🌹سهم #روز_صد_ونود_ودوم: خطبه ۱ بند ۴ تا ۸ #نهج_البلاغه
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📜 #خطبه1 : ( امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرينش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
🔹سوم- شگفتی آفرينش آدم (عليه السّلام) و ويژگيهای انسان كامل.
♦️سپس خداوند بزرگ خاکی از قسمت های گوناگون زمين از قسمت های سخت و نرم، شور و شيرين، گِرد آورد، آب بر آن افزود تا گِلی خالص و آماده شد و با افزودن رطوبت، چسبناک گرديد که از آن اندامی شايسته و عضوهايی جدا و به يکديگر پيوسته آفريد. آن را خشکانيد تا محکم شد. خشکاندن را ادامه داد تا سخت شد تا زمانی معيّن و سرانجامی مشخّص اندام انسان، کامل گرديد. آنگاه از روحی که آفريد در آن دميد تا به صورت انسانی زنده درآمد، دارای نيروی انديشه، که وی را به تلاش اندازد و دارای افکاری که در ديگر موجودات، تصرّف نمايد. به انسان اعضاء و جوارحی بخشيد، که در خدمت او باشند و ابزاری عطا فرمود، که آنها را در زندگی به کار گيرد. قدرت تشخيص به او داد تا حقّ و باطل را بشناسد و حواس چشايی و بويايی و وسيله تشخيص رنگ ها و أجناس مختلف در اختيار او قرار داد. انسان را مخلوطی از رنگ های گوناگون و چيزهای همانند و سازگار و نيروهای متضادّ و مزاج های گوناگون، گرمی، سردی، تری و خشکی ، قرار داد. سپس از فرشتگان خواست تا آن چه در عُهده دارند انجام دهند و عَهدی را که پذيرفته اند وفا کنند، اينگونه که بر آدم سجده کنند و او را بزرگ بشمارند و فرمود: «بر آدم سجده کنيد پس فرشتگان همه سجده کردند جز شيطان» غرور و خودبزرگ بينی او را گرفت و شقاوت و بدی بر او غلبه کرد و به آفرينش خود از آتش افتخار نمود و آفرينش انسان از خاک را پَست شمرد. خداوند برای سزاوار بودن شيطان به خشم الهی و برای کامل شدن آزمايش و تحقّق وعده ها به او مهلت داد و فرمود: «تا روز رستاخيز مهلت داده شدی».
🔹چهارم- آدم (عليه السّلام) و داستان بهشت
♦️سپس خداوند آدم(علیه السلام) را در خانه ای مسکن داد که زندگی در آن گوارا بود. جايگاه او را اَمن و اَمان بخشيد و او را از شيطان و دشمنی او ترساند. پس شيطان او را فريب داد، بدان علّت که از زندگی آدم در بهشت و همنشينی او با نيکان حسادت ورزيد. پس آدم(علیه السلام) يقين را به ترديد و عزمِ استوار را به گفته های ناپايدار شيطان فروخت و شادی خود را به ترس تبديل کرد، که فريب خوردن برای او پشيمانی آورد آنگاه خدای سبحان دَرِ توبه را بر روی آدم(علیه السلام) گشود و کلمه رحمت، بر زبان او جاری ساخت و به او وعده بازگشت به بهشت را داد. آنگاه آدم(علیه السلام) را به زمين، خانه آزمايش ها و مشکلات، فرود آورد تا ازدواج کند و فرزندانی پديد آورد و خدای سبحان از فرزندان او پيامبرانی برگزيد.
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🌹سهم #روز_صد_ونود_ودوم: خطبه ۱ بند ۴ تا ۸ #نهج_البلاغه
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📣 #خطبه1 : (امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرینش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
4⃣ فلسفه بعثت پيامبران (نبوّت عامّه)
♦️خدا پيمان وحی را از پيامبران گرفت تا امانت رسالت را به مردم برسانند، آنگاه که در عصر جاهليّت ها بيشتر مردم، پيمان خدا را ناديده انگاشتند و حقِّ پروردگار را نشناختند و برابر او به خدايان دروغين روی آوردند و شيطان ها مردم را از معرفت خدا بازداشتند و از پرستش او جدا کردند، خداوند پيامبران خود را مبعوث فرمود و هر چند گاه متناسب با خواسته های انسان ها، رسولان خود را پی در پی اعزام کرد تا وفاداری به پيمان فطرت را از آنان باز جويند و نعمت های فراموش شده را به ياد آورند و با ابلاغ احکام الهی، حجّت را بر آنها تمام نمايند و توانمندی های پنهان شده عقل ها را آشکار سازند و نشانه های قدرت خدا را معرّفی کنند؛ مانند: سقفِ بلند پايه آسمان ها بر فراز انسانها، گاهواره گسترده زمين در زير پای آنها و وسايل و عوامل حيات و زندگی و راه های مرگ و مردن و مشکلات و رنج های پيرکننده و حوادث پی در پی، که همواره بر سر راه آدميان است. خداوند هرگز انسان ها را بدون پيامبر، يا کتابی آسمانی، يا برهانی قاطع، يا راهی استوار، رها نساخته است. پيامبرانی که با اَندک بودن ياران و فراوانی انکارکنندگان، هرگز در انجام وظيفه خود کوتاهی نکردند. بعضی از پيامبران، بشارت ظهور پيامبر آينده را دادند و برخی ديگر را پيامبران گذشته معرّفی کردند. بدين گونه، قرن ها پديد آمد و روزگاران سپری شد؛ پدران رفتند و فرزندان جای آنها را گرفتند.
