علی، و این خط، همیشه باقی است، امروز هم هست!
۵۸/۵/۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فقر دینی
زمانی خواهد آمد که قرآن تنها در ظاهر باقی بماند و اسلام تنها در نام! بیایید در پی معنای واقعی قرآن و اسلام باشیم و نه تنها در لفظ.
🎙استاد شیخ
#رضا_جلیلی_نرگسی
🔶