5⃣ فلسفه بعثت پيامبر خاتم (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم)
♦️تا اين که خدای سبحان، برای وفای به وعده خود و کامل گردانيدن دوران نبوّت، حضرت محمّد(صلی الله علیه و آله) را مبعوث کرد؛ پيامبری که از همه پيامبران پيمان پذيرش نبوّت او را گرفته بود، نشانه های او شهرت داشت و تولّدش بر همه مبارک بود. در روزگاری که مردم روی زمين دارای مذاهب پراکنده، خواسته های گوناگون و روش های متفاوت بودند؛ عدّه ای خدا را به پديده ها تشبيه کرده و گروهی نام های ارزشمند خدا را انکار و به بُت ها نسبت می دادند و برخی به غير خدا اشاره می کردند. پس خدای سبحان، مردم را به وسيله محمد(صلی الله علیه و آله)از گمراهی نجات داد و هدايت کرد و از جهالت رهايی بخشيد. سپس ديدار خود را برای پيامبر(صلی الله علیه و آله)برگزيد و آنچه نزد خود داشت برای او پسنديد و او را با کوچ دادن از دنيا گرامی داشت و از گرفتاری ها و مشکلات رهايی بخشيد و کريمانه قبض روح کرد.
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
🌹سهم #روز_صد_ونود_ودوم: خطبه ۱ بند ۴ تا ۸ #نهج_البلاغه
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
📣 #خطبه1 : ( امام علیه السلام در این سخنرانی از آفرينش آسمان و زمین و آفرینش انسان یاد می کند.)
6⃣ ضرورت امامت پس از پيامبران الهی
♦️رسول گرامی اسلام در ميان شما مردم جانشينانی برگزيد که تمام پيامبران گذشته برای اُمّت های خود برگزيدند؛ زيرا آنها هرگز انسان ها را سرگردان رها نکردند و بدون معرّفیِ راهی روشن و نشانه های استوار از ميان مردم نرفتند.
7⃣ ويژگی های قرآن و احكام اسلام
♦️کتابِ پروردگار ميان شماست که بيان کننده حلال و حرام، واجب و مستحب، ناسخ و مَنسوخ، مُباح و مَمنوع، خاصّ و عام، پندها و مَثَل ها، مُطْلَق و مُقَيَّد، مُحکم و مُتَشابِه می باشد. عبارات مُجْمَل خود را تفسير و نکات پيچيده خود را روشن می کند؛ از واجباتی که پيمان شناسايی آن را گرفت و مستحبّاتی که آگاهی از آنها لازم نيست. قسمتی از احکام دينی در قرآن واجب شمرده شد که ناسخ آن در سنّت پيامبر(صلی الله علیه و آله) آمده و بعضی از آن در سنّتِ پيامبر(صلی الله علیه و آله) واجب شده که در کتاب خدا ترک آن مجاز بوده است؛ بعضی از واجبات، وقتِ محدودی داشته که در آينده از بين رفته است. محرّمات الهی از هم جدا می باشند: برخی از آنها گناهان بزرگ است که وعده آتش دارد و بعضی کوچک که وعده بخشش داده است و برخی از اعمال که اندکش مقبول و در انجام بيشتر آن آزادند.
8⃣ فلسفه و راه آورد حج
♦️خدا حجِّ خانه محترم خود را بر شما واجب کرد، همان خانه ای که آن را قبله گاه انسان ها قرار داده که چونان تشنگان به سوی آن روی می آورند و همانند کبوتران به آن پناه می برند. خدای سبحان، کعبه را مظهر تواضع بندگان در برابر عظمت خويش و نشانه اعتراف آنان به بزرگی و قدرت خود قرار داد و در ميان انسان ها، شنوندگانی را برگزيد که دعوت او را برای حج، اجابت کنند و سخن او را تصديق نمايند و پای بر جايگاه پيامبران الهی نهند. همانند فرشتگانی که بر گِرد عرش الهی طواف می کنند و سودهای فراوان در اين عبادتگاه و محل تجارت زائران به دست آورند و به سوی وعده گاه آمرزش الهی بشتابند. خدای سبحان کعبه را برای اسلام نشانه گويا و برای پناهندگان، خانه اَمن و اَمان قرار داد؛ اَدای حق آن را واجب کرد و حج بيت الله را واجب شمرد و بر همه شما انسان ها مقرّر داشت که به زيارت آن برويد و فرمود: «آن کس که توان رفتن به خانه خدا را دارد، حج بر او واجب است و آن کس که انکار کند، خداوند از همه جهانيان بی نياز است.»
┄═❁✦❀•••🌿🌸🌿•••❀✦❁═┄
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
گزارش موضوعات مهم خطبه ۱ بند ۴ تا بند ۸.mp3
1.96M
🔊 گزارش موضوعات مهم خطبه ۱ بند ۴ تا ۸
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
🌹 طرح «باعلی تا مهدی» علیهما السلام
#نهج_البلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
┄┄┅┅✿❀🌿🌼🌿❀✿┅┅┄┄
📒 لذت مطالعه (خلاصه کتاب)
📖 منشور حکومت علوی
(شرح نهج البلاغه) آیت الله خامنه ای
📚 انتشارات انقلاب اسلامی
5⃣4⃣ (قسمت چهل و پنجم) برنامه های حکومت امیرالمؤمنین(خطبه ۱۶)
🔻اشتباهات اجتماعی ؛ عامل شکست جوامع
🔰 و بعد هم دو جملهٔ بسیار پر مغز ؛
🔻« أَلاَ وَإِنَّ الخَطَايَا خَيْلٌ شُمُسٌ حُمِلَ عَلَيْهَا أَهْلُها، وَ خُلِعَتْ لُجُمُهَا فَتَقَحَّمَتْ بِهِمْ في النَّارِ أَلاَ وَ إِنَّ التَّقْوَى مَطَايَا ذُلُلٌ حُمِلَ عَلَيْهَا أَهْلُهَا وَ أُعْطُوا أَزِمَّتَها فَأَوْرَدَتْهُمُ الجَنَّةَ »
🔹 واقعاً مغز انسان قاصر است و زبانش قاصرتر که بخواهد این جمله را تشریح کند که چقدر پر مغز است ! اشتباهات انسانی را امیرالمؤمنین مطرح می کند . آن جامعه ای را که اشتباه می کند و به اشتباه خود پایبند می ماند ، تشبیه می کند به آن کسی که او را انداخته اند روی اسب ، بار کرده اند روی اسب ؛ این اسب هم اسب دیوانه است ، اسب چموش است ، اسبی است که بیخودی از راه در می رود ، بیخودی سوار خودش را می خواهد بیندازد ؛ چموش است و سرکش . علاوه بر این ، افسار هم ندارد .
🔹 یک آدمی را فرض کنید که سوار شده یا بار شده بر روی اسب چموش و سرکشی ، اسب دیوانه و بدون لجام و لگام و بنا است این سوار با این اسب برسد به مقصد ، برسد به مکه ، برسد به سرمنزل . شما را به خدا احتمال رسیدنش چند در هزار است ؟
🔹 اگر او را وسط راه با مغز به زمین نزند ، اگر او را داخل دره ها پرتاب نکند ، اگر بدن او را تکه پاره نکند ، آنچه خواهد کرد ، او را به سرمنزل بی آب و علفی خواهد رسانید .
🔹 ای سوار بیچاره ! اسب دیوانهٔ بی مهاری که داخل جاده راه نمی رود ، جاده را نمی شناسد ، اختیارش هم دست تو نیست ، تو را خواهد برد و خواهد رسانید به آنجایی که نمی خواهی بروی .
🔹ای جامعهٔ اسلامی ! اشتباهات و خطایایی که به آنها پابند ماندی ، همان اسب سرکش است ، اختیار مرکبت دست خودت نیست ، آن هم مرکبی است دیوانه و چموش و بی لجام .
╭❁━═━⊰✼❆🍃🌹🍃❆✼⊱━═━❁╮
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت113 ( 15 )
🔹ارزشهای والای اخلاقی(تواضع)
🔰 در ادامهٔ حکمت ۱۱۳ امیرالمؤمنین (علیه السلام) می فرمایند : « لَا حَسَبَ كَالتَّوَاضُعِ » ؛ " هیچ پیشینهٔ خانوادگی ارزشمندتر از تواضع نیست. "
🔻ابتدا باید اهمیت حسَب و پیشینهٔ خانوادگی را دانست. خانواده و طایفهٔ نیک و صالح آنقدر ارزشمند است که حضرت در نامه ۵۳ خطاب به مالک اشتر می نویسند: " بچسب به صاحبان مروّت و صاحبان حَسَب ها و پیشینهٔ فامیلیِ پاک از اهل خانه های صالح ."
🔻 اما از طرفی در نامهٔ ۳۲ می نویسند : " مردم به حسَب هایشان تکیه می کنند ، مگر کسی که اهل بصیرت باشد. "
🔻و در حکمت ۳۸۹ هم می فرمایند : " کسی که ارزش خود را از دست بدهد ، حَسَب و ارزش خانوادگی به دردش نمی خورد. "
🔻و بلکه گاهی بالاتر ، در خطبه ۱۹۲ مولا علی (علیه السلام) می فرمایند : " ابلیس در حَسَب انسان های متکبر شراکت می کند . "
🔻بر این اساس مولا علی (علیه السلام) در حکمت ۳۸ معتقدند : « أَكْرَمَ الْحَسَبِ حُسْنُ الْخُلُقِ » ؛ " با ارزش ترین حَسَب حسن خلق است . "
🔰 از طرفی تواضع هم مطلب بسیار مهمی است در نهج البلاغه. در نهجالبلاغه تواضع به دو نوع مثبت و منفی، تقسیم شده است؛
🔵 تواضع منفی در حکمت ۲۲۸ اینگونه آمده است:
" کسی که نزد ثروتمندی برود و به خاطر ثروتش به او تواضع کند، دو سوم دینش از دست رفته است. "
🔵 اما در مورد تواضع خوب، مولا علی (علیهالسلام) سه مصداق در نهجالبلاغه بیان کرده اند:
1⃣ مصداق اول، تواضع حاکم و مسؤولین نسبت به حاجتمندان از مردم است؛ در نامه ۵۳ مینویسند:
" با حاجتمندان در مجلس عمومی بنشین و به خاطر خدایی که تو را آفریده است، نسبت به آنان تواضع داشته باش."
2⃣ دوم تواضع ثروتمندان نسبت به فقرا؛ در حکمت ۴۰۶ میفرماید: " چه زیباست تواضع ثروتمندان برای فقرا به امید طلب آنچه در نزد خداست. "
3⃣ مصداق سوم، روش متواضعانه اهل تقواست؛ در خطبه ۱۹۳ میفرماید: « مَشْیُهُمُ التَّواضُع »؛" اصلاً مشی و روش و راه رفتن و زندگی اهل تقوا بر اساس تواضع است. "
🔰 مطلب پایانی، ارزش و آثار تواضع است؛ دو نکته در این باره در نهج البلاغه وجود دارد:
🔸 ۱. نکته اول اینکه با تواضع نعمتهای الهی تمام میشود؛ (حکمت ۲۲۴).
🔸 ۲. نکته دوم اینکه تواضع، اسلحه خوبی است بین انسان و شیطان و سربازانش ؛ (خطبه ۱۹۲).
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
╰❁━═━⊰✼❆🍃🌹🍃❆✼⊱━═━❁╯
شرح حکمت ۱۱۳ ارزشهای والای اخلاقی بخش ۱۵ تواضع.mp3
4.46M
🌹سلسله جلسات #درسهای_نهج_البلاغه
✅ شرح نهج البلاغه با نهج البلاغه
📒 #حکمت113 5⃣1⃣
⭕️ ارزشهاى والاى اخلاقى (تواضع)
🎙حجت الاسلام #مهدوی_ارفع
🔵 اهمیت تواضع
💠 لَا حَسَبَ كَالتَّوَاضُعِ
🔹هیچ خویشاوندى مانند فروتنى نیست.
📒 #نهج_البلاغه ، حکمت ۱۱۳
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۳نوع روزه داریم...
۱-روزه عام
۲-روزه خاص
۳-روزه خاص الخاص
آیت الله مجتهدی تهرانی ره
@nafeleshab کانال نمازشب
🕯بابا اتاق پر شده از بوی مادرم
🕊وقتش رسیده پر بکشی سوی مادرم
❣دیگر خجل نباش تو از روی مادرم
😭فرقت شده شبیه به پهلوی مادرم
▪️ایام ضربت خوردن مولا امیرالمومنین
#حضرت_علی_علیه_السلام تسلیت باد▪️
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
@nasimintezar_نسیم_انتظار_سید_رضا_نریمانی (1)_۲۰۲۲_۰۴_۲۰_۲۱_۴۴_۳۰_۵۵۹.mp3
12.28M
اگه هزار بار توبه شکستی ...
#ماه_رمضان (زمینه)
سید رضا نریمانی
#الهی_العفو
رزق شبانه🌙📿
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
کانال امام حسین ( 1.mp3
7.11M
🎼 زمینه | این شبا شب آخرته بابا...
🎙 کربلایی حسن عطایی
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
🖼 عالم واعظِ درسآموز
🔹متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی
بسم الله الرحمن الرحیم
درگذشت عالمِ واعظِ درس آموز، جناب حجتالاسلام آقای حاج سیّد عبدالله فاطمینیا رضواناللهعلیه را به خاندان گرامی و همهی صاحبان عزا و ارادتمندان و مستفیدان ایشان تسلیت عرض میکنم.
اطلاعات گسترده و بیان جذاب و لحن شیرین این عالم محترم، منبعی پر فیض برای جمع زیادی از جوانان و راهجویان بود و فقدان آن مایه تاسف و اندوه است. از خداوند متعال مسئلت میکنم که رحمت و غفران خود را شامل حال ایشان فرماید و پاداش وافر به ایشان عنایت کند.
سیّد علی خامنهای
۲۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱
#فاطمی_نیا
❀ ⃟⃟ ⚫️ ⃟ ⃟ ⃟✤════
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا بخدا...
الْحَمْدُلِلَّهِرَبِّالْعَالَمِينَلِحُبِاَلحُـسین🤍
#شب_جمعه
#اللهم_ارزقنا_کربلا_بحق_الحسین_ع
#عشاق_الحسین_محب_الحسین_ع
https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
*اسامی شیاطین و وظایف آنها:*
1_ ولهان؛ انسان را در طهارت و نماز وسوسه می کند و به شک می اندازد که این نماز باطل است
2_هفاف؛ برای ترسانیدن انسان در صحرا وبیابان را به وهم و خیال اندازد یا به شکل حیوانات گوناگون به نظر انسان درآید
3_ زلنبور؛ موکل بازاری هاست. لغویات و دروغ،را پیش انسان زینت میدهد
4_ ثبر؛ در وقتی که مصیبتی به انسان وارد می شود، صورت خراشیدن، سیلی به خود زدن، یقه و لباس پاره کردن را برای انسان پسندیده جلوه می دهد.
5_ابیض؛ ماءمور به خشم در آوردن انسان است و غضب را پیش او موجه جلوه می دهد و به وسیله آن خونها ریخته می شود.
۶-اعور؛(اعور، همان شیطانی است که بر صیصای عابد را وسوسه کرد تا با دختری زنا کند.)
7_داسم؛ همواره مراقب خانه هاست. وقتی انسان داخل خانه شد و سلام نکرد و نام خدا را بر زبان نیاورد، با او داخل خانه می شود و آن قدر وسوسه می کند تا شر و فتنه ایجاد نماید
8_مطرش؛ کار او پراکندن اخبار دروغ وجعل است.
9_قنذر؛ او نظارت بر زندگی افراد می کند. به طوری که انسان در برابر ناموس خود بی تفاوت می شود.
10_دهار؛ ماءموریت او آزار مؤمنان در خواب است.
11_قبض؛ وظیفه او تخم گذاری ست. روزی سی عدد تخم می گذارد. ده عدد در مشرق و ده عدد در مغرب و ده عدد زمین، از هر تخمی عده ای از شیاطین و عفریت ها و غول ها و جن بیرون می آیند که تمام آنها دشمن انسان اند.)
12_تمریح؛ امام صادق علیه السلام فرمودند: برای ابلیس - در گمراه ساختن افراد - کمک کننده ای به نام (تمریح) وی در آغاز شب بین مغرب و مشرق به وسوسه کردن، وقت مردم را پر می کند.
13_قزح؛ ابن کوا از امیرالمؤمنین علیه السلام از قوس و قزح پرسید، حضرت فرمود: قوس قزح مگو؟! زیرا نام شیطان (قزح) است بلکه بگو قوس اله و قوس الرحمن
14_زوال؛ از مردانی که دارای مرض (ابنه) بوده و هستند ی: (زوال) پسر ابلیس با آنها مشارکت می کند ایشان مبتلا به آن مرض می شوند.
15_لاقیس؛ او یکی از دختران شیطان و کارش وادار کردن زنان به هم جنس بازی است .
16_متکون؛ شکل خود را تغییر می دهد ومردم را گول میزند.
. 17_مذهب؛ خود را به صورت های مختلف در می آورد، مگر به صورت پیغمبر و یا وصی او. مردم را با هر وسیله که بتواند گمراه می کند.
18_خنزب؛ بین نمازگزار نمازش حایل می شود؛ یعنی توجه می کنند
20_طرطبه؛ از دختران آن ملعون می باشد. کار او وادار کردن زنان به زنا است و هم جنس بازی را هم به آنان تلقین می کند.
*📚منبع: سفینة البحار، جلد 1، ص 99 و ص*
@er_sohrabi
🛑🏴دهه اول محرم در قم هیئت کجا بریم؟
🗓لیست1
🔹حرم مطهر حضرت معصومه(س)
سخنران: حجت الاسلام سید حسین مؤمنی
مداح: سید علی حسینینژاد
زمان: هرروز، بعد از نماز ظهر و عصر
مکان: شبستان امام خمینی(ره)
سخنران: آیتالله سید محمد مهدی میرباقری
مداح: حسن شالبافان
زمان: هرشب، بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان: شبستان امام خمینی(ره)
🔹مسجد مقدس جمکران
عصرها از ساعت ۱۶:۳۰ در شبستان کربلا با سخنرانی و مداحی حجت الاسلام احمد پناهیان
شبها بعد از نماز مغرب و عشاء: سخنران حجت الاسلام مهدوی ارفع
مداح: حاج مهدی سلحشور، در صحن جامع مهدوی
🔹مسجد اعظم قم
سخنران: حجت الاسلام سید حسین مؤمنی
مداح: سید مهدی میرداماد
زمان و مکان مراسم: بعد از اقامه نماز مغرب و عشا
🔹هیئت محبین اهل بیت (ع)
سخنران: حجت الاسلام احمد پناهیان
زمان: هرروز ساعت 16:30
مکان: مسجد مقدس جمکران، شبستان بزرگ کربلا
🔹هیئت فاطمیون
سخنران: حجت الاسلام مهدی ارفع
مداح: حاج مهدی سلحشور
زمان: هرشب، بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان: مسجد مقدس جمکران، صحن جامع امام مهدی(عج)
🔹هیئت رزمندگان اسلام
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجت الاسلام میرزامحمدی
مداح: سید مهدی میرداماد
زمان: هر شب، ساعت 21:30
مکان: گلزار شهدای امامزاده علی بن جعفر(ع)، مجتمع امام خمینی(ره)
🔹هیأت ثارالله قم
سخنران: آیتالله میرباقری
مداح: حاج عباس حیدرزاده
زمان: از جمعه ۷ مردادماه به مدت ۱۲ شب از ساعت ۲۱:۳۰
مکان: مدرسه فیضیه
🔹حسینیه فاطمةالزهرا قم
سخنران: آیتالله میرباقری
مداح: علی اصغر انصاریان
زمان: هرروز از ساعت ۷:۳۰
مکان: خیابان دورشهر، نبش کوچه ۱۳
🔹هیئت خادم الرضا(ع)
سخنران: حجت الاسلام هادی الیاسی
مداحان: سید رضا تحویلدار، حسن عطایی
زمان: هر شب ساعت 21:30
مکان: فضای باز مجموعه ورزشی حیدریان
🔹هیئت کف العباس
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجت الاسلام میرزامحمدی
مداحان: جمعی از ذاکرین اهل بیت
زمان: هرروز بعد از اقامه نماز ظهر و عصر
مکان: مصلی بزرگ قدس قم
🔹هیئت اباعبدالله الحسین(ع)
سخنران: حجت الاسلام هادی الیاسی
مداحان: حاج مهدی سلحشور، حاج محمد کریمی، سید رضا تحویلدار، سید جواد منتظری، علی اکبر سلحشور
زمان: هر روز پس از اقامه نماز ظهر و عصر
مکان: حسینیه موج الحسین (ع) واقع در کوچه ۳۷ بلوار ۵۵ متری عمار یاسر
🔹هیئت قتیل العبرات
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجت الاسلام هادی الیاسی
مداحان: سید حسن علوینژاد، سید مصطفی میرداماد، محتشم سعیدی
زمان: هرروز، ساعت 14
مکان: بنیاد، خیابان شهید کریمی، نبش کوی 8، حسینیه فاطمه الزهرا(س)
🔹هیئت الزینب(س)
سخنران: آیتالله نظری منفرد
مداحان: مجتبی خرسندی، امیرحسین شبانی
زمان: هرشب از ساعت ۲۱:۳۰
مکان: باجک، 20 متری حائری، مسجد حضرت زینب(س)
🔹محفل شاه علقمه
سخنران: حجت الاسلام صادقی واعظ
مداح: حامد اسماعیلی
زمان: هرشب از ساعت 23:45
مکان: چهارراه بازار، مسجد امام حسن عسکری(ع)
🔹هیئت دیوانگان حضرت رقیه(س)
سخنران: حجت الاسلام احمدی اصفهانی
مداحان: حسین آل حبیب، مجتبی قنبرپور، حمزه خانوردی
زمان: هرشب از ساعت ۲۱:۳۰
مکان: خیابان توحید، توحید 43، حسینیه حضرت رقیه(س)
🔹هیأت غریب مدینه
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجتالاسلام محمد حیدری
مداحان: محمد خوشرویی
زمان: هرشب از ساعت ۲۱:۳۰
مکان: خیابان آذر، بعد از زاویه، کوچه تالار لوکس طلایی، حسینیه بیت الاحزان
🔹بقعه ابن بابویه
سخنران: حجت الاسلام مهدوی
مداحان: حاج عباس حیدرزاده و ابوالقاسم زمانی.
زمان و مکان مراسم: همراه با اقامه نماز مغرب و عشا د ر خیابان ارم، جنب مسجد امام زینالعابدین(ع)
🔹مسجد روحالله قم
سخنران: حجتالاسلام شریفانی
مداحان: محمدحسین قنداقسازان و هادی محمدی
زمان: هرشب از ساعت ۲۱:۳۰
مکان: خیابان آذر، کوی۴۸
🔹مسجد باب الجنه قم
سخنران: حجتالاسلام سیدجواد چاوشیان
مداح: محمدحسین قنداقسازان
زمان: هرشب، بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان: خیابان چهارمردان
🔹غمخانه بی بی شهربانو قم
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجتالاسلام بندانی نیشابوری
مداحان: جمعی از ذاکرین اهل بیت
زمان: هرشب از ساعت ۲۴
مکان: بلوار پیامبر اعظم، جنب میدان آل یاسین
🔹هیأت بیتالنبی قم
سخنران: حجتالاسلام متولی
مداح: میثم طاهری
زمان: هرشب از ساعت ۲۱:۱۵
مکان: نبش خیابان طباطبایی، مدارس جوادالائمه
🔹مسجد النبی (ص) قم
سخنران: حجت الاسلام طباطبایی
مداح: عباس محمدیپور
زمان: هرشب، بعد از نماز مغرب و عشاء
مکان: سالاریه، میثم پایین، مسجد النبی
🔹حسینیه عریس کربلا
سخنران: حجت الاسلام زین العابدین بیگدلی
مداحان: امیرعلی میرزایی و محمد محمدی
زمان و مکان مراسم: از روز اول محرم تا روز هفتم از ساعت ۱۷:۳۰ در نیروگاه، خیابان شاهد، شاهد ۱۵، حسینیه عریس کربلا
🕌 اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
اولین و بزرگترین رسانه قمیها☝️
🛑🏴دهه اول محرم در قم هیئت کجا بریم؟
🗓لیست2
🔹هیئت حضرت موسی مبرقع و تکیه چهل اختران
سخنران: حجت الاسلام صادقی واعظ
مداحان: سید علی حسینی نژاد و علی اصغر اسکندری
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۲:۳۰ در صحن مطهر چهل اختران.
🔹حسینیه حضرت فاطمه زهرا(س)
سخنران: حجت الاسلام علیرضا صادقی واعظ
شعرخوانی: امیرحسین آکار
مداح: محمد وفانیا
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۲ در بلوار جمهوری، ابتدای خیابان قیام، حسینیه حضرت فاطمه الزهرا(س)
🔹هیئت یازینب(س)
سخنران: حجتالاسلام سید بهاءالدین ضیایی
مداح: هادی خادم حسینی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۱۷:۳۰ در حسینیه حضرت زینب(س) آستان مقدس حضرت علی بن جعفر(ع)
🔹هیئت دخیل العباس(ع)
سخنران: حجت الاسلام یعسوبی
مداحان: به گزارش قم آنلاین، محمدرضا سیرلانی و یوسف سجادی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۴ در خیابان امام خمینی(ره)، نبش ۲۰ متری شهید بهشتی، هیئت دخیل العباس(ع).
🔹هیئت حسینیه چهارده معصوم
سخنران: حجتالاسلام حسینی سبزواری
مداحان: رحیم ابراهیمی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در خیابان سمیه، نبش میدان معلم، کوچه۲۲
🔹خیمه عزای حضرت سیدالشهدا(ع)
سخنران: شیخ علی زند قزوینی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۵ در خیابان صفائیه، کوی بیگدلی، فرعی ۱۶، فضای باز
🔹هیئت حضرت سیدالشهدا
سخنران: شیخ احمد رسولی
مداحان: سید کاظم خوشرو و علی اصغر ایلاد.
زمان و مکان مراسم: بعد از اقامه نماز مغرب و عشا در بلوار شهید کریمی(بنیاد)، انتهای حقانی ۵، حسینیه هیئت سیدالشهدا(ع)
🔹هیئت قمر بنی هاشم(ع)
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجتالاسلام موسوی
مداحان: سید علی حسینینژاد، علی حبیبزاده و محمد حیدری
زمان و مکان مراسم: از شنبه ۸ مرداد بعد از اقامه نماز ظهر در بلوار ۱۵ خرداد، کوچه ۵۱، شهرک شهدا، حسینیه قمر بنی هاشم(ع).
🔹هیئت رایحهالمهدی(عج)
سخنران: حجتالاسلام شیخ ابوالفضل احمدی
مداحان: علی پاکزمان و علی رضایی
زمان و مکان مراسم: از شنبه ۸ مرداد بعد از اقامه نماز ظهر در خیابان آذر، بلوار روحانی، نبش کوچه ۴۲، مسجد صاحبالزمان(عج)
🔹هیئت دوستداران آل محمد(ص)
مداحان: مجتبی عبدالهی و سید جواد ذهنی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱ تا ۲۳ در خیابان آذر، کوچه ۱۵، روبهروی ورزشگاه مریم، حسینیه بیتالعباس(ع)
🔹هیئت غریبه مدینه
سخنران: حجت الاسلام مهدوی
مداحان: سید محمد حسینی، سید جواد ذهنی و مصطفی باباپیر.
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در چهارراه نکویی، کوچه۳۹، حسینیه هیئت غریب مدینه
🔹هیئت جوانان قمر بنی هاشم(ع)
سخنران: حجت الاسلام شیخ حسین رضایی قمی
مداحان: به گزارش قم آنلاین، مجتبی خرسندی و محمدمهدی بابایوسفی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۲ در میدان امام خمینی(ره)، ۲۴ متری مطهری جنوبی، مسجد امام حسین(ع)
🔹هیئت جوانان حضرت زهرا(س)
سخنران: حجت الاسلام شیخ جواد چاوشی
مداحان: علی پاکزمان، حسین اردستانی و سید قاسم تحویلدار
زمان و مکان مراسم: از روز شنبه ۸ مرداد بعد از اقامه نماز عصر در پیام نور، جنب بوستان هاشمی، کوچه۴٫
🔹حسینیه بیتالسجاد(ع)
سخنران: حجت الاسلام شیخ عبدالرضا کربلایی
مداحان: سید حسنین موسوی، سید صادق موسوی و محمدتقی تاجالدین.
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در خیابان آذر، کوچه ۱۱۴، بنبست بشارتی.
🔹هیئت جوانان قمر بنی هاشم (نیروگاه)
سخنران: حجت الاسلام فقیهی
مداح: محسن فراهانی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۴۵ در نیروگاه، خیابان کاشانی، انتهای کوی ۱۹
🔹هیئت محبین پنج تن آل عبا
سخنران: به گزارش قم آنلاین، حجت الاسلام طاهری
مداحان: سید مهدی میری، سید مهدی حسینی، سید مصطفی حسینی، محمد مطهری راد و ابوالفضل واحدی
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در خیابان ۱۶ متری شهید آیت الله مدنی، کوچه ۳۸، مسجد زینبیه(س).
🔹هیئت روضه الزهرا(س)
سخنران: حجت الاسلام شیخ حسین موحدی
مداحان: مجتبی امینی، قاسم جادری، محمد حسین رستمیان و علی نیکنامی
زمان و مکان مراسم: از جمعه ۷ مرداد از ساعت ۱۸ تا اذان مغرب در حد فاصل میدان جوان و مرجعیت، بوستان گلباران، حسینیه روضه الزهرا(س)
🔹هیئت عزاداران تکیه حاج سید حسن
سخنران: حجت الاسلام جمشیدی
مداح: حمزه علیپور
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در تکیه حاج سید حسن.
🔹حسینیه شهدا قم
سخنرانان: به گزارش قم آنلاین، حجج الاسلام آشتیانی، عبداللهی و رجبی
مداح: حاج علی حبیبزاده
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱:۳۰ در بلوار ۱۵ خرداد، حسینیه شهدای قم.
🔹هیئت حسن بن علی(ع)
قاری قرآن: حامد شاکرنژاد
سخنران: حجتالاسلام سید حسن مؤمنی
مداح: حسن شالبافان
زمان و مکان مراسم: از ساعت ۲۱ در میدان روحالله، دبیرستان امام صادق(ع)
🕌 اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